eitaa logo
نما
21 دنبال‌کننده
136 عکس
125 ویدیو
7 فایل
فیلمهای سینمایی ، مستند ، داستانی ...
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کمپانی این روزها و در سکوت خبری از رونمایی کرده به نام که نام عبری آن ماشیح می‌باشد. ماشیح همان منجی یهودیان در آخرالزمان است که در تورات از آن نام برده شده. اما با توجه به خصوصیات فردی این شخصیت و اقدامات وی در این سریال، گمان میرود که این شخصیت اشاره به (عج) موعود دارد!!! ⭕️ نام اصلی بازیگر این نقش "مهدی" است!! باید منتظر بود و دید که ماشین فیلمسازی ، این بار چه خوابی برای بازی با اعتقادات مردم دیده است.
✅توییت بازیگر معروف رابرت دانیرو: 📍این مراسم تشیع جنازه (سردار)سلیمانی است در اهواز،ایران است،ترامپ نمی داند که چه کرده است.
Cinamaye Terror_981014.mp3
44.58M
🔊 سخنرانی استاد حسن عباسی 🔹با موضوع: سینمای ترور 🗓 ۱۴ دی ۹۸ 📍 تهران، سینما فلسطین
47.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 - گزیده ای از پنجه ی گربه - 1934 The Cat's-Paw - ( هارولد لوید ) - Gap.im/nama66
از چپ به راست: باستر کیتن (بازیگر و کارگردان فیلم‌هایی چون «ژنرال»، «شرلوک جونیر» و «هفت شانس»)، ژاک تاتی (کارگردان فیلم‌های «تعطیلات آقای هولو» و «ترافیک») و هارولد لوید (بازیگر دوران صامت که عینک گرد قاب مشکی‌ او شهرت بسیاری داشت).
بازیگر، کمدین و تهیه کنندهٔ آمریکایی است که بیشتر به خاطر فیلم های صامتش معروف است.هارولد لوید به همراه چارلی چاپلین و باستر کیتون در زمرهٔ محبوب ترین کمدین های دوران فیلم صامت به شمار می آید. معروف ترین پرسوناژ هارولد لوید، مرد جوان خوش بین اما دست وپاچلفتی ای بود که عینکی گِرد و بزرگ به چشم می گذاشت و به یاریِ بخت و اقبال و پشتکار خود به موفقیت می رسید و در پایان فیلم از او به عنوان یک قهرمان استقبال می شد.
هارولد لوید ورزشکار بود و حرکات خطرناک در داستان فیلم را خود انجام می‌داد. صحنه‌ای از فیلم ایمنی آخر از همه! (!Safety Last) محصول سال ۱۹۲۳ میلادی، که در آن هارولد لوید از عقربهٔ ساعتی بزرگ آویزان است، یکی از معروف‌ترین صحنه‌های تاریخ سینما به‌شمار می‌آید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فیلم آمریکایی به نام عفونت که در سال 2011 منتشر شد ، از ویروس شبیه به کورنا ویروس صحبت می کند که از چین به تمام دنیا سرایت می‌کند ! 🔺عجیب ترین چیز این است که در پایان فیلم مشخص می شود که علت عفونت خفاش است
هدایت شده از آوا
📽 - در برابر باد - Against the Wind - در برابر باد نام مجموعه‌ای تلویزیونی محصول ۱۹۷۸ استرالیا است. این درام تاریخی، اشغال ایرلند توسط بریتانیا و همچنین توسعهٔ استرالیا و نیو ساوت ولز را نمایش می‌دهد. - Gap.im/nama66
هدایت شده از آوا
31.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد رائفی پور « هنرمندان سفارشی »
⭕️ نفوذ در سینمای آمریکا ✍️ مصطفی عقاد کارگردان فیلم" محمد رسول الله" (ص) از معدود سینماگران مسلمانی که توانست سال‌ها محیط و آمریکا را تجربه کند و در آنجا چندین فیلم بسازد، این راز را این چنین برملا کرده است: ❌ در هالیوود همه چیز می‌شود، حتی سوژه‌ی فیلم‌ها. در آنجا همه‌کاره، تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان مالی صهیونیست هستند که هرگز حتی اجازه‌ی مطرح‌کردن سوژه‌ی کاری خلاف‌نظرشان را به کارگردانان (مستقل) نمی‌دهند. 🔞 لابی بسیار قدرتمند رسمی صهیونیسم در آمریکا با نام بنیاد امور عمومی آمریکا و اسرائیل که به اختصار نامیده می‌شود، امروزه آن چنان در سیاست و هالیوود تأثیرگذار است که برخی آن را سلطان واشنگتن نامیده‌اند و پل فیندلی نویسنده‌ی جنجالی مغضوب صهیونیست‌ها در کتاب معروفش، «آن‌ها بی‌پرده سخن می‌گویند»، می‌نویسد: ⚠️ تمامی نمایندگان در مجلس آمریکا، بدون استثنا می‌کوشند از دستورهای این بنیاد فرمان برند؛ زیرا بیشترشان را نماینده‌ی سیستم «کاپیستون هیل» (کاخ کنگره) و دارای چنان قدرت سیاسی می‌دانند که آن‌ها را در مقابل موقعیت‌های پیروزی یا شکست در قرار می‌دهد.
