هدایت شده از مرکز تخصصی نماز
محمود زیر پتو نبود😍
انتشار به مناسبت 11 شهریور سالگرد شهادت #شهید_محمود_کاوه
یکی از نیروها به نماز خواندن کاوه حساس می شود. می بیند زیر پتو خوابیده و اذان که می گویند برای #نماز بلند نشد.
تا طلوع آفتاب می بیند باز از زیر پتو بیرون نیامد. خیلی ناراحت می شود. یک شب دیگر زودتر می رود قضیه را چک کند می بیند محمود ساعت 12 شب از خواب بلند شد و لباس هایش را به شکل انسانی درست کرد و زیر پتو گذاشت.
بخاطر اینکه کسی متوجه نشود که محمود زیر پتو خواب نیست و از آسایشگاه خارج شد. ابتدا به بعضی از چادرها سرکشی کرد و به نقطه ای دورتر از چادرها رفت و به راز و نیاز با خدا مشغول شد.
📚 اطلاعات دریافتی از کنگره سرداران و ۲۳ هزار شهید استانهای خراسان.
#نماز_شهدا
#مرکز_تخصصی_نماز
🌹
🆔 @namazmt
هدایت شده از مرکز تخصصی نماز
#استوری 🖤🖤🖤🖤🖤
مصیبت جانگداز رحلت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و شهادت دومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام حسن مجتبی علیه السلام را خدمت امام زمان علیه السلام، نائب برحقش و تمامی مسلمانان جهان تسلیت عرض می کنیم 😭😭😭
🖤🖤🖤🖤🖤
#پیامبر_اعظم
#امام_حسن_مجتبی
#مرکز_تخصصی_نماز
🖤🖤🖤🖤🖤
🥀🥀🥀🥀🥀
🆔 @namazmt
هدایت شده از مرکز تخصصی نماز
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | پیامبر و نماز، رحمت های الهی
#استاد_قائمی
👇👇
دانلود فیلم با کیفیت
https://qunoot.net/App/views.item.php?showid=1730
👆👆
🆔 @namazmt
هدایت شده از مرکز تخصصی نماز
پیامبر اعظم از نماز سیر نشد 🌹
«یا اباذرّ؛ جعل اللّه جلّ ثناؤه قرّة عینى فى الصّلوة و حبّب الىّ الصّلوة كما حبّب الى الجائع الطّعام و إلى الظّمان الماء و انّ الجائع اذا أكل شبِعَ و انَّ الظّمان اذا شرب روى و انا لا اشبع من الصّلوة»
ترجمه 🇮🇷
اى ابوذر؛ خداوند عزوجل نماز را نور دیده من قرار داده است و آن را چنان محبوب من ساخته كه گرسنه غذا را و تشنه آب را دوست مىدارد. گرسنه وقتى كه غذا مىخورد سیر مىشود و تشنه وقتى آب مىنوشد سیراب مىگردد؛ ولى من هرگز از نماز سیر نمىشوم.
#نماز
#مرکز_تخصصی_نماز
🆔 @namazmt
هدایت شده از مرکز تخصصی نماز
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری؛ لزوم پیامبر شناسی برای نماز 👌
▪️ ویژه رحلت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله )
🌴🥀🌴🥀🌴
👈بچهام نماز نمیخونه !
👈با دین رفیق نیست !
👈کجا رو اشتباه رفتم؟
#تربیت_نمازی_فرزندان
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
#مرکز_تخصصی_نماز
🍀🍀🍀🍀🍀
🆔 @namazmt
خونِ دل 😭
🎙 #آیت_الله_مصباح_یزدی
🔸️شايد بتوان گفت خون دلى كه امام حسن (عليه السلام) و امام حسين (عليه السلام) (بعد از شهادت امام حسن (علیه السلام)) خوردند، از غربت و مظلوميت سيد الشهدا (عليه السلام) در روز عاشورا بيشتر است. متأسفانه نه ما از آن دوران اطلاع کاملى داريم و نه اين مسأله چيزى است كه احساسات و عواطف مردم را تحريك كند و با ذكر آنها بتوان آن خاطرهها را تجديد كرد؛ بايد با عقل فهميد كه چه ظلمى بر اين خاندان مى شد و چه خون دلى مى خوردند.
🔸️آن قدر تبليغات كردند كه در تمام نماز جمعه ها اميرالمؤمنين (عليه السلام) را لعن مى كردند و اين جزء آداب عبادى مردم شده بود. هر خطيب نماز جمعه بايد على (عليه السلام) را لعن مى كرد. مردم در قنوت نمازشان لعن على (عليه السلام) مى گفتند. امام حسن (علیه السلام) و امام حسين (عليه السلام) اينها را مى ديدند و مى شنيدند، ولى نمى توانستند كارى بكنند.
۱۳۷۹/۰۱/۲۶
#امام_حسن
#معارف_اهل_بیت
🏴
🆔 @namazmt