هدایت شده از کانال روشنگری🇵🇸
شما هم وقتی از زبون #روغنفکر ها کلمه #2030 میشنوین، کهیر میزنین!
میخاستین این #معلم به بچه هاتون #آموزش_جنسی بده؟!😐
حماقت این جماعت، کی پایان خواهد یافت؟!
#تجاوز #زنا #حیا #بیحیایی #بیحجابی #اخلاق #دین #روشنفکری #آمریکا #آمیزش_جنسی #نوجوان #کودک #بلوغ #ماهواره #آزادی #آزادی_یواشکی #کثافت #فساد #انقلاب_جنسی #لواط #همجنسبازی
👉 @roshangarii 🌹
🍃 #روش_تربیت_کودک (٩)🍃
مربى بايد در كودك سه خصوصيت را بارور كند و اين گونه او را واكسينه نمايد:
1️⃣ شخصيت و استقلال
2️⃣حرّيّت و آزاد منشى
3️⃣تفكّر و تحليل
👈هنگامى كه كودك شخصيت داشته باشد تقليد نمىكند و تحت تأثير هر حرفى و هر مكتبى و هر عقيدهاى قرار نمىگيرد و هر راهى او را به خود نمىكشد و هر سنّتى او را در خود هضم نمىكند. او در برابر هر مسأله، چرايى دارد و در برابر هر عقيده، سنگرى.
👈حرّيّت و آزاد منشى كودك را مىسازد تا اگر روزى به اشتباهى پىبرد، پىگيرى نكند و لجاجت نورزد و عقيدهاى را بر عقيدهاى ترجيح ندهد، مگر هنگامى كه از رحجان و امتيازى برخوردار باشد. در نتيجه عقيدههايى كه احياناً داخل مغز او شدهاند و سنگرش را اشغال كردهاند، اين گونه دستگير مىشوند و كار آنها خنثى مىشود.
👈تفكّر و تحليل آن هم در زمينه حرّيّت و آزادى و با خصوصيت شخصيت و استقلال، به نتيجههاى بزرگى خواهد رسيد.
تفكر ركودها را مىشكند و هر گونه عقيده سنّتى مهاجم را مهار مىزند و تحليل مىبرد و هضم مىنمايد.
#تربیت #کودک
📚تربيت كودك، ص۴۶و۴۷.
🌸https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۷
میلادی: Thursday - 31 May 2018
قمری: الخميس، 15 رمضان 1439
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام، 3ه-ق
🔹ارسال مسلم بن عقیل علیه السلام به کوفه، 60ه-ق
📆 روزشمار:
▪️3 روز تا اولین شب قدر
▪️4 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
▪️5 روز تا دومین شب قدر
▪️6 روز تا شهادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️7 روز تا سومین شب قدر
✅https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
۸۹- وَ قَالَ ( عليه السلام ) : مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ وَ مَنْ كَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ كَانَ عَلَيْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ .و درود خدا بر او فرمود: كسي كه ميان خود و خدا اصلاح كند، خداوند ميان او و مردم را اصلاح خواهد كرد و كسي كه امور آخرت را اصلاح كند، خدا امور دنياي او را اصلاح خواهد كرد، و كسي كه از درون جان، واعظي دارد، خدا را بر او حافظي است.
شرح و تفسير راه اصلاح و به سامان رسيدن امور امام(عليه السلام) در اين كلام نورانى كه در واقع مركّب از سه جمله است به سه امر مهم اشاره مى كند و مى فرمايد: «كسى كه ميان خود و خدا را اصلاح كند خداوند ميان او و مردم را اصلاح مى كند و كسى كه امر آخرتش را اصلاح كند خداوند امر دنيايش را اصلاح خواهد كرد و كسى كه در درون وجودش واعظى داشته باشد خداوند حافظى براى او قرار خواهد داد»; (مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَبَيْنَ اللَّهِ أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَبَيْنَ النَّاسِ، وَمَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ، وَمَنْ كَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ كَانَ عَلَيْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ).
از بعضى از روايات استفاده مى شود كه بزرگان علما در گذشته هنگامى كه نامه اى به يكديگر مى نوشتند غالباً از اين سه جمله حكيمانه، در نامه خود بهره مى گرفتند و به راستى سزاوار است كه با آب طلا نوشته شود و همه روز انسان بر آن نظر بيفكند.
در اينكه رابطه ميان نتيجه هاى سه گانه اى كه در اين كلمات حكمت آميز آمده و مقدمات آن، رابطه اى طبيعى و منطقى است يا روحانى و معنوى شارحان نهج البلاغه راه هاى مختلفى را پيموده اند; ولى مى توان گفت: هم رابطه الهى و معنوى است و هم رابطه منطقى.
زيرا كسى كه ميان خود و خدا را اصلاح كند; يعنى در برابر هر امرى قرار مى گيرد نخست نگاه كند كه رضاى خدا در چيست و آن را برگزيند، چنين كسى به يقين مشمول عنايات الهى قرار مى گيرد و خداوند رابطه او را با مردم سامان مى بخشد.
اضافه بر اين اصلاح رابطه با خدا مسلتزم صدق و امانت و راستى است.
كسى كه صدق و امانت و راستى پيشه كند به يقين مردم به او علاقه مند مى شوند و امين مردم خواهد بود و به او اعتماد مى كنند و مشكلى با او نخواهند داشت.
همچنين كسى كه امر آخرت خويش را اصلاح كند; يعنى اوامر الهى را اطاعت و نواهى او را ترك گويد مشمول لطف خداوند خواهد شد; خداوند كار دنياى او را نيز سامان مى دهد.
افزون بر اين، اصلاح امر آخرت به تقوا و پرهيزگارى است و به يقين انسان هاى با تقوا در زندگى مادى خود نيز موفق خواهند بود، زيرا راه خلاف در پيش نمى گيرند; به كسى ظلم و ستم نمى كنند، همه با او مهربان هستند و او نيز با همه مهربان.
نيز كسى كه واعظ نفسانى; يعنى وجدان بيدار و تقواى درونى داشته باشد كه در برابر گناهان به او هشدار دهد، لطف پروردگار بر او سايه خواهد افكند و او را از گزند حوادث محفوظ مى دارد.
اضافه بر اين شخصى كه چنين واعظى درونى دارد از امور خطرناك مى پرهيزد و چنين كسى از گزند حوادث محفوظ خواهد بود.
بنابراين رابطه اين سه امر با آن سه نتيجه هم رابطه معنوى است و هم رابطه منطقى و طبيعى.
اين سخن را با حديثى از امام باقر(عليه السلام) كه مرحوم كلينى در اصول كافى آورده پايان مى دهيم.
مطابق اين حديث امام باقر(عليه السلام) فرمود: خداوند عزّوجلّ چنين فرموده است: «وَعِزَّتِي وَجَلاَلِي وَعَظَمَتِي وَعُلُوِّي وَارْتِفَاعِ مَكَانِي لاَ يُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَايَ عَلَى هَوَى نَفْسِهِ إِلاَّ كَفَفْتُ عَلَيْهِ ضَيْعَتَهُ وَضَمَّنْتُ السَّمَاوَاتِ وَالاَْرْضَ رِزْقَهُ وَكُنْتُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ تِجَارَةِ كُلِّ تَاجِر; به عزت و جلال و عظمت و نورانيت و علو مقامت سوگند ياد مى كنم كه هيچ بنده مؤمنى خواسته مرا بر خواسته خود در چيزى از امور دنيا مقدم نمى شمرد مگر اين كه من بى نيازى او را در دل او و همّت او را در آخرتش و آسمان ها و زمين را ضامن روزى او قرار مى دهم و براى او از تجارت هر تاجرى بهتر خواهم بود».
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟لوح| انفاقهای کریمانه
🔻رهبرانقلاب: یک درس رمضان، سخت گرفتن بر خود و انفاق به دیگران است. انسان چقدر لذت میبرد که میبیند در شب ولادت امام مجتبی علیهالسلام بالای سر یک نانوائی تابلو زدهاند که امشب به عشق امام حسن علیهالسلام، نان از این نانوائی صلواتی است.۸۶/۰۷/۲۱