نهضت نهج البلاغه خوانی - بافق
🌳شجره آشوب« قسمت دوازدهم » 📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام 🔻پیامبر اکر
را قبول می کند؛ پس در شب کور و در روز بیناست.
وای به تو ای پسر کواء، به وسیله ما فرزندان ابی طالب اسلام فتح شد و به ما خاتمه می یابد[3].
ابن کواء نمی خواست از این مناظره به واقعیت حق برسد و از علوم گوارای امام سیراب شود بلکه او به دنبال امتحان و سرزنش امام بود.
امام در منبر برای مردم خطبه می خواند و آن ها را موعظه می کرد و به طریق حق ارشاد می فرمود.
ابن کواء بلند شد و به او گفت: به من از "ذی القرنین" خبر بده، آیا نبی بود یا پادشاه؟ و به من خبر بده آیا شاخ هایش از طلا بود یا از نقره؟
امام به او پاسخ داد:
نه نبی بود و نه پادشاه، شاخ هایش نه از طلا بود و نه از نقره. ولی بنده ای بود که خدا را دوست داشت و خدا هم او را دوست داشت و برای خدا نصیحت می کرد. پس خدا او را اندرز داد. و "ذا القرنین" نامیده شد؛ هنگامی که او مردم را به خدای عزوجل دعوت کرد، بر بالای پیشانی سمت راست او زدند، مدتی از آن ها غایب شد، سپس به سوی آن ها برگشت و بر قسمت چپ بالا پیشانی او زدند. و در بین شما مانند او هست.
منظور خود حضرت است که "عمرو بن عبدود" بر قسمت بالای پیشانی او زد و فاجر لئیم "ابن ملجم" ضربت دیگری بر پیشانی او وارد آورد که شهادت حضرت به آن ضربت بود.
"اصبغ بن نباته" روایت کرده گفت: نزد امام (ع) نشسته بودم ابن کواء آمد، به امام گفت: از بیوت در فرموده خدای عزوجل: (ولیس البِرَّ بأن تأتوا البُیوت مِن ظُهورها ولکن البِرَّ مَنِ اتَّقی وأتوا البیوتُ مِن أبوابها)[4]: نیکی آن نیست که از پشت بام وارد خانه شوید، بلکه نیکی این است که پرهیزکار باشید و از در خانه ها وارد شوید.
امام فرمود:
ما آن خانه هاییم که خدا امر کرده از درهای آن وارد شوید. ما باب خدا و خانه هایی هستیم که به آن وارد می شوند. هر کس از ما پیروی کند و به ولایت ما اقرار کند، از در خانه وارد شده است. هر کس با ما مخالفت کند و دیگری را بر ما برتری دهد، همانا از بالای بام وارد خانه شده است.
ابن کواء گفت: (وعلی الاعراف رجالٌ یعرفون بسیماهم)[5].
امام پاسخ داد:
ما اصحاب اعرافیم، یاوران مان را به صورت ها می شناسیم. ما اعراف بین بهشت و دوزخیم در روز قیامت. وارد بهشت نمی شود مگر کسی که ما را بشناسد و ما او را بشناسیم. و داخل جهنم نمی شود مگر کسی که ما را نشناسد و ما او را نشناسیم. به این معناست که اگر خدای عزوجل بخواهد، خودش را به مردم می شناساند تا اینکه او را به یگانگی بشناسند، و از باب او وارد شوند. ولی او ما را ابواب خودش و صراط او و بابی که از آن وارد می شوند قرار داد. و فرمود درباره کسی که از ولایت ما روی گرداند و دیگری را بر ما برتری دهد پس آن ها: (عَن الصِّراط ناکبون)[6]: از راه حق منحرفند[7].
امام (ع) بر منبر خطبه می خواند، ابن کواء برخاست و به او گفت: ای امیرالمؤمنین، تفسیر "الذاریات ذروا" چیست؟
فرمود: بادها.
پرسید: معنی "الحاملات وَقرا" چیست؟
فرمود: ابرها.
پرسید: "الجاریات یسرا" چیست؟
فرمود: کشتی ها.
پرسید: "المقسّمات أمرا" چیست؟
فرمود: فرشتگان.
