📷 بازدید نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد از شعبه #اخذ_رأی مسجد ملااسماعیل(ره)
🔻 آیت الله محمدرضا ناصری پس از نماز جمعه دارالعباده یزد از شعبه #اخذ_رأی مسجد ملااسماعیل(ره) بازدید کردند.
➕کانال اطلاع رسانی دفتر آیت الله ناصری
https://eitaa.com/joinchat/3957915652C49ee0fab57
🔰گزیده ای از خطبه های نماز جمعه یزد 11 اسفند 1402
🔻آیت الله ناصری امام جمعه یزد:
▫️گاهی برخی انسانها راه اشتباه می روند اما ما نباید از این بندگان خدا غافل شویم و باید کمک و محبت خود را به دیگران بذل کنیم و در این زمینه پیرو #ائمه_اطهار(ع) باشیم.
▫️نباید دست به سوی کسی دراز کنیم که ما را ذلیل کند بلکه دست ما فقط باید نزد خداوند متعال دراز باشد نباید به اجانب تکیه کنیم زیرا آنها #ذلت ما را می خواهند بلکه فقط باید به خدا توکل کنیم زیرا اوست که #عزت ما را می خواهد.
▫️#غربی_ها ذلت ما را می خواهند و همواره می خواهند ما عقب مانده باشیم و بر ما مسلط باشند و به همین دلیل است که پیشرفت ما را بر نمی تابند.
▫️خدا نمی خواهد که یک مسلمان راهی برود که در آن #ذلت است بنابراین باید از استعداد و عقل خود استفاده کنیم و روی پای خود بایستیم و شک نداشته باشیم که در این مسیر باید به فضل خدا امیدوار باشیم.
▫️#انتخابات امروز به معنای حراست از انقلاب است و برای ما عزت به دنبال دارد، #انقلاب برای ما عزت و ارزش به دنبال داشته و ما را با خدا آمیخته و حکومت طاغوت را از سر ما برداشته است.
▫️ما قبل از #انقلاب زیر شلاقهای آمریکایی و اسرائیلی شکنجه ها شدیم و جوان ها از دست دادیم اینها امروز هم به شکل دیگری می خواهند ما را عقب نگه دارند زیرا آنها بی رحم و حیوان صفت هستند.
▫️جوانان ما در مقابل این ستم ها مقاومت کردند تا عزت ما حفظ شود و حالا که اوامر #آمریکا بر سر ما نیست و دست آنها از اموال و نفت ما قطع شده، عده ای می خواهند باز هم آنها بر سر ما تسلط پیدا کنند.
▫️اسرائیل غاصبی که مسلمانان را انسان نمی داند، در پی نابودی ملت اسلام است و آمریکا نیز به عنوان همدست #اسرائیل نمی تواند دوست ما باشد و باید بصیرانه به این موضوع نگاه شود.
▫️رهبری های داهیانه امام راحل و پس از آن رهنمودها و پیش بینی های #رهبری، کشور و انقلاب و نظام را حفظ کرده و ما باید قدردان این عزتی باشیم که این رهبری ها برای ما به ارمغان آورده است.
▫️از همه کسانی که در #انتخابات شرکت کرده اند، قدردانی می کنم و کسانی هم که هنوز شرکت نکرده اند، به سرعت شرکت کنند زیرا هر رای گامی در مسیر عزت اسلام و عزت خودمان است.
▫️یکی از پایگاه های مهم حرکت در انقلاب اسلامی، #مسجد است و مساجد را باید حفظ و آباد کنیم.
▫️مدرسه و مسجد مهمترین پایگاه های انقلاب هستند، مدارس را از دست داده ایم اما #مساجد را باید آباد و حفظ کنیم و هم از نظر مادی و هم معنوی به حفظ آنها اهتمام کنیم.
▫️#مساجد نباید خالی بمانند و هیات امنای مساجد و روحانی مساجد همه باید دست به دست هم بدهند و برای رضای خدا کنار هم بایستند و با کنار گذاشتن اختلاف سلیقه ها، مساجد را آباد کنند.
▫️#مسجد خانه خداست و هر کاری می کنیم باید برای خدا باشد و خانه خدا را آباد و باشکوه نگه داریم.
مشروح خبر:
https://adineyazd.ir/?p=9820
➕کانال اطلاع رسانی دفتر آیت الله ناصری
https://eitaa.com/joinchat/3957915652C49ee0fab57
📸 #جلوه_های_عاشقی
#به_قلّه_نزدیکیم
#حضور_تا_ظهور
🇮🇷 جشن انتخابات
🗓 ١١ اسفند ماه ١۴٠٢
🕌 مسجد آخوند ملااسماعیل
#هیئت_رایةالهدی
📢 @rayat_info