📝 یادداشت ارسالی از محمد مهدی کاظمی
⭕️اسلام مایه عقب افتادگی است !!⭕️
🔆برخی ها این را میگویند و از آن استفاده میکنند برای کم کاری های خودشان. آنهایی که اینچنین صحبتی را پیش میکشند تنها برای این است که نمیخواهند کمر همت خودشان را سفت ببندند و تلاش نمایند.
اسلام هیچ گاه برای شما معجزه نمیکند. اسلام روی قواعد جامعه بشری پیش میرود. در قانون طبیعت هر آنکس که تلاش کرد، به موفقیت خواهد رسید. این اسلام نیست که مایه عقب افتادگی برخی کشور ها است. بلکه علت فرهنگ تنبلی است. فرهنگی که در جوامع مسلمان از زمان استعمار القاء شده است.
🌀مبانی و اعتقادات دستوری اسلام در یک انسان آزاد اندیش، یک انسانی که به توانایی خودش اعتماد دارد، باعث حرکت میشود. یک حرکت فزاینده. حرکتی که اگر شروع شود سرعت بسیار بالایی دارد. مانند کاری که ایران انجام داد.
💢ایران و ایرانی کمر همت را بستند و به صورت قوی در عرصه حمایت دین و حمایت از اسلام در میدان عمل گام برداشتند. و طبق سنت نصرت الهی هرکس که الله را ناصر باشد خداوند هم ناصر اوست. و وقتی قدرت مطلق پشتیبان تو باشد، یقینا حرکت تو یک حرکت سریع و رو به رشد خواهد بود.
❗️تنها کافی است تاریخ سرشار از افتخار تمدن اسلامی را بخوانیدکه متوجه شوید چه ویژگی های مثبتی در اسلام به عنوان یک مکتب زندگی وجود دارد.
📎شما هم میتوانید برای ما یادداشت ارسال کنیذ.
📢 لطفا رسانه ما باشید
___ 🖇کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
🔊با سلام خدمت مخاطبین محترم.
🔴با توجه به نزدیک شدن ایام انتخابات نشریه عهد در نظر دارد با ارائه یک فضای گفتمانی در کانال خود، بین مخاطبین و اندیشه های آنها فضای گفتمانی-ترویجی ایجاد نماید.
برای این منظور از عزیزانی که مایل به نوشتن در این موضوعات هستند، دعوت به عمل میآوریم که با توجه به موضوع تعیین شده تبادل نظر داشته و یادداشت های خودشان را در حد 400 کلمه برای ما ارسال نمایند.
☑️ عزیزانی که در این ایام حضور فعالی داشته باشند، جزو کانون نویسندگان عهد قرار خواهند گرفت و از مزایای آن بهره مند میشود.
✳️موضوع ده روز آینده:
مضرات دو قطبی شدن انتخابات در بستر جامعه چیست ؟!
عزیزان میتوانند یادداشت های خود را به آیدی های
@mirzakazemi
@gohari_67
ارسال نمایند.
💠 یادداشت های خوب در کانال قرار خواهد گرفت.
📢 لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان مقام معظم رهبری در مورد اهمیت #انتخابات و نقشه دشمن
⭕️ میخواهند جوانایرانی را از نظام اسلامی دلسرد کنند. ⭕️
✳️تولیدی واحد رسانه #نشریه_عهد
📢لطفا رسانه ما باشید
_ 🖇کانال نشریه عهد 🔰 __
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
May 11
⭕️انتخابات و ظهور⭕️
حجت الاسلام و المسلمین علی مهدیان:
🌱انتخابات برای یک عده موقف خیلی مهمی نیست. چیزی عوض نمیشود. یکی میرود یکی دیگر میاید. همه هم مثل هم. همه بی عرضه. همه بی لیاقت. همه فکر دعواهای سیاسی خود. همه بی خیال دردهای مردم. همه فقط دم انتخابات به فکر مردم. همه اهل لابی. همه در خانه های راحت و بچه هایی که بی دغدغه درس خوانده اند و در راحتی بزرگ شده اند. همه خانه هایشان بالاشهر. همه اهل شعارهای مشمئز کننده بی عمل. همه فقط گذشته شان انقلابی. پس ولشان کن . وقتی انها درد ما را نمیفهمند چرا اصلا باید به آنها فکر کنیم تا چه رسد به انتخاب کردن و رای دادن به آنها.
🌱اما انتخابات فقط ابزار نیست بلکه خودش موضوعیت دارد. انتخابات نشان دهنده قدرت مردم است. انتخابات بروز دادن آن هویت واحد و قدرتمند جامعه است. وقتی این هویت واحد، خود را نشان میدهد فضا برای رشد تک تک آدمها فراهم تر میشود. وحدت جامعه وجه ایمانی و الهی جامعه است ، در یک فضای ایمانی همه قدرتمند تر و معنوی تر میشوند. «انتخابات ابزاری» بعد از صندوق رای تمام میشود، لذا کسی که قدرت میگیرد با هر مقدار رای هر غلطی پس پرده میکند. اما انتخابات حقیقی با صندوق رای باقی میماند، هر کس رای بیاورد پیش چشم همه است. هر کس، ولو بدترین آدم روی زمین باشد، آن وقت دست قدرت الهی مردم، اجازه نمیدهد او هر غلطی انجام دهد. اصلا جامعه پای کار اجازه نمیدهد متصدیان تشخیص صلاحیت ها هم حتی خطا کنند. جامعه غایب راه را برای خطای مسوولین باز میکند.
🌱اشتباه نکنید. اصلا ماجرا از این هم عمیقتر است. ما در هر انتخابات با چهارتا کاندیدای قد و نیم قد مواجه نیستیم. بلکه با خودمان مواجهیم. ملت با خودش مواجه است.
ظلم به انتخابات ظلم به خودمان است. ظلم به نفس، نیز ریشه ظلم های زیادی است در دل جامعه. شیطان یا همان دشمن خارجی نیز به نفسی که به خود ظلم کرده بیشتر امید میبندد. شک نکنید، با بی تفاوتی به انتخابات، امنیت کمتر خواهد شد. شک نکنید تحریم بیشتر میشود. شک نکنید فقر بیشتر میشود. انتخاب نکردن خودش یک انتخاب است باید دید چه نصیبمان میکند. چه میدهد و چه میگیرد.
🌱انتخاب نکردن یعنی فریاد مردم بلند نشود یعنی قدرت مردم خود را نشان ندهد. یعنی هر طور بخواهند تفسیرمان کنند. هر بلایی به سرمان بیاورند. مثل دورانی که پادشاهان با جنگ قبیله ای روی کار میامدند و مردم سرشان به کارشان بود. جامعه ای که فضایش را ضعف و بی خیالی بگیرد، تک تک آدمها در آن با یک زندگی بی روح و بی انگیزه خواهند زیست. بدتر از هر زمان دیگر. در این جامعه قبیله ای حکومت اجنبی زمینه سازی میشود مثل پهلوی بعد قاجار. جامعه غایب که حاضر در میدان نیست به مرور خود را میفروشد به اجنبی به دشمن.
🌱 یک روز یک نادانی میگفت بین بنی العباس و بنی امیه کدام را انتخاب کنم؟ جواب دادم انتخاب نکردن، از هر دو بدتر است.چون به معنای انتخاب اراده شیطان است، از هر دو بدتر است. چون به معنای حاضر نبودن و خود را به دست آنها سپردن است از هر دو بدتر است. چون به معنای خود را رها کردن است. این آدم قدرت تقابل و یا تعامل درست با حاکمان را هم حتی نخواهد داشت. چون نیست. چون از صحنه غایب است. امام معصوم هم مشغول آوردن مردم پای کار بود، دنبال قیام کننده بود. لذا گفت ما انت من رجالی و لا الزمان زمانی. او کنار نکشید و کنار نکشیده، پیروزی او در این است که مردم حقیقتا پای کار بیایند. کنار کشیده ها یا باید لاحکم الا لله سر دهند مثل خوارج یا زیر پای حکومت حجاج به پایش بیعت کنند و به زور تن دهند و البته هر دو هم به یک جا ختم میشود. تکلیف مردم با خودشان روشن باشد با همه چیز روشن میشود. من عرف نفسه فقد عرف ربه.
🌱 آری انتخابات دوران رشد معنوی تک تک ما است. رشد معنوی واقعی جامعه باعث رشد مادی او هم میشود. انسانهای مومن آرامند. پر تلاشند. پر امیدند. صبورند. خسته نمیشوند. آری ، زمان انتخابات در یک کشور، بهار بیداری است. بهار یک انقلاب است. برای همین انتخابات کمر دشمن را میشکند. اگر همه ما ، همه با این نیت بیاییم وسط و کار کنیم در این دوران، حقیقتا هم وارد مبارزه و هم معنویت، میشویم. انتخابات را درست ببینیم. تا معلوم شود چگونه هر انتخابات یک گام ما را به ظهور نزدیک میکند.
📢 لطفا رسانه ما باشید
___ 🖇کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
📚پیشنهاد کتاب
✳️انتخاب اصلح، وظیفهای است که نیاز به حجت شرعی دارد و نمیتوان با آن سرسری و از روی رفع تکلیف نگاه کرد. به خصوص اگر انتخاب شخصی مانند رئیس جمهور باشد. چراکه انتخاب رئیس جمهور، به معنای انتخاب تیم و جریان مدیریتی کشور برای مدت حداقل چهارسال است، که تأثیر آن گاه بیش از چهارسال اداره یک کشور است. بهترین و محکمترین راه برای بدست آوردن حجت شرعی برای انتخاب اصلح، دانستن شاخصههای اصلح است. اینی که بدانیم از رئیس جمهور چه میخواهیم و او چگونه باید باشد.
📝یادداشت ارسالی حجت الاسلام والمسلمین عصاره برای موضوع دو قطبی:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور حداکثری در انتخابات همیشه اولین و جدیترین توصیۀ مقام معظم رهبری به مردم است. مراجعه به سخنان ایشان در آستانۀ هر انتخاباتی نشان از اهمیت بالای حضور همۀ اقشار مردم و تأثیر آن بر امنیت کشور و حرکت رو به جلوی جامعه دارد.
بررسی میزان مشارکت مردم در انتخابات این طور نشان میدهد که وقتی دو جریان رقیب و مخالف هم نمایندۀ روشن و جدیای در انتخابات داشته باشند و این اصطکاکها در مناظرات و غیرمناظرات خودش را نشان دهد میزان حضور مردم برای حمایت از کاندیدای محبوب خود و جلوگیری از رأی آوردن کاندیدای رقیب زیادتر شده است. نمونۀ روشن آن انتخابات سال 88 است.
با توجه به این مقدمه آیا میتوان نتیجه گرفت که دمیدن در دوقطبیسازی جامعه شور انتخاباتی را اضافه میکند و مردم را پای صندوق میآورد و به این ترتیب غایت اولی که حضور حداکثری است اتفاق میافتد؟آیا چنین نتیجهگیری در واقع هم درست و به صلاح جامعۀ اسلامی است؟
برای مثال حضور شخصی که چارچوبهای قانون اساسی را قبول ندارد ولی حضور او تنور انتخابات را گرم میکند، باید پذیرفته شود؟ یا مثلا ایجاد اختلاف و دودستگی میان مردم که به مقولۀ دوقطبی معروف است، امر مطلوبی است.
ممکن است سؤال کنید چرا پدیدۀ دو قطبی در انتخابات را مورد تشکیک قرار می دهید؟ اتفاقا همینکه مردم احساس کنند باید برای جلوگیری از کاندیدای رقیب وارد میدان شوند و فعالیت سیاسی داشته باشند به رشد سیاسی و میزان مشارکت مردم کمک ویژهای میکند.
این سخن اجمالا صحیح است که با بالا گرفتن تنشهای انتخاباتی احتمال حضور آراء خاکستری و کم انگیزه بالاتر میرود. ولی در نهایت نتیجۀ آن چیست؟
بالا گرفتن اختلاف و درگیری در میان اعضای یک خانواده، اعضای یک اداره، اعضای یک هیأت و در مقیاس بالاتر
اکثریت شهروندان یک کشور نتیجۀ طبیعی ایجاد دو قطبی و دشمننمایی کاندیدای رقیب است که با انتخابات آغاز شده ولی با پایان گرفتن رأی گیری تمام نشده و به کف صحنۀ زندگی اجتماعی رسوخ و نفوذ میکند. یکی از آفتهای بسیار خطرناک جامعۀ اسلامی ایجاد تفرقه و وحدتشکنی در میان آحاد مردم است. طیف بندی کردن مردم به بهانههای مختلف در مواقف و مواضع حساسی همچون حمایت همه جانبه از خطراتی که جامعه را تهدید میکند به ضرر کشور تمام میشود و این همان نقض غرض از حضور حداکثری است.
مضافاً اینکه از طرق دیگری امکان ایجاد حس و شور انتخاباتی و حضور حداکثری ممکن است.
📢لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ علت عدم اعتماد به #آمریکا
کلیپ دوم #انتخابات
ساخت واحد رسانه نشریه عهد
📢لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝یادداشت ارسالی برای موضوع دو قطبی توسط مخاطب محترم کانال محمد خسروی طلبه سطح سه حوزه و دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی
🔷مضرا ت دو قطبی شدن انتخابات در بستر جامعه چیست؟
🔵 با نزدیک شدن به ایام انتخابات در کشور، برخی از احزاب و کاندیدا برای پیشبرد اهداف سیاسی و غلبه بر رقیب، سعی می کنند به نوعی در بین افراد جامعه دو قطبی مضر و کاذب ایجاد کنند. البته طبیعت انتخابات مانند هر مسابقهای شور و نشاط و برتری و عدم برتری است، اما وجود دو قطبی کاذب همانند «تندرو و میانهرو»، «موافق و مخالف» از سوی برخی از افراد در صحنه، فضای نشاط انتخابات را به دو دستگی و عناد مردم با یکدیگر میکشاند. این تقابل سازی تحت عنوان عملیات فریب، بیشتر قشر به اصطلاح خاکستری و کم آگاه جامعه که طبیعتا افرادی هستند که قدرت تحلیل مسائل مهم و مشکلات کشور را ندارند و به راحتی مغلوب برنامههای دروغ پراکنی آنها واقع میشوند، مورد هدف قرار میدهد. در چنین فضای مبهم و مسمومی مهمترین آسیب پیش رو، رای دادن بر اساس عناد و حب و بقض و مشتبه شدن حق و باطل در جامعه است. نمونههای عینی چنین مشکلاتی را در تاریخ انقلاب اسلامی و در زمان اول انقلاب می توان مشاهده کرد که بنی صدر توانست با تقابل سازی، شخصیت مرحوم شهید بهشتی را ترور کند و مردم کوچه و خیابان را برای پیش برد اهداف تفرقه افکنانه با خود همراه کند تا جای که بر این شخصیت الهی مرگ بفرستند. نمونه دیگر چنین امری در انتخابات سال 1396 بود، که با دوقطبی سازی یکی از کاندیداها و ملتهب شدن فضای جامعه از عناد و بقض، مساله کارآمدی و ناکارآمدی، تقوا، برنامه کاری برای آینده کشور که باید در اولویت رای دهندگان باشد کنار گذاشته میشود. آنچه مهم است که توضیح داده شود آن است که دو قطبی نشدن جامعه در بستر انتخابات به این معناست که کنشگران در صحنه سیاسی و انتخابات، باید در داخل محوطه نظام بازی کند و از خودی و غیر خودی کردن افراد جامعه بپرهیزند. چنانکه میدانیم جامعه همچون یک خانواده بزرگ است که تفرقه و خصومت در آن موجب می شود برکت و رحمت الهی از آن برداشته شود. امام صادق (علیه اسلام) در روایتی از قول خداوند میفرمایند: مردم خانواده من هستند، از این رو ایجاد خصومت و دشمنی در بستر جامعه اسلامی با اهداف متعالی اسلام برای انسانها که پیوند قلبهای تک تک افراد در جامعه است، امری متضاد و خلاف سفارش های قرآن و سنت پیامبر و اهل بیت (علیهم اسلام) است
📢 لطفاً رسانه ما باشید
___ 🖇️کانال نشریه عهد 🔰 ____
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
May 11