🌷مهدی شناسی ۶۲🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹غریم🌹
◀️قسمت سوم
💠 اگر غريم را در معنای بدهکاری وجود مقدس امام زمان بررسی کنيم شايد بهتر است از اين زاويه وارد بحث شويم که وجود مقدس بقية الله هميشه خود را بدهکار باری تعالی میدانند و نقصان بندگی خويش را در مقابل محبوب بيان میکنند. ايشان چون جد بزرگوارشان پيامبر(صلوات الله علیه و آله) از خدا میخواهند تا برای هميشه در جايگاه بندگی و عبوديت بمانند. « اضفنی اليک بالعبوديه» اين کلمات سر لوحه مقام ولايتی ايشان است.
💠 اما اگر به اين نام از زاويه بنده و والی بنگريم وجود مقدس بقيةالله خودشان را به گفته جد بزرگوارشان بدهکار به مردم میدانند. مولی اميرالمومنين علیه السلام در نهج البلاغه خطبهای دارند که در جنگ صفين ايراد کردهاند و در اين خطبه به نقش والی نسبت به مردم اشاره میکنند و میفرمايند:... بزرگترين حقها که خدايش واجب کرده است حق والی بر رعيت و رعيت بر والی است. خداوند سبحان اين حق را واجب نموده است و حق هر يک را به عهده ديگری واگذار فرموده است و آن را موجب برقراری پيوند آنان قرار داده است و ارجمندی دين ايشان را به اين حق متصل کرده است. پس حال رعيت نيکو نگردد جز آن گاه که واليان نيکو رفتار باشد و واليان نيکو رفتار نگردند جز آن گاه که رعيت درستکار باشند.پس چون رعيت حق والی را بگذارد و والی حق رعيت را به جای آرَد حق ميان آنان بزرگ مقدار شود و راههای دين پديدار و نشانههای عدالت برجا و سنّت چنانکه بايد اجرا. پس کار زمانه آراسته گردد و طمع در پايداری دولت پيوسته و چشم آز دشمنان بسته."
💠اين قسمت از خطبه اميرالمومنين(علیه السلام) را بازگو کرديم تا به اين نکته اشاره شود:وجود مقدس يوسف فاطمه(عج الله فرجه) تمام حقوق مردم را به بهترين و کاملترين وجه ادا میکنند و اگر مردم از دريافت اين حقوق محرومند موانعی است که خود بر سر راه دريافت حقوق خويش ايجاد میکنند.
💠کدام والی نيکو رفتارتر از امام زمان نسبت به مردم است؟؟؟ در خطبه آمده است چون رعيت حق والی را ادا کنند والی حق ايشان را ادا کند.اما وجود مقدس بقية الله حقی از جانب مردم نمیبيند که آن را به پای ادای وظيفه آنها ثبت کنند. ولی هرگز خود در انجام وظايفشان نسبت به بندگان ذرهای قصور و کم کاری و نقصان را جايز نمیشمارند.
💠اين وجود چنان وسيع و گسترده است که در مقابل کمترين محبت، والاترين نوع جبران را بر خود فرض میدانند.مثلاً اگر کسی بُکايی(اشکی) بر جد بزرگوارشان حسين(علیه السلام) داشته باشد، آتش جهنم را بر او حرام میکنند.ايشان خود را چنان نسبت به قطرات اشک بدهکار به مردم میدانند که از باری تعالی اذن حرام بودن آتش جهنم را برای فرد طلب میکنند.
💠سيد بن طاووس نقل میکنند سحری در سرداب سامرا صدای حضرت را هنگام مناجات با خداوند شنيدم که میفرمودند:
«اللهم انّ شيعتنا خُلِقوا من فاضلِ طينَتِنا...»
"پروردگارا شيعيان ما از زيادی گل ما خلق شدهاند و با آب ولايت ما سرشته و عجين گشتهاند. آنها را بر انجام معصيت و گناه مؤاخذه نکن، زيرا آنان حقی نزد ما دارند. به حرمت و کرامتی که نزد تو داريم شيعيان ما را روز قيامت در مقابل دشمنان قصاص نکن و اگر پرونده حسناتشان کم و سبک است از حسنات ما بر آنان بيفزا.
💠وجود مقدس حضرت به دليل اينکه خود را بدهکار شيعيانشان می دانند از خدا طلب می کنند تا بندگان را در دنيا از گناه محافظت کنند و در قيامت جهنم را بر آنها حرام گرداند حسنات خويش را به پرونده شيعيان خود میافزايد...
#مهدی_شناسی
#قسمت_62
#اسامی_امام
#غریم
@namazshabkhanha
🌸
💢حضرت علامه حسنزاده آملی حفظهالله:
پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم فرمود:
#بهترين وقتى
كه در آن خداى عزوجل را مىخوانيد
#سحرهاست.
سپس آن جناب به قول حضرت يعقوب(علیه السلام)
كه به فرزندانش گفته بود:
《سوف استغفرلكم ربى :
به زودى براى شما از پروردگارم آمرزش مىطلبم،》
اشاره كرد و فرمود:
حضرت يعقوب علیه السلام
#خواسته فرزندانش را كه
#طلب آمرزش بود تا
#سحر تاخير انداخت.
🔶شد گاه وصل دلدار، قم ایها المزمل
🔶آمد زمان دیدار، قم ایها المزمل
♦️وقت سفر رسیده ، یعنى سحر رسیده
♦️بیدار باش بیدار، قم ایها المزمل
✳️مستانه گریه سر كن ، غم از دلت بدر كن
✳️هشیار باش هشیار قم ایها المزمل
☪بزم طرب بپا كن ، ناى و چلپ بپا كن
☪مىخوان سرود دیدار قم ایها المزمل
🔴در خلوت شبانه ، با دلبر یگانه
🔴نجوى بود سزاوار قم ایها المزمل
🔵دست دعا بر آور، شور و نوا بر آور
🔵با سوز و آه بسیار، قم ایها المزمل
⭕️بر ماه و بر ستاره ، بارى نما نظاره
⭕️اندر دل شب تار قم ایها المزمل
✡اینك نه وقت خواب است كاین خواب تو حجاب است
✡از نیل فیض دادار قم ایها المزمل
#نماز_شب
@namazshabkhanha
💟 خدایا بلا و گرفتاری بزرگ و آشکار شد ..
بخوانیم همگی برای « آوردن» مهدی فاطمه عج 🙏
@Namazshabkhanha
زیارت عاشورا و صدقه فراموش نشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا باید مقدمات فرج، همراه با بلاها باشد؟
🔻برای اینکه بلاهای قبل از ظهور کم بشود چهباید کرد؟
@Namazshabkhanha
⌛️انسان باید قدر عمر خود را بداند..
رسیدن به مقام محمود👌👌👌
#سفارش_بزرگان_به_نماز_شب
@namzshabkhanha
چون در روز فرصت نداری و دل مشغولیهای فراوان داری، شب را به خلوت با خدا بپرداز.
قیام شب نوعی سوخت و موتور محرکه برای تلاش طاقتفرسای روز است.
وقتی پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم را با چنان اشتغالات روزانهای به نماز شب دستور میدهند، معلوم میشود گرفتاریهای روز، حتی اگر برای انجام وظایف کاملاً دینی مانند تعلیم و تعلم و تبلیغ دین باشد، عذر موجهی برای نپرداختن به نماز شب نیست. (مجمع البيان، ج۱۰، ص۵۷۱)
@namazshabkhanha
#خاطرات_رهبری
⏳حادثه فراموشنشدنی دوم فروردین ۴۲
📆 [سال ۴۲] حلول سال نو نزدیک شد... مجلس #آقای_گلپایگانی عصر در #مدرسهی_فیضیه برپا بود.
✅ عناصر رژیم میخواستند در #مجلس_امام که ظهر برگزار میشد، مشکلآفرینی کنند. اما نتوانستند...
🌷مهدی شناسی ۶۳🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹قیامت🌹
◀️قسمت اول
⬅️در كلاس شناخت القاب امام زمان علیه السلام، مبنا و اصل دستيابي به وجود مبارك حضرت است تا با شناخت هر چه بيشتر حضرت پردههاي غيبت ميان ما و ايشان مرتفع شود.حركت به سوي آسمان وجودی ايشان كاري است كه تنها به دعاي خود او ممكن و ميسر میگردد وگرنه وزش طوفانهاي حوادث و سختيهاي فراوان توان پرواز را از افراد سلب خواهد کرد. اما چون هيچ حادثهای و هيچ طوفاني براي فرو آمدن و وزيدن از فرمان حضرت سرپيچي نمیکنند از همين رو مسير شناخت و معرفت نسبت به ايشان ممکن میگردد.اميد که با شناخت هر چه بيشتر ايشان پردههاي غفلت مرتفع شود و تابش خورشيد وجودي امام زمان بر فكر و روح يخ زده انسان بتابد.چنانچه رسول خدا(صلوات الله علیه و آله) فرمودهاند:« اذا دخل النور القلب انشرح و انفتح» « هنگاميكه نور در قلب انسان وارد شود گسترده و باز ميگردد» اگر اين روايت را از زاويه عكس بررسی کنیم خواهيم گفت هر قلبي كه در هجران معصوم گرفتار آيد قطعاً دچار قبض و تنگي خواهد شد و تنها با تابش نور ولايت انبساط و گستردگي خويش را به دست خواهد آورد.
⬅به طور حتم شايسته است تا اين بحث با كلام قرآن تصديق شود قرآن در آيه ۴۸ سوره مباركه ابراهيم ميفرمايد:
«يَوْمَ تُبَدَّلُ الْأَرْضُ غَيرَْ الْأَرْضِ وَ السَّمَاوَاتُ وَ بَرَزُواْ لِلَّهِ الْوَاحِدِ الْقَهَّارِ» «در آن روز كه اين زمين به زمين ديگر، و آسمانها (به آسمانهاى ديگرى) مبدل مى شود، و آنان در پيشگاه خداوند واحد قهار ظاهر مى گردند!»
⬅️بسياري از مفسرين اين روز را روز قيامت دانستهاند و تبديل و جابجايي كه آيه از آن سخن ميگويد به واكنشهاي طبيعي زمين در روز قيامت معطوف کردهاند.
⬅️اما كتاب نجم الثاقب تفسير آيه را متوجه زمان ظهور کرده است.آقاي ميرزاي نوري ميفرمايند: در زمان ظهور زمين مملو از شدت بركات و رويش گياهان ميشود، چشمهها جوشان ميگردند و درختان به بار مينشينند.
⬅️از توضيح ميرزای نوری در اين کتاب چنين استنباط میشود که قطعاً در دوره غيبت همه چيز رو به ويراني و مندرس شدن نهاده است. كه زمان ظهور شرايط تازهاي براي بشر خودنمايي ميكند.
⬅️ما در شناخت اسامي حضرت نام قيامت ايشان را بررسي كرديم و گفتيم حضرت از آن رو كه هر دل خواهاني را زير و رو ميكنند نام قيامت را به خود اختصاص دادهاند و اگر جلوه نام قيامت حضرت در كنار اين آيه قرار گيرد خواهيم گفت زمان ظهور براي هر كس قيامتي در درون فرد و قيامتي در فضاي خارج برپا میشود.قيامتی پس از تحمل سختیهای عصر غيبت، زيرا در زمان غيبت بسياري از حقايق پنهانند و واقعيتها پوشيده و مستور، و ظلمت فضاي زندگي بشر را در برگرفته است. گناه و معصيت و هتك حرمت نسبت به اولياء افزون میشود و بسياري از معاصي در اين زمان شدت مييابند و همه اينها تاثير خود را كم و زياد بر افراد باقي ميگذارد و قيامت درونی و بيرونی زاييده چنين دوران سختی است.
⬅️اما روز ظهور با تابش مستقيم خورشيد ولايت تاريكيها كنار ميرود و هر زمين سنگلاخي آمادگي سرسبز شدن را در خود مييابد.در آن روز نعمتها چنان رويش مييابند كه فراتر از گمان و وهم و انديشه بشر میشوند.
⬅️بعضي از مفسرين اين آيه را در كنار آيه ۱۶سوره مباركه غافر گذاشتهاند و گفتهاند : «يَوْمَ هُم بَارِزُونَ لَا يخَْفَى عَلىَ اللَّهِ مِنهُْمْ شىَْءٌ ...» «روزى كه همه آنان آشكار مى شوند و چيزى از آنها بر خدا پنهان نخواهد ماند...»
⬅️روز ظهور روزي است كه همه چيز بارز و آشكار ميشود و هر پنهاني خودنمايي ميكند.يكي از مفسرين در تفسير اين آيه میگويد: اين تبديل در ذات و حقيقت هر چيز اتفاق ميافتد يعني تغيير و تبديلي رو بنايي و ظاهري نيست. ايشان براي مثال ميگويند:چنانچه درهم به دينار تبديل میشود و همچنان كه سيئات به حسنات بدل میگردد.
⬅️از پيامبر روايتي در اين رابطه وجود دارد « المومن في وقت التبديل في ظل العرش» در روايت ديگري پيامبر(ص) ميفرمايند« الناس وقت التبديل علي الصراط» و همچنين پيامبر(ص) گفتهاند: «الناس حينئذ اضياف الله» مفسری صاحب ذوق اين روايات را به زمان ظهور تفسير کردهاند.اگر كلمات كليدي اين سه روايت را بررسي كنيم خواهيم گفت: «عرش» «صراط» و « اضياف الله» هر سه نشان از وجود مقدس امام زمان است زيرا در تفاسير «عرش» وجود عرشي حضرات معصومين است وصراط ائمه اطهارند. امام صادق(ع) فرمودهاند: « نحن صراط المستقيم» و ضيافت خدا در زمين تنها به واسطه وجود مقدس امام هر عصري برپا ميشود و اين سه وضعيت بر افراد زمان ظهور تجلي خواهد كرد.
#مهدی_شناسی
#قسمت_63
#اسامی_امام
#قیامت
@namazshabkhanha
🍃بانگ تکبیر ز امواج فضا می آید
🍃گوش باشید که آوای خدا می آید
🍃بوی عطر از نفس باد صبا می آید
🍃نفس باد صبا روح فزا می آید
🍃پیک وحی است که در غار حرا می آید
🍃به محمد ز خداوند ندا می آید
🌹عید مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم مبارک باد.
@namazshabkhanha
💠 اعمال شب و روز بیست و هفتم ماه رجب
🔸 مبعث حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
@namazshabkhanha
حدیث شمار 8⃣5⃣
#سلسله_احادیث_کاسب_بهشتی
👈🏻امام صادق عليه السلام فرمودند:
👌🏻كسى كه بعد از نماز جمعه هنگامى كه سلام مى دهد، حمد را يك بار، (قل هو الله احد) را هفت بار، (قل اعوذ برب الفلق) را هفت بار، (قل اعوذ برب الناس) را هفت بار و آيت الكرسى، آيه سخره و آخر سوره توبه (لقد جاءكم رسول من انفسكم) را بخواند، كفاره گناهان او از آن جمعه تا جمعه ديگر خواهد بود.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
#کتاب_ثواب_الاعمال_و_عقاب_الاعمال_شیخ_صدوق
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
______________
@namazshabkhanha
💠💠💠💠💠
🔸 بعثتِ پیامبر، آغازِ فصلِ عاقبت بخیری انسان است.
🔸 آری، جادهی هدایتی که اولین چراغ هدایتش محمد و آخرینش مهدی ست به ایستگاهی جز سعادت و خوشبختی منتهی نمیشود.
💐 عید #مبعث مبارک
نماز شب خوانها
🌷 پخش زنده بیانات رهبر معظم انقلاب با ملت شریف ایران فردا (یکشنبه) ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه از شبکه خبر
دوستان بیایید پای تلویزیون و منتظر سخنرانی آقا باشین📺
نوش جان☺️
🔴 #رهبرانقلابl برخی از الزامات و ابزار قوی شدن جامعه:
1. رشد موالید و فرزندآوری
2. قوت در حوزه فضای مجازی
3. پیشرفت در بهداشت و درمان
4. #جهش_تولید
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🌷مهدی شناسی ۶۴🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹قیامت🌹
◀️قسمت ۶۴
◀️اميرالمومنين(علیه السلام) ميفرمايند: « قلوب الرجال وحشيةٌ من تالفها اقبلت عليه» « دل آدم وحشي است هركس به او الفت ورزد مطيع او خواهد شد»
◀️اگر وجود مقدس امام زمان (عج الله فرجه) در زمين وجودي افراد ظهور كنند اين زمين خشك و بيآب و علف و ظلماني به سرزميني سرسبز و پر بركت تبديل خواهد شد و فرد قلبش را رام محبّت كسي ميكند كه اين زندگي پرثمر را به او عطا نموده است.
◀️ در روز ظهور همه دلهاي خواهان و مستعد، رام وجود مقدس بقية الله ميشوند. چون اولين نسيمهاي محبت از سوي ايشان در آن زمان بر قلب افراد وزيدن ميگيرد.
◀️مرحوم ميرزاي نوري آيه ۸۳ سوره مباركه آل عمران را نيز شاهد مثالي براي روز ظهور حضرت ذكر كردهاند. «أَ فَغَيْرَ دِينِ اللَّهِ يَبْغُونَ وَ لَهُ أَسْلَمَ مَن فىِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ طَوْعاً وَ كَرْهاً وَ إِلَيْهِ يُرْجَعُونَ»«آيا آنها غير از آيين خدا مىطلبند؟! (آيين او همين اسلام است) و تمام كسانى كه در آسمانها و زمين هستند، از روى اختيار يا از روى اجبار، در برابرِ (فرمان) او تسليمند، و همه به سوى او بازگردانده مى شوند. »
◀️در تفسير نور الثقلين موسي بن جعفر (علیه السلام) تفسير اين آيه را متوجه زمان ظهور فرزندشان صاحب الزمان(عج الله فرجه) کردهاند.
از روايت حضرت موسی به جعفر چنين برداشت میشود که در روز ظهور در شرق و غرب اسلام بر گروههاي مختلف عرضه ميشود( يهود، نصاري، صائبين و زنادقه...) و هر کس که ايمان آورد در شمار انصار المهدی جا میگيرد و آن کس که از اقبال به مولی رو برگرداند بيچاره میشود.
◀️دين حقيقي كه همان انقياد خداي سبحان است در روز ظهور به طور كامل بر مردم عرضه ميشود.حضرت در ابتدا دعوت خويش را به ميل و رغبت انسان واگذار ميكنند. زيرا بشر فطرتاً خداجو و يكتاپرست است و عشق به كمال مطلق در وجود او نهادينه شده است. روز ظهور با دعوت حضرت به اسلام، گويا افراد به گنج فراموش شده درون خود دعوت ميشوند و همان گنج مجدد شناسايي ميشود و در اختيار خود آنان قرار ميگيرد هركس اين ارمغان الهي را با ميل و رغبت بپذيرد رستگار ميشود.
◀️ در زمان ظهور، كل هستي مطيع و تسليم وجود مقدس حضرتند با اين تفاوت كه تسليم و اطاعت از ايشان به دو وجه خواهد بود يا با ميل و رغبت خود افراد و يا با كراهت و اجبار و چه تفاوت بسياري است ميان سرنوشت اين دو گروه.
◀️آنها كه از سر ذوق و عشق پذيراي وجود مبارک او شوند بهشت وصل را اختيار کردهاند و آنها كه با اكراه و اجبار به آن تن در دهند گرفتار جهنم فراق میشوند. زيرا تصوير بهشت و جهنم در زمان ظهور جلوه دنيايي به خود ميگيرد. هر كس اقبال به مولي كند در بهشت نعمات جاي میگيرد و هر كس حضور حضرت را پذيرا نشود و پشت به ايشان كند جهنم فراق را براي خود رقم زده است.
◀️چه فاصله فاحشی ميان اين دو گروه است. اين فاصله در زمان ظهور دين اسلام نيز وجود داشت كساني كه چون ابوذر و سلمان از اصحاب رسول الله شدند و به اختيار خويش اسلام را برگزيدند و كساني كه چون ابوسفيان مجبور به پذيرش اسلام شدند تاريخ عاقبت اين دو گروه را به خوبي روشن كرده است.همين تاريخ بشريت زمان ظهور يكبار ديگر تكرار ميشود.
◀️بنابراين لذت عبوديت و خضوع و فنا در برابر حق، لذتي است وصف ناشدني زيرا هر چه فرد در اين انتخاب دقيقتر و با آگاهي بيشتري باشد ولايت حضرت بر وجود او بيشتر متجلي ميشود.
زيرا اين شخص تمام سرزمين وجودي خويش را اعم از عقل، روح، قلب و... تسليم محضر ولايت ميداند. زيرا زمين وجودي او آمادگي قدمگاه حضرت شدن را يافته است و اثرات به جا مانده از آن قدمهاي مبارك وجود فرد را چنان متعالی میکند كه گوش و چشم و دست و زبان او حقاني ميشود. با قدرت الهي امام ميشنوند و ميبينند و سخن ميگويند و اراده ميكنند زيرا اين افراد تحت ولايت خاص امام زمان در آن روز قرار ميگيرند.
#مهدی_شناسی
#قسمت_64
#اسامی_امام
#قیامت
@namazshabkhanha