#معرفی_کتاب
#تیغ_و_مهتاب
📚 رمان مهدوی «تیغ و مهتاب»، نوشتۀ الهه بهشتی توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شد.
مبنای داستان و رمان تخیل است. به عبارتی فانتزی و فراواقعیت بستری میگردند تا حقایق و وقایع به صورتی ملموس و جذاب پیش روی خواننده قرار گیرد. رمان «تیغ و مهتاب» نیز بر اساس شواهد و مکتوبات منسوب به محمدبنعثمان عمری نایب دوم امامزمان علیهالسلام بر بستری از تخیل نوشته شدهاست. در این مورد نگارنده تلاش نموده تا با به کارگیری عناصری چون شخصیتپردازی، فضا سازی، طنز (و نه هزل) و ایجاد اوج و فرود داستانی به این اثر جذابیت بخشد تا خواننده (بخصوص خوانندگان جوان) را تحت تاثیر قرار دهد. به این ترتیب بخشی از رسالت خویش مبنی بر نشر مهدویت را به انجام رساند.
📌 «تیغ و مهتاب»، نوشتۀ الهه بهشتی، در 95 صفحه، با شمارگان 1000 نسخه و با قیمت 22 هزار تومان، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل راهی بازار شدهاست.
✅ کتابهای شرکت چاپ و نشر بینالملل به مناسبت دهۀ کرامت (از ولادت حضرت معصومه تا ولادت امام رضا علیهالسلام)
1⃣ بانوی آندلس
پیوند معرفی و خرید کتاب از سایت رسمی انتشارات:
https://b2n.ir/r99039
2⃣ من خواب دیدهام
پیوند معرفی و خرید کتاب از سایت رسمی انتشارات:
https://b2n.ir/t40603
✅ کتابهای شرکت چاپ و نشر بینالملل به مناسبت فرا رسیدن سالگرد ارتحال امامخمینی رحمهُالله
1⃣ آقا روحالله
پیوند معرفی و خرید کتاب از سایت رسمی انتشارات: https://b2n.ir/d58535
2⃣ سیمرغ سی مرغ
پیوند معرفی و خرید کتاب از سایت رسمی انتشارات: https://b2n.ir/w32828
معرفی تفصیلی رمان #تیغ_و_مهتاب، نوشتۀ الهه بهشتی در خبرگزاری کتاب ایران
https://www.ibna.ir/fa/book/322411/
✅ نشست «فتوحات در صدر اسلام؛ آیا فتوحات یک جریان اسلامی بود؟» با حضور پژوهشگران تاریخ اسلام، آقایان علی بهرامیان، محمدحسین رجبی دوانی و سعید طاووسی مسرور، به بهانۀ انتشار کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین» تألیف علی کورانی و توسط ناشر کتاب، شرکت چاپ و نشر بینالملل در سرای اهل قلم در ایام نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار شد.
📌 بهرامیان: خلیفه قبایل عرب را با انگیزۀ غنائم آل کسری به سمت عراق فراخواند نه اسلام و جهاد.
📌 رجبی دوانی: امیرالمؤمنین دختران ایرانی را که در زمان خلفای گذشته به اسارت درآمده بودند، به سرزمینشان بازگرداند.
📌 طاووسی مسرور: روایات حضور حسنین در فتوحات کذب محض است.
گزارش تفصیلی نشست👇👇👇
https://www.mashreghnews.ir/news/1381833
https://www.alef.ir/news/4010309118.html
حضرت معصومه.pdf
124.8K
به مناسبت ولادت حضرت معصومه سلاماللهعلیها صفحات 292 الی 294 کتاب #بانوان_محدث_شیعه، تألیف خانم سیده طیبه موسوی اصل، که مربوط به زندگی، وفات و مقامات حضرت فاطمۀ معصومه است، تقدیم همراهان ارجمند میگردد.
این کتاب با همکاری پژوهشکدۀ باقر العلوم علیهالسلام، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شدهاست.
کتاب #کوفه_و_نقش_آن_در_قرون_نخستین_اسلامی تألیف دکتر محمدحسین رجبی دوانی منتشر شد.
این کتاب در سایت رسمی شرکت چاپ و نشر بینالملل با 20 درصد تخفیف به فروش میرسد👇👇
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=7915
#گزیده_کتاب
#سیمرغ_سی_مرغ
✅ همسر امام؛ سازگار و همراه
📚 در نجف غیر از برنامههای روزانه در مسجد و مدرس و حرم، زمان زیادی از حضورش در خانه سپری میشد. در تمام ۱۵ سال کار منظم و حسابشده، قدس ایران (بانو خدیجه ثقفی، همسر مکرمه امام) همراه لحظهلحظه سختیهایش بود. او که روزی حاضر نبود در قم با پدر و مادرش زندگی کند، نجف را با تمام سختیها تحمل میکرد. جز همسر و فرزندان آقامصطفی، افراد خانواده کنارش نبودند. همدم و همصحبتی نداشت. آقا مرجع بود و بیش از پیش در خرج زندگی سخت میگرفت. قدس ایران ولی شکایتی نمیکرد و نمیگذاشت خللی در کار شوهر پیش بیاید. تابستانهای نجف حتی از قم هم گرمتر بود. به رسم سفرهای سالهای قبل در ایران، و به رسم علمای نجف، تابستان به آقا اصرار میکرد که به کوفه بروند. خانه نخرند، ولی خانهای را برای دو ماه اجاره کنند. آیتالله میپرسید چطور برود کنار شط فرات، وقتی مردم ایران در زندانهای شاه هستند؟ «این از دوستی و انسانیت به دور است.» قدس ایران صبر میکرد. نه از نبود تلفن گلایه میکرد نه تهویه. شبهای تابستان روی حصیر خرمای داغ روی پشت بام میخوابید و از این پهلو به آن پهلو میشد، مثل خود آقا.
📌 برگرفته از ص ۱۰۶ کتاب
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=6006
#گزیده_کتاب
#آقا_روح_الله
📚 سید روحالله از همان دوران طلبگی در اراک همراه با کسب علم، عبادت و خودسازی را نیز در پیش گرفته بود و در انجام واجبات جدیت داشت و مستحبات را نیز بهخوبی پیگیری میکرد. او از جوانی به غسل جمعه و نماز جماعت اهتمام زیادی داشت و با امکان جماعت، انجام فرائض به صورت فرادی را نوعی محرومیت از فیض تلقی میکرد. عبادت وی بین طلاب معروف بود و همه میگفتند: آقا روحالله خمینی اهل تهجد است. آیتالله سیدحسین بدلا که در آن روزها در حجره کناری حجره او سکونت داشت، میگوید:
"یک بار در حجره مشغول کارهای شخصی بودم که صدای نالهای شنیدم. گمان کردم که باز هم کسی را به زور آوردهاند به رودخانه و دارند کتک میزنند. برخاستم و پنجره را باز کردم، ولی پس از کمی دقت متوجه شدم صدای ناله حالت دیگری دارد. وقتی بیشتر دقت کردم متوجه شدم که صدای ناله از حجره مجاور یعنی حجرۂ آقا روحالله میآید."
📌 برگرفته از ص ۱۴۸ کتاب
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=6303
#گزیده_کتاب
#آقا_روح_الله
📚 او از جوانی به دو خصلت نماز شب و شرکت نکردن در مجلس غیبت معروف بود. اگر احساس میکرد کسی میخواهد غیبت کند یا بلند میشد و میرفت و یا بهشدت جلوگیری میکرد. دوستان او در مورد احوالاتش میگفتند:
"آقا روحالله حتی از گناه صغیره هم اجتناب میکند و بلکه بالاتر از آن، از مکروهات نیز اجتناب دارد و مثلاً همیشه به جای خنده بلند، تبسم میکند، چرا که خنده بلند و یا قهقهه کراهت دارد."
طبیعتاً فضای معنوی آن زمان حوزه قم و رسیدگیهای اخلاقی حاج شیخ به طلاب در ملکه شدن چنین خصلتهایی بیتأثیر نبود.
📌 برگرفته از ص ۱۴۸ و ۱۴۹ کتاب
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=6303
#گزیده_کتاب
#آقا_روح_الله
📚 آقا روحالله سعی داشت تا جای ممکن، عبادات خود را پنهان کند و کسی متوجه آن نشود. یکی از طلبههای همدوره ایشان نقل میکند:
"در زمان آشیخ عبدالکریم طلاب از خواب بیدار میشدند و چراغها را روشن میکردند و نماز شب میخواندند. دیدم حجره آقاروح الله خاموش است. تعجب کردم! چه طور کسی که این قدر منظم و مرتب است و تعهد و تقید به آداب شرعی دارد، برای نماز شب بیدار نمیشود. حس کنجکاویام تحریک شد! شبی در حجره ایشان رفتم. شنیدم که مشغول عبادت و ناله و زاری است. دریافتم که ایشان آب به داخل حجرهاش میبرد و برای آنکه کسی با خبر نشود، چراغ را هم روشن نمیکند. همان جا وضو میگیرد و نماز می خواند."
📌 برگرفته از ص ۱۵۰ کتاب
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=6303
سیمرغ سی مرغ- 15 خرداد.pdf
105K
📚 مرور کوتاه حادثۀ 15 خرداد به همراه اتفاقات قبل و بعد آن؛ به قلم محمدقائم خانی در صفحات 88 تا 94 کتاب #سیمرغ_سی_مرغ
#معرفی_کتاب
#رومی_روم
📚 رمان «رومی روم»، به قلم حسین زحمتکش زنجانی و به همت شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شد.
«حاج ارسلان»، رزمندۀ دوران دفاع مقدس که از اول تا آخر جنگ، در صحنۀ نبرد حضور داشته، الان در اواخر دهۀ نود (سال 1398 هجری شمسی) شصت و چند سال سن دارد و تصمیم میگیرد برای برآورده کردن نذرش، عازم راهپیمایی اربعین شود. از دیگر سو نیز کهنهسربازی به اسم «برزان الخزرجی» از رژیم بعث عراق، اکنون توبه کرده و به خدمت زوار امام حسین علیهالسلام درآمدهاست. زندگی اینها بهنوعی در واپسین روزهای جنگ با هم تلاقی پیدا میکند. جنگ به پایان رسیده، رابطۀ ایران و عراق ترمیم یافته و پیادهروی اربعین دوباره احیا شدهاست. حالا این دو نفر دوباره سر راه هم سبز میشوند و همدیگر را میشناسند. هر دو از هم کینه به دل دارند و اگر شرایط مساعد باشد، بدشان نمیآید که زهرشان را به یکدیگر بریزند.
البته به بهانۀ حضور برزان در داستان، پای داعش هم به رمان باز میشود و ...
📌 «رومی روم»، نوشتۀ حسین زحمتکش زنجانی، با شمارگان 1000 نسخه، در 286 صفحه و با قیمت 75 هزار تومان توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل بهتازگی روانۀ بازار شدهاست.
توصیه وزیر فرهنگ به مطالعه کتاب #آقا_روح_الله
https://www.farhang.gov.ir/fa/news/640194/
گفتوگوی حمیدرضا باقری مؤلف کتاب #آقا_روح_الله به مناسبت 14 خرداد سالروز ارتحال امام خمینی رحمهُالله با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)
https://www.ibna.ir/fa/longint/322506
معرفی تفصیلی کتاب #رومی_روم در خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)
https://www.ibna.ir/fa/book/322569/
✅ غدیر نزدیک است ...
ایام اگرچه همه از حی قدیر است
فرخندهترین روز خدا عید غدیر است
انشاءالله قصد داریم از امروز (40 روز مانده به عید سعید غدیر خم) تا روز عید غدیر، هر روز مطالبی از فضائل حضرت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام منتشر کنیم.
برای این کار از دو منبع استفاده میکنیم:
1- کتاب #جانشین_پیامبر، تألیف آیتالله محمدعلی جاودان که سال گذشته توسط انتشارات واژهپرداز اندیشه منتشر شد.
2- جلد نخست کتاب #سیره_نامه_امیرالمومنین، تألیف علامه علی کورانی که سال گذشته توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد کتابهای «جانشین پیامبر» و «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین» میتوانید دو پیوند زیر را لمس نمایید:
https://www.ibna.ir/fa/book/308801
https://www.ibna.ir/fa/book/318489
✅ 40 روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#سیره_نامه_امیرالمومنین
📚 جهان نورها مخصوص اصحاب کسا است و دیگران با ایشان در این ویژگی شریک نیستند.
از ابوسعید خدری روایت شده است: در حالی که کنار رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم نشسته بودیم، مردی نزد وی آمد و گفت: «ای رسول خدا! مرا دربارۀ سخن خداوند به ابلیس (قالَ يا إِبْليسُ ما مَنَعَكَ أَنْ تَسْجُدَ لِما خَلَقْتُ بِيَدَيَّ أَسْتَكْبَرْتَ أَمْ كُنْتَ مِنَ الْعالين؛ فرمود: ای ابليس، چه چيز تو را مانع شد كه برای چيزی كه به دستان قدرت خويش خلق كردم سجده آوری؟ آيا تكبّر نمودی يا از [جمله] برترانی؟)، آگاهی ده؛ ای رسول خدا! آنان کیستند که از فرشتگان هم برترند؟»
رسول خدا فرمود: «من و علی و فاطمه و حسن و حسین 2000 سال پیش از آن که خداوند آدم را خلق کند، در سراپردۀ عرش جای داشتیم و خدا را تسبیح میگفتیم و فرشتگان به گونه ما خداوند را تسبیح مینمودند. هنگامی که خدا آدم را آفرید، به فرشتگان امر نمود که برایش سجده کنند؛ اما ما را به سجده فرمان نداد. همۀ فرشتگان سجده کردند، مگر ابلیس که سر باز زد و سجده ننمود. آن گاه، خداوند فرمود: «آیا تکبر نمودی یا از فرشتگان برتری؟» مقصودش از این «برتر از فرشتگان»، پنج تن است که نامشان بر سراپرده عرش نوشته شده است. ما دروازۀ ورود به پیشگاه خداییم که هدایتجویان با ما هدایت یابند. هر که ما را دوست بدارد، خدایش دوست دارد و در بهشت خود جایش دهد. هر که با ما دشمنی کند، خدا با او دشمنی نماید و در دوزخ خویش جایش دهد. فقط کسانی دوستدار ما هستند که پاکزاد باشند.»
پس فرمان سجود، شامل همه فرشتگان بود و ابلیس را که هم از جن بود، ولی در جمع آنان جای داشت، شامل میشد. اما این فرمان شامل پیامبر و اهلبیت علیهمالسلام نبود که انواری با عقل و حیات تام بودند و در جایگاهی والا در پیرامون عرش میزیستند.
📌 برگرفته از ص 43 و 44 از جلد اول کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام»، تألیف علی کورانی و ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بینالملل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی دیگران به به خواندن کتاب توصیه میکند ...
فکر میکنید کتاب پیشنهادی حاج قاسم، چه کتابی است؟
✅ ۳۹ روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#جانشین_پیامبر
📝 روزی مأمون به #امام_رضا علیهالسلام عرض کرد: بزرگترین فضیلت #امیرالمومنین در قرآن کدام است؟ امامرضا فرمود: آیۀ مباهله. سپس حضرت آیۀ مباهله را تلاوت کرده و فرمود: بعد از نزول این آیه، رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم، امیرالمومنین، فاطمه، امامحسن و امامحسین علیهمالسلام را فراخواند. این کسان به حکم خداوند متعال در جایگاه فرزندان، زنان و نفس ایشان قرار دارند. مشخص است که هیچیک از بندگان خدای سبحان برتر و شریفتر از رسول خدا نیست. از همین رو میبایست از کسی که به حکم خداوند سبحان نفس رسول خدا است، احدی برتر نباشد. مأمون پرسید: چرا احتمال نمیدهید که منظور از «نفس» خـود پیامبر باشد؟ حضرت فرمود: درست نیست؛ چرا که دستوردهنده، فقط میتواند به غیر خودش دستور دهد و دعوتکننده میتواند غیرخودش را به چیزی دعوت کند، درست نیست این عمل را در مورد نفس خود انجام دهد. خود را بخواند، خود را دعوت کند. با پاسخ امامرضا مأمون گفت: با این جواب، دیگر سوالی نمیماند.
📌 برگرفته از ص ۳۲۶ و ۳۲۷ کتاب «جانشین پیامبر»، تألیف آیتالله محمدعلی جاودان، نشر واژهپرداز اندیشه
✅ ۳۸ روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#جانشین_پیامبر
📝 در نقل دیگری مأمون از امام علیبنموسیالرضا علیهالسلام سوال میکند: دلیل خلافت جد شما علیبـنابـیطالب چیست؟ امام فرمود: آیۀ «انفسنا» که نشان میدهد جد ما نفس پیامبر است. مأمون گفت: البته اگر کلمۀ «نسائنا» در آیه نبود؟! امام فرمود: اگر کلمۀ «ابنائنا» در آیه نبود، سخن تو میتوانست درست باشد؛ این کلمه معنای درست «انفسنا» را نشان میدهد. (مقصود، آیۀ 61 سورۀ آل عمران است: فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ)
این مناظرۀ کوتاه، مناظرۀ دقیقی است که با دقت کافی قابل فهم خواهد بود. امام به کلمۀ «انفسنا» در آیه استدلال میکند که نشان میدهد گویی امیرالمؤمنین با پیامبر یک جان هستند و ناگزیر تنها کسی است که میتواند ادامهدهندۀ راه پیامبر باشد و همان طور که ایشان صاحب مقام ولایت امر هستند، مقام ولایت امر بعد از ایشان را به عهده بگیرد. مأمون اشکال کرد: در آیه، کلمۀ «نسائنا» وجود دارد که نشان میدهد «انفسنا» به معنای مردان ماست! که در حداقل میتواند امیر و فرزندانش حسن و حسین را در بر بگیرد و در حداکثر میتواند همۀ مردان اصحاب را شامل شود؛ بنابراین هیچ فضیلتی برای امیر در آن نخواهد بود. امام فرمود: در آیۀ شریفه، کلمۀ «ابنائنا» نیز وجود دارد که نشان میدهد اگر مقصود از «انفسنا» مطلق رجال بود، دیگر ذکر «ابنائنا» در آیه لزومی نداشت؛ زیرا آنها دو نفر از سلسلۀ مردان بودند و در «انفسنا» به معنایی که تو میگویی جای داشتند. پس دیگر نیاز به تکرار نبود.
📌 برگرفته از ص ۳۲۷ و ۳۲۸ کتاب «جانشین پیامبر»، تألیف آیتالله محمدعلی جاودان، نشر واژهپرداز اندیشه
نگاهی به کتاب «من خواب دیدهام»
https://iusnews.ir/fa/news-details/435021/
✅ 37 روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#سیره_نامه_امیرالمومنین
📚 حاکم با سندی که با مبانی مسلم و بخاری، صحیح شمرده میشود، از علی علیهالسلام روایت کرده است: «من بنده خدا، برادر رسولش، و صدیق اکبر هستم. این ادعا را پس از من کسی نخواهد کرد، مگر آن که دروغگوی افترا زن باشد. من هفت سال پیش از دیگر مردم، نماز خواندم.»
در احادیث اهلبیت علیهمالسلام به صراحت آمده که جبرئیل در سن 37 سالگی پیامبر صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم بر ایشان نازل گشت و به او خبر داد که بهزودی رسول خواهد گشت. نیز وضو و نماز را به وی آموخت. او هم به خدیجه و علی این خبر را رساند و آن دو، تصدیقش نمودند و با وی نماز مینهادند.
📌 برگرفته از ص 71 کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام»، جلد اول، تألیف علی کورانی عاملی، ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بینالملل
✅ ۳۶ روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#جانشین_پیامبر
📝 دو سال آخر عمر پیامبر مهمترین سالهای عمر ایشان بود. ایشان در طول سالهای گذشته قرآن را، اسلام را، نماز را، روزه را و ... به مردم تعلیم فرموده بود. اما دین اسلام، دین ابدی بوده و باید تا ابد باقی بماند. لذا ایشان در این دو سال آخر میکوشید تا تمام عوامل ممکن برای ماندگاری اسلام را فراهم کند. بر همین اساس پیامبر در دو سال آخر عمر خود کارهای مختلفی انجام دادند که اهم آنها به شرح زیر است:
اول: امت خویش را برای رحلت خودشان آماده میکردند و این خبر را در شرایط مختلف و به صور مختلف به مردم تذکر میدادند که «ایها الناس فانما انا بشر یوشک ان یاتی رسول ربی فاجیب»؛ ای مردم من بشر هستم و نزدیک است که فرستادۀ پروردگارم برسد و من او را اجابت کنم.
ثانیا: مردم باید آماده میشدند که رفتهرفته امیرالمؤمنین و خاندان پیامبر را در جایگاه واقعیشان بشناسند و بپذیرند. بنابراین حوادثی اتفاق میافتاد که این حقیقت در آن دیده شود؛ پیامبر اعمالی انجام میدادند، رفتارهایی داشتند که هر روز به شکلی این مسئله بیشتر روشن شده و تأکید میگردید.
📌 برگرفته از ص ۲۴۷ کتاب «جانشین پیامبر»، تألیف آیتالله محمدعلی جاودان، نشر واژهپرداز اندیشه