پرسید: من برخی آیات قرآن را ناقض هم یافته ام.
فرمود: مادرت به عزایت باد، کتاب خدا همه اش تصدیق کننده هم می باشد، نه ناقض و رد کننده، هر چه به ذهنت می آید بپرس.
گفت: ای امیرالمؤمنین، در آیه می فرماید: (بربِّ المشارق والمَغارب)[8].
و در دیگری فرموده: ربُّ المشرقین وربُّ المغربین)[9].
و در جای دیگری فرمود: (قال ربُّ المشرق والمغرب)[10].
فرمود: مادرت در عزایت بنشیند ای ابن کواء، این مشرق است، این هم مغرب و اما آیه: (ربُّ المشرقین وربُّ المغربین) به تحقیق که مغرب زمستان برحدی و مشرق تابستان برحدی است. آیا این را از دوری و نزدیکی شمس درنمی یابی؟
و اما آیه: (ربُّ المشارق والمغارب) آن سیصد و شصت برج دارد، هر روز در برجی حاضر و از برجی دیگر غایب می شود و فقط در سال دیگر در همان روز به همان برج بازمی گردد.
گفت: ای امیرالمؤمنین، در آیه می فرماید: (بربِّ المشارق والمَغارب)[8].
و در دیگری فرموده: ربُّ المشرقین وربُّ المغربین)[9].
و در جای دیگری فرمود: (قال ربُّ المشرق والمغرب)[10].
فرمود: مادرت در عزایت بنشیند ای ابن کواء، این مشرق است، این هم مغرب و اما آیه: (ربُّ المشرقین وربُّ المغربین) به تحقیق که مغرب زمستان برحدی و مشرق تابستان برحدی است. آیا این را از دوری و نزدیکی شمس درنمی یابی؟
و اما آیه: (ربُّ المشارق والمغارب) آن سیصد و شصت برج دارد، هر روز در برجی حاضر و از برجی دیگر غایب می شود و فقط در سال دیگر در همان روز به همان برج بازمی گردد.
گفت: ای امیرالمؤمنین، فاصله جای پای شما تا عرش پروردگار چقدر است؟
فرمود: مادرت در عزایت باد، برای آموختن سئوال کن، نه عناد و لجاج. فاصله از جای پای من تا عرش پروردگارم گفتن "لا اله الا الله" از روی اخلاص است.
گفت: گفتن "لا اله الا الله" چه ثوابی دارد؟
فرمود: هر که از سر اخلاص "لا اله ال
نهضت نهج البلاغه خوانی - بافق
🌳شجره آشوب« قسمت دوازدهم » 📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام 🔻پیامبر اکر
ا الله" بگوید تمام گناهانش همچون پاک شدن حرفی سیاه از تصویری سفید محو شود. و اگر برای بار دوم مخلصانه بگوید: "لا اله الا الله" درب های آسمان و صفوف فرشتگان از هم باز شوند تا آنجا که گروهی از فرشتگان به جماعت دیگر گوید: برای عظمت خدا خشوع کنید. و اگر بار سوم از روی اخلاص جمله: "لا اله الا الله" را بر زبان جاری کند زیر عرش از حرکت باز ایستاده و مخاطب خداوند جلیل واقع شده که: آرام گیر به عزت و جلالم قسم گوینده ات را در هر حالی که باشد می آمرزم. سپس این آیه را تلاوت کرد: (إلیه یصعد الکلم الطَّیب والعمل الصّالح یرفعه)[11] یعنی: وقتی کردارش صالح باشد سخنانش بالا رود.
پرسید: قوس و قزح چیست؟
فرمود: مادرت در عزایت باد ابن کواء، مگو "قوس قزح" زیرا قزح نام شیطان است. بلکه بگو: "قوس الله" و هرگاه ظاهر شود، ارزانی و فراوانی بسیار آشکار می شود.
پرسید: مرا از اصحاب رسول الله (ص) خبر ده؟
فرمود: از کدام یک از آن ها می پرسی؟
گفت: از "ابوذر غفاری" برای من بگو؟
فرمود: از رسول خدا (ص) شنیدم که می فرمود: هیچ احدی از "ابوذر" سخن و فعل راستگوتر نیست.
پرسید: "سلمان فارسی" چگونه بود؟
فرمود: به به! سلمان از اهل بیت، است. او کسی همچون "لقمان حکیم" بود که علم اول و آخر را می دانست.
پرسید: "حذیفه بن یمانی" چگونه بود؟
فرمود: او کسی بود که به نام های منافقان آگاه بود. اگر سئوالات حدود الهی را از او بپرسید او را بر تمام آن ها عالم و دانا می یابید.
گفت: "عمار بن یاسر" چگونه بود؟
فرمود: او فردی بود که خداوند گوشت و خونش را از تمام آتش حرام فرمود.
گفت: ای امیرالمؤمنین، از خودت برایم بفرمایید؟
فرمود: این گونه ام که چون سئوال کنی پاسخ گویم و چون ساکت شوی من شروع می کنم.
گفت: تفسیر آیه (قُل هَل نُنَبِّئُکم بالاخسرین اعمالاً)[12] تا آخر چیست؟
فرمود: منظور کافران اهل کتاب یهود و نصاری است. آنان ابتدا بر حق بودند، پس در دین خود بدعت گذاشتند. در حالی که می پنداشتند که کاری نیک انجام می دهند.
سپس از منبر پایین آمد و دست مبارک خود را بر دوش ابن کواء زد و فرمود:
ای ابن کواء، تو از اهل نهروان و خوارج دور نیستی
عرض کرد: من اراده ای جز تو را نمی کنم و جز تو را نمی خواهم.
چند روزی نگذشت تا اینکه ابن کواء را در مقدمه جنگجویان روز نهروان با امام دیدند. به او گفته شد: دیروز این همه پرسش از امیرالمؤمنین کردی و امروز با او می جنگی؟ در همین حال یکی به او حمله برده و با یک نیزه دشمن خدا را هلاک کرد[13].
امام امیرالمؤمنین (ع) به اصحابش فرمود:
از من درباره قرآن سئوال کنید. قبل از آن که مرا نیابید. به خدا قسم هیچ آیه ای از آن در شب، در روز و نه در مسیر و نه در شهر نازل نشد جز آنکه رسول خدا (ص) آن را به من تلاوت فرموده و از تأویلش با خبرم کرد.
پس ابن کواء برخاسته و گفت: آن آیاتی که در غیاب شما بر آن حضرت نازل می شد چگونه بود؟
امام (ع) فرمود:
رسول خدا (ص) را رسم بر این بود که در یک چنین حالتی وقتی از راه می رسیدم، آن را بر من قرائت کرده و می فرمود: ای علی، خداوند متعال این آیات را در غیاب تو بر من نازل فرمود که تأویلش این است و تنزیل و تأویل آن را به من می آموخت.
https://hawzah.net/fa/Article/View/104197/%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%AC-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%22%D8%B9%22-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%A8%D9%86-%DA%A9%D9%88%D8%A7%D8%A1
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت123 : خوشا به حال آن كس كه خود را كوچك شمرد و كسب و كار او پاكيزه است و جانش پاك و اخلاقش نيكوست، كه مازاد بر مصرف زندگی را در راه خدا بخشش كند و زبان را از زياده گویی باز دارد و آزار او به مردم نرسد و سنّت پيامبر (صلی الله علیه وآله) او را كفايت كرده، بدعتی در دين خدا نمی گذارد.
(برخی حكمت ۱۲۳ و ۱۲۲ را از پيامبر صلی الله علیه و آله نقل كرده اند)
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت124 : غيرت زن كفرآور و غيرت مرد نشانه ايمان اوست.
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت125 : اسلام را چنان می شناسانم كه پيش از من كسی آنگونه معرفی نكرده باشد. اسلام، همان تسليم در برابر خدا و تسليم همان يقين داشتن و يقين اعتقاد راستين و باور راستين همان اقرار درست و اقرار درست انجام مسؤوليتها و انجام مسؤوليتها، همان عمل كردن به احكام دين است.
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت126 : در شگفتم از بخيل، به سوی فقری می شتابد كه از آن گريزان است و سرمايه ای را از دست می دهد كه در جستجوی آن است، در دنيا چون تهيدستان زندگی می كند، اما در آخرت چون سرمايه داران محاكمه می شود. و در شگفتم از متكبّری كه ديروز نطفه ای بی ارزش و فردا مُرداری گنديده خواهد بود و در شگفتم از آن كس كه آفرينش پديده ها را می نگرد و در وجود خدا ترديد دارد. و در شگفتم از آن كس كه مردگان را می بيند و مرگ را از ياد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پيدايش دوباره را انكار می كند در حالیكه پيدايش آغازين را می نگرد و در شگفتم از آن كس كه خانه نابودشدنی را آباد می كند اما جايگاه هميشگی را از ياد برده است.
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت127 : آن كس كه در عمل كوتاهی كند، دچار اندوه گردد و آن را كه از مال و جانش بهره ای در راه خدا نباشد خدا را به او نيازی نيست.
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت128 : در آغاز سرما خود را بپوشانيد و در پايانش آن را دريابيد، زيرا با بدنها همان می كند كه با برگ درختان خواهد كرد، آغازش می سوزاند و پايانش می روياند.
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت129 : بزرگی پروردگار نزد تو، پديده ها را در چشمت كوچك می نماياند.
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/3042902020Cab4e8d14dc
نهضت نهج البلاغه خوانی - بافق
🌳شجره آشوب« قسمت دوازدهم » 📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام 🔻پیامبر اکر
🔰احتجاج امام علی (ع) بر ابن کواء
ابن الکوّاء از جمله افرادی بود که در باره معارف دین دچار تردید بود و از هیچ تشکیکی ابا نداشت و از حلم بردباری امام (ع) و اخلاق عظیم او سوء استفاده می کرد و فرصت را برای هجمه به دین مناسب دیده بود. امام او را بازداشت و تبعید نکرد تا اینکه او یکی از بزرگان و جاسوسان خوارج شد و امام پاسخ کلمات سخت او را با قرآن می داد. ابن کواء وقتی به امام می گفت:
(لئن أشرکتَ لیحبَطَنَّ عَمَلُک)[1]: اگر مشرک شوی تمام اعمالت تباه می شود.
امام (ع) به فرموده خدا پاسخ او را داد:
(فاصبِر إنَّ وعد الله حقٌّ ولا یستَخِفَنَّک الَّذین لا یوقنون)[2]: صبر پیشه کن که وعده خدا حق است. هرگز کسانی که ایمان ندارند تو را خشمگین نکنند.
به هر حال بین امام و ابن الکواء مناظراتی بود که غرض ابن کواء اطلاع بر واقعیت و شناختن حق نبود، بلکه غرض او امتحان امام و مزاحمت او بود. در بین آن ها این مناظرات است:
ابن کواء گفت: به من خبر بده از آن کسی که در شب بینا و در روز بیناست؟
و از آن کسی که در شب و روز کور است؟
و از کسی که در شب کور و در روز بیناست؟
و از کسی که در روز کور و در شب بیناست؟
امام فرمود:
از آنچه مربوط به تو می باشد، سئوال کن. و از آنچه به تو مربوط نیست، سئوال نکن.
پس آن کسی که در شب و در روز بیناست، مردی است که به پیامبران و اوصیا آن ها که گذشته اند و به کتاب آن ها و انبیا ایمان داشته و به خدا و رسولش محمد (ص) ایمان دارد و به ولایت من اقرار دارد؛ پس او در شب و روزش بیناست.
پس آنکه در شب بینا و در روز کور است، مردی است که به انبیا و کتب گذشته ایمان دارد و نبوت پیامبر (ص) را قبول ندارد و حق را انکار کرده؛ پس در شب بینا و در روز کور است.
پس آنکه در شب و در روز کور است کسی است که انبیا و اوصیا و کتبی که آن ها داشتند را تکذیب کرده و پیامبر (ص) را درک کرده، به خدا و به او ایمان نیاورده و به ولایت من اقرار نکرده و خدای عزوجل و نبی خدا را انکارکرده؛ پس در شب و روز کور است.
پس آنکه در شب کور و در روز بیناست، مردی است که انبیا و اوصیایی که گذشتند را انکار کرده و کتب آن ها را رد می کند، و محمد (ص) را درک کرده و به خدا و رسولش محمد (ص) ایمان آورده و به امامت من ایمان دارد و ولایت مرا قبول می کند؛ پس در شب کور و در روز بیناست.
وای به تو ای پسر کواء، به وسیله ما فرزندان ابی طالب اسلام فتح شد و به ما خاتمه می یابد[3].
گنجینه معارف
احتجاج امام علی (ع) بر ابن کواء
تاریخ انتشار : 1397/10/23 بازدید : 1564 منبع : اختصاصی پایگاه حوزه نت ,
احتجاج امام علی (ع) بر ابن کواء
ابن الکوّاء از جمله افرادی بود که در باره معارف دین دچار تردید بود و از هیچ تشکیکی ابا نداشت و از حلم بردباری امام (ع) و اخلاق عظیم او سوء استفاده می کرد و فرصت را برای هجمه به دین مناسب دیده بود. امام او را بازداشت و تبعید نکرد تا اینکه او یکی از بزرگان و جاسوسان خوارج شد و امام پاسخ کلمات سخت او را با قرآن می داد. ابن کواء وقتی به امام می گفت:
(لئن أشرکتَ لیحبَطَنَّ عَمَلُک)[1]: اگر مشرک شوی تمام اعمالت تباه می شود.
امام (ع) به فرموده خدا پاسخ او را داد:
(فاصبِر إنَّ وعد الله حقٌّ ولا یستَخِفَنَّک الَّذین لا یوقنون)[2]: صبر پیشه کن که وعده خدا حق است. هرگز کسانی که ایمان ندارند تو را خشمگین نکنند.
به هر حال بین امام و ابن الکواء مناظراتی بود که غرض ابن کواء اطلاع بر واقعیت و شناختن حق نبود، بلکه غرض او امتحان امام و مزاحمت او بود. در بین آن ها این مناظرات است:
ابن کواء گفت: به من خبر بده از آن کسی که در شب بینا و در روز بیناست؟
و از آن کسی که در شب و روز کور است؟
و از کسی که در شب کور و در روز بیناست؟
و از کسی که در روز کور و در شب بیناست؟
امام فرمود:
از آنچه مربوط به تو می باشد، سئوال کن. و از آنچه به تو مربوط نیست، سئوال نکن.
پس آن کسی که در شب و در روز بیناست، مردی است که به پیامبران و اوصیا آن ها که گذشته اند و به کتاب آن ها و انبیا ایمان داشته و به خدا و رسولش محمد (ص) ایمان دارد و به ولایت من اقرار دارد؛ پس او در شب و روزش بیناست.
پس آنکه در شب بینا و در روز کور است، مردی است که به انبیا و کتب گذشته ایمان دارد و نبوت پیامبر (ص) را قبول ندارد و حق را انکار کرده؛ پس در شب بینا و در روز کور است.
پس آنکه در شب و در روز کور است کسی است که انبیا و اوصیا و کتبی که آن ها داشتند را تکذیب کرده و پیامبر (ص) را درک کرده، به خدا و به او ایمان نیاورده و به ولایت من اقرار نکرده و خدای عزوجل و نبی خدا را انکارکرده؛ پس در شب و روز کور است.
پس آنکه در شب کور و در روز بیناست، مردی است که انبیا و اوصیایی که گذشتند را انکار کرده و کتب آن ها را رد می کند، و محمد (ص) را درک کرده و به خدا و رسولش محمد (ص) ایمان آورده و به امامت من ایمان دارد و ولایت م
ختم نهج البلاغه در ۱۹۲ روز(40).mp3
2.41M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه
🌺 سهم روز چهاردهم از حکمت ۱۲۳ تا حکمت ۱۲۹
https://eitaa.com/joinchat/3042902020Cab4e8d14dc
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️چرا می ترسی از امر به معروف و نهی از منکر؟
#سخرانی
#حجت_السلام_ولمسلمین_مهدوی_ارفع
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
https://eitaa.com/joinchat/3042902020Cab4e8d14dc
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══
🍃| از سردار شهید همدانی پرسیدند: بعد از بازگشت از سوریه برنامتون چیه⁉️
گفت: «تصمیمی گرفتم که مطمئنم از ۴٠سال مجاهدت بالاتره،...☝️
بروم یک گوشهای از این مملکت تو یک مسجدی، تو یک پایگاه بسیجی برای بچههای نوجوان و جوان کار فرهنگی انجام بدم و برای #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف آدم تربیت کنم، سرباز تربیت کنم، کاری که تاحدودی کوتاهی کردیم و آن دنیا باید جواب بدیم.....
🌐 شبکه رسانه ای مجمع هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی استان قم
*🌹#كنترل_خشم🌹*
👇👇👇👇👇👇👇👇
*ما بابت ثانیه به ثانیه ی لحظات عمرمون مورد حسابرسی قرار می گیریم. حتی برای دیدن فیلم 50 دقیقه ای و اثرات آن بر روی زندگی دنیوی و اخروى مون بازخواست میشیم.تمام اهداف ما در چهله های گذشته و آینده باز شدن دید ما به ثانیه ثانیه عمرمونه.پس ما باید از کلی نگری به جزئی نگری برسیم.*
*همانطورکه در برنامه زندگی پس از زندگی جز به جز زندگی افراد مورد بررسی,قرار می گرفت ،در قیامت نیز همینطور است.بزرگترین مساله ای که در قیامت مورد بررسی قرار می گیره ،مساله ی عمر باارزش انسان هاست که اکثر ما آن را با بطالت هدر میدیم.حال به افرادی که نمی دونند وقت خودشون را چطوری سپری کنند دو توصیه کلی وجود داره:اولین توصیه اینه که از بین سخنران های مختلف یکی دو تا یا نهایتاً سه تا را به عنوان الگوی اخلاقی انتخاب کنند و برنامه های آنان را به جدیت گوش بدن و نکته برداری کنند.*
*رسول اکرم (ص) در مورد نوشتن می فرمایند:از دستت کمک بگیر چون ذهن بعضی مسائل را فراموش می کنه مگه اینکه اون مطلب تو حافظه ی بلند مدت بره.🌹حال زمانی یه مطلب تو حافظه ی بلند مدت میره که اونو ثبت و سپس مرور و تکرار کنیم.یکی از برجسته ترین سخنرانان استاد پناهیان است.استاد بحث هایی دارند تحت عنوان تنها مسیر که در ۷ دوره و ۷ بازه ی زمانی متفاوت مطرح شده و ادامه داره.که هر کدوم از این ۷ دوره شامل چندین جلسه می باشد.شاید در اوایل شروع سخنرانی خسته بشیم.خوابمون بگیره یا حوصلمون سر بره و این رفتارها به دلیل اینه که روح ما عادت به گوش دادن سخنرانی نکرده.🌹*
*سخنرانی های استاد با ظرافت های بسیاری همراهه و می تونید با یه برنامه ریزی تا آخر تابستون ۷ دوره را گوش کنید و نکته برداری کنید.*
*دومین توصیه:افرادی که دوست دارند ثانیه به ثانیه عمرشون را با قرآن برکت بدن می تونن، اپلیکیشن منیب که رایگانه ،نصب کنند و سلسله جلسات تفسیر استاد انصاری را گوش بدن.هر سوره دارای چندین جلسه تفسیر و هر تفسیر حدود ۵۰ دقیقه زمان می بره.*
*حال یکی از ریشه های خشم توجه ما به قضاوت ها و نظرات دیگرانه. چون نظرات و انتقادات دیگران برای ما مهمه بعضی مواقع باعث بروز خشم در ما میشه*
*پس اضطراب +خشم=رفتار پرخاشگرایانه*
*پس ما بایدکارهایی انجام بدیم که مورد تایید خدای متعاله نه مورد تایید دیگران.🌹*
*آقا اباعبدالله الحسین (ع)سفینه نجات جهان*
*می فرمایند:اگه کسی طوری رفتار کنه که خدا ازش راضی باشه هر چند مردم از او ناراضی باشن خدا اونو از شر همون مردم کفایت می کنه و اگه کسی طوری رفتار کنه که مورد تایید مردم باشه خدا تقدیر اونو به دست همون مردم می سپاره.*
*خدای متعال می فرماید..:انسان ها موظف به احترام گذاشتن به یکدیگرند.🌹چون پاره ای از روح خدا در همه ی انسان ها وجود داره ولی خدا میگه همین انسانی که نزد من محترمه نباید در تو ذره ای خلل و دوری از من ایجاد کنه.آدما هیچ وقت نمی تونن همه رو از خودشون راضی کنن.پس ملاک رضایت فقط خداست.🌹*
*و بدان که مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین*
*رها باشیم از نظر بقیه و نظر الله از همه نظرها باید برامون مهم ترباشه🌹*
🌹🌹التماس دعا🌹🌹
🔰نماز در کلام امیر مومنان علی علیهالسلام
بار خدایا! این نماز را که در پیشگاه تو به جای آوردم، نه به جهت نیازی است که به آن داری و نه به خاطر میل و رغبتی است که در آن داری، بلکه برای بزرگداشت و پذیرش فرمان تو است که مرا به انجام آن فرمان داده ای. خدایا! اگر در نماز من عیبی است، یا رکوع و سجود آن ناقص است، مرا باز خواست مکن و با پذیرش و آمرزش خود، بر من تفضل و عنایت فرما
https://hawzah.net/fa/Article/View/95710/%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85
نهضت نهج البلاغه خوانی - بافق
🌳شجره آشوب« قسمت دوازدهم » 📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام 🔻پیامبر اکر
🌳شجره آشوب« قسمت سیزدهم »
📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام
🔻 ترسيدم اگر اسلام و اهلش را يارى نكنم، بايد شاهد شكاف و ويرانى در اسلام باشم كه مصيبت آن براى من بزرگتر از رها كردن حكومت چندروزه ايست كه با سرعت مانند سراب يا ابر از بين مىرود.»
🔻در روایتی از امام باقر علیهالسلام نیز نقل شده که حضرت فرمود: «کسانی که با علی علیهالسلام جنگیدند، گناه بیشتری را نسبت به کسانی که با پیامبر جنگیدند، مرتکب شدند. راوی پرسید ای پسر رسول خدا چگونه میشود؟ حضرت فرمود: زیرا در زمان پیامبر، آنها در جاهلیت بودند، ولی در زمان علی، قرآن میخواندند و فضیلت اهل حق را میشناختند و بعد از آگاهی و بصیرت، [علیه علی] قیام کردند.»
📚 کتاب شجره آشوب
💬 نویسندگان: آقایان یوسفی و آقامیری
↩️ ادامه دارد...
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee
نهضت نهج البلاغه خوانی - بافق
🌳شجره آشوب« قسمت سیزدهم » 📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام 🔻 ترسيدم اگر
🌳شجره آشوب« قسمت چهاردهم »
📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام
🔻همچنین رسول خدا صلی الله علیه و آله نیز در روایتی علت مبارزه امام علی با سه گروه از دشمنانش را این گونه بیان فرمود: «به دلیل بدعت در دینشان، جدایی از دستور من و اینکه خون عترت مرا حلال میدانند.»
🔻یکی از مواردی که امام علی علیهالسلام، ماهیت نفاق دشمنان خود را تأیید کرد، تقریر جملهای بود که از قیس بن سعد صادر شد. وی در هنگام نبرد با سپاه شام در جنگ صفین، به امیرالمؤمنین گفت: «جهاد با آنان، از جهاد با روم و دیلم و ترکان برای ما محبوبتر است؛ زیرا در دین خدا سستی میکنند، اولیای خدا را تحقیر میکنند، هنگامیکه بر یکی از اصحاب رسول خدا خشمگین میشوند، او را حبس کرده یا مضروب یا تبعید میکنند.»
🔻سکوت امام در برابر این سخن، به معنای تأیید ماهیت منافقانه لشکر معاویه بود که قصد ضربه زدن به اصل دین را داشتند...
📚 کتاب شجره آشوب
💬 نویسندگان: آقایان یوسفی و آقامیری
↩️ ادامه دارد...
https://eitaa.com/joinchat/2483486973Cfd85ad48ee