*💢پیــــام نوروزی امام جمعه محترم آبدان بمناسبت آغاز سال ۱۴۰۰*
*🔻یامقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار*
🔹نوروز ودگرگونی طبیعت از نشانه های کردگار هستی بخش است که ما را به شناخت بیشتر آفریدگار رهنمون می سازد.
🔸 اکنون که نسیم دل انگیز بهاری کوچه باغ دل را معطرنموده است و رایحه خوش آن مشام جان را پر نموده، آغاز سال ۱۴۰۰که مزین به سال«تولید، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها » را محضر مردم بزرگوار بخش آبدان تبریک وتهنیت عرض می نمایم.
🔹 در آغازین روز سال جدید یاد وخاطره معمارکبیرانقلاب اسلامی و شهیدان سرافراز میهن را گرامی داشته وبه ارواح مطهر آنها درود می فرستیم.
🔸امیداست این سال پایان انتظار باشد و چشمان همگان به جمال دل آرای حضرت بقیه الله الاعظم (عج) روشن و منور گردد و این بیماری منحوس به برکت دعای حضرتش از جامعه اسلامی وکل جهان دورگردد. و خداوند به همه صحت و سلامتی ، موفقیت درامور، عزت وسربلندی و توفیق روز افزون عنایت نماید و ما رامشمول دعای آن امام همام قرار دهد.
*🔹محمودکارگر*
*امام جمعه آبدان*
#️⃣روابط عمومی ستاد نماز جمعه آبدان
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
*آبدان آدینه*| قرارگاه خبری ستاد نمازجمعه بخش آبدان
*️⃣ آبدان آدینه۲ در واتس آپ :
https://chat.whatsapp.com/LaX47JGfsmk3Vo0nNLXajm
*️⃣ ستاد نماز جمعه آبـــدان در اینستــاگرام:
https://www.instagram.com/setadjomeh_abdan/
*️⃣ ستــاد نماز جمعه آبـدان در پیام رسان ایتـا :
https://eitaa.com/abdanadineh
پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین.
یا مقلّب القلوب والابصار، یا مدبّر اللیل و النّهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال.
عید نوروز و حلول سال نو را تبریک عرض میکنم به همهی هممیهنان عزیزمان، بخصوص به خانوادههای مکرّم شهیدان و خانوادههای جانبازان و خود جانبازان و همهی ایثارگران؛ و همچنین تبریک عرض میکنم این عید را به همهی ملّتهایی که عید نوروز را گرامی میدارند.
امسال عید ما مقارن است با اعیاد مبارک شعبانیّه که امیدواریم این [تقارن]، برکات فراوانی را انشاءالله از لحاظ مادّی و معنوی برای سال نو ما داشته باشد. و [سال] ۱۴۰۰ متبرّک است به اینکه دو نیمهی شعبان در آن هست و مردم دو بار در این سال ولادت ولیاللهالاعظم (ارواحنا فداه) را جشن خواهند گرفت.
حوادث مختلف سال ۹۹: ۱) کرونا و تأثیر آن بر زندگی مردم
سال ۹۹ با حوادث گوناگون و بعضاً بیسابقهای پایان یافت. یکی از آن حوادث که حقّاً بیسابقه و ناآشنا بود برای ملّت ما، پدیدهی کرونا بود که تقریباً زندگی همهی ملّت را به نحوی تحت تأثیر قرار داد؛ هم کسب و کارها را، هم محیطهای درسی را، هم اجتماعات دینی را، هم مسئلهی سفرها را، ورزش را و دیگر مسائل گوناگون کشور را تحت تأثیر قرار داد و ضربهی سختی هم به اشتغال در کشور زد. البتّه از همهی اینها تلختر جان باختن دهها هزار از مردم عزیز ما بود که این به معنای غصّهدار شدن و داغدار شدن دهها هزار خانواده است. من همین جا از فرصت استفاده میکنم، به همهی آن خانوادههای عزیز تسلیت عرض میکنم و همدردی خودم را با آنها ابراز میکنم. امیدواریم که خداوند به آنها صبر بدهد و اجر بدهد و جانباختگان را مورد رحمت و مغفرت خودش قرار بدهد.
۲) بُروز تواناییهای ملّت ایران در مقابله با کرونا و فشار حدّاکثری دشمن
سال ۹۹ همچنین از جهتی سال بُروز تواناییهای ملّت ایران بود؛ هم در مقابلهی با همین آزمون بزرگ یعنی کرونا که انصافاً ملّت عزیز ما از مجموعههای درمانی و بهداشتی گرفته، تا محقّقین و دانشمندان، تا آحاد مردم، تا گروههای جهادی و خدمتگزار، توانایی بزرگی را از خودشان نشان دادند برای مدیریّت این حادثهی تلخ، آن هم با فشار حدّاکثری دشمن در زمان تحریم؛ با وجود تحریم، بسته بودن راههای گوناگون برای استفادهی از امکانات خارج از کشور، ملّت ما، دانشمندان ما، پزشکان ما، پرستاران ما، بهیاران ما، عوامل آزمایشگاهی ما و عوامل رادیولوژیستی ما -اینهایی که دستاندرکار درمان مردم بودند- انصافاً توانستند تجربهی بزرگی را به یادگار بگذارند و توانایی بزرگی از خودشان نشان بدهند؛ همچنین ملّت ایران توانایی خودش را نشان داد در مقابلهی با فشار حدّاکثری دشمن. دشمنان ما و در رأس آنها آمریکا در صدد بودند که ملّت ایران را با این فشار حدّاکثری به زانو دربیاورند. امروز خود آنها و رفقای اروپاییشان صریحاً میگویند که فشار حدّاکثری شکست خورده. ما میدانستیم شکست میخورد و عازم بودیم که دشمن را شکست بدهیم در این زمینه. میدانستیم ملّت ایران میایستد، ولی امروز خود آنها دارند اعتراف میکنند به اینکه این فشار حدّاکثری شکست خورده است.
تحقّق شعار «جهش تولید» در حدّ قابل قبول و نه در حدّ انتظار
خب، شعار سال ۹۹ شعار «جهش تولید» بود.(۱) من اگر بخواهم بر اساس گزارشهای متعدّد مردمی و دولتی و دستگاههای مختلف و جهات مختلف -که از همه جهت به ما گزارش میرسد- یک ارزیابیای بکنم، باید بگویم این شعار تا حدّی، تا حدّی، تا حدّ قابل قبولی تحقّق پیدا کرد، یعنی جهش تولید در بخشهایی از کشور و بخشهایی از مسائل گوناگون کشور تحقّق پیدا کرد، اگر چه در حدّ انتظار نه؛ یعنی در آن جاهایی هم که این شعار تحقّق پیدا کرد که غالباً در کارهای زیربنائی و سازندگی و امثال اینها بود، نتیجهی آن در اقتصاد عمومی کشور و در معیشت مردم مشهود نشد، یعنی این حرکت احساس نشد، در حالی که انتظار ما این بود که جهش تولید بتواند گشایشی در وضع مردم به وجود بیاورد. البتّه شعار جهش تولید به معنای واقعی کلمه یک شعار به تمام معنا انقلابی است، شعار مهمّی است. جهش تولید اگر بدرستی در کشور اتّفاق بیفتد -که انشاءالله اتّفاق خواهد افتاد- هم تأثیرات عمیق اقتصادی در کشور میگذارد -در مورد ارزش پول و بقیّهی مسائل عمدهی اقتصادی تأثیر میگذارد- و هم علاوهی بر آنها موجب اعتماد به نفْس ملّی میشود، موجب رضایتمندی عمومی مردم میشود، تضمینکنندهی امنیّت ملّی میشود؛ یعنی اگر تولید جهشیافته در کشور انشاءالله اتّفاق بیفتد که امیدواریم اتّفاق بیفتد، این عوارض مهم و این منافع بزرگ بر آن متحقّق میشود.
عوامل عدم تحقّق کامل شعار جهش تولید: وجود موانع، عدم حمایت از تولید
خب حالا چرا در سال ۹۹ به طور کامل این اتّفاق نیفتاد؟ به خاطر و
جود موانع از طرفی، و حمایت نشدن تولید در همهی بخشها از طرف دیگر. یعنی تولید، هم احتیاج دارد به حمایتهای لازم قانونی و حکومتی و هم احتیاج دارد به اینکه موانع سر راه تولید برداشته بشود. حالا مثلاً از باب مثال فرض کنید وقتی که یک کارگاه نیمهکارهای، یعنی کارگاهی که مثلاً با سی درصد، چهل درصد ظرفیّت کار میکند یا بکلّی از کار افتاده است، با همّت چند جوان این کارگاه به راه میافتد، با تشویقها و مانند اینها این کارگاه مشغول حرکت میشود و بعد از آنکه به تولید رسید، ناگهان انسان مشاهده میکند که رقیبِ این محصول به نحوی از خارج وارد کشور میشود؛ یا به وسیلهی دستهای خیانتکار قاچاقچی یا متأسّفانه از طرق قانونی و به خاطر ضعف رعایتهای قانونی. این تولید طبعاً تشویق نمیشود؛ این مانع بر سر تولید است، یعنی آن کاری که انجام گرفته، در واقع شکست میخورد. یا همچنین [به خاطر] نبودِ مشوّقها، مثل نبود مشوّق سرمایهگذاری. سرمایهگذاری در امر تولید احتیاج دارد به مشوّق. بایستی کسانی که میتوانند سرمایهگذاری کنند تشویق بشوند به این کار، و اوضاع کسب و کار در کشور به نحوی باشد که برای اینها تشویقکننده بشود که وارد این کار بشوند، یا هزینهی تولید برایشان افزایش پیدا نکند که متأسّفانه اینها اتّفاق نیفتاده؛ یعنی ملاحظات لازم انجام نگرفته؛ نه آنچنان مشوّقی وجود داشته و نه در مورد هزینههای تولید فکری شده. در یکی از سالها -حالا شاید سال ۹۹ نبود، شاید سال ۹۸- هزینهی تولیدکننده از هزینهی مصرفکننده بالاتر بوده. خب اینها یک چیزهایی است که مانع پیشرفت تولید است.
لزوم نگاه بلندمدّت به مسائل کشور
بنابراین ما در سال ۹۹ این حرکت انقلابی را به نحوی در کشور آغاز کردیم و ملّت ایران استقبال کرده است از جهش تولید به اندازهی مشخّص و محدودی؛ این باید ادامه پیدا کند؛ سال ۱۴۰۰ که از لحظهی این سال تحویل شروع میشود، در واقع به یک حساب ورود در قرن جدید است و در واقع یک قرن جدیدی دارد آغاز میشود، بنابراین به مسائل کشور بایستی با نگاه بلندمدّت نگریست و آنها را با نگاه بلندمدّت محاسبه کرد.
حسّاسیّتهای سال ۱۴۰۰: انتخابات، لزوم تداوم شکوفایی تولید و جهش تولید
این سال -سال ۱۴۰۰- سال حسّاس و مهمّی است: هم به خاطر انتخاباتی که در اوّل این سال هست که ما در خرداد ۱۴۰۰ انتخابات مهمّی در پیش داریم که این انتخابات میتواند تأثیر مهمّی در اوضاع کشور و حوادث کشور و آیندهی کشور بگذارد؛ مدیریّتهای جدیدی بر سر کار خواهند آمد، احتمالاً تازهنَفَس، با انگیزههای گوناگون قوی انشاءالله وارد مدیریّت اجرائی کشور بشوند. بنابراین انتخابات، این سال را بسیار مهم و حسّاس میکند. این از یک جهت -که البتّه من دربارهی انتخابات بعداً در سخنرانی مطالبی را عرض خواهم کرد و اینجا به همین اندازه اکتفا میکنم- و هم به این جهت که تولید در سال ۹۹ یک تکانی خورد و جهش تولید یک حرکتی به وجود آورد.
شعار سال ۱۴۰۰: «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها»
امسال -سال ۱۴۰۰- یک زمینهِی خوبی برای شکوفایی جهش تولید وجود دارد که از این بایستی حدّاکثر استفاده را کرد. باید این حرکت با جدّیّت دنبال بشود و به طور عمده حمایتهای قانونی و دولتی و حکومتی از همهسو نسبت به جهش تولید انجام بگیرد. چه این دولت تا وقتی که بر سر کار است، چه دولت آینده از اوّل استقرار بایستی همّت خودش را بر این قرار بدهد که موانع را برطرف کند و حمایتهای لازم را انجام بدهد و انشاءالله جهش تولید به معنای واقعی کلمه در امسال انجام بگیرد. لذا من شعار امسال را این جور تنظیم کردم: «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها»؛ یعنی شعار این است: تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها. ما بایستی تولید را محور کار قرار بدهیم و حمایتهای لازم را انجام بدهیم و مانعها را از سر راه تولید برداریم. امیدواریم انشاءالله به لطف الهی این شعار تحقّق لازم را پیدا کند. انشاءالله بعداً در سخنرانی در همین زمینه و همچنین در زمینهی انتخابات عرایضی را عرض خواهم کرد.
امیدواریم روح مطهّر امام بزرگوارمان و ارواح طیّبهی شهدای عظیمالشّأنمان از ما راضی و خشنود باشند و سال، سال مبارکی برای ملّت ایران باشد و حضرت ولیّعصر (ارواحنا فداه) ملّت ایران را و مسئولین کشور را و آحاد مردم را دعا کنند و تفضّلات خودشان را به این ملّت ارزانی بدارند و لطف خودشان را و توجّه خودشان را انشاءالله نسبت به این ملّت همچنان که در گذشته وجود داشته ادامه بدهند.
والسّلام علیه و علیکم و رحمةالله و برکاته
@abdanadineh
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه آبدان، مراسم جشن میلاد علی اکبر ( علیه السلام ) در مسجد امام حسین برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام کارگر ، امام جمعه آبدان ، ضمن تبریک به لزوم الگوگیری جوانان اشاره کرد و گفت: جوانی دورانی است پر تلاطم و آسیب زا، هم برای جوان و هم اطرافیان که باید توسط والدین مدیریت شود. برای نجات از آسیب های دوران جوانی باید الگو پیدا کرد که بهترین الگو علی اکبر امام حسین علیه السلام است.
امام جمعه آبدان در ادامه علت الگو بودن حضرت علی اکبر را بیان رد و گفت: وقتی شخصی مانند معاویه که دشمن اهل بیت است، ایشان را شایسته خلافت می داند عظمت ایشان بیشتر آشکار می گردد. لذا جوانان ما باید از ایشان الگو بگیرند.
وی در بش دیگری از سخنان خود به ویژگی های شخصیتی حضرت علی اکبر علیه السلام اشاره کرد و گفت: علی اکبر چهار ویژگی دارد: 1. استقامت بر حق: در مسیر کربلا وقتی آیه استرجاع را از پدر شنید فرمود: وقتی بر حق هستیم از مرگ ترسی نداریم. 2. سخاوتمند: در تعابیر روایی برای هیچ امامزاده ای تعبیر سخاوت مانند علی اکبر نداریم. 3. سیرت و صورت شبیه به پیامبر است. 4. اهل بصیرت بود
@abdanadineh
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه آبدان، حجت الاسلام بحرانی، امام جمعه موقت آبدان در خطبه اول نماز جمعه این هفته موضوع محبت و رحمت را اساس خلقت دانست.
وی در این باره گفت: وقتی در عالم آفرینش نگاه می کنیم.، خداوند عالم ر ابر اساس رحمت و محبت آفریده است. در سوره اعراف آیه 156 خداوند می فرماید: رحمت من همه عالم را فرا گرفته است. پس بساط هستی، محبت خدا متعال است. و اساس دین هم محبت خداست. امام باقر فرمود: الحب هو الدین و الدین هو الحب. از سویی ارسال رسل و انزال کتب بر اساس رحمت و محبت است. درباره پیامبر اکرم خداوند می فرماید: پیامبر مایه رحمت و محبت برای جهانیان است. درباره قرآن هم خداوند می فرماید: قرآن مایه شفا و رحمت برای اهل ایمان است. پیامبر خدا هم حبیب خدا و هم محبوب خداست. در زیارت آل یاسین می خوانیم، محبوب جز پیامبر و اهل بیت او نیست. پس اساس آمدن و رهبری امامان معصوم که هدایت بشر است رحمت و محبت برای کل بشر است. در زیارت آل یاسین خطاب به امام زمان عرضه می داریم: شما رحمت واسعه الهی هستید.
حجت الاسلام بحرانی در ادامه گفت: امام زمان امام مهربانی، رحمت و محبت است و اساس قیام حضرت هم رحمت و مهرورزی نسبت به تمام مسلمانان و شیعیان است. امام رضا می فرماید: امام پدر مهربان امت است. مرحوم آیت الله بهجت می فرمود: امام زمان چقدر مهربان است نسبت به کسانی که صدایش می زنند و از او استغاثه می کنند، از پدر و مادر مهربان تر است. یکی از جلوهای رحمت امام زمان نسبت به شیعیان، مراقبت نسبت به اعمال شیعیان است. امام زمان در نامه به شیخ مفید فرمود: ما شما ر ا رها نمی سازیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. اگر چنین بود، بلاها بر شما نازل می شد و دشمنان شما را از بین می بردند. واحسرتا که امام زمان به فکر ماست ولی ما از یاد امام زمان غافل باشیم.
امام جمعه موقت آبدان تصریح کرد: دومین جلوه محبت امام زمان جلب نعمت و دفع بلا ست. در زیارت جامعه کبیره می خوانیم: امام زمان واسطه فیض خداست. امام زمان فرمودند: بوسیله من بلا از اهل و شیعیان من دفع می شود. یکی از نکات مهم این است که سعس کنیم محبت امام زمان را به سوی خود جلب کنیم. این مهم حاصل نمی شود مگر با ایمان و عمل صالح و ترک گناه در یک جمله مدیریت حب و بغض، حب و بغضی که اساس دین است. یکی از موجبات جلب محبت امام زمان این است که با هم مهربان باشیم. امام علی فرمود: به هم رحم کنید تا مورد ترحم خدا قرار گیرید. در آغاز سال نو، حب و بغض ها نسبت به همدیگر ر ا کنار بگذاریم. باید نسبت به همدیگر برادر باشیم و از مشکلات همدیگر گره گشایی کنیم.
وی افزود: با توجه به نزدیکی نیمه شعبان، سعی شود این شب گرامی داشته شود. توصیه به احیای شب نیمه شعبان شده است. همچنین اطعام در روز نیمه شعبان سنت حسنه ای است که باید با رعایت دستورالعمل های بهداشتی همراه باشد.
@abdanadineh
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه آبدان، حجت الاسلام بحرانی، امام جمعه موقت آبدان در بخشی از خطبه دوم نماز جمعه این هفته به سخنان رهبر انقلاب درباره شعار سال اشاره کرد.
وی در این باره گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانات خود در اول فروردین رفع موانع تولید را زمینه ساز جهش تولید دانستند و فرمودند: تحقق این موضوع منافع و دستاوردهای مهمی را برای اقتصاد ملی و معیشت مردم خواهد داشت. در بخش پشتیبانی های تولید بر حمایت قانونی، دولتی و حکومتی و تشویق سرمایه گذاری تاکید کردند و در بخش موانع تولید فرمود: افزایش هزینه های تولید، بالاتر بودن ان از هزینه های مصرف کننده و ورود و رقیب محصول خارجی بوسیله قاچاق از موانع تولید است.
امام جمعه آبدان تأکید کرد: آنچه از فرمایشات معظم له بدست می آید تنها ر اه نجات کشور از اوضاع نابسامان اقتصادی، تقویت اقتصادی کشور و نگاه به داخل است. اصلاح اقتصادی با اتکا به توانمندی ها و ظرفیت های داخلی و بدون گره زدن اقتصاد به مسائل خارجی است. در بیانات نوروزی خطاب به مسئولین فرمود: اقتصاد کشور را به رفع تحریم گره نزنند. اقتصاد کشور را بر اساس ماندن تحریم برنامه ریزی کنید.
@abdanadineh
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه آبدان، حجت الاسلام بحرانی ، امام جمعه موقت آبدان در بخش از خطبه دوم نماز جمعه این هفته به انتخابات در سخنان اخیر رهبر پرداخت .
وی در این باره گفت: در بخش دیگر موضوع انتخابات را اشاره کنم. توصیه مقام معظم رهبری خطاب به مردم این است که هر کسی به دنبال سعادت کشور است رئیس جمهوری با این شاخصه ها را انتخاب کند. اول دارای مدیریت و کفایت مدیریتی باشد. دوم با ایمان باشد. ادم بی ایمان منافع کشور ر امی فروشد. عدالت خواه و ضد فساد باشد. دارای عملکرد انقلابی باشد. به توانمندی های داخلی اعتقاد داشته باشد. به جوانان معتقد باشد. مردمی باشد، امیدوار باشد.
امام جمعه موقت آبدان تصریح کرد: من عرض می کنم اگر مدیریت باشد، ایمان و روحیه انقلابی و ضد فساد باشد، شاهد نابسامانی در اقتصاد نخواهیم بود. دچار بی برنامگی اقتصادی و تورم و افزایش سرسام اور قیمت مسکن و خودرو نخواهیم بود. دیگر شاهد گرانی و فساد و تبعیض و کارشکنی های اداری و قاچاق و واردات بی رویه و همه مشکلات اقتصادی نخواهیم بود. دیگر شاهد ولنگاری فرهنگی نخواهیم بود. شاهد رها بودن فضای مجازی نخواهیم بود.
حجت الاسلام بحرانی در ادامه تأکید کرد: این روزها عده ای دم از انتخابات آزاد می زنند. در واقع به دنبال نفی جایگاه شورای نگهبان هستند و به دنبال دموکراسی سکولار هستند ، به جای مردم سالاری دینی. مردم ما این جریان های غرب گرا را می شناسند و دیگر به این جریانات انحرافی اعتماد نمی کنند و آنها را به زباله دان تاریخ می سپارند.
@abdanadineh
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه آبدان، حجت الاسلام بحرانی، امام جمعه موقت آبدان در بخشی از خطبه دوم نماز جمعه این هفته به سالروز 12 فروردین اشاره کرد.
وی ضمن گرامی روز جمهوری اسلامی گفت: در این روز نتایج همه پرسی نظام جمهوری اسلامی در ایران 98.2 درصد اعلام شد. نگاه عمیق امام راحل در این باره باید مورد دقت قرار گیرد. ایشان فرمود: صبحگاه 13 فروردین که روز نخست حکومت الله است از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی است. ملت ما باید این روز را عید بگیرند و زنده نگه دارند. روزی که کنگره های کاخ حکومت 2500 ساله رژیم شاهنشاهی فرو ریخت.
امام جمعه موقت آبدان افزود: رهبر معظم انقلاب روز جمهوری اسلامی را یک مقطع تاریخی بی نظیر دانستند که درای دو خصوصیت مردمی بودن و الهی بودن است. 12 فروردین تداوم 22 بهمن است. جمهوری اسلامی که عصاره مبارزات مرد است. از 15 خرداد 42 تا 22 بهمن 57 و در 12 فروردین 58 به کمال خود رسید و عید بزرگی است برای همه مسلمانان و بشریت.
@abdanadineh