🔎معرفی شخصیت| استیون اسپیلبرگ 🔹یکی از معروف‌ترین صهیونیست‌های پرنفوذ ، استیون اسپیلبرگ است. اسپیلبرگ در سال 1947 میلادی در ایالت «اوهایو» آمریکا که عمده یهودیان مهاجر اروپایی در آن ساکن بودند، به دنیا آمد. در سن 18 سالگی اولین خود را با نام «مبارزه» به معرض نمایش گذاشت. داستان فیلم درباره یک مرد یهودی است که در تجارت شکست می‌خورد و تصمیم می‌گیرد به سرزمین موعود یعنی فلسطین مهاجرت کند. 🔸استیون اسپیلبرگ پس از ساخت فیلم‌هایی با حمایت دولت نژادپرست مانند فهرست شیندلر و تصاحب جوایز فراوانی که صهیونیست‌ها به دلیل مظلوم‌نمایی فراوان اسپیلبرگ از یهودیان در جریان جنگ جهانی دوم، در این فیلم سه ساعته، به او دادند، توانست شرکت بزرگ «دریم ورکز» را تأسیس کند. 🔹این شرکت تا سال ۲۰۰۶م. حدود ۸۰ فیلم و تولید کرده است. انیمیشن «شاهزاده‌ی مصر» و «فرار‌جوجه‌ای» دو نمونه از آنها هستند که با قرائت‌های صهیونیستی داستان زندگی (ع)، داستان خروج بنی‌اسرائیل از ستم فرعونیان، مظلومیت یهود، جنگ جهانی دوم و زندان‌های مخوف آلمان‌ها را به تصویر کشیده‌اند. 🔸اسپیلبرگ روابط بسیار گرمی هم با سران اسرائیل دارد. این تنها یک تن از قدرتمندان یهودی هالیوود بود که در غوطه ور بوده و عوامل و افراد زیادی را به دنبال خود می‌کشد.
⭕️ سر انجام لوسیفر زانو زد! ترامپ: افتخار بزرگی برای من است که یکشنبه ۱۵ مارس را به عنوان روز ملی دعا و نیایش اعلام کنم. ما کشوری هستیم که در طول تاریخ در زمانهایی مانند الان برای محافظت به قدرت خداوند روی آورده ایم. ❌ هالیوود سال‌ها است که با ساخت سریال و فیلم‌های مختلف، نقش و جایگاه فرشتگان مقرب الهی را تخریب و برخی پیامبران عظیم شان الهی را با بدترین تعابیر و اعمال به نمایش گذاشته است. آمریکا حتی در این مورد هم به دنیا دروغ می‌گوید!
✡️ یهود و هالیوود 1️⃣ بر تحلیل‌گرانِ عرصهٔ فیلم کودک و پویانمایی پوشیده نیست که محصولات پُرخرج از اهداف و غایات خالی نیستند و کشف این ساختارهای استراتژیک مخفی در ، بسی سخت‌تر از سینمای بزرگسالان است. 2️⃣ و دنیاطلب برای بسط و گسترش اعتقادات خود دست به اعمال گوناگونی از جمله و مهندسی اجتماعی آن می‌زنند. 3️⃣ در این میان، دنیای به‌خصوص سینمای کودک، مورد توجه جدّی آنها قرار گرفته است؛ خصوصاً که به‌نوشته مورخ هالیوودی «نیل گابلر» در «امپراطوری هالیوود»، تقریباً تمام پایه‌گذاران و ادامه‌دهندگان شرکت‌های اصلی هالیوود از با مرامی و نزدیک به می‌باشند. 4️⃣ آثار مورد نظر ما در این دو مقاله‌ی ذیل نیز به‌نظر می‌رسد نزدیک به همین فضا بوده و نیاز به بازبینی و دقت بیشتری دارند.
✡️ انیمیشن شیرشاه ۱.۵ 🎬 کارگردان: بردلی ریموند / فیلم‌نامه: تام روجرز / آهنگساز: دون هارپر / شرکت تولیدکننده: والت دیزنی / تاریخ اکران: ۲۰۰۴ 1️⃣ در این انیمیشن «تیمون» و هم‌نوعانش موجوداتی هستند که گویا مشخص و امنی ندارند. تیمون، دوست ندارد حرف مادرش را مبنی بر این‌که «این در سرنوشت و طبیعت آنها است و هیچ سرزمینی متعلّق به آنها نیست»، بپذیرد. تیمون به‌دنبال است که آن را تبدیل به وطن خود کند و از آوارگی خارج شود. 2️⃣ این خواسته نیز در طول داستان، خواسته‌ی کوچکی! معرفی شده که تحقّق آن حقّ کسی را ضایع نکرده و به کسی صدمه نمی‌رساند! در پایانِ داستان شاهد هستیم که مادر تیمون نیز از اعتقاد خود برمی‌گردد و تازه را با آغوش باز می‌پذیرد. 3️⃣ در سکانس‌های مختلف این انیمیشن می‌بینیم که این خواستهٔ کوچکِ! تیمون (سرزمینی برای خود و هم‌نوعانش)، در ذهن بیننده به‌صورت «حق این موجودات» تداعی می‌شود. درواقع خواسته است که با ارسال این‌گونه سیگنال‌های روانی، حسّ ترحم و هم‌دردی مردم را برای قومی که به‌دنبال سرزمینی برای خود می‌گردد، برانگیزد و غصب سرزمین را از طریق احساسی توجیه کند.
✡️ انیمیشن پرندگان خشمگین ۱ 🎬 کارگردان: کلی کایتیس / تهیه‌کننده: جان کوهن و کاترین ویندر / نویسنده: جان ویتی / شرکت تولیدکننده: راویو انترتینمنت / محصول: ایالات متحده و فرانسه / تاریخ انتشار: ۲۰۱۶ ✡️ انیمیشن پرندگان خشمگین ۲ 🎬 کارگردان: توروپ ون اورمان / تهیه‌کننده: جان کوهن / نویسنده: پیتر اکرمن / شرکت تولید کننده: راویو اینترتینمنت / محصول: ایالات متحده و فنلاند / تاریخ انتشار: ۲۰۱۹ 1️⃣ در ابتدای داستان می‌بینیم که «رِد» از کودکی اعتقاد زیادی (حتی بیش از دیگران) نسبت به عقاب افسانه‌ای (Mighty Eagle) دارد. عقابی که گفته می‌شود همواره از پرنده‌ها محافظت می‌کند و در مواقع نیاز به کمک آنها می‌شتابد. اما در ادامه عقاب افسانه‌ای درخواست کمک رِد و دوستانش را رَد می‌کند، در نتیجه رِد خود دست به کار می‌شود. 2️⃣ داستان ابتدا به‌صورت سمبولیک، تفکّر در را نمایش می‌دهد؛ این‌که در اعتقاد یهودیت کلاسیک، «ماشیَح»، نجات‌دهندهٔ بوده و آنها را به منتقل می‌کند. 3️⃣ فیلم، اما در ادامه، دیدگاه یهودیت کلاسیک را با ناکارآمدی به چالش می‌کشد! اینجاست که رِد از یک یهودی کلاسیک تبدیل به یک می‌شود. در اعتقاد یهودیت کلاسیک، یهودیان باید منتظر برای انتقال به «سرزمین موعود» باشند، اما چنین اعتقادی ندارد. صهیونیست‌ها بر رهایی به‌صورت بازگشت به (اسرائیل) بدون آن‌که منتظر ماشیَح باشند، تأکید دارند.
✡️ تحلیل استراتژیک فیلم ١٩١٧ (١) 🎬 مهم‌تر از مقدمه: این عصر قرمز است! 1️⃣ درحالی‌که بشرِ مدرنِ متنفر از قرون وسطی، با پیشرفت‌های اقتصادی، علمی و تکنولوژیک خود در اوج امید به‌سر می‌بُرد و مدینهٔ فاضله جهان را برای خودش خیال‌بافی می‌کرد، ناگهان در سراسر جهان جوی خون جاری شد… 2️⃣ همانانی که «قرون وسطایی» را فحش می‌دانستند و کلیسا (بخوانید: دین) را متهم به خشونت، جنگ‌طلبی و تحجّر می‌کردند، ۱۰۰میلیون کشته، زخمی و مفقود را از طرف تمدن مدرن به بشریّت هدیه کردند! همان‌هایی که مردم را به برگشت دوباره (رنسانس) به بینش‌ها و سبک زندگی یونانی فراخواندند… 3️⃣ آن‌ها مردم را از شرّ تعصّب و خشونت کلیسا به همان یونانی فراخواندند که تماشای تکه‌پاره شدن گلادیاتورهای بیچاره، از مهیّج‌ترین و لذت‌بخش‌ترین تفریحاتش به‌شمار می‌رفت! 4️⃣ آری! #مدرنیته در اوج سقوط کرد و تعداد زیادی از فیلسوفان و اندیشمندان لیبرال، نااُمید از #عصر_روشنگری به پایان تمدن بشریّت معتقد شدند و تمام تلاش‌های چندصدساله‌شان را در احیای #لیبرالیسم، پوچ انگاشتند. 5️⃣ پدیدۀ شوم و نکبت #جنگ_جهانی چیزی نیست جز نتیجهٔ حرص و منیّت بشر… همان منیّتی که ردّ پایش در تمام شئون تمدنی غرب و شرق مدرن از اقتصاد کاپیتالیستی گرفته تا #فردگرایی و #اصالت-لذت اومانیستی حس می‌شود. بگذریم که این حرص و منیّتِ نابودکننده، تحت عنوان‌های عوام‌فریبانه‌ای چون #حقوق_بشر، مثل چماقی بر سر حقوق خدای بشر فرود می‌آید! کوتاه می‌کنم… 🔸حرص شروع شد… 🔸سپس جنگ آمد… 🔸و خون جاری گشت… 👈 شاید به همین دلیل است که این عصر قرمز است! ✍️ سیدصادق کاظمی اونجی
✡️ تحلیل استراتژیک فیلم ١٩١٧ (٢) 🎬 هالیوود برندۀ واقعی جنگ جهانی 1️⃣ با پایان جنگ اول جهانی، اَشراف مهاجر که اغلب از دهکده‌های یهودی‌نشین اروپای‌شرقی به آمریکا مهاجرت کردند و از تجارت انواع و اقسام پوست، الماس، مشروبات الکلی و… به رسیده بودند، اینک کمپانی‌های خود را در نیویورک برپا می‌کردند تا خیلی زود سرزمین رؤیاهای خود را در غرب آمریکا بنا کنند. 2️⃣ قطعاً سینما و نقش آشکاری در شکل‌دادن به احساسات مردم آمریکا و اروپا نسبت به جنگ داشت. فیلم‌های سینمایی از «سفته» (چارلی چاپلین، ۱۹۱۸) تا «قلب‌های جهان» (دیوید وارک گریفیث، ۱۹۱۸) و حتی انیمیشن‌های هفتگی یونیورسال! در خدمت دولت‌ها بودند. 3️⃣ پس از آغاز جنگ دوم جهانی، هالیوود تولیدات جنگی خود را افزایش داد، درحالی‌که آمریکا هنوز در جنگ بی‌طرف بود! فیلم‌های هالیوود در این سال‌ها بیشتر به آماده‌سازی مردم می‌پرداخت و مردم نیز به این گرایش روی خوش نشان می‌دادند. جالب است بدانید پنج فیلم از ده فیلم پُرفروش سال ۱۹۴۱ به موضوع اختصاص داشت! 4️⃣ در ۱۸ دسامبر ۱۹۴۱، بلافاصله پس از حمله ژاپن به پرل هاربر و اعلان جنگ آمریکا به ژاپن، رئیس‌جمهور آمریکا فرانکلین روزولت، دفتری به‌نام دفتر امور سینمایی (BMPA) در دل مرکز اطلاعات جنگ (OWI) تأسیس کرد تا استودیوها را به حمایت از اهداف ملی کشور هدایت کند. 5️⃣ هالیوود هم این دعوت را با تأسیس پاسخ گفت تا از طریق این کمیته، مدیران استودیوها، پخش‌کنندگان، نمایش‌دهندگان، بازیگران و رؤسای اتحادیهٔ کارگران سینما را در خدمت اهداف تبلیغاتی و برنامه‌های تهییج احساسات جنگی درآورد.
✡️ تحلیل استراتژیک فیلم ١٩١٧ (٣) 🎬 مؤسسان حقیقی سینمای سفارشی! 1️⃣ دولت‌هایی که نقش فعالی در تولید و نظارت بر سینما داشتند، «کمیتهٔ اطلاعات عمومی» در آمریکا، «دفتر جنگ» در بریتانیا و «خدمات سینمایی و حماسی ارتش» در فرانسه، به طرق مختلف بر ساخت فیلم‌ها نظارت می‌کردند؛ آن‌ها فیلم‌های آموزشی، نظامی و پزشکی می‌ساختند و سفارش ساخت فیلم‌های تبلیغاتی برای عامهٔ مردم را می‌دادند. 2️⃣ دولت ایالات متحده ۶ مقولهٔ محوری به فیلم‌های ابلاغ کرد که هم با اهداف اطلاعات جنگی هم‌خوانی داشتند و هم ارزش‌های سنّتی سرگرم‌کنندگی فیلم‌ها را حفظ می‌کردند. 3️⃣ لوییس جیکوب، از مسئولین کمیتهٔ امور جنگی هالیوود، این شش پیشنهاد را به این شرح فهرست نمود: 🔸۱. مسائل جنگ: برای چه می‌جنگیم؟ شیوهٔ زندگی آمریکایی 🔸۲. خصلت‌های دشمن: ایدئولوژی‌اش، اهداف و شیوه‌هایش 🔸۳. : از جمله متحدان ما در جنگ 🔸۴. جبههٔ تولید: تدارک مصالح ضروری برای پیروزی در جنگ 🔸۵. جبههٔ داخلی: تعهدات مردمی 🔸۶. توان نیروهای درگیر در جنگ: نیروهای مسلح ما، متحدان ما و رابطین ما 4️⃣ دیوید‌ ای. کوک «David A. Cook» در جلد اول کتاب «تاریخ سینمای جهان» در این‌باره می‌نویسد: 5️⃣👈 هالیوود بلافاصله با تولید یک مشت اراجیف ابلهانه و ملودرام‌های اغراق‌شده‌ی میهن‌پرستانه از میادین جنگ و جبهه‌های داخلی، به این خواسته‌ها پاسخ گفت؛ فیلم‌هایی که در واقع ذات را چنان شکوه می‌بخشیدند که در تاریخ بشریت سابقه نداشت! و به شورشی جهانی می‌مانستند. فیلم‌هایی همچون «درود بر دلیری»، «زندگی در خطر»، «فرمانده‌ی ابرها»، «پیش به‌سوی سواحل تریپولی»، «ما متحدیم»، «لعنت بر هیتلر»، «بلوندی پیروز است» و…