#اخبار_نشر
💎در جایزه جهانی ادبیات فلسطین؛
«خاکستر گنجشکها» رتبه دوم را کسب کرد
🟡به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «خاکستر گنجشکها»، در رتبه دوم داستان کوتاه در دومین دوره جایزه جهانی ادبیات فلسطین قرار گرفت.
📕این اثر، روایتگر فاجعهای انسانی از دل غزه است؛ جایی که بمبارانها و شهادت کودکان، در قالب ۴۴ نامه به تصویر کشیده شدهاند.
حامد عسکری با نثری شاعرانه و دردآلود، از پروازهای ناتمام و خاکستری که بر دلهای سوخته به جا مانده است، مینویسد. این کتاب فریادی است علیه ظلمی آشکار که همزمان با بیان رنج، شعلهای از مقاومت و اعتراض را روشن میکند.🔆
💠مطالعه متن کامل خبر:
https://www.ibna.ir/news/525936/
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
🌙 یلدا، شب آشتی با نور و مهربانی✨
🌱یلدا، شبی است که تاریکی را به زانو در میآورد و روشنایی را به انتظار مینشاند؛ شبی که قصهها بیدارند و دلها بهانهای برای نزدیکتر شدن میجویند.
در این بلندترین شب سال، بیایید با نگاهی به آسمان بیکران و دلی پر از امید، چراغ محبت را در خانه دلها روشن کنیم.
📌نشر معارف، این شب دیرینه و کهن را که پیوندی است میان قلبها، با آرزوی نور، دانایی و آرامش به شما تبریک میگوید.💐
باشد که زندگیتان چون خورشید پس از یلدا، گرم و درخشان باشد.🍃
📖 یلدا مبارک!🍉
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
نشر معارف
✅هفت سال دوم دورهی برخوردِ با شفقت و آمرانه🔘 ⚜️هفت سال اول که تمام شد، بچه از امیری به بندگی میر
💠اعتماد کسب شده در هفت سال اول زمینه اطاعت پذیری در هفت سال دوم است
🔰وقتی در هفت سال اول، فطرت بستر مناسب برای مدیریت پیدا کرد و مدیر این مجموعه شد، در هفت سال دوم به دلیل اعتمادی که بچه به محیطش دارد، هیچ کاری را سر خود انجام نمیدهد و در همه کارها مشورت میکند و سوال میکند؛ مثل بنده و بردهای که با آقایش رفتار میکند.
↔️به همین دلیل میگویند(عبدٌ سَبع سِنینَ) این به معنای آن نیست که رفتار پدر، او را عبد میکند؛ بلکه رفتار احترام آمیز پدر و مادر در ۷ سال اول، زمینه اعتماد فوق العاده فرزند در دوره دوم را فراهم میکند.✅
🔸برشی از #جلد_دوم کتاب راه رشد🔸
اثر آیتالله حائری شیرازی🖇️
#راه_رشد
#مرور_راه_رشد
🗓️ هر روز، یک نکته #تربیت_دینی
-روزچهلوپنجم-
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
نشر معارف
💠معرفت و بصیرت فاطمی💠 ✔️معرفت و بصیرت فاطمی، او را به مقام رضا و تسلیم در برابر خواست الهی و شاکر
🔺ترس از مرگ و قیامت و آمادگی برای آن
📌زیارت اهل قبور و آمادگی برای مرگ از طریق نوشتن وصیت و مهیا کردن مقدمات مرگ و انتقال به جهان دیگر در حیات فاطمه «سلاماللهعلیها» نمود آشکاری داشت.
صدیقه کبری«سلاماللهعلیها» به عنوان فردی در بالاترین مراتب یقین، ترس و نگرانی خود از آن روز را در قالب مناجات به پیشگاه الهی عرضه میدارد.
او هنگامی که از پدر خویش درباره عریان شدن مردم در روز قیامت باخبر شد، به شدت محزون و نگران گشت.
🔆از این رو جبرئیل پیغام آورد: ای محمد«ص»، به فاطمه سلام«س» برسان و آگاهش کن که چون او از خدا حیا کرد، خدا نیز از او حیا میکند و وعده میدهد که در قیامت،دو حُله از نور بر او بپوشاند.💫
💠 برشی از کتاب سیرهی اخلاقی و سبک زندگی حضرت زهرا «سلاماللهعلیها»
✍️نویسنده حجتالاسلام دکتر محمدرضا جباری
#برش_کتاب
#سیره_اخلاقی_حضرت_زهرا«س»
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
نشر معارف
💭تربیت باید همه جانبه نگر باشد.🔸 💟افرادی که تحت تربیت متشخصانه بودهاند، اغلب تفکر واگرا دارند، یعن
🟦 تاب آوری فرزندمان را بالا ببریم.🔗
👤افراد تابآور بسیار موثرتر از دیگران با چالشهای زندگی کنار میآیند.
〰️تابآوری توانایی بازگشت به زندگی پس از تجربیات دشوار است.〰️
رویکرد انعطاف پذیر افراد تابآور به آنها اجازه میدهد تا زندگی شادتری داشته باشند. تابآوری ظرفیت وجودی انسان را بالا میبرد. اگر نتوانیم ظرفیت وجودی فرزندمان را بالا ببریم، در تربیت او کوتاهی کردهایم.
افراد با ظرفیت و با جنبه از زیر بار مشکلات شانه خالی نمیکنند، قهر نمیکنند، بلکه میایستند و مسائل راه حل میکنند. مشکلات و سختیها زمینهساز رشد شخصیت هستند. کسانی که با مشکلات مقابله میکنند و از آنها عبرت میگیرند،سود میبرند.🍃
📚برشی از کتاب #تربیت_متشخصانه
📝نوشته استاد علیرضا تراشیون
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
نشر معارف
🔺ترس از مرگ و قیامت و آمادگی برای آن 📌زیارت اهل قبور و آمادگی برای مرگ از طریق نوشتن وصیت و مهیا ک
💌یاری رسانی اقتصادی به همسر
👈🏻بر اساس تقسیم کار و تعیین وظایفی که رسول خدا «صلیاللهعلیهوآله» برای فاطمه «سلاماللهعلیها» و علی «علیهالسلام» مقرر کرد، فاطمه «سلاماللهعلیها» موظف به انجام امور داخل منزل و علی «علیهالسلام» متکفل امور بیرون از منزل شد. ✅
📌این تقسیم امور حضرت فاطمه «سلاماللهعلیها» را آنچنان شاد کرد که در این باره فرمود: جز خدا کسی آگاه نیست که من از اینکه رسول خدا «صلیاللهعلیهوآله» مرا از همدوشی با مردانِ نامحرم معاف کرد، چقدر شاد شدم.🌼🌾
📜روشن است که این تقسیم کار در کنار نقش روانی و تربیتی، نقش اقتصادی خوبی در زندگی خانوادگی دارد.✅
💠 برشی از کتاب سیرهی اخلاقی و سبک زندگی حضرت زهرا «سلاماللهعلیها»
✍️نویسنده حجتالاسلام دکتر محمدرضا جباری
#برش_کتاب
#سیره_اخلاقی_حضرت_زهرا«س»
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) در نقش یک رهبر واقعی [است]؛ همانطور که امام بزرگوار فرمودند که اگر فاطمهی زهرا مرد بود، پیغمبر میشد.
[این] خیلی حرف عجیبی است، خیلی حرف بزرگی است و جز از زبان کسی مثل امام بزرگوار که هم عالم بود، هم فقیه بود، هم عارف بود، انسان این حرف را نمیتواند بشنود؛ امّا ایشان گفته است این حرف را.
[فاطمهی زهرا] این است؛ یعنی یک رهبر به تمام معنا، مثل یک پیغمبر، مثل یک هدایتگر عموم بشر؛ در این حدّ و در این اندازه زهرای اطهر، دختر جوان، ظاهر میشود؛ این زنِ اسلام است.
📌بیانات رهبرمعظمانقلاب«حفظهالله»
۱۳۹۵/۱۲/۲۹
زن، قصهگوترین فصلِ خلقت است و مادر، شبیهترین نشانه به مهربانی خدا🌼🌾
✨این روز مبارک را با عشق به تمامی مادران و زنان سرزمینمان تبریک میگوییم.
🍃روز مادر و روز زن گرامی باد🌹
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤ مادری افتخار است
👆 بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره ارزش معنوی «مادری»
✏️ مادری یک افتخار است؛ اینکه شما یک موجودِ انسانی را با زحمت زیاد، چه در درون خودتان، چه در بیرون، در اوایل زندگیاش پرورش بدهید، زحماتش را تحمّل کنید، او را به عنوان یک انسان پرورش بدهید، افتخار کوچکی است؟ این خیلی بااهمّیّت است، خیلی باارزش است.
✏️ از پیغمبر سؤال میشود «مَن اَبَرّ»؛ یک نفری آمده سؤال میکند: به چه کسی خوبی کنم، نیکی کنم، ترجیح دارد؟ فرمود «اُمَّک»؛ به مادرت. گفت «ثُمَّ»؛ بعدش به چه کسی؟ باز فرمود به مادرت. دفعهی سوّم پرسید بعد به چه کسی؟ حضرت فرمود به مادرت. سه بار گفت به مادرت! گفت بعد به چه کسی؟ گفت بعد به پدرت؛ یعنی پدر مرتبهی چهارم است. ... مسئلهی «مادری» این است.
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
#رزق_صبح_کلام_امیر 🌿💚🌿
وَ قَالَ «علیه السلام»:
لَوْ ضَرَبْتُ خَيْشُومَ الْمُوْمِنِ بِسَيْفِي هَذَا عَلى أَنْ يُبْغِضَنِي مَا أَبْغَضَنِي؛ وَ لَوْ صَبَبْتُ الدُّنْيَا بِجَمَّاتِهَا عَلَى الْمُنَافِقِ عَلى أَنْ يُحِبَّنِي مَا أَحَبَّنِى. وَ ذَلِکَ أَنَّهُ قُضِيَ فَانْقَضى عَلى لِسَانِ النَّبِيِّ الأُمِّيِّ (صلي الله عليه و آله)؛ أَنَّهُ قَالَ: يَا عَلِيُّ، لايُبْغِضُکَ مُوْمِنٌ، وَ لا يُحِبُّکَ مُنَافِقٌ.
امیرالمومنین «علیهالسلام»:
اگر با این شمشیرم بینی مؤمن را بِبُرّم که با من دشمنی کند، نخواهد کرد. و اگر همهی دنیا را نثار منافق کنم که مرا دوست بدارد، نخواهد داشت؛ زیرا قضای الهی گذشت و بر زبان پیامبر امّی -که درود خدا بر او و بر آل او باد- جاری گشت، که فرمود: یا علی هیچ مؤمنی با تو دشمنی نورزد، و هیچ منافقی تو را دوست ندارد.
💠حکمت چهلوپنجم نهجالبلاغه ✨
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
نشر معارف
💠اعتماد کسب شده در هفت سال اول زمینه اطاعت پذیری در هفت سال دوم است 🔰وقتی در هفت سال اول، فطرت بستر
💎مشورت با خود کودک برای تنظیم تکالیف وی
✅بچه در هفت سال دوم باید در حد قدرت خود، تعهداتی داشته باشد و مرتب از او بخواهند تا به این تعهدات عمل کند تا برایش عادت شود. منتها چون میخواهید کرامتش را حفظ کنید ابتدا از او بپرسید که چه کارهایی را میتوانی تعهد کنی و قول بدهی؟! مثلاً بگوید: «قول میدهم روزها ساعت ۷ صبح از خواب بلند شوم» خواب، غذا، بازی، تفریح، مطالعه و تلویزیون نگاه کردن، همه باید مقررات داشته باشد.
📝در این برنامهریزی حدود شخصیت دانش آموز را در نظر بگیرید. بررسی و مشورت کنید. بعد از او بپرسید: میتوانی بیشتر از این مقدار برنامه تلویزیونی نگاه نکنی. میگوید:بله. به او زور نگویید که نتواند عمل کند و بعد دوگانه رفتار کند؛ به طوری که با زبان بگوید بله، اما با عمل بگوید نه.
🔸برشی از #جلد_دوم کتاب راه رشد🔸
اثر آیتالله حائری شیرازی🖇️
#راه_رشد
#مرور_راه_رشد
🗓️ هر روز، یک نکته #تربیت_دینی
-روزچهلوششم-
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
نشر معارف
💌یاری رسانی اقتصادی به همسر 👈🏻بر اساس تقسیم کار و تعیین وظایفی که رسول خدا «صلیاللهعلیهوآله» بر
🎁از هدایای بزرگ خداوند به فاطمه «سلاماللهعلیها»💝
📜از هدایای بزرگ خداوند به فاطمه «سلاماللهعلیها» تسبیح معروف آن حضرت است که پیامبر اکرم «صلیاللهعلیهوآله» آن را با آثار و برکات بسیاری به وی تعلیم داد تا بدین طریق، مؤمنان تا قیامت ریزهخوار خان معنوی او باشند.
🌼بنابر روایات، این تسبیح هنگامی به فاطمه «سلاماللّهعلیها» تعلیم داده شد که نزد رسول خدا «صلیاللّهعلیهوآله» رفت تا از آن حضرت برای کمک در امور منزل، خادمی را طلب کند؛ اما رسول خدا«صلیاللهعلیهوآله» فرمود: من بهتر از آن را به تو میدهم. سپس تسبیح معروف فاطمه «سلاماللهعلیها»را به او تعلیم داد.🍃
📿 تسبیحات حضرت زهرا«سلاماللهعلیها» به این ترتیب است: (34) مرتبه «اللَّه أکبر»، بعد (33) مرتبه «الحمد للَّه» و پس از آن (33) مرتبه «سبحان اللَّه».🌾
💠 برشی از کتاب سیرهی اخلاقی و سبک زندگی حضرت زهرا «سلاماللهعلیها»
✍️نویسنده حجتالاسلام دکتر محمدرضا جباری
#برش_کتاب
#سیره_اخلاقی_حضرت_زهرا«س»
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official
نشر معارف
🎁از هدایای بزرگ خداوند به فاطمه «سلاماللهعلیها»💝 📜از هدایای بزرگ خداوند به فاطمه «سلاماللهعلیه
🔗عدم تحمیل خواستهها بر همسر🔻
✨فاطمه «سلاماللهعلیها» با وجود سختی و مشقت و فقر مادی که به علت وضعیت خاص مسلمانان و نیز انتصاب او و خانوادهاش به پیامبر «صلیاللهعلیهوآله» بر زندگیش حاکم بود، هیچگاه خواستهای را بر همسرش تحمیل نکرد و روزگار را با ایثار نسبت به همسر و فرزندان خود میگذرانید.
📌روزی همسرش از او پرسید: آیا چیزی برای خوردن در خانه هست؟ پاسخ داد: سه روز است چیزی نداریم! او پرسید: پس چرا به من خبر ندادی؟ پاسخ داد: زیرا پدرم مرا نهی کرده که از تو چیزی طلب کنم که ممکن است مقدور تو نباشد.✨
💠 برشی از کتاب سیرهی اخلاقی و سبک زندگی حضرت زهرا «سلاماللهعلیها»
✍️نویسنده حجتالاسلام دکتر محمدرضا جباری
#برش_کتاب
#سیره_اخلاقی_حضرت_زهرا«س»
_🔸🔹_
📱@Nashremaaref_official