فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خانه ها ریخت، اما ایمان ها نه
🔸 اولین نماز جمعه اهالی خان یونس در میان ویرانه های منازل شان
👇
🔰با امامت سیرجان همراه باشید...
https://eitaa.com/namazesirjan
🔰در خطبههای نماز جمعۀ سیرجان بیان شد:
مدیران دولتی در شهرستان سیرجان موظفاند کار را برای نقشآفرینی بخش خصوصی در اقتصاد، تسهیل نمایند.
📝به گزارش روابط عمومی ستاد نماز جمعۀ سیرجان، نماز جمعۀ آخرین پنجم بهمن ماه با حضور اقشار مختلف مردم متدین و ولایتمدار شهرستان سیرجان به امامت حجتالاسلاموالمسلمین مسلمیزاده امام جمعۀ سیرجان برگزار شد.
🔹امام جمعۀ سیرجان در خطبۀ اول نماز جمعه، ضمن توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و مراقبت معنوی از خود افزود: از حضرت موسیبنجعفر (علیهالصلاةوالسلام) نقل شده که فرمودند: «مَنِ سَاوَی يَوْمَاهُ فَهُوَ مَغْبُونٌ» اگر کسی دیروز و امروزش با یکدیگر یکسان باشد، دچار ضرر شده است. بنابر فرمایش حضرت، اگر نسبت به اعمال خود مراقبت نداشته باشیم و محاسبۀ نفس نکنیم و در پی آن دچار روزمرگی شویم، متحمل زیان شدهایم. و بدتر از این، کسی است که به لحاظ معنوی، امروزش از دیروز بدتر باشد و به فرمودۀ امام کاظم (علیهالسلام) چنین کسی ملعون بوده و از رحمت الهی دور است؛ «وَ مَنْ كَانَ آخِرُ يَوْمَيْهِ شَرَّهُمَا فَهُوَ مَلْعُونٌ». بنابراین، باید تلاش کنیم سیر ما در زندگی، نزولی و قهقرایی نباشد، بلکه در مسیر تکامل و تعالی باشد.
🔹او در ادامۀ این خطبه، به تفسیر آیۀ نهم از سورۀ مبارکۀ جمعه پرداخت و خاطرنشان کرد: در این آیۀ شریفه آمده است که «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِذا نُودِيَ لِلصَّلاةِ مِنْ يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلى ذِكْرِ اللَّهِ وَ ذَرُوا الْبَيْعَ ذلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ» ای مؤمنان، وقتی که ندای اذان روز جمعه سر داده شد، فوراً به سوی ذکر خدا بشتابید و خرید و فروش را رها کنید، این برای شما بهتر است؛ یعنی کسانی که به دنبال خیر و نفع خودشان هستند، در روز جمعه دست از هر فعالیتی بکشند و به سرعت به سوی نماز جمعه حرکت کنند. در روایت است که هنگامی که پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) در حال خواندن خطبۀ نماز جمعه بود و جمعیت زیادی مشغول شنیدن خطبه بودند، شیپور ورود کاروان تجاری شام نواخته شد. به جز ۱۲ مرد و یک زن، سایر مردم نماز جمعه را رها کردند و برای معامله و خرید ارزاق خود مسجد را ترک نمودند. در آن هنگام، این آیات نازل شد که در هنگام برپایی نماز جمعه، پیغمبر را رها نکنید و به سوی ذکر خدا بشتابید.
🔹حجتالاسلام مسلمیزاده مقصود از «ذکر خدا» را اینگونه بیان کرد: بعضی از مفسران، مقصود از آن را «نماز جمعه» دانستهاند، چرا که نماز مصداق ذکر و یاد خداوند متعال است. اما بیشتر مفسران، منظور از آن را «شنیدن خطبههای نماز جمعه» برشمردهاند که مشتمل بر ذکر خداست و با نام خداوند و حمد و ستایش او و صلوات بر نبی خاتم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) آغاز میشود.
🔹وی همچنین افزود: اهمیت نماز جمعه به قدری است که امیرالمؤمنین (سلاماللهعلیه) در دوران خلافتشان در کوفه، زندانیهایی که به خاطر بدهی مالی در زندان بودند را در روز جمعه، تحت مراقبت به نماز جمعه میآوردند تا از برکات نماز جمعه بهرهمند شوند. همچنین امام باقر (علیهالسلام) فرمودهاند: «مَنْ تَرَكَ الْجُمُعَةَ ثَلَاثَ جُمَعٍ مُتَوَالِيَةً طَبَعَ اللَّهُ عَلَى قَلْبِهِ» کسی که بدون عذر و از روی سهلانگاری، سه هفتۀ پیدرپی در نماز جمعه شرکت نکند، خداوند بر دل و قلب او مُهر میزند؛ یعنی راه ورود معنویات به قلب او گرفته میشود.
افزون بر این، رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرمایند: «ثَلَاثٌ لَوْ تَعْلَمُ أُمَّتِي مَا لَهُمْ فِيهَا لَضَرَبُوا عَلَيْهَا بِالسِّهَامِ الْأَذَانُ وَ الْغُدُوُّ إِلَى يَوْمِ الْجُمُعَةِ وَ الصَّفُّ الْأَوَّلُ» سه عمل است که اگر امت من میدانستند که خداوند چه ثوابی در این کارها قرار داده، برای رسیدن به آنها با یکدیگر نزاع میکردند:
◽️اولین مورد «اذان گفتن» است. در روایت است که کسانی که در دنیا اهل اذان گفتن بودند، در عرصات قیامت پادشاهی میکنند. مقصود از اذان نیز تنها اذان گفتن در مسجد و جماعت نیست، بلکه شامل اذان گفتن در خانه و نماز فرادی نیز میشود.
◽️«صبحگاهان برای نماز جمعه آماده شدن» و «حضور در صف اول» موارد دیگر هستند. منظور از حضور در صف اول، حضور در صف اول نماز جمعه یا نماز جماعت و یا صف اول جهاد و نبرد با باطل بیان شده که به هر کدام از این معانی باشد، دارای ارزش بسیار والایی است.
همچنین در باب فضیلت نماز جمعه از وجود مقدس امیرالمؤمنین (علیهالسلام) نقل است که فرمودند: از دست دادن نماز جمعه بیش از فوت شدن نماز عید، باعث ناراحتی من میشود؛ با اینکه نماز عید در طول سال تنها دو بار برگزار میشود اما نماز جمعه هر هفته اقامه میشود.
🔸خطیب جمعۀ سیرجان در دومین خطبۀ نماز جمعه، با اشاره به بیست و پنجم ماه رجب سالروز شهادت حضرت موسیبنجعفر (علیهالصلاةوالسلام) از عموم مردم ولایی شهرستان سیرجان درخواست نمود تا در مراسمات عزاداری این روز شرکت کنند و اذعان داشت: از برکت وجود نازنین حضرت موسیبنجعفر (علیهالسلام)، در نقاط مختلف این کشور مضاجع نورانی فرزندان آن حضرت قرار دارد. اولاد این امام بزرگوار پایهگذار یک تمدن شیعی در کشور ایران هستند و از این جهت، آن حضرت حق بسیار بزرگی به گردن ما دارد.
نقل شده که هارونالرشید در یک جلسهای برای عوامفریبی به امام کاظم (علیهالسلام) گفت: شما از فرزندان فاطمۀ زهرا (سلاماللهعلیها) هستید و فدک از ایشان غصب شد؛ حدود فدک را معین کنید تا آن را به شما برگردانم. حضرت فرمودند: گمان کردهای که ادعای ما تنها بر سر یک باغ خرماست؟! سپس حضرت حدود حکومت اسلامی در آن زمان را برای فدک معین کردند. مقصود آن حضرت این بود که شما جانشینی رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) و امامت جامعه را از ما غصب کردید. شعری از جناب دعبل خزایی بیان شده که گفته است:
أرى أميّة معذورين لو قتلوا
و ما أرى لبني العباس من عذر
من بنیامیه را به خاطر ظلم و جنایتهایی که انجام دادند، معذور میدانم، چرا که دشمن قسمخوردۀ خاندان نبوت بودند. ولی بنیعباس که با شعار پس گرفتن حقوق خانوادۀ پیغمبر روی کار آمدند، عذری برای انجام این ظلمها در حق اولاد رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) نداشتند. طبق بعضی از نقلها تا ۱۴ سال حضرت موسیبنجعفر (علیهالسلام) را به زندان انداختند، اما آن حضرت هیچگاه از ایستادگی در برابر ظلم کوتاه نیامدند.
🔸ایشان با یادآوری سالروز وفات حضرت ابوطالب (علیهالسلام) گفت: بعضی از دشمنان اهل بیت (علیهمالسلام) به خاطر دشمنی با امیرالمؤمنین (علیهالسلام) اصرار دارند که پدر بزرگوار ایشان یعنی جناب ابوطالب (علیهالسلام) را کافر معرفی کنند؛ در حالی که ایشان در اوج بندگی خدا بود و هیچگاه از حمایت رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) دست برنداشت. زمانی که پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) کودک بود، در مکه خشکسالی شد؛ ابوطالب (علیهالسلام) در کنار کعبه
آن حضرت را بر روی دست بالا برد و توسل پیدا کرد و خداوند باران رحمتش را نازل کرد. این شعر در وصف رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) از جناب ابوطالب نقل شده است:
وَ أَبْيَضُ يُسْتَسْقَى الْغَمَامُ بِوَجْهِهِ
ثِمَالُ الْيَتَامَى عِصْمَةٌ لِلْأَرَامِلِ.
🔸حجتالاسلام مسلمیزاده با اشاره به بیست و هفتم ماه رجب سالروز مبعث نبی خاتم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم)، مبعث را بزرگترین هدیۀ خداوند به بشریت خوانده و تأکید کرد: پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) مبعوث شد و دو ارمغان بزرگ برای جامعۀ بشریت آورد؛ یکی گسترش عقلانیت و تفکر و اندیشه در میان جامعه و مبارزه با جهل و خرافات و دیگری پرورش اخلاق. اخلاق پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) به گونهای بود که قرآن کریم از آن به «خُلُق عظیم» تعبیر میکند. حضرت هر کسی را میدید به او سلام میکرد، وقتی با کسی دست میداد دست خودش رو نمیکشید تا زمانی که طرف مقابل دستش را عقب بکشد، با مردم به گونهای معاشرت میکرد که هر کس گمان میکرد عزیزترین فرد نزد رسول خداست، هرگز در حضور مردم تکیه نمیداد، هرگز با کسی جدل و منازعه نمیکرد، هرگز به کسی نگاه تحقیرآمیز نمیکرد، در مجلسی که مینشست جای خاصی را به خودش اختصاص نمیداد، هر کسی از ایشان عذر میخواست، عذرش را میپذیرفت. پیغمبر خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) به قدری اهل عفو و گذشت بود که حتی کسی را که سبب قتل زینب دختر ایشان بود، بخشید.
🔸وی در بخش دیگری از سخنان خود، به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در رابطه با مسائل اقتصادی اشاره کرده و گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که اگر مسئولان کشور تلاش کنند، رشد ۸ درصدی اقتصاد قابل دستیابی است. ایشان بر احیای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری بخشی از اقتصاد به بخش خصوصی و مردم تأکید کردند و بیان کردند که بخش خصوصی میتواند خلأ اقتصادی را پر کند و کمبودها را جبران نماید. همچنین از مدیران دولتی خواستند که کار را برای ایفای نقش بخش خصوصی در اقتصاد تسهیل کنند، نه اینکه سرعتگیر باشند. در همین رابطه مراجعاتی نیز به دفتر امام جمعه صورت گرفته که از سنگاندازی برخی مدیران نسبت به بخش خصوصی در شهرستان سیرجان گلهمند هستند که بنده از مسئولین محترم شهرستان تقاضا دارم در زمینۀ برطرف کردن موانع این بخش، مساعدت لازم را داشته باشند.
🔸امام جمعۀ سیرجان همچنین با تأکید بر وعدۀ قطعی الهی مبنی بر نابودی و اضمحلال جبهۀ باطل، اظهار داشت: همۀ شما دیدید که پس از عملیات طوفان الاقصی، آبروی رژیم صهیونیستی در دنیا رفت. امنیت موهومی که برای خود تصور میکردند، از بین رفت. بیش از پانزده هزار نفر در ارتش رژیم اشغالگر یا کشته شدند و یا به گونهای مجروح شدند که دیگر امکان حضور در ارتش را ندارند. بسیاری از ادوات جنگی و تانکهای پیشرفتۀ آنها نابود شد. همۀ اینها توسط کسانی صورت گرفت که تا چند سال پیش در جریان انتفاضه، با سنگ از خودشان دفاع میکردند، اما امروزه دشمن صهیونی را با چالش جدی در اصل موجودیت خود مواجه کردهاند.
5.11.pdf
755.4K
📚 #جزوه | متن کامل خطبه های نماز جمعه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ سیرجان ؛ به امامت حجت الاسلام و المسلمین مسلمی زاده
#نماز_جمعه_سیرجان
👇
🔰با امامت سیرجان همراه باشید...
https://eitaa.com/namazesirjan
📸گزارش تصویری تجلیل از عوامل اجرایی
تئاتر گراف مرگ های بی جهت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#سیرجان_محور_وحدت
#امام_جمعه
عضو کانال زیر شوید👇
https://eitaa.com/namazesirjan