فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای غدیر خم که هستی روز بیعت با امام
بر تو ای روز امامت از همه امت سلام
چشمان آسمان و زمین شاهدند که
در برکه ای حقیر
ناگاه منعکس شد؛
تصویر یک حماسه جاوید و بی نظیر.
دستان آفتاب رسالت
در دست های مؤمن مهتاب سر به زیر...
پس آفتاب اشاره روشن به ماه کرد
آری برای شام پس از خود
آن روشنای یکسره را رو به راه کرد.
آن ماه آن دلیر...
آن کوکب سعادت دامنگیر...
تصویر این حماسه
افتاده توی آینه برکه غدیر...
عاشقان عيد امامت مبارك💐
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
جنگ ،جنگ رسانه ست ،یه برزیلی بهم پیام داد : چرا ایرانیا از انفجار بیروت خوشحال شدن و پیام تبریک میفرستن ؟
جریان خیانت کثیف گوگل رو براش توضیح دادم و فیلمشو براش فرستادم ،خیلی خوشحال شد گفت : بخاطر این قضیه خیلی گریه کردم .
دشمن خوب میداند ایران امید مسلمانان ست .
اینکه گوگل اعتبارش رو اینطور آورده پای کار مقابله با مردم جمهوری اسلامی، نشون میده تقابل ما و نظام استکبار به جاهای خیلی باریک کشیده، و هر وقت این تقابل ها بالا می گیره، پیروزی نزدیکه.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔴اشکِ کباب
این ماکرونِ مکّار که با همان ژست متکبّر و مستکبر استعمار فرانسه ، وارد بیروت شد و با توهین به حاکمیت لبنان کلی امر و نهی کرد و خط و نشان کشید و اولتیماتوم داد ، همان ماکرونی است که حسن روحانی هر از گاهی با وی تماس تلفنی برقرار می کند و گل از گلش می شکفد!
یک نمونه آن پس از شورش دراویش بود که روحانی عدم برخورد قاطع ناجا با برهم زنندگان امنیت تهران را با افتخار برای ماکرون گزارش می کرد و ماکرون هم با پرّویی تمام ایران را به عدم برخورد توصیه می نمود!!!
انگار نه انگار که هر هفته با قساوت و وحشی گری تمام با معترضین کشور خودش برخورد می کند.
استکبار و تفرعن در ذات مستکبرین است و خضوع و نرمی و لبخند بیجا ، فقط بر گردن کلفتی شان می افزاید.
اظهار عجز پیش ستم پیشه ِ ابلهی است
اشک کباب باعث طغیان آتش است
✍"قاسم اکبری"
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔺اقدام جدید گوگل علیه ایران بعد از رسوایی در ترجمه غلط
🔹شرکت آمریکایی گوگل ادعا کرد، ۱۶ حساب کاربری «یوتیوب» را که به دولت ایران وابسته بود و در «عملیاتهای هماهنگشده برای تأثیرگذاری در رسانههای اجتماعی» نقش داشته را مسدود کرده است.
🔹گوگل ادعا کرده کاربران این حسابها به زبان عربی محتواهایی را درباره کرونا در آمریکا و همچنین روابط آمریکا و عربستان سعودی منتشر کردهاند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
👀خدا رو شکر معتاد تو خانواده نداریم...
☑️پارکر از اعضای ارشد فیسبوک گفته است: خط فکری ساختن شبکههای اجتماعی حول این محور بود که چگونه میتوانیم حداکثر ممکن از زمان و توجه شما را [تصاحب و] مصرف کنیم؟
☑️[پاسخ این است که] هرازگاهی باید نوعی نشئگی دوپامین به شما بدهیم، چون مثلاً کسی عکس شما را لایک کرده یا روی یک عکس نظر گذاشته یا چیزهایی از این قبیل. [این دوپامینها] میتواند شما را وادار کند تا محتوای بیشتری بیافرینید که آن هم برایتان لایکها و نظرهای بیشتری میآورد [و شما را در یک چرخه نگه میدارد].
☑️اعتیاد به شبکههای اجتماعی سطوح مختلفی داشته و در جوامع متعددی دیده میشود. رفتاری که اگر از آن آگاه نباشیم میتواند کارایی را کاهش داده و ما را گرفتار چرخه بیپایان لذت از دریافت لایک و کامنت نگه دارد.
#اعتیاد_مجازی
#اقتصادتوجه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🚩 کمی #پررو باشید؛ مقداری حرفهای عجیب و غریب بزنید تا #آدم_معروف شوید!
🔸تا حالا از خودتان پرسیدهاید چرا #فضای_مجازی اینقدر آدم مشهور دارد؟ کسانی که تعداد دنبال کنندگان آنها بیش از بازیگران و ورزشکاران یا همان آدم معروفهای دنیای واقعی بیشتر هستند.
این افراد، آدم معمولیهای جامعه قبل از ظهور #شبکههای_اجتماعی مانند اینستاگرام هستند. در شبکههای اجتماعی برای معروف شدن احتیاجی به داشتن هنر ندارید. اتفاقا هرچه بیهنر تر معروف تر!
🔸سری به صفحههای آدممعروفهای اینستاگرام بزنید. آنها فحش میدهند، حرفهای بیمحتوا میزنند. رفتار عجیب و غریب نشان میدهند و بعد معروف میشوند.
🔸هر روز هم به تعداد این سلبریتیهای فضای مجازی بیشتر میشود. دلیل آنهم مشخص است. معروف شدن در فضای مجازی آسان است. هیچ زحمتی نمیخواهد بکشید. کافی است کمی #پررو باشید. مقداری حرفهای عجیب و غریب بلد باشید و یک موبایل و اینترنت داشته باشید. معروف شدن دو کودک شمالی و اصفهانی را ببیند. در فضای مجازی معروف شدند و بعد تلویزیون از آنها دعوت کرد و معروف تر شدند!!!
🔸به نظر شما الان خانوادهها یا خود فرزندان برای معروف شدن سعی میکنند درس بخوانند یا هنری یاد بگیرند یا تلاش میکنند با کمی حرکات عجیب و ادبیات متفاوت معروف شوند. قطعا راه دوم را انتخاب میکنند. بدون سختی به جایی میرسند که در دنیای واقعی حاصل زحمت چند ساله است. سوالی در این میان مطرح میشود که تلویزیون به عنوان یکی از رسانههای فراگیر، چرا از اینگونه مشهور شدن استقبال میکند?!
🔸دلیل اقبال اهالی فضای مجازی به این افراد به خاطر این است که ما در دنیای واقعی با #بحران_آدم_معروف روبرو هستیم.
میخواهم کمی به گذشته برگردیم. در زمانهایی که چندان هم دور نیست و بسیاری از مردم آن روزها را به چشم خود دیده اند. جامعه ایرانی در هر زمینهای یک قهرمان داشت. هر زمینهای یعنی از مذهب و سیاست بگیرید تا به ورزش و موسیقی و سینما برسید. کسانی بودند که میتوانستند جامعه را هدایت کنند. در زمانهای نه چندان دور شعرایی بودند که مردم شعرهای آن را حفظ میکردند و چهره به چهره برای هم نقل میکردند. شعرهایی که بسیاری از آنها برای ساختن یک جامعه سروده شده بود.
🚨جامعه امروز ایران با #بحران_قهرمان روبرو شده است. #عادی_ها تبدیل به #سوپر_استار_ها شدهاند. معروف شدن این جنس آدمها باعث میشود جامعه از دانایی خالی شود.
🔸باید به شدت فکری به حال این نبود قهرمانها و عادی شدن جامعه کنیم. جامعهای که همه چیز در آن عادی شود نمیتواند به سوی فرزانگی گام بردارد. در جامعه عادی شده با چند حرف عجیب و غریب میشود، معروف شد.
✍ #مصطفی_داننده / عصر ایران
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
#تامل
#خودشیفته_دیجیتالی!
📍اخیرا، انجمن روانپزشکی آمریکا، تمایل گرفتن از خود یا همان عکس #سلفی را به عنوان اختلال روانی تایید کرده است که آن را با اصطلاح «#سلفیتیس» ( selfitis#)، نامیده اند.
✳️۱- اگر روزی سه عکس سلفی از خود میگیرید، اما آنها را در #شبکههای_اجتماعی به اشتراک نمیگذارید، در رده سلفیتیس لب مرزی قرار میگیرید.
✳️۲- اگر روزی حداقل سه عکس از خودتان را به این شبکهها ارسال میکنید، دچار اختلال سلفیتیس حاد هستید.
✳️۳- اگر اشتیاق غیرقابل کنترلی برای گرفتن روزانه شش عکس از خود و ارسال آنها را تجربه میکنید، شما دچار اختلال سلفیتیس مزمن هستید.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
▫️ #مک_لوهان معتقد بود هر وقت رسانه ی جدیدی ظهور می کند، مردم طبیعتا اسیر اطلاعات و محتوایی می شوند که رسانه با خودش می آورد.
برای آنها مهم خبرهایی است که در روزنامه می خوانند، موسیقی هایی است که از رادیو می شنوند، برنامه هایی است که در تلویزیون می بینند و کلماتی است که از دهان شخصی در آن سوی خط تلفن به گوش می رسد.
▫️اما شاید عجیب باشد که بدانیم #فناوریِ_رسانه اغلب پشت محتوایی که از طریق آن ارایه می شود (مثل مستندات، سرگرمی، آموزش و غیره) ناپدید می شود.
مک لوهان فهمیده بود که هر رسانه ی جدیدی ما را تغییر می دهد. او می نویسد:
موضع همیشگی ما در مقابل تمامی رسانه ها، یعنی همین موضع که نحوه ی استