فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇺🇸 آمریکا - دالاس
👌دست مریزاد به شما در هرجای دنیا که باشید امام زمانتان را فراموش نمی کنید
🏴 ندای «لبیک یا حسین» و «لبیک یا مهدی» شیعیان ساکن دالاس آمریکا
#کانالناشرمهدویت👇
#لبیکیامهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/548602094C5ca3c36243
🏴امام حسین (علیه السلام)، زمانی که بی یاور ماند، فریاد برآورد:
"هَل مِن ناصر یَنصُرُنی"
آیا کسی هست که مرا یاری کند؟
این جمله یکی از نمادهای شناخته شده برای عاشورای حسینی عبارت «هل مِن ناصر یَنصُرُنى» امام حسین (علیهالسلام) است.
ندایی که بی تردید در عاشورای سال 61 هجری محصور نماند،
عاشورا را فقط عاشوراییان درک میکنند...
آری ما که هنوز از درک عاشورا عاجزیم...
بعد از این همه سال، هنوز صدای امام حسین (علیهالسلام) در گوش زمان طنین انداز است که :
"هل من ناصر ینصرنی"
اینک حسین زمان؛ مهدی فاطمه، ما را میخواند:
"هل من ناصر ینصرنی"
بیایید ندای «هَـل مِن ناصِـر یَـنـصُـرُنـی» حسین زمان، حضرت مهدی (عجلالله تعالی فرجه الشریف) را در صحرای کربلای غیبت لـبَّـیـک بگوییم.
#کانالناشرمهدویت👇
#لبیکیامهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/548602094C5ca3c36243
داوود رقّى مىگوید :
در محضر امام صادق (علیه السلام) بودم، حضرت آب طلبیدند و زمانى که آب را نوشیدند دیدم در حضرت حالت گریه پیدا شد و دو چشم آن حضرت غرق اشک شد. سپس به من فرمودند :
اى داود! خدا قاتل حسین (علیه السلام) را لعنت کند؛ بندهاى نیست که آب نوشیده و حسین (علیه السلام) را یاد کرده و کشندهاش را لعنت کند مگر آنکه خداوند منّان صد هزار حسنه براى او مینویسد و صد هزار گناه از او محو کرده و صد هزار درجه، مقامش را بالا برده و گویا صد هزار بنده، آزاد کرده و روز قیامت حق تعالى او را با قلبى آرام و مطمئن محشورش مىکند.
✍️ پی نوشت :
📚 کامل الزیارات : ص۱۰۶و ۱۰۷
📚 منتهی الامال : صفحه ۳۴۳
#کانالناشرمهدویت👇
#لبیکیامهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/548602094C5ca3c36243
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•••سیاهی لشکرهای آخرالزمان•••
🔸ماجرای برخورد رسول خدا (صلی الله علیه و آله) با سیاهی لشکرهای سپاه مقابل امام حسین (علیهالسلام)، که حتی یک تیر هم نینداختند.
" #استادشجاعی "
#کانالناشرمهدویت👇
#لبیکیامهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/548602094C5ca3c36243
{شیر مردان ایرانی}
امام زمان ارواحنافداه منتظر شماست پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: نزدیک است که خداوند متعال اطراف شما را از عجم پر نماید آنان شیرانی هستند که اهل فرار نیستند (عصر ظهور ص۲۲۵)
🌺 امام صادق علیه السلام فرمودند: امام را گنجی است در طالقان نه از جنس طلا و نقره و پرچمی است که از روزی پیچیده شده هنوز گشوده نگشته و مردانی که دلهای آنان همچون پاره آهن سخت و محکم است و تردیدی در ایمان الهی آنها ایجاد نمیگردد ،دلشان قوی تر از سنگ است و اگر به کوه حمله ور گردند آن را از جای بر کنند و با پرچم خود به هیچ آبادیی یورش نمی آورند جز آنکه آن را از پای در آورند ...و با دست به زین اسب امام زمان علیه السلام می کشند و طلب برکت و رحمت مینمایند ،به دور امام زمان علیه السلام پروانه وار در نبردها با جان خود از او حفاظت و حمایت می کنند و آنچه را که مورد نظر او می باشد عملی می سازند و در میان آنان رجالی دیده می شوند که شبها را بیدار می مانند و همچون زنبور عسل شب را در زمزمه بسر می برند و نیز شبها را در دفاع و نگهبانی به روز می رسانند شب زنده داران در شامگاهان و شیران در روزند و آنچنان مطیع و فرمانبردار امام اند؛ چنانکه کنیز از مولای خود فرمان می برد و همچون چراغ نورانی هستند و دلهای آنان نیز بسان چراغ پر نور است و از خوف و خشیت الهی در اشتیاق ویژه ای بسر می برند، همیشه خواهان شهادت اند و می خواهند تا در راه خدا... و شعار آنان "یا لثارات الحسین" است وقتی که به حرکت در می آیند ترس و وحشت نیز در پیشاپیش آنان در دلهای مخالفان ایجاد می شود و خداوند توسط آنان امام حق را نصرت می بخشد.
📚(مستدرک سفینه البحار ج۶ص۱۸۴)
#کانالناشرمهدویت👇
#لبیکیامهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/548602094C5ca3c36243
🔴محبت به امام زمان ارواحنافداه
بسم الله الرحمن الرحیم «مَا جَعَلَ اللَّهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَيْنِ فِي جَوْفِهِ : خدا در درون هيچ مردى دو قلب ننهاده است.» (آیه ۴ سوره احزاب)
یعنی قلبی که باید تنها محل عشق خدا و اهل بیت علیهم السلام باشد، هر چقدر از محبت های دیگر پر شود، به ناچار از محبت خدا و اهل بیت علیهم السلام در وجود انسان کاسته می شود.
👈نتیجه و ضرر آن زمانی مشخص می شود که انسان بخواهد برای خدا و امام زمان علیه السلام کاری انجام دهد.
👌آن زمان چون محبت عمیقی در قلب ما نسبت به امام زمان ارواحنافداه وجود ندارد، چون قلب ما پر از محبت دنیا، پول، همسر و دیگر عشق های مجازی است.
❗️این محبتِ کم نمی تواند ما را مجبور به انجام کارهای سخت، کارهایی غیر معمول و شنا در خلاف جهت رودخانه نماید.
همانطور که یک دختر و پسری که عاشق یکدیگرند، حاضرند به خاطر یکدیگر دست به انجام بسیاری کارهای غیر متعارف، مخالفت با خانواده و دیگران و از خودگذشتگی های عجیب و غریب بزنند، چرا که این عشقِ یکپارچه و خالص، این نیرو را به آنها می دهد، به همین صورت، هر چقدر عشق ما نسبت به حضرت ولی عصر ارواحنافداه خالص تر شود، بیشتر حاضر به گذشت از مال، جان، زمان و دیگر امکانات خود می شویم، در غیر این صورت همینی می شویم که هستیم، یعنی برای حضرت ولی عصر ارواحنافداه دل نمی سوزانیم و کارهای بزرگ و اساسی نمی کنیم و تنها دل خوش به برخی کارهای مقطعی می شویم.
👌هر زمان چنان عشق صاف و خالصی داشتیم که بتوانیم مانند وهب مسیحی از همسر و مادر خود در روز عاشورا بگذریم، هر وقت مانند همسر زهیر بن قین چنان محبتی به اهلبیت علیهم السلام پیدا کردیم که خود با اصرار، شوهر خود را رهنمون به شهادت در رکاب حضرت حسین بن علی علیه السلام نمود،
👈 آن زمان است که چنین عشقی خریدار خواهد داشت و خریدارش کسی نیست جز خود حضرت حجت بن الحسن ارواحنافداه و نتیجه آن انتخاب شدن جزء یاران حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف خواهد بود، ان شاء الله.
#کانالناشرمهدویت👇
#لبیکیامهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/548602094C5ca3c36243
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 خداوند محبت اهل البیت علیهم السلام را به هرکسی نمی دهد...
👤 #استاد_بندانی_نیشابوری
#کانالناشرمهدویت👇
#لبیکیامهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/548602094C5ca3c36243
🔴کتیبه های لبیک یا مهدی در حرم آقا ابوالفضل العباس علیه السلام.
#کانالناشرمهدویت👇
#لبیکیامهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/548602094C5ca3c36243
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیه 🇹🇷
🏴فریاد لبیک یا مهدی صاحب الزمان در کنار عزاداریها... مسجد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
Hazreti Fatıma Zehra Camiisi
Şiia yası
Türkiye Ağustos 2023
Muharrem 1445
🌎 اجرتون با مولایمان صاحب الزمان.
#کانالناشرمهدویت👇
#لبیکیامهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/548602094C5ca3c36243