هدایت شده از مسجدبلال۱
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حدیث روز 💠
✳️ امام صادق(ع) دوست دارد جوان را اینگونه ببیند
🔻امام صادق علیهالسلام:
لَستُ اُحِبُّ أن أری الشّابَّ مِنکُم إلاّ غادیا فی حالَینِ : إمّا عالِما أو مُتَعَلِّما، فإن لَم یَفعَلْ فَرَّطَ، فإن فَرَّطَ ضَیَّعَ، و إنْ ضَیَّعَ أثِمَ، و إن أثِمَ سَکَنَ النارَ و الذی بَعَثَ مُحمّدا بِالحَقِّ.
🔻دوست ندارم جوان شما را جز در دو حال ببینم:
🔹دانشمند یا دانش آموز؛
زیرا اگر چنین نباشد کوتاهی کرده و چون کوتاهی کند، ضایع گشته و چون ضایع گردد، گنهکار باشد و چون گنهکار باشد، سوگند به آن که محمّد را بحقّ برانگیخت، در آتش جای گیرد.
📚 الأمالی للطوسی، ۳۰۳/۶۰۴
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۰۱ مهر ۱۳۹۸
میلادی: Monday - 23 September 2019
قمری: الإثنين، 23 محرم 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹تخریب حرم امام حسن عسکری و امام هادی علیه السلام در سامرا، 1427ه-ق
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️12 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️27 روز تا اربعین حسینی
▪️35 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️36 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
مِنْ عَبْدِاللهِ عَلِیّ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ، إِلَى الْقَوْمِ الَّذِینَ غَضِبُوا للهِِ حِینَ عُصِیَ فِی أَرْضِهِ، وَذُهِبَ بِحَقِّهِ، فَضَرَبَ الْجَوْرُ سُرَادِقَهُ عَلَى الْبَرِّ وَالْفَاجِرِ، وَالْمُقِیمِ الظَّاعِنِ، فَلاَ مَعْرُوفٌ یُسْتَرَاحُ إِلَیْهِ، وَلاَ مُنْکَرٌ یُتَنَاهَى عَنْهُ.
اين نامه از بنده خدا على امير مؤمنان به سوى مردمى است که براى خدا خشمگين شدند در آن هنگام که در زمينش عصيان شده و حق او از بين رفته بود، در آن هنگام که جور و ستم خيمه خود را بر سر نيکوکار و بدکار و حاضر و مسافر زده بود، زمانى که نه معروف و نيکى وجود داشت که انسان در کنارش احساس آرامش کند و نه از منکر و زشتى ها اجتناب مى شد (تا مشمول لطف خدا گردد).
شرح
از نامه هاى امام(علیه السلام) است به اهل مصر در آن هنگام که مالک اشتر را براى زمامدارى آنها برگزید(۱) شرح و تفسیر مصریان فداکار امام(علیه السلام) در آغاز نامه ـ چنان که اشاره شد ـ توصیف بلیغى از مردم مصر مى کند و مى فرماید: «این نامه از بنده خدا على امیر مؤمنان به سوى مردمى است که براى خدا خشمگین شدند در آن هنگام که در زمینش عصیان شده و حق او از بین رفته بود، در آن هنگام که جور و ستم خیمه خود را بر سر نیکوکار و بدکار و حاضر و مسافر زده بود، زمانى که نه معروف و نیکى وجود داشت که انسان در کنارش احساس آرامش کند و نه از منکر و زشتى ها اجتناب مى شد (تا مشمول لطف خدا گردد)»; (مِنْ عَبْدِاللهِ عَلِیّ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ، إِلَى الْقَوْمِ الَّذِینَ غَضِبُوا للهِِ حِینَ عُصِیَ فِی أَرْضِهِ، وَذُهِبَ بِحَقِّهِ، فَضَرَبَ الْجَوْرُ سُرَادِقَهُ(۲) عَلَى الْبَرِّ وَالْفَاجِرِ، وَالْمُقِیمِ وَالظَّاعِنِ(۳)، فَلاَ مَعْرُوفٌ یُسْتَرَاحُ إِلَیْهِ، وَلاَ مُنْکَرٌ یُتَنَاهَى عَنْهُ).
در اینکه این تعبیرات اشاره به چه زمانى است قاطبه شارحان نهج البلاغه آن را اشاره به زمانى مى دانند که عبدالله بن ابى سرح جنایت کار معروف، از سوى عثمان به فرماندارى مصر برگزیده شده بود.
او هم با جمعى از ظالمان و اوباش به ظلم و ستم بر مردم مصر پرداخت و نسبت به قوانین اسلامى کاملا بى اعتنا بود; نه امر به معروف را عملا به رسمیت مى شناخت نه گامى در راه نهى از منکر برمى داشت.
فراموش نکنیم که عبدالله بن ابى سرح همان کسى است که در آغاز جزء کاتبان وحى بود; ولى به علت خیانتش پیغمبر(صلى الله علیه وآله) بر او غضب کرد و آیه اى از قرآن در مذمت او نازل شد.
او به مرتدان و مشرکان پیوست و بر ضد اسلام توطئه کرد و به هنگام فتح مکّه یکى از افراد معدودى بود که پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) فرمان قتل آنها را صادر نمود و چون عبدالله برادر رضاعى عثمان بود، عثمان او را نزد خود پنهان ساخت.
سپس او را نزد پیغمبر(صلى الله علیه وآله) آورد و براى او امان خواست.
پیغمبر(صلى الله علیه وآله)از او روى برگرداند.
عثمان سه بار این کار را تکرار کرد.
پیامبر(صلى الله علیه وآله)سرانجام پذیرفت و به او امان داد.
هنگامى که عثمان با عبدالله از نزد پیغمبر(صلى الله علیه وآله)بیرون رفت پیغمبر(صلى الله علیه وآله)به اطرافیان خود فرمود: من بار اوّل و دوم که سکوت کردم براى این بود که یکى از شما برخیزد و گردن این خائن را بزند.
مردى از انصار عرض کرد: چه خوب بود اشاره اى به من مى کردید اى رسول خدا.
پیغمبر(صلى الله علیه وآله)فرمود: شایسته انبیا نیست که نگاه هاى پنهانى کنند.(۴) به هر حال مردم مصر بر ضد این مرد جنایت کار شوریدند; ولى او محکم در جاى خود نشسته بود.
به همین دلیل جمعیّت دو هزار نفرى از مصر حرکت کردند به این قصد که فرمان عزل او را از عثمان بخواهند ولى عثمان نه تنها حاضر نشد که او را معزول دارد; بلکه نامه اى نوشت و با غلام خود براى عبدالله فرستاد به این مضمون که به او توصیه کرده بود بعضى از سران معترضان را در برابر چشم مردم به دار آویزد و بعضى را شدیدا مجازات کند تا عبرت همگان گردد.
معترضانِ مصرى نامه را از غلام کشف کردند و فریادشان بلند شد و گفتند باید به مدینه برگردیم و تا عزل عثمان از خلافت دست بر نداریم.
در این هنگام گروه هاى دیگرى از کوفه و بصره به مدینه آمدند آنها نیز شکایت هاى مشابهى داشتند.
اضافه بر اینها بسیارى از مهاجران و انصار معتقد بودند که عثمان با کارهایى که انجام داده لایق خلافت مسلمین نیست و باید از خلافت کناره گیرى کند; ولى عثمان همچنان مقاومت مى کرد.
این مقاومت خشم شورشیان را برانگیخت; خانه او را محاصره کردند و سرانجام به دست ابو حرب غافقىِ مصرى و به اعتقاد بعضى به دست افراد دیگرى به قتل رسید.(۵) این در حالى بود که على(علیه السلام) فرزندان خود امام حسن و امام حسین(علیهما السلام) را به در خانه عثمان فرستاده بود که مانع ورود مردم به داخل خانه شوند، زیرا امام(علیه السلام) موافق با قتل عثمان نبود، هرچند لازم مى دانست که عثمان از خلافت کناره گیرى کند.
ولى آنچه مربوط به نامه مورد بحث است این است که از تعریف و تمجیدى که على(علیه السلام) در این نامه از مردم مصر کرده است بعضى این چنین استنباط کرده اند که امام(علیه السلام) موافق قتل عثمان بود.
ابن ابى الحدید در اینجا مى گوید: تفسیر این خطبه براى من مشکل است چون اهل مصر بودند که عثمان را کشتند.
هنگامى که امیر مؤمنان شهادت مى دهد که آنان «غَضِبُوا للهِِ حِینَ عُصِىَ فى الأرِضه; براى خدا خشم گرفتند در آن زمانى که در زمین عصیان او شد» چنین چیزى شهادت قاطعى است بر عصیان عثمان و ارتکاب منکر از ناحیه او و تأیید عمل کرد مصریان که بر ضد او شوریدند.
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیوه صحیح مواجهه با بیحجابی، رقص در انظار عمومی و یا سرو مشروب در رستورانها
✅ @Rajanews
⭕️ مقصود از «مصیبت در دین» که در برخی دعاها آمده، چیست؟
🙏 نظیر: «لَا تَجْعَلْ مُصیبَتَنا فِی دِینِنا؛ خدایا مصیبت ما را در دینمان قرار مده»
🌼 آیتالله بهجت (ره) :
✔️ همین مصیبتی که به آن مبتلا هستیم، یعنی فقدان امام(عج). چه مصیبتی از این بزرگتر؟! خدا میداند که بهواسطۀ آن، چه محرومیتها داریم؟!
📚در محضر بهجت، ج٢، ص٢١٧
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
هدایت شده از بیداری ملت
بازیگران ایرانی به عنوان طلبکاران عالم و آدم که دلشان برای تمام مردم ایران میتپد، #مالیات نمیدهند؛ واقعاً جالب نیست؟!
چرا محبوبیت عمومی در ایران در تعارض است با منافع ملی ؟!
#سلبریتی_خائن
#سلبریتی_بیسواد
💬 محمدعلی الفتپور
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
#چهار_چیز_دل_را_می_میراند
🎙استاد احمدنژاد
پیغمبر فرمود چهار چیز دل را می میراند که حتی حرف امام حسین هم تو گوش فرو نمی رود؛
❶ گناه پشت گناه: هر گناهی کردی تا 7 ساعت به شما وقت میدن توبه کنی. گناه پشت گناه آدم قسی القلب می شود. دل مرده می شود. پیغمبر فرمود: اگه انسانی گناه کرد بلافاصله بعدش توبه کند و برگردد.
❷ با نامحرم زیاد حرف زدن: با زن یا مرد نامحرم زیاد حرف زدن، دل مرده می شود. در هیأت گریه اش نمی گیرد. فضای مجازی و چت کردن هم همینه. خدا که می فهمد. دل را می میراند. زن دایی زن عمو زن داداش نامحرمته! داداش دختر داییت نامحرمته! خاصیت نامحرم اینه حرف بزنی دل را می میراند. آقای بهجت می فرماید: به صورت آقایون هم نگاه نکنید. بعضیا گناه کردن انرژی چشم هاشون بد هست؛ دل را می میراند.
❸ با آدمای نادان و احمق الکی بحث نکن: بحث و مجادله دل را می میراند.
❹ پیغمبر فرمود با مردگان هم نشینی نکنید دلتان می میرد: آقایون متاهل این جمله رو خیلی گوش بدن خانومایی که متاهل هستن گوش بدن جمله عجیبیه. ما باید با مرده ها هم نشینی نکنیم. مرده ها یعنی چی؟ فرمود با سرمایه دار عیاش رفیق نشو. خونه رفیقای میلیاردرت کمتر برو. حاج آقا عیاش نیستن آدمای خوبی هستن؛ باشه.. #دل_را_می_میراند بازم کمتر برو چون حس حسادت خودت و حاج خانومت برانگیخته می شود. #دل_را_می_میراند کم کم زندگی تلخ می شود. آرام آرام زندگی رو بهم می زنه و قلب را می میراند.
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
هدایت شده از عموفیدل / سعیدیسم 🔆
🔴آب سرد اروپا روی روحانی و #دولت_ذلت!
🚩بیانیه مشترک آلمان، انگلیس و فرانسه درباره حمله اخیر به تأسیسات نفتی عربستان
🔹سه کشور بزرگ اتحادیه اروپا (موسوم به تروئیکای اروپایی) طی بیانیهای مشترک مدعی شدند که ایران مسئول حمله هفته گذشته به تأسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو بوده است.
در این بیانیه مشترک که از سوی امانوئل ماکرون رئیسجمهور فرانسه، بوریس جانسون نخستوزیر انگلیس و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان صادر شده، آمده است:
🔹فرانسه، بریتانیا و آلمان معتقدند که ایران به وضوح مسئول حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی است.
🔹حمله به آرامکو نشان میدهد که برای کاهش تنشها نیاز به دیپلماسی با مشارکت همه طرفها است. ما همچنین از ایران میخواهیم که از اقدامات تحریکآمیز بیشتر در خلیج فارس اجتناب کند.
🔹زمان آن رسیده که ایران مذاکرات بلندمدت درباره برنامه هستهای و مسائل مرتبط با امنیت منطقهای از جمله برنامه موشکی خود را بپذیرد.
پ.ن: به همین راحتی اروپا از ایران عبور کرد/با کدام سند و مدرک اینگونه اتهام میزنند؟! جناب روحانی مبارکت باد این #دیپلماسی_ذلیلانه
🔸اروپا نه تنها به تعهداتش عمل نکرده، بلکه گستاخ شده و دم از مذاکره مجدد میزنه، یعنی همون حرف ترامپ
🔷🔶 @amoofidel 🔷🔶