🎯 دهگانه مواجهه موثر رسانه ای در بزنگاه های اجتماعی
✍️معصومه نصیری ـ دبیرکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ایران
1️⃣ قدرت برتر روایی
2️⃣ دست برتر اطلاع رسانی
3️⃣ ارائه اطلاعات چندوجهی
4️⃣ پژواک حداکثری
5️⃣ مدیریت تصویر و معنا
6️⃣ ساخت ضد حاد واقعیت
7️⃣ مطالبه اطلاعات موثر
8️⃣ رویکرد آفندی و پدافندی
9️⃣ فرصت آفرینی برای ارائه تحلیل گفتمانی
🔟 دوری از تهییج
متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
mehrnews.com/xYHST
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
🔺محبوبترین شبکه اجتماعی برای نسل Z اینستاگرام است.
🔺آنها از بین پیامرسانها بیشترین وقت را در تلگرام صرف میکنند و برای تماشای ویدیو هم انتخابشان یوتیوب است.
🔺تیک تاک و پینترست هم مدام در حال محبوبتر شدن است و توییتر فقط برای آگاهی از اخبار و ماجراهای روزمره مورد توجهشان است/علی موسوی، فعال رسانه ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
🔰نشست مجازی
🔶با موضوع توطئه های غرب برای ایجاد ناامنی به بهانه جنبش فمینیستی
👤سخنران: آقای مهدی کاسی، فعال فرهنگی و اجتماعی
📆زمان: چهار شنبه، ۲۷ مهر۱۴۰۱
⏰ ساعت پخش: ۱۹ شب
📱پخش در کانال روبیکای بصیرت گیلان👇
https://rubika.ir/gilan_basir
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلهای به نام حباب اطلاعاتی
🔹گاهی در فضای مجازی به نظر میاد جامعه در حال یک تغییر و تحول بزرگه، در حالیکه در دنیای واقعی همهچیز مثل قبل ادامه داره.
🔹در این شرایط درگیر یک حباب اطلاعاتی میشیم که مطالب مخالف با عقایدمون به طورغیرمستقیم برامون فیلتر میشه.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
18.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رسانه چگونه مخاطب را با اهداف خود همسو میکند؟
🔻ا بهصورت مداوم از طریق رسانههای گوناگون در معرض تبلیغات قرار داریم. این مسئله جزو جداییناپذیر زندگی امروز شده است. رسانهها برای اینکه تبلیغاتشان به هدف برسد مراحل مختلفی را طی میکنند تا مخاطب خود را اقناع کنند. بنابراین برخورداری از سواد رسانهای در زمینه تبلیغات بسیار ضروری است. این ویدئو نشان میدهد که رسانه چگونه مخاطب را با اهداف خود همسو میکند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
پیری دیجیتال و کهنگی اطلاعات والدین، مانع گفتگو در خانواده
یادداشت/روزنامه شرق/ ۱۴ شهریور ۱۴۰۱
📝منصور ساعی،استادیار ارتباطات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
🔹اختلال در ارتباطات انسانی و گفتوگوی بین نسلی فرزندان و والدین در خانواده تحت تأثیر متغیرها و عوامل متخلف درونخانوادگی و برونخانوادگی است. از عوامل درونخانوادگی کاهش گفتوگوی بین والدین و فرزندان، ازدسترفتن «مرجعیت فکری و اطلاعاتی و نقش والدگری والدین» و «پیری دیجیتال والدین» است.
🔹منظورم از ازدسترفتن مرجعیت والدین و کاهش والدگری والدین در خانواده این است که نسل فرزندان به دلیل دسترسی به رسانهها و فناوریهای ارتباطی، توانایی توسعه ارتباطات فراخانوادگی و دریافت و مبادله اطلاعات از منابع اطلاعاتی وکانالهای گوناگون را دارند و دانش و تجربه والدین را پاسخگوی مسائل و نیازهای فکری و دغدغهها و ارزشهای نوگرایانه خود نمیدانند و بنابراین مرجعیت فکری و اطلاعاتی والدین دچار اختلال شده است.
🔹درواقع یکی از کارکردهای رسانهها بهعنوان پدیدههای جامعه مدرن، تولید و توزیع ایدهها و ارزشهای نو به جامعه است. رسانهها معمولا سنتها و عرف رایج را به چالش میکشند؛ در نتیجه نسلهای جدید که تولیدکننده، مصرفکننده و کاربر رسانههای نوین هستند، محتوا و معنایی را خلق و دریافت میکنند که چندان با عرف و ارزشهای رایج همخوان نیست. بنابراین نسل جدیدی که دسترسی به منابع اطلاعاتی جدیدی دارد، مسائل و پرسشهای جدیدی هم دارد. در چنین شرایطی اطلاعات و تجربههای پدر و مادرشان را بهعنوان منابع اطلاعاتی قدیمی و بلااستفاده میبینند. به همین دلیل فکر میکنند گفتوگو با چنین نسلی برایشان بیفایده است و این ارتباطات را در بیرون از خانواده در رسانهها و نهادهای دیگر یا در بین همسالان جستوجو میکنند.
🔹از دیگر سو، خود نسل والدین نیز دچار بحران هویتی و ارزشی نسلی شده و معتقد است ارزشها و آرمانهای نسل من به درد نسل امروزی نمیخورد و ارزش بهاشتراکگذاری ندارد. درواقع نسل والدین تحت تأثیر تغییرات ارزشی سریع، بهتدریج و در گذر زمان دچار استحاله ارزشی شده و خودش هم به ارزشهای اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی قبلی بیعلاقه میشود. این بیعلاقگی ارزشی و فاصلهگرفتن از ارزشهای قبلی با وقوع تغییرات شدید ارزشی در بستر زمان اتفاق میافتند.
🔹وقتی این تغییر ارزشی صورت میگیرد، این انسان قبلی گویا چیزی که قبلا برایش ارزش داشته، حالا برایش بیثبات و تقولق میشود و آنقدر برایش در ارجحیت نیست که بخواهد آن ارزش را با دیگران و نسلهای بعدی به بحث بگذارد. به عبارتی نسل قدیم گویا وقتی ارزشها و میزان اهمیت و ارج و قرب آنها را با ارزشها و هنجارهای فناوریمحور مقایسه میکند، تصور کهنگی و بهدردنخوری میکند. گرچه این تفکر اشتباه است، اما ضربه بزرگی را به تعامل بین نسلی وارد میکند. ضربه این است که نسل قدیم احساس میکند ارزشها، هنجارها و داشتههایش به درد زندگی و نیازهای نسل جدید نمیخورد و ارزش بهاشتراکگذاری ندارد و بنابراین وارد گفتوگو نمیشود.
🔹عامل مهم دیگر در کاهش ارتباطات و گفتوگوی بین نسلی، «پیری دیجیتال والدین» است. نسل قدیم توانایی و قدرت سازگاری و همگامی با تغییرات فناورانه و پیامدهای آن نظیر سرعت و شدت مبادله اطلاعات و ارزشها و هنجارها را از دست میدهد و دچار پیری دیجیتال میشود؛ در نتیجه تجربه زیسته و دانش و اطلاعاتش برای نسل جدید جذابیت ندارد و مشکلگشا و کارساز نیست. بر همین اساس، میزان مراجعه به این نسل کمتر میشود و برعکس رسانه و فناوری به منبع رجوع و همیشه در دسترس و بهروز نسل جدید تبدیل میشود. نتیجه چنین تغییراتی برافتادن پرستیژ و جایگاه مرجعیت نسل قبلی است و کنش ارتباطی و تعاملی آنها تحت تأثیر آن قرار میگیرد.
🔹همچنین ضریب نفوذ بالای رسانههای اجتماعی و فناوریهای ارتباطی در بین نسل فرزندان، بهویژه نوجوانان و جوانان، منجر به شکلگیری و توسعه تعاملات و ارتباطات دروننسلی آنها و کاهش حضور و مرجعیت والدین شده است. در رسانه فرزندان با همنسلهای خود بهراحتی اطلاعات، باورها و تجربههایشان را با هم به اشتراک میگذارند، آزادانه و راحت مشورت میکنند، درددل میکنند و...؛ چیزی که والدین به دلیل فقر سواد دیجیتال از آن عاجز هستند. درواقع والدین به دلیل نداشتن سواد فناورانه و دیجیتال، از توان و فرصت گفتوگو با نسل فرزندان تکنوفیل و بومیان فناوری محروم میشوند؛ زیرا هنوز بسیاری از والدین حضور و ظهور رسانه بهعنوان یک پل ارتباطی را باور نکردهاند و آن را بهعنوان یک زمینه و عرصه بحث و تعامل بین نسلی به رسمیت نمیشناسند.
https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-855186
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
رفع فیلتر اینستاگرام مرحله دوم براندازی و ادامه فتنه هیبریدی با اسم رمز مهسا امینی است
✍ سید علیرضا آلداود
⭕️سالها مسئولان صهیونیست شبکه اجتماعی فرازبانی و تصویر محور اینستاگرام به عنوان سلاح کشتارجمعی افکار عمومی ایرانیان تلاش کردهاند یک نسل جدید در ایران توسط سلبریتیها و وطن فروشهایی نظیر مصی با ارزشهای غربی و ضد دینی تربیت کنند.
⭕️در دوران خسارت بار حسن روحانی نیز با گره زدن کسب و کار مردم به این شبکه صهیونیستی تلاش کردند تا مانع اجرای قانون برای اینستاگرام در داخل کشور شوند.
⭕️اما اینستاگرام با حذف تصاویر قهرمان شهید عزیز ما یعنی شهید حاج قاسم سلیمانی نشان داد تمام امکاناتش را برای نابودی فرهنگ، هویت و نسل آیندهی ما بکار گرفته و در فتنه اخیر نیز به عنوان بستر اصلی فتنه هیبریدی-شناختی برای براندازی ایران اسلامی و سوریه سازی آن همگان نقشش را دیدند.
⭕️خوب است مسئولین عزیز حال که این شبکه غیر اجتماعی که سابقه سرکوب آزادی بیان را در آمریکا در انتخابات ۲۰۲۰ دارد و شرایط ایران را نپذیرفته به کسب و کارهای مجاز و مشروع اعلام کنند تا به بستر های داخلی مانند باسلام، روبیکا، ایتا و ... بیایند و حتی از آنان حمایتهایی نیز داشته باشند.
⭕️اما اگر این شبکه غیر اجتماعی باز شود یا مانند تلگرام فیلتر ناقص شود، مطمئن باشیم مرحله دوم فتنه را در ایران جریان فتنه اجرایی خواهند کرد که شامل مراحل زیر است:
۱.انتشار گسترده فیلمها و تصاویر تهییج کننده مخصوصا برای قشر نوجوان از ایام فتنه
۲.فرصت برای آموزشهای براندازی و ایجاد جنبشهای اجتماعی حرفهای تر
۳.آموزش ایجاد مزاحمتهای اجتماعی و تشویق به اعتصاب ها و...
۴.پاشیدن بذر بیاعتمادی در جامعه و ایجاد گسلهای اجتماعی و از هم پاشیدن همگرایی در جامعه
۵.انتشار گسترده فیک نیوز و ایجاد نا امنی روانی در جامعه
۶.ایجاد فرصت برای سلبریتی های بی هویت با مخاطبان چند ده میلیونی برای انتقام گیری از نظام
۷.ایجاد فرصت برای براندازان برای تغییر رفتار بیشتر قشر خاکستری بخصوص نوجوانان در جامعه
و...
🔷خوب است حال که دولت انقلابی بر سر کار است از افرادیکه در این شرایط پیشنهادات روحانی طور و جهرمی طور برای رها ماندن فضای مجازی میدهند دوری کنند تا شاهد خسارت بیشتر در کشور توسط آنان نباشیم.
🔷از قوه قضائیه هم ضمن تشکر بابت اقدامات اخیر در دستگیری نفوذیها خواستاریم با بانیان وضع موجود چه آنانی که گزارشهای دروغ بابت آمادگی برای مقابله با فتنه های بر بستر فضای مجازی دادند برخورد کنند و چه با مسئولانی که با ترک فعل در دولت روحانی منتج به رها ماندن این فضا شدند...
💠 انقلابیها همچنان چشم انتظار حاج قاسم فضای مجازی هستند...
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
🚦کتاب راهنمای پوشش خبری
نوشته #دکتر_اکبر_نصراللهی
📚تحلیل پوششخبری رسانههای مختلف مکتوب و الکترونیکی با نمونههای جدید، آسیبشناسیمصداقی پوششخبری مطبوعات و رادیو و تلویزیونی، ارائه مدل 70-15-15 و تاکتیکهای جدید و بومی پوشش خبری و عناوین جدید و کاربردی مانند مدیریت تعارض، تکرار، موضوع، جملات، واژه ها، تصاویر و مدیریت چینش و بیطرفی اخبار از جمله ویژگیهای مهم فصول هفتگانه اثر دکتر نصراللهی در این کتاب است.
📚علاقمندان میتوانند این کتاب را در تهران به آدرس؛ ضلع شمالشرقی چهارراه کالج-کوچه شهید سعیدی- بن بست شبنم- طبقه همکف- کتابفروشی تخصصی دانشکده رسانه فارس (تلفن: 88911669-021) و یا برای سفارش الکترونیکی به سایت فروش اینترنتی انتشارات فارس مراجعه کنند.
http://www.ana.press/x7qtc
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
🚨 اسیر سرگرمیهای زیانبار در فضای مجازی یا غیر آن نشوید
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر نخبگان: هر چه شما از این تواناییِ نخبگی استفاده کنید، این چشمه بیشتر در درون شما خواهد جوشید، نخبهتر خواهید شد؛ هر چه بیشتر کار کنید، بیشتر خواهد شد. خسته نشوید، متوقّف نشوید، اسیر سرگرمیهای زیانبار نشوید. سرگرمیهای زیانباری هم وجود دارد، این یک غفلت است ، حالا در فضای مجازی یا غیر مجازی؛ اسیر این سرگرمیها هم نشوید. ۱۴۰۱/۷/۲۷
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
25.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ شناختی و روش صحیح مقابله با آن
🔹جنگ شناختی جنگی است که در آن شناخت انسانها نسبت به وقایع پیرامون خود مورد هدف قرار میگیرد.
🔹دراینبین خطرناکترین بخش این جنگ، تلفات انسانی آن است که علاوهبر از دست دادن نیروی انسانی، سبب میشود تا فرد با تمام اطلاعات و منابع شناختی خود به خدمت نیروهای مهاجم درآید.
🔹بههمیندلیل روش صحیح مقابله با تهاجمات دشمن در جنگ شناختی، افزایش سطح اطلاعات و اقناعسازی عمومی در سطوح گسترده است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 چرا استفاده از شبکههای اجتماعی رایگان است⁉️
🎥 برای دریافت پاسخ این سوال، مستند رایگان #معضل_اجتماعی (The Social Dilemma) ساخته کشور آمریکا را حتماً ببینید🔻
🌐 b2n.ir/mo-eg
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
#تمدید_شد
⏳مهلت ارسال آثار مرحله استانی اولین رویداد سراسری تخصصی سوادرسانه ای "جهاد تبیین" تا ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۱ تمدید شد.
⭕️مرکز نسرا سازمان فضای مجازی بسیج استان گیلان برگزار می کند:
🔺مرحله استانی اولین رویداد سراسری تخصصی سوادرسانه ای "جهاد تبیین"
💢در محورهای👇👇
🔰تربیت رسانه ای
🔰جریان شناسی
🔰اقتصاد رسانه ای
🔰فناوری های نوین ارتباطی
💢قالب های ارائه آثار👇👇
🔰سخنرانی
🔰موشن گرافی
🔰پوستر و اینفوگرافی
🔰کتاب
🎁 با اهدا جوایز ارزنده و تقدیر از تولیدات برتر
📲برای ارتباط با دبیرخانه رویداد و ارسال آثار در تلگرام به آیدی
t.me/festival_nasra_guilan
و یا شماره ۰۹۱۱۵۰۵۳۰۱۶ پیام ارسال نمایید
💠اطلاعات تکمیلی در کانال روبیکا و تلگرام نسرا👇👇
🆔https://eitaa.com/nasra_guilan
🆔https://t.me/nasra_guilan
🆔https://rubika.ir/nasra_guilan
🌐@nasra_guilan
May 11
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پدیده جهانی دولت بهمثابه پلتفرم یعنی چه؟
🔻دولت بهمثابه پلتفرم، یعنی اشتراکگذاری منابع و داراییهای دولت با توانمندیها و قابلیتهای مردم برای اداره امور عمومی کشور به صورتی که بتوان خدمات بهتری به جامعه ارائه داد.
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
جایزه بزرگ برای فیکنیوزها!/ امروز، جنگ در جغرافیای رسانههاست
🔹واژه جنگ، پیشوند هر کلمهای که قرار بگیرد انتظار ویرانی و تلفات باید داشت. «جنگ رسانهای» هم مدتی است آشوب روانی تمامعیار در جهان به راه انداخته و تلفات میگیرد.
🔹امروز نسل جدیدی از جنگ در دنیا آغازشده که سرمایهداران صاحب رسانه، بانی آن هستند تا جایی که جایزه بزرگ برای فیک نیوزها اختصاص میدهند.
🔹«رسانه» دیگر در جهان فقط ابزاری برای اطلاعرسانی نیست که مهمترین سلاح کشورهایی است که آن را برای اهداف خود آفریدهاند، تقویت و هدایت میکنند.
🔹طبق نتایج پژوهش یازدهساله موسسه فنّاوری «ماساچوست» بر ۱۲۶ هزار فیکنیوز، بازنشر اخبار غیرموثق نسبت به اخبار واقعی ۷۰ درصد بیشتر است.
اما دلیل فیکپسندی مخاطب چیست؟
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | با نسل زِد یا دهه هشتادیها چگونه رفتار کنیم
#اختصاصی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اهمیت سواد رسانهای برای نوجوانان
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
🛑 تحریم تکنولوژی بومی پیام رسان های ایرانی توسط گوگل
🔺در حالیکه اپلیکیشن های پیام رسان ایرانی کمترین سطح دسترسی به دستگاه ها را نسبت به سایر پیام رسان های آمریکایی و اسرائیلی نیاز دارند فروشگاه گوگل در یک اقدام سیاسی این تکنولوژی بومی را با ارسال پیام های مخرب مواجه کرده است بر اساس آخرین آمار پیام رسان های ایرانی بیش از ۵۰ میلیون نصب و بیش از ۲۳ میلیون کاربر روزانه دارد
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رسانهها بازیگران عرصه فرهنگسازی
🔻یکی از مهمترین معیارهای ارزیابی در هر جامعهای فرهنگ است و رسانهها نقش بسیار مهمی در فرهنگسازی یک جامعه دارند. مراقب باشیم که رسانهها میتوانند باورها و ارزشهای یک جامعه را مطابق با اهداف مشخص شده خود تغییر دهند. این شیوهای است که کشورهای سلطهطلب برای نفوذ در کشورهای دیگر و سلطه فرهنگی بر آنها استفاده میکنند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیکنیوز و راههای مقابله با آن
🔸مطالعات نشان میدهد که ۷۵ درصد مردم اخبار جعلی را باور میکنند!
⭕️ فیک نیوز یا خبر جعلی که به صورت سازمانی و حرفهای اغلب در بستر رسانههای اجتماعی و شبکههای ماهوارهای، جهت فریب کاربران و انحراف جامعه ساخته و پرداخته میشود، به یکی از تهدیدات مهم رسانهای در جوامع امروز تبدیل شده است!
◾️در صورت داشتن سواد رسانهای و شناخت کافی از رسانهها می توان در دام این خبرها و موضوعات جعلی نیفتاد!
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
⚪️ پژوهشگران: بازیهای ویدیویی ظاهرا میتوانند عملکرد مغز کودکان را تقویت کنند
🔹 پژوهشگران در تحقیق خود به پاسخ پرسشنامهها، نتایج آزمونهای شناختی و تصویربرداریهای مغزی از 2000 فرد 9 تا 10 ساله پرداختند که به دو گروه تقسیم شده بودند: کسانی که هرگز بازیهای ویدیویی انجام نداده بودند و کسانی که روزانه حداقل سه ساعت پای بازیهای ویدیویی مینشستند.
🔸محققان با استفاده از روشهای آماری برای کنترل متغیرهایی مثل درآمد والدین، سطح IQ و نشانههای سلامت روان، سعی کردند عوامل موثر بر کاهش دقت نتایج را از بین ببرند. در نهایت، مشخص شد افرادی که بازیهای ویدیویی را انجام میدادند، همواره در هر دو کار بهتر عمل میکردند. بررسیهای fMRI هم نشان داد که مغز گیمرها در بخشهای مرتبط با توجه و حافظه فعالتر از بقیه بوده است.
🔸 البته چارانی میگوید در حال حاضر مشخص نیست که عملکرد شناختی بهتر در این افراد، آنها را بیشتر به سمت بازیهای ویدیویی سوق داده یا این رابطه برعکس بوده است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سواد رسانهای و مخاطب هوشمند
🔻امروزه در دنیایی زندگی میکنیم که فضایی اشباع شده از اطلاعات مختلف است. حال برای اینکه بتوانیم از میان انبوه پیامها و مطالب دریافتی، مطالب درست را تحلیل کرده و از آنها بهرهبرداری کنیم به یک مهارت نیاز داریم. سواد رسانهای مهارتی است که بر اساس آن میتوان انواع رسانهها و انواع تولیدات آنها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
📲فقدان الگوی اوقات فراغت، اینستاگرام را محمل هویتیابی کرده است!
🔻به نظر میرسد نوع مواجهه فرهنگ ایرانیها با تکنولوژی و جلوتر شبکههای اجتماعی بهطور خاص به اینستاگرام، نیاز به صحبت و مطالعه دارد. باید به خاطر داشت که فرهنگ سنتی و بومی ایرانیان در گذشته، نگاه مثبتی به تکنولوژی نداشته است؛ بهطور مثال ورود رادیو و تلویزیون به ایران با واکنشهای خاصی همراه بود و حتی قبلتر از آن همزمان با ورود ساعت به ایران -که در ادبیات و رمانهای احمد محمود به آن اشارهشده- به کسانی که ساعت بهدستشان میبستند، عموماً نگاههای خاصی میشده است.
🔻فضای مجازی به صورت عام و اینستاگرام به شکل خاص، یک بازنمایی از جامعه ماست. وقتی شما برای نوجوان و جوان خود در جامعه فضایی برای بروز و ظهور مهیا نکرده باشید، قهوهخانهها را جمع میکنید، پارکهای شما استاندارد نیست و درنهایت اینجا برای او یک محمل هویتیابی شده است. در یک سنی انسان بهشدت به دنبال تشویق گرفتن از جمع است.
https://farhangesadid.com/0001tM
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عملیات روانی با تکنیک تمسخر!
🔸تمسخر یه تکنیک عملیات روانی برای سرخورده کردن مردم است و میتواند ذهنیت آنها را نسبت به ارزشهایی که دارند تغییر بدهد. درباره هویت ملی و مذهبی ایرانیها سالهاست این تکنیک در حال به کار گیری است.
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان
🌐 @nasra_guilan
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_آموزشی l یه لقمه سواد رسانه
🔻قسمت نهم: کاربردهای مختلف بازی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan
هدایت شده از هشت دی
💥 دبیر نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی گیلان:
▪️آموزش سواد رسانه باید متناسب با سن کودکان آغاز شود
▪️ ضرورت ارتقای سواد رسانه کادر آموزشی مدارس
“فاطمه سعیدی” دبیر نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه آموزش و پرورش نقش بسیار مهمی در افزایش سطح سواد رسانه در جامعه دارد، گفت: آموزش سواد رسانه باید از دوران ابتدایی یا حتی در مهدکودکها و متناسب با سن کودکان، آغاز شود، نه از دوران دبیرستان که نوجوان گرفتار بسیاری از معضلات فضای مجازی شده است.
👇👇
https://www.8deynews.com/698913
🔗 پیوستن به کانال #8دے در ایتا
👇👇
https://eitaa.com/gil8deynews
🔗 پیوستن به کانال #8دے در روبیکا
👇👇
https://rubika.ir/gil8deynews
36.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ستارهها از زندگی واقعی تا زندگی رسانهای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasra_guilan