هدایت شده از محمد مهدی فاطمی صدر
انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری یک انتخابات امی است. شنبهی پس از انتخابات یا امت ما پی تشکیل دولت میرود یا امت آنها؛ ما دو امت در یک ملتیم...
هدایت شده از بیداری ملت
33.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥روایت جلسه وحشتناک دولت
🔻این کلیپ دردناک را ببینیم
تا بدانیم چرا حتما باید راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند...
چرا این روایت مستقیم اینقدر دیر منتشر می شود؟
آیا شایسته است دوباره به همین وضعیت به عقب برگردیم؟
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از 🇱🇧🇮🇷🇮🇶BBCNEWS1🇵🇸🇸🇾🇾🇪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیلاز اقتصاد دان اصلاح طلب.
صلوات
هدایت شده از حوزه قم
'٬امروز برای همه ما مسجل شده که جریانات ثروت و قدرت، اتاق بازرگانی، نظام پزشکی، مافیای فولاد و صنایع و سایر لایه های پرقدرت دست به کار شده اند تا #جلیلی رأی نیاورد. توده ها و مستضعفین و طبقات متوسط وضعیف نباید اجازه دهند که طبقه سرمایه دار و پرخور برای ایران رئیس جمهور تعیین کنند.
● داود مدرسییان
هدایت شده از خبر فوری سراسری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ درگیری لفظی شدید دکتر جلیلی با وزیر فاسد
🔹چه کسانی از روی کار آمدن سعید جلیلی میترسند؟
🔹حتما این فیلم را ببینید و برای همه ارسال کنید.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
وضعیت صفوی در حکومت مصطفوی
اردوگاه مؤمنین، هزار سال پیش با قرآن سر نیزه کردن امویهای شام دچار گسست و شکست شد، و اکنون با نهجالبلاغه سر نیزه کردن سکولارهای ایرانی؛ با ظاهر مصحف به جنگ باطن مصحف آمدن هنوز جواب میدهد.
دولت التقاط، وارث دولت تعلیق است؛ مانند او طبیعی است بناء به مصلحت به دست امام امت نصب شود تا اختیار تصرف در امر ملت را داشته باشد؛ این اما چیزی از طاغوت بودن ذات آن را تغییر نمیدهد. برای چهار سال پیش رو در دل جمهوری با رگهیی از جاهلیت مواجهییم که ابعاد یک دولت را دارد.
بازگشت از دولت خدمت به دولت التقاط آنی است که در ادبیات دینی ما تعرب بعد هجرت خوانده میشود؛ این عقبگرد در مسیر تمدنی ایران اسلامی چیزی است که میتوان آن را وضعیت صفوی در حکومت مصطفوی خواند؛ بازگشت به دورهیی که زعمای فقیه شیعه، پادشاهان صفوی را از سر مصلحت امت تنفیذ میکردند و در همآن حال جاهلیت آن طاغوتها را مهار میکردند.
دولت التقاط و اباحهی مدرن را نیز از خواستگاه اجتهاد و جهاد شیعی مهار باید کرد. دولت التقاط هر چند با شعار حجابستیزی بر سر کار آمده است اما رگههای صریحی تا حکومتستیزی نیز در آن دیده میشود؛ این یعنی در سالهای پیش رو پیوستار شریعت محمدی، از حجاب شرعی تا حکومت شرعی، در محیط عیان تا رایان ایران آماج تهاجم او خواهد بود.
روند شریعتستیزی دولت التقاط به نظر سه مؤلفهی کلی خواهد داشت که نخستینش انقلابزدایی است، که شاخصهی تمام دولتهای سکولارمشرب و غربآویز پس از جنگ هشتساله بوده است که دولت التقاط وارث آنها است. دولت التقاط در امتداد دولت سازندهگی و دولت اصلاحات و دولت تعلیق پی زمینگیر کردن صیرورت حکومت اسلامی و فرو نشاندن آن در یک دولت اسلامی اسمی و صوری خواهد بود؛ زدایش مقاومت، نهضت، انقلاب، درون و بیرون مرزهای ایران؛ و هر که در این شک داشت تأکید بر پذیرش فتف او را مطمئن کرده است.
خط دوم شریعتزدایی در دولت التقاط پس از انقلابستیزی، عرفیسازی جمهوری اسلامی است؛ ارکان دولت التقاط بی آن که از نقش برانداز فاصله بگیرند اکنون کارگزار جمهوری اسلامیند و طبیعی است در پسآی تعطیل انقلاب، تغییر جمهوری اسلامی رسمی به جمهوری اسلامی اسمی در دستور آنها است؛ همآن روند که گاه از آن به بازگشت به یک زیست معمولی هم نام میبرند.
دولت التقاط طی چهار سال پیش رو به نهجالبلاغه سر نیزه کردن برای ترویج اسلام پستو ادامه خواهد داد و جنگی تمامعیار را برابر آن چه اسلام سیاسی میخواند پیش خواهد برد؛ این یعنی خط درگیری اساسی ما و آنها اقامهی سخت تا نرم شریعت محمدی، از حجاب شرعی تا حکومت شرعی است؛ چالش خط اجتهاد و اقامه با خط التقاط و اباحه.
با این همه سالهای پیش رو برههی تازهی شکوفایی حلقههای میانی امت است؛ تشکیل دولت به دست سکولارهای شرمنده تا درنده و خروج بسی از کارگزاران مکتبی نشاندار از آن، صحنهی چالش سکولارهای غربآویز و مکتبیهای اسلامپناه را تا کف حلقههای میانی محاط بر حلقهی حاکمیت خواهد برد؛ درست مانند دورهی جهش و اوج این حلقهها در دولت اصلاحات و دولت تعلیق.
برنامهی راهبردی مکتبیهای انقلابباور اگر مهار سکولارهای جمهوریبسنده باشد، سالهای پیش رو صحنهی چالش حلقههای میانی امت با محفل دولت در حلقهی حاکمیت است تا به نقطهی یأس پایدار سکولارهای شرمنده و درنده در حکومت مکتبی ایران اسلامی برسیم؛ درست مانند عامل حصبه که شاید تا آخر عمر در بدن ما با ما است اما میتوان آن را در گوشهی گتویش بیعمل کرد.
آن چه میماند آن است که مراقب حلقههای میانی قلابی باید بود، که نسل یک و نسل دو حلقههای میانی امت زمینخوردهی آنها است. تجربهی هماین انتخابات به ما نشان داد که اتحاد حلقههای میانی تنها در هفتهی آخر و دور دوم سر خط آمد، به این دلیل ساده که ستاد در اختیار حلقههای میانی قلابی بود که با دکمهی برادران بالا کار میکرد و صف هماین حلقههای میانی واقعی بود که به حجت شرعی خودش عمل میکرد.
تکرار توسعهی حلقههای میانی قلابی با آماج قدرت و نه شریعت، هر چند ممکن است در مهار کوتاهمدت دولت التقاط و کارگزاران سکولار آن موفق باشد، اما در درازمدت در بازی معیشت یا حتا عدالت، شریعت را وا خواهد نهاد وحریف بار دیگر با شریعتستیزی فاش جامعهی مدنی فاجر تا جاحد خود را به جنگ با حکومت شرعی تا حجاب شرعی خواهد آورد و با رأی حرام مصیبت و نکبت خواهد ساخت...
✍️محمد مهدی فاطمی صدر
انقلاب اسلامی در آذربایجان
✅@Nardaran313
هدایت شده از محمد مهدی فاطمی صدر
🖌 راهکار اعتراض رسمی در جمهوری اسلامی، باید به وجود بیاید
هر حاکمیتی هر روز هزاران حکم میراند و صدهاهزار راضی و ناراضی از افعالش ایجاد میشود. اگر راهی رسمی برای اعتراض و پلکانی برای رساندن حرف به کرسی تعریف نشده باشد، ناچار فشار همه این ها یک جا جمع می شود. اگر همه راهها را ببندید سرانجام منفجر میشود و فنر درمیرود. اما اگر فقط یکی دو راه را باز بگذارید؛ مثلاً واقعاً انتخابات تعیین کننده و مردمی داشته باشید، سرجمع همه اینها می ریزد به همان یک جا.
این طراحی، به وضوح، نابهینه است.
1️⃣نتیجه میشود مشارکت کم «اعتراضی». بدون این که بشود هر ماجرا را از دیگری جدا کرد. اصلا پیام عدم مشارکت را درست گرفت، و اصلا فهمید که کجا را باید اصلاح کنیم.
2️⃣نتیجه می شود آرایی به نامزد ضعیف، ولی از روی «مخالفت» و اعتراض.
3️⃣و نتیجه می شود قماری بیدلیل برای حاکمیت، بر سر بزرگترین پیچ تعیین کلّ سیاستهای کشور، به ثمنِ بخسِ قرار ندادنِ راهی برای اعتراض.
💥هیچ وقت فکر کرده اید چرا نامزدها همه وقتی وارد فرایند انتخابات میشوند، به سمت «معترضین» غش می کنند؟ مگر ضدّ نظامها بیشترند؟ مگر بی حجابها، یا اغتشاشگران 78، یا شکست خوردگان انتخابات 88 یا... بیشترند که همیشه در هر مناظرهای نامزدها باید هوایشان را داشته باشند؟
💯دلیلش این است که آنها «تجمیع» شده اند. به خاطر همین عدم امکان دیگری برای اعتراض رسمی، و جدا شدن هر طیف معترض از دیگری به تبع مسئله مورد اعتراضش. وگرنه میشد در هر زمینی، هر نامزد برای رأیش هم که شده حساب و کتاب کند و یک طرف را بگیرد، محکم و شفاف.
💥هیچ وقت فکر کرده اید چرا این ضد نظامها اصرار دارند که اکثریتند در حالی که اینگونه نیستند؟
💯 به خاطر اینکه کلّ سبد رای خودشان، و سبد عدم مشارکت را به نام خود می زنند، درحالی که اینگونه نیست. حتی سبد رای خودشان هم مال خودشان نیست. بخش زیادی از آن مربوط به تسویه حساب با طرف مقابل اینها و حاکمیتی است که طرفی را توصیه می کند، اما رای دهنده به آن اعتراض دارد و جای دیگری را پیدا نکرده که دیده شود.
جمهوری اسلامی باید فکری برای قالب اعتراض رسمی بکند.
👤 محمد خلیلی
-----------------------------------------------
💠 مرکز راهبری برهان
بله | ایتا
.
تفقه سلبی پسینی
شورای نگهبان ایدهیی نبود که از دورهی جمهوری اسلامی شروع شده باشد؛ آغازههای این ایده را در همآن مجلس مشروطه میتوان دید که بر اساس متمم قانون اساسی آن پنج فقیه تکلیف احراز عدم مخالف قوانین موضوعه با قواعد اسلامیه را بر عهده دارند.
این یعنی همچه نهادی سابقهیی در سنت فقهی شیعه ندارد و نخستین بار در قانون اساسی مشروطه دیده میشود، و تو بگو: مگر خود قانون اساسی و قانونگزاری بر اساس آن پیشینهیی در سنت فقهی ما دارد؟
ریختار شورای نگهبان در دورهی جمهوری اسلامی از جهتی دینیتر میشود چه با حضور ولی فقیه نصب فقهای نگهبان دیگر با قرعه از میان علمای معرفی شده توسط مراجع نیست. با این همه اضافه شدن شش حقوقدان عرفی به آن و نشاندن آنها همردیف فقهای شرعی نشان میدهد در کنار گسل به هم نیامدهیی چون فلسفه و عرفان اکنون گسل فقه و حقوق هم در دل جمهوری اسلامی دهانش باز مانده است؛ درهی پرناشدنی قواعد فقهیه و قانون اساسی.
عنوان این شورا تا پیش از بازنگری نخست قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران همآن شورای نگهبان قانون اساسی است که خود این شورا محصول این قانون است؛ هر چند هنوز در عنوان عربی در هماین معنا خطاب میشود: مجلس صیانة الدستور.
نخستین دشوارهی شورای نگهبان آن است که تفقه آن پسین است. مدعیان جواهری بودن قانونگزاری در مجلس شورای جمهوری بر آنند که موضوعشناسی با نمایندههای مجلس است و مقام حکم در اختیار فقهای نگهبان است تا اتهام قانونگزاری عرفی از آنها برداشته شود؛ این اگر بود مجلس و تقنینش باید در پی شورای نگهبان قرار میگرفت و نه پیش از آن.
جدای تفکیک غریب میان حکم و موضوع و ادعای غریبتر سپارش آن به دو نهاد متفاوت، با تبارهایی متفاوت، تشخیص مصلحت در نهادی سوم کار را باز غریبتر کرده است. مسأله آن است که جدای روند شورای نگهبان، قانونگزاری در مجلس شورای ملی و مصلحتسنجی در مجمع تشخیص نظام بیش از آن که شباهتی به اجتهاد شرعی داشته باشد به استحسان عرفی میماند.
با این همه غریبترین شاخصهی شورای نگهبان نه تفقه پسین از تقنین، که سلبی بودن این تفقه است؛ چیزی که میتوان آن را تفقه تنزیهی نامید. فحوای تفقه تنزیهی آن است که ما نمیدانیم که اسلام چه است یا نمیخواهیم بدانیم که اسلام چه است، و تنها میخواهیم بدانیم اسلام چه نیست؛ این همآن کلیدواژهی عدم مخالفت با اسلام و عدم مغایرت با شرع است که از صدر مشروطیت تا ذیل جمهوریت در نهادسازی شورای نگهبان نهاده شده است.
تفقه تنزیهی به زبان ساده فرو کاستن فقاهت به نظارت است که پیشفرض فهم شریعت الاهی به عنوان حاشیه و تبصرهی متنی انسانی را در خود دارد.
این فقاهت کمینهی پسینی تنزیهی شاید لنگهی کفشی در بیآبان مشروطیت بود اما با پای آن نمیتوان در جمهوری اسلامی تا تمدنسازی توحیدی رفت؛ اقامهی شریعت تقدم و ایجاب میخواهد...
✍️محمد مهدی فاطمی صدر
انقلاب اسلامی در آذربایجان
✅@Nardaran313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آغاز عزادارای های حسینی در شهر دربند داغستان در روسیه
هدایت شده از مرکز مطالعات آذربایجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دستگیری عزاداران امام حسین در جمهوری آذربایجان به علت پوشیدن لباس عزاداری اباعبدالله الحسین علیه السلام
جانباز جنگ دوم قره باغ:
" در کشوری که الهام علیف رهبری آن را می کند من نمی خواهم در آن کشور زندگی بکنم در اینجا هیچگونه آزادی وجود ندارد"
مرکز مطالعات آذربایجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعلان عزای شیعیان ترکیه🖤
لبیک یاحسین✋
باز محرم شد و غرق عزا شد دلمگریه ی در محرم گشته همه حاصلم
🚨 نامه قاطعانه و انقلابی رییسجمهوری جدید ایران به رهبر حزبالله پانترکها را شوکزده و مأیوس کرد!
🔻 رسانههای باکو که هر خبر ریز و درشتی در ارتباط با دکتر مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری جدید ایران را از دوره تبلیغات انتخاباتی منعکس و برجستهسازی میکردند، از پاسخ قاطع و انقلابی پزشکیان به سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان و تأکید بر تدوام همیشگی حمایت قاطعانه ایران از محور مقاومت شوکزده و مأیوس شدهاند و این خبر را تاکنون حتی با غرضورزی هم منعکس نکردهاند!
🔹 برخی رسانههای باکو پیشتر خبری کوتاه از تبریک سید حسن نصرالله به پزشکیان منتشر کرده بودند، اما اینبار در خصوص پاسخ صریح پزشکیان به دبیرکل حزبالله لبنان تاکنون سکوت کردهاند.
🔗 https://musavat.com/mobile/news/livan-hizbullah-inin-lideri-iranin-yeni-prezidentini-tebrik-edib_1083643.html
حضور سطح بالای باکو در اجلاس ناتو
🔻 رسانههای باکو خبر دادند: جیحون بایراموف وزیر امور خارجه در ۹ ژوئیه برای یک سفر کاری به ایالات متحده آمریکا رفت. بهعنوان بخشی از این سفر، شرکت جیحون بایراموف وزیر در اجلاس سران ناتو در واشنگتن و همچنین تعدادی از دیدارهای دوجانبه در سطح عالی برنامهریزی شده است."
🔗 https://visiontv.az/article/ceyhun-bayramov-nato-zirve-gorusunde-istirak-ucun-abs-a-gedib
باکو؛ عقدهگشایی به پزشکیان بهرغم برادرنماییهای قومیتپرستانه!!
🔻 در حالیکه طیفی از پانترکیستهای باکو بهخاطر پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاستجمهوری ایران ابراز شادی و دوستنماییهای دروغین میکنند، طیف دیگری از پانترکهای متوهم باکو، پیروزی پزشکیان را نیز حاصل حاکمیت "نژادپرستی فارسی" در ایران قلمداد میکنند. (توهم همیشگی ترکگرایان)
🔹 شهرت ائلدنیز، مجری برنامه هدف در "ویزیون تیوی" باکو گفت: "رژیم تهران بر اساس نژادپرستی فارسی بنا شده که در عبای مذهبی پیچیده شده است: آنجا جایی برای ترکها نیست!!"
🔗 https://visiontv.az/article/tehran-rejimi-dini-ebaya-burunmus-fars-irqciliyinin-temelinde-qurulub-burda-turke-yer-yoxdur-video
علی راستی، دانشجوی دکتری سیاست گذاری فرهنگی: انتخاب شدن آقای پزشکیان، پیام ظرف بزرگ ایران و عدالت جمهوری اسلامی را به کشورهای همسایه از جمله جمهوری آذربایجان که افکار عمومی آن انتظار این انتخاب را نداشت، می رساند.
🔰تحلیل فرهنگی 🇦🇿 را دنبال کنید
https://ble.ir/tahlilfarhangi_az
تبلیغ و عادیسازی روابط جنسی نامشروع زنان و مردان متأهل در جمهوری آذربایجان!
🔻 ینیمساوات گزارش مفصلی از رسیدگی به پرونده اختلاف دو شهروند جمهوری آذربایجان که دوستی و معاشرت خانوادگی داشتهاند، در دادگاه منطقه قراداغ در حومه باکو منتشر کرده است که سخنان و توضیحات بیشرمانه و عادیسازی شده زانی و زانیه و شوهر زانیه را در دادگاه با جزئیات کامل منتشر کرده که لحن گزارش و سخنان و واکنشهای افراد درگیر در این ماجرای ضداخلاقی و مستهجن حکایت از نوعی عادیسازی چنین رابطهای برای این شهروندان جمهوری آذربایجان دارد!! حکم دادگاه باکو درباره یکی از طرفهای این پرونده که اساساً بهخاطر اختلاف بر سر پول به دادگاه کشیده شده، این اباحهگری روابط نامشروع را تکمیل کرده است: "این پرونده جنایی در دادگاه ناحیه قراداغ رسیدگی شد. بر اساس رأی این دادگاه، عزیز (عامل رابطه نامشروع با همسر دوست خانوادگیاش) به ۳ سال و یک ماه و ۲۲ روز محدودیت آزادی محکوم شد!! عدم خروج از محدوده محل زندگی در ساعات شبانه از ساعت 00:00 شب تا 06:00 صبح روز بعد و همچنین در طول روز خارج نشدن از محدوده شهر باکو، شهر سومقایت و منطقه آبشرون، همچنین در روزها حمل دستگاه رصد الکترونیکی و نگهداری دستگاه در حالت روشن، عدم تغییر محل سکونت بدون حکم قضایی و همچنین اطلاع قبلی به مرجع ناظر بر اجرای حکم در مورد تغییر محل کار یا تحصیل، بهعنوان مجازات تعیین شد!!"
🔹 تبلیغ و ترویج بیغیرتی و راوبط نامشروع و بیبندوباری و ریشهکنی افکار و عقاید سنتی و مذهبی از جامعه جمهوری آذربایجان در دوره ریاستجمهوری الهام علیاف و همسرش مهربان پاشایوا همزمان با ترویج این سبک زندگی بسیار مبتذل توسط لیلا علیاوا و همسر پیشینش امین آقالاروف، دریافت کننده نشان "هنرمند ملی" از الهام علیاف، بیش از پیش در دستور کار دستگاههای تبلیغی و رسانهای باکو قرار گرفته است! اخیراً رسانههای باکو از پیام تبریک بهشدت "محبتآمیز" و نامتعارف امین آقالاروف به همسر مطلقهاش، لیلا علیاوا خبر دادند و با آب و تاب آن را منتشر کردند!!
🔗 https://musavat.com/news/bakida-sok-qadindan-erinin-gozu-qarsisinda-onunla-getmeyi-teleb-etdi-detallar_1084789.html
اردوغان: با پزشکیان درباره "دالان زنگزور" (دالان تورانی ناتو) صحبت نکردهام!
🔻 رجب اردوغان، رئیسجمهوری ترکیه پس از قوت قلب گرفتن در نشست سران ناتو در آمریکا، اجرای طرح جاهطلبانه انگلیسی - ترکی - صهیونیستی "دالان زنگزور" در جنوب ارمنستان بهمنظور تغییرات اساسی در ژئوپلتیک قفقاز و ایران را شرط تکمیلکننده صلح میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان دانست!
🔸 اردوغان در بازگشت از نشست ناتو در آمریکا در گفتگو با خبرنگاران ادعا کرد: "کریدور زنگزور یک مسیر استراتژیک است که به نفع همه بهخصوص آذربایجان، ارمنستان و ایران خواهد بود. ایران و آذربایجان با راهاندازی کریدور و خط راهآهن احساس خواهند کرد که اوضاع برایشان راحتتر خواهد بود!!"
🔸 اردوغان گفت با پزشکیان درباره دالان زنگزور صحبت نکردم و فقط به او بهخاطر پیروزی در انتخابات تبریک گفتم.
🔗 https://musavat.com/news/erdogan-sulh-sazisini-tamamlayacaq-yekun-addimi-aciqladi_1084895.html
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
3.79M
🔊 صوت یکی از رفقا که از فضلای طلبه هستند
✅️ مفید و امیدبخش
تحلیل آخرالزمانی وقایع اخیر،
خوابی عجیب و تعبیرش توسط آقامسلم اسماعیلی،
شهادت حاج قاسم،
فتنههای ۹۸ و ۱۴۰۱ و ...
شهادت آیت الله رئیسی،
رقابت جلیلی و قالیباف،
ریاست جمهوری پزشکیان و ...
@jalali133
راهبرد پزشکیان و دولتش در خصوص قومیتگرایان ساختارشکن
✍️ #برهان_حشمتی
🔻 قومیتگراها و بهخصوص ترکگراها پس از انتخابات ریاستجمهوری بهشدت طلبکار و گستاختر از گذشته شدهاند.
🔹 سکوت و "تقیه" پزشکیان هم وضعیت را بدتر میکند و قومیتگراها در مطالباتشان پیگیرتر از گذشته شدهاند. گرچه روشنگری درباره این وضعیت لازم است، اما با گفتاردرمانی رسانهای برای تشویق پزشکیان به جمع کردن بساط قومیتگرایان ساختارشکن، این مسأله حل نخواهدشد. چون اصلاً ممکن است هیچیک از مقالات و مصاحبههایی که کارشناسان دلسوز و ایراندوست برای تشویق پزشکیان به دوری از قومیتگرایان و تلاش برای رفع این مرض از جامعه منتشر کردند، به اطلاع آقای پزشکیان نرسد و شاید هم با سابقه قومیتگرایی که خودش دارد و با ویژگی عنادورزی و لجاجتی هم که در گذشته داشته است، اصلاً به این تشویقها بخندد و برعکس عمل کند!
🔹 به نظرم باید اقدامات جدیتری برای روشنگری و متقاعد کردن سیاستگذاران و "شورای راهبری دوره انتقالی دولت" که به ریاست محمدجواد ظریف تشکیل شده است، انجام شود تا راهبرد پزشکیان و دولتش در خصوص قومیتگرایان ساختارشکن که آمال نهاییشان تجزیه ایران یا به قول خودشان "فدرالی کردن ایران" است، تغییر کند و ممانعت جدی از قویتر شدن این جریان خانمان برانداز صورت گیرد. چون اگر این جریانهای قومیتگرا و بهخصوص ترکگرا مهار نشود، دستکم تکرار تلاطمهای اجتماعی نظیر آنچه چندین سال پیش به بهانه انتشار "کاریکاتور سوسک و اهانت به ترکها" در روزنامه ایران روی داد و چند هفته نظام را با معضلات امنیتی شدید در تمامی شمالغرب ایران و حتی تهران و کرج و اسلامشهر مواجه کرد، مجدداً قابل پیشبینی است!
🔹 چون، این روزها علائم و نشانهها و گفتار و توقعاتی که از طرف افراد ترکگرا در گروهها و گعدههای مجازی فامیلی، کارشناسی، شغلی، دوستانه و... دیده میشود، بهوضوح حکایت از روحیه و نیرو گرفتن ترکگرایان در متن جامعه و نیز سازمانهای مختلف دولتی دارد که برداشتی انحرافی و خطرناک از نتایج انتخابات ریاستجمهوری دارند و با استفاده از فرصتخواهان به کرسی نشاندن تمایلات غیرمنطقی و ضدملی قومیتگرایانه و نفرتپراکنانه خود هستند.
🔺 بنابراین علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد!
هدایت شده از مدار 01:20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هجوم ماموران پلیس رژیم صهیونیِ علیاف به منازل عزاداران حسینی برای پاک کردن نام اباعبدالله الحسین از درب خانه شیعیان مظلوم آذربایجان
@madare0120