هدایت شده از شناخت رهبری
♦️حزب منحله مشارکت
نقش حزب بعث را بازی می کند؟!
✍️ نشریه اجاره ای صدا چندی پیش، از حزب کارگزاران به حزب اتحاد ملت واگذار شد. این مجله به نقل از عباس عبدی خواستار استعفای روحانی شد. این طیف در دی ماه 96 نیز هم زمان با آشوب افکنی دشمن، خواستار استعفای روحانی شدند و حال آن که شش ماه قبل، در انتخابات از او حمایت کرده بود.
🔹محمد خاتمی با ادبیات "تَکرار می کنم" و رضا خاتمی با عبارت "ما اصلاح طلبان، تضمین روحانی هستیم"، خواستار رای به روحانی شده بودند. عبدی همان زمان جزو سیاهی لشکر ستاد روحانی بود!
♦️آنها با وجود مشاهده کارنامه چهار ساله روحانی، خواستار رای مجدد به وی شدند و بنابراین در شش ماه بعدی، آگاهی جدیدی کسب نکرده بودند که خواستار استعفا شوند. همچنان که با ساز و کار فعالیت رئیس جمهور در جمهوری اسلامی در طول چند دهه گذشته آشنا هستند.
🔹بنابراین یا نباید در سال 92 از روحانی حمایت می کردند و وارد گود می شدند، یا اگر هم آمده و غیر از تجربه هشت ساله دولت خاتمی، تجربه دولت اول روحانی را دیده بودند، باید همان آغاز سال 96 با نامزدی دوباره روحانی مخالفت می کردند.
♦️آنها اما هم از خاتمی و هم از روحانی در دوره دوم حمایت کردند و بلافاصله در مدت کوتاهی، خاتمی را اردک لنگ و روحانی را بی کفایت خواندند و خواستار استعفای هر دو و #خروج_از_حاکمیت شدند.
🔹چرا؟ چون طبق یک نقشه و مدل دیکته شده رفتار می کنند. نگاه ابزاری، نردبانی، رحم اجاره ای و ساندیسی به چهره های سیاسی که باید تا می شود از آنها در خدمت رادیکالیسم سوء استفاده کرد و هنگامی که تمام شدند، وادار کرد خودزنی کنند تا بتوان القای بن بست و مظلوم نمایی کرد و تدارک بی ثباتی نمود.
♦️سند روشن این که همان مدعیان استعفا و خروج از حاکمیت در دولت خاتمی و تندروهای حزب منحله مشارکت، خواستار استعفای روحانی شده اند. آیا آبرومندتر از عبدی و حجاریان برای آغاز این فشار نبود؟
🔹یکی طرف ملاقات روزن جاسوس آمریکایی در پاریس که از بازداشت جاسوس های آمریکا ابراز ندامت کرد و محکوم پرونده نظر سازی به نفع آمریکا بود. و دیگری، همان که گفت مجمع روحانیون، بد زیاد دارد و گروه خونی آنها و خاتمی با ما یکی نیست.
♦️دقت کنید: بقایای حزب بعث و حکومت جنایتکار صدام در عراق، و آدمکش های منفوری مانند ولید جنبلاط و سمیر جعجع در لبنان، طبق نقشه آمریکا و عربستان و اسرائیل، خواستار استعفای رئیس دولت (عادل عبدالمهدی و سهد حریری) شدند و ین کشورها را در کام بی ثباتی و نا امنی فرو بردند.
🔹اگر سر تا ته نقشه دشمنان ملت های منطقه در این پروژه روشن است، چرا بقایای حزب منحله مشارکت، همان نقشه دیکته شده را اجرا می کنند؟
♦️آنها چه شباهتی با بعثی ها و داعش و قوات اللبنانیه و مانند آن دارند؟ و حاضرند مرزهای خیانت را تا کجا جا به جا کنند؟ آیا علت خوشحالی شکوری راد رئیس گروهک اتحاد ملت از فشار بنزینی بر مردم، معنای دیگری جز خیانت در آستانه انتخابات هم دارد؟
#ایمانی
⭕️ @shenakhte_rahbari
haghighat-430-13980929.pdf
2.73M
📄 نشریه حقیقت 430
📎 دانلود فایل pdf
👉 @nashrieh_haghighat 🌹
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دادستان کل کشور: در حوادث آبان ماه فریاد زدیم آقای وزیر ارتباطات! این مسیر جهنمی فضای مجازی که دارد مملکت را به آشوب میکشد را ببند/ شبکه خبر
@Analysts
🔥 تلاش اصلاحطلبان برای استعفای روحانی❗️
⛔️ طرح مسألهی استعفای رئیسجمهور، حرکت در نقشهی دشمن است
⚠️ هوشیار باشید! میخواهند ایران هم همچون عراق و لبنان، دچار بیثباتی و ناآرامی شود❗️
✍️ اکنون قریب به شش سالونیم از ریاست جمهوری آقای #حسن_روحانی میگذرد، رئیسجمهوری که با حمایت جدّی #هاشمی_رفسنجانی و #محمدخاتمی و تبلیغات گستردهی #اصلاح_طلبان و #سلبریتی ها، همراه با تخریب رقبا در #انتخابات 92 و 96 به پیروزی رسید. اصلاحطلبان بزرگترین و اصلیترین حامیان روحانی بودند و همینها بودند که با دروغها و حقههای تبلیغاتی و رسانهای، بسیاری از مردم را فریب دادند و رأی مردم را به خود جلب کردند. #روحانی ، خوب یا بد، محصول تلاشهایهاشمی رفسنجانی و اصلاحطلبان تندرو در سال 92 و 96 است. امروز که بیش از شش سال از عمر این #دولت گذشته، بر همگان آشکار شده که عملکرد دولت #تدبیروامید از سال 92 تاکنون، به هیچ وجه برای عموم مردم، رضایتبخش نبوده و بحرانهای اقتصادی و مشکلات معیشتی فراوان که در چندسال اخیر ایجاد شده، همه ریشه در تفکر و جهتگیری غلط دولت و شخص رئیسجمهور و جریانات سیاسی حامی وی دارد.
🔴 مگر شما نمیگفتید با روحانی تا 1400 !؟
اما چه اتفاقی افتاده که اصلاحطلبان به عنوان بزرگترین حامیان روحانی، همان کسانی که شعار میدادند #با_روحانی_تا_1400 ، امروز حرف از #استعفای_روحانی میزنند!؟ یقیناً و قطعاً اصلاحطلبان از سر دلسوزی برای کشور و مردم، مسألهی کنارهگیری دولت را مطرح نمیکنند. مسأله این است که اکنون پس از نمایان شدن ناکارآمدی دولت تدبیروامید و نارضایتی بیسابقهی مردم از دولت، سیاست اصلاحطلبان مبتنی بر برائت از دولت شده است. چرا؟ به خاطر کسب وجهه و آبرو برای اصلاحطلبان در نزد افکار عمومی! چرا؟ برای پیروزی در انتخابات مجلس در اسفند امسال.
👈 اصلاحطلبان، خوب میدانند که اکنون نارضایتی ملّت از روحانی، دامن اصلاحطلبان به عنوان بزرگترین حامی روحانی را هم خواهدگرفت؛ لذا احتمال پیروزی آنها در انتخابات مجلس 98 و تبعاً انتخابات ریاست جمهوری 1400، به پایینترین حدّ ممکن خواهدرسید. پس راهی ندارند جز اینکه از روحانی و عملکرد دولت وی، ابراز برائت کنند. طرح مسألهی استعفای رئیسجمهور توسط سران جریان اصلاحات را نیز در همین سیاست پلید، میتوان ارزیابی کرد.
🔴 نقشهی دشمن برای بیثباتسازی کشورهای منطقه
سال گذشته نیز آقای محمود #احمدینژاد با انتشار کلیپی، از آقای روحانی خواسته بود که با توجه به ضعف عملکردش از ریاست جمهوری کناره گیری کند و استعفا دهد. #امام_خامنه_ای رهبر حکیم انقلاب در تاریخ 1397/5/22 در دیدار قشرهای مختلف مردم، در رابطه با این مسأله فرمودند: «بعضیها جوری حرف میزنند، جوری اقدام میکنند که به اسم اینکه میخواهیم اوضاع را درست کنیم یا مثلاً فرض کنید طرفدار ضعفا و مانند اینها هستیم، در #نقشه_دشمن کار میکنند، خودشان ملتفت نیستند. اینهایی که خطاب میکنند به دولت که بایستی دولت برکنار بشود و از این قبیل حرفها، اینها دارند در نقشهی دشمن کار میکنند. نخیر، دولت باید با قوّت سرِ کار بماند، کارها را باید "این دولت" انجام بدهد. رئیسجمهور، منتخب مردم است... مردم هم با بصیرت عمل کنند. مردم هم بدانند چکار میکنند، بدانند چه اقدامی میکنند، بدانند چه دارند میگویند و چه میخواهند.»
👈 لذا به اصلاحطلبان هم باید گفت که آنها هم دارند در نقشهی دشمن کار میکنند. اما نقشهی دشمن در این زمینه چیست؟ دشمن در ادامهی طرح بیثباتسازی و ایجاد #ناآرامی و #ناامنی در کشورهای منطقه که از طریق #اغتشاشات و آشوبگری و نیز فشار به دولتهای مستقر در #عراق (دولت عادل عبدالمهدی) و در #لبنان (دولت سعد حریری) و اجبار آنها به #استعفا و کنارهگیری، حاصل شد، اکنون درصدد اجرای این نقشه در ایران هم میباشد. استعفای رئیسجمهور در ایران با توجه به شرایط کنونی منطقه، نقشهی دشمن را تکمیل و ایران را همچون عراق و لبنان، دچار خلأ قدرت سیاسی و در نتیجه بیثباتی و ناآرامی دراز مدتی خواهدکرد. در عراق، تفالههای حزب بعث و حامیان صدام و داعش، و در لبنان نیز تروریستها و اپوزیسیونهایی همچون سَمیر جَعجَع و ولید جُنبَلاط، طرح استعفای دولت کشورشان را مطرح کردند. در ایران هم اصلاحطلبان و حامیان فتنه 88 در حال طرح این مسأله هستند. در حالت خوشبینانه باید گفت که اینها ملتفت نیستند و صرفاً به خاطر اهداف انتخاباتی، چنین مسائلی را طرح میکنند، اما در حالت بدبینانه میتوان گفت که اتفاقاً طبق نقشهی دشمن دارند کار و حرکت میکنند!
لذا علیرغم همهی انتقادهای بجا و بحقّی که به عملکرد این دولت وارد است، اما استعفای آقای روحانی در شرایط کنونی کشور و منطقه، به هیچوجه به مصلحت نیست و مضرّاتش از فوایدش، برای کشور و مردم، به مراتب بیشتر است.
👉 @nashrieh_haghighat 🌹
🔥 تلاش اصلاحطلبان برای استعفای روحانی❗️
⛔️ طرح مسألهی استعفای رئیسجمهور، حرکت در نقشهی دشمن است
⚠️ هوشیار باشید! میخواهند ایران هم همچون عراق و لبنان، دچار بیثباتی و ناآرامی شود❗️
#بریده_های_نشریه #امام_خامنه_ای #حسن_روحانی #روحانی #دولت #تدبیروامید #با_روحانی_تا_1400 #استعفای_روحانی #نقشه_دشمن #اصلاح_طلبان #عراق #لبنان #اغتشاشات #ناآرامی #بی_ثباتی
👉 @nashrieh_haghighat 🌹
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کنایه سنگین دانشجویان به محمود صادقی
🔻بچه های انجمن اسلامی دانشگاه محقق اردبیلی به محمود صادقی بخاطر دروغها و فریبکاریها تندیس پینوکیو اهدا کردند😂
@Analysts
📣 مخاطبان عزیز نشریه حقیقت، لطفاً نذورات فرهنگی خود را جهت حمایت مالی از نشریه، به شماره کارت زیر واریز بفرمایید:
➡️ 6273-8111-1899-3788
⬅️ بانک انصار
#نشریه_حقیقت #نذرفرهنگی
👉 @nashrieh_haghighat 🌹
May 11
هدایت شده از قرارگاه شهدای مدافع حرم
✅ تحصیل کردگان انگلیس و آمریکا بلای جان ایران!
◀️تحصیل کردگان #انگلیس و #آمریکا جزو ناتوانترین افراد در تولید علم و مسئولیتهای حکومتی هستند.
- نتیجه تربیت آمریکا و انگلیس چیزی بهتر از این نخواهد شد!
- به تربیت یافتگان غرب و مکاتب غربی امید نبندید.. اینک لیستی از این دانش آموختگان:
۱. حسن روحانی - دانشگاه
کلدونین گلاسگو
۲. محمد جواد ظریف - دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو، دانشگاه دنور
۳. عباس عراقچی - دانشگاه کنت انگلستان
۴. محمد باقر نوبخت - دانشگاه غرب اسکاتلند
۵. محمود واعظی - دانشگاه ایالتی سکرمنتو، دانشگاه ایالتی سنخوزه، دانشگاه ایالتی لوئیزیانا (ناتمام)
۶. محمد رضا نعمتزاده - دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در سن لوئی ابیسپو
۷. محمد علی نجفی - مؤسسه فناوری ماساچوست ( MIT )
۸. علی طیب نیا - مدرسه اقتصاد لندن
۹. عبدالناصر همتی - اتمام رساله در دانشگاه لندن
۱۰. مسعود نیلی - دانشگاه منچستر
۱۱. محمد نهاوندیان - دانشگاه جورج واشینگتن
۱۲. پدرام سلطانی - دانشگاه منچستر
۱۳. محمد رضا عارف - دانشگاه استنفورد
۱۴. صادق زیباکلام - دانشگاه برادفورد بریتانیا
۱۵. محمود سریع القلم - دانشگاه ایالتی اوهایو، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، دانشگاه ایالتی نرتریج
۱۶. جمشید پژویان - دانشگاه ایالتی یوتا
۱۷. محمد طبیبیان - دانشگاه دوک آمریکا
۱۸. الیاس نادران - دانشگاه کلرمون فران
۱۹. علی اکبر ولایتی - دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا
۲۰. محسن کدیور - دانشگاه دوک آمریکا
۲۱. عبدالکریم سروش - دانشگاه لندن، کالج چلسی
۲۲. سید جواد طباطبایی - دانشگاه سوربن
۲۳. غلامرضا تاجگردون - مؤسسه گلوبال بیزنس بلژیک
۲۴. حسین عبده تبریزی - مدرسه عالی بازرگانی منچستر
۲۵. حمید رضا کاتوزیان - دانشگاه کیس وسترن رزرو اوهایو
۲۶. الهام امین زاده - دانشگاه گلاسگو
۲۷. احمد توکلی - دانشگاه ناتینگهام
ادامه دارد ...
"امین موسوی"
@Bayyenatt