9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری #نفس
🎥 عنوان: جهاد نفس، جهاد اکبر
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۵ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۳۹۸/۷/۱۰
🔺 @nasery_ir
#غدیر #امام_حسین #طلبگی
💠 نتیجه جدایی از غدیر
🔻 نسل هاي جواني که وارد حوزه مي شوند، گاهی تحت تاثیر فضاهای مختلف جدید سیاسی و غیر سیاسی ساخته و پرداخته می شوند.
🔸 گاهی حجت ديگر بر اين ها عرضه نمي شود، در همه ابعاد نیز همين طور است، ساخته مي شوند، شکل مي گيرند و فکر می کنند همه اش همين است که ديدند...
🔹 يکي از علل قيام سيدالشهداء عليه السلام نیز همين بوده است. نسل هاي قبل ساختار را متقن گرفته بودند، از وقتي از غدير جدا شدند، آن قدر روي اين کار شد که حتي حکومت آقا اميرالمؤمنين عليه السلام يک نماز تراويح را نمي توانست از اين جمعيت بگيرد و این خيلي حرف است!
🔸 بعد از آن هم زياد پدر عبيدالله هر چه شيعه در کوفه بود کُشت، فقط چند نفر باقی ماندند و اين قاعده رفت به سمت ساماندهي و تثبيت، به طوری که نسل هايي که بعد می آیند بگويند همه اش همين است؛ يعني در اين فکر کج بدون تنفس از جايي رشد کرده باشند و حجت هم بر اينها عرضه نشود.
🔹 ولي جريان کربلا کاسه کوزه و روند اين ها را به هم زد و فضايي را باز کرد که تا قيامت باز باشد و حجت را بر همگان تمام کرد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#اصحاب_کربلا #حضرت_زهیر
💠 خود ساختگی اصحاب سید الشهدا
🔻 اصحاب آقا سيد الشهداء علیه اسلام افراد خود ساخته بودند. زحمت کشيده بودند. کارهايشان روي حساب و کتاب بود. حتي زهير را که ميگويند عثماني بوده، من هنوز به اين باور نرسيده ام که يک نفر اين موفقيت نصيبش بشود، و عثماني باشد.
🔸 روز عاشورا از طرف لشکر عمر سعد به او گفتند: «کُنتَ عُثمانيّاً» که او جواب داد: موقعيت من در اينجايي که الان ايستادم جايگاهم را به شما نميفهماند؟ جوهرهها طلايي بود، ولی وقتي با آقا سيد الشهداء پيوند خوردند ديگر طلاييتر شد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#صلوات
💠 صلوات و باب عافیت
🔻 در جامع الاخبار روايتي را از قول رسول خدا نقل ميکند که فرمودند: «مَنْ صَلَّى عَلَيَّ مَرَّةً فَتَحَ اللَّهُ عَلَيْهِ بَاباً مِنَ الْعَافِيَةِ» کسي که يک صلوات بر من بفرستد، خداوند متعال باب و دري از عافیت، رحمت و مغفرت بر او باز می کند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#هویت #حضرت_آسیه
💠 همسر فرعون و هویت یابی
🔻 انسان اگر هويت پيدا کرد، خيلي نصيب دارد. اين هويت و شاکله سالم، خيلي کار ميکند. «وَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِينَ آمَنُوا امْرَأَتَ فِرْعَوْنَ» وقتي هويت باشد، يک زن جايگاهش در صدر زنان قرار ميگيرد و يکي از بهترين زنان عالم ميشود.
🔸 آن هم کدام زن؟ زن فرعون. کدام فرعون؟ فرعوني که ادّعاي ربوبيّت ميکند و «أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلَى» ميگويد. فرعوني که وقتي «أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلَى» ميگويد، از قبيلههاي مصري ميآيند و به ربوبيّت او ايمان ميآورند.
🔹 در خانه اين مرد، زني هست که توحيد را جستجو ميکند. ميگويد: الله... الله... چرا اين زن اين طور شده است؟ چون هويت پيدا کرده است.حقيقت پيدا کرده، دلش را به خدا داده است. ديگر فرعون هم نميتواند دل او را بدزدد.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
🔻 ما گاهي آنقدر ضعيف هستيم حتي در مسائل جزئي، براي زندگيمان ميخواهيم برنامهريزي بکنيم، فرض کنيد يک برنامه قرآن ميخواهيم داشته باشيم، برنامه آموزشي صحيح داشته باشيم، برنامه عبادتي داشته باشيم، برنامه نظم در زندگي داشته باشيم، شبهايمان را مديريت کنيم.
🔸 ميگويد: من اول خوب برنامهريزي ميکردم ولی ديدم همسرم همراهي نکرد [و لذا رها کردم]. يعني چه همسرم همراهي نکرد؟!! انسان، امتيازش به مديريتش است.
🔹 در خانه فرعون است ولی الله الله ميگويد. ديگران ربوبيت اين فرعون را ميپذيرند ولی ایشان الله الله ميگويد و [ربوبيت فرعون] را قبول ندارد. اين هويت فردي است؛ چه در سلسله نساء و چه در سلسله رجال.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#ولایت
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
#امام_زمان #مراقبه
💠 پیوند با امام زمان ارواحنا فداه
🔻 بر درخت زنده بيبرگی چه غم؟
وای بر احوال برگ بيدرخت
اين پيوندي که بين ما و حضرت بقية الله روحي له الفداء برقرار است و بايد باشد و بايد ادامه پيدا کند، همه هويت ما را تشکيل ميدهد واي بر احوال برگ بيدرخت. خزان ميشود انسان، پلاسيده ميشود، فسيل ميشود.
🔸 اگر روح اعتقاد و التزام در انسان باشد، ميتواند بماند، تغذيه کند، بهره ببرد، رشد کند. اگر آن نباشد، انسان فسيل ميشود. واي به حال انساني که آرام آرام، از مدار توجهات و التزامات و بهرهوري معنوي، معرفتي، خودشناسي، توجهات، بيرون افتاد. بيشتر بايد به اين قضيه، اهتمام داشت.
🔹 «وَمَن يَعْشُ عَن ذِکْرِ الرَّحْمَنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ؛ وهر کس از یاد خدای رحمان روی گردان شود شیطانی بر او مسلط می کنیم که همواره همنشین او خواهد بود. زخرف/ ۳۶» انسان وقتي از مدار حقيقت دور شد گاهي يک فکر بد و شيطاني ميآيد و آنقدر هم منعطف ميآيد و به تدریج شخصيّت انسان، تغيير ميکند که گاهي خودش هم متوجه نيست.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#حاج_آقا_رحیم_ارباب #ارتباط_با_ارواح_اولیا
💠 عنایت روح آیتالله حاج آقا رحیم ارباب
🔻 نزد پيرمردی بودم که خدمت حاج آقا رحيم رسیده بود. می گفت: روزی رسيدم به خانه حاج آقا رحيم، ديدم فوت کردهاند. اول هيچ کس نبود تا اين که جمعيت جمع شدند و غسل و کفن و تشییع انجام شد.
🔸 ميگفت: من يک ده تومني در جيبم بود، نميدانم چطور شد که در شلوغی تشييع جنازه اين ده تومني را از جيبم زدند. تعریف می کرد: من یک دوچرخه داشتم هر وقت به زیارت قبرشان ميرفتم، وقتی ميرسيدم ميگفتم: آقا! من هماني هستم که ده تومنيام را در تشييع جنازه شما زدند.
🔹 گفت: از قضا کار ما گرفت و بعد از فوت ايشان باغی خريديم و... بالاخره وضع مالیم خوب شد. ولي هر وقتي به زیارت ایشان می رفتم همين جمله را ميگفتم که آقا! من هماني هستم که ده تومنيام را از جيبم زدند.
🔸 گفت: يک بار که از زیارت قبر ايشان به خانه باز گشتم، خوابيدم، خواب ديدم که خدمت ايشان رسيدهام و با همان ملاحت و مهرباني و لطف! سلام کردم و گفتم: آقا! من هماني هستم که در تشييع جنازه شما ده تومنيام را از جيبم زدند.
🔹 حاج آقا رحیم فرمودند: مؤمن! چند بار اين را گفتهای و ما برايت به انواع مختلف و چندين برابر، جبران کرديم شما هنوز ميگويي: من همانم... گفتم: آقا! من چيز ديگر بلد نيستم، قصدی نداشتم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
هدایت شده از بنیاد هاد
#اطلاعیه_جلسات
🎤 جلسه سخنرانی حضرت حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🗓 سه شنبه ۲۶ آذر
⏱ ساعت ۱۰:۴۵
📍آدرس: قم، خیابان صفائیه، مقابل کوچه ۲۱، مدرسه المهدی علیهالسلام
(مخصوص برادران)
🔻کانال رسمی بنیاد علمی فرهنگی هاد :
http://eitaa.com/joinchat/397082625Cf51fbc90d9
#سلوک #مراقبه #شیطان #علامه_طباطبایی
💠 سرمایه مراقبه در سلوک معنوی
🔻 شيطان برای انحراف و انحطاط انسان قسمخورده است و راهکارهايش را هم خوب ميداند که چگونه القاء کند و انحراف ايجاد کند؟
🔸 از جمله آفاتي که اين دهههاي اخير مخصوصاً در نسل جوان پيدا شده، این است که اين احساس به آنها دست ميدهد که آیا [با این تلاش معنوی به وظیفه سلوکی خود عمل کرده است یا خیر] آیا طي طريق شد یا نه؟! [و گاهی عجله دارند در گرفتن نتیجه]
🔹 شما مرحوم علامه و اساتيدشان را نگاه کنيد چه ميکردند؟ مرحوم علامه به يکي از بزرگان فرموده بودند: من هيچ چيز نداشتم و ندارم، نجف هم که بوديم، من فقط مراقبه [ميکردم]، ايران هم که آمديم، همين مراقبه را حفظ کردم. [اگر مراقبه باشد با عمل کم هم رشد حاصل می شود، لذا باید مراقب مکر شیطان بود.]
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#حاج_آقا_رحیم_ارباب #انفاق #صدقه
💠 حاج آقا رحیم ارباب و دغدغه نیازمندان
🔻 بارها گفتهام سبک حاج آقا رحيم را در مراقباتشان، دوست دارم. مثلا در شرح حالشان آمده است يکي از نماز گزاران مسجدشان مبلغی را در دستمال، خدمت حاج آقا رحیم آورد، ايشان فرمودند: اين چيست؟ گفت: خمس مالم؛ يا مقداری از فلان قسمت خمسم است.
🔸 فرمودند: بسيار خوب، ببر و در منطقه خودتان به فقرا بده. (ببينيد، اين گام اوّل؛ بردار، بده به فقراء) گفت: آقا! فقير نميشناسم، فرمود: مؤمن! مشکل دو تا شد. چطور فقير نميشناسي؟
🔹 گفت: چشم، حالا نماز عصر را بخوانم، بعد ميبرم. گفت: نماز عصر [هنوز] وقت دارد، اين را ببر!
🔸 خيلي حرف است، خيلي اخلاص ميخواهد، خيلي دقّت ميخواهد، بايد زودتر رد ميکردي، چرا تأخير انداختهاي؟
اين حرف را يک نفر مثل حاج آقا رحيم ميتواند بگويد که نماز عصر وقت دارد، اينها را ببر به اهلش بده! اگر اینطور عمل می شد اينقدر بين فقير و غني، فاصله ايجاد نميشد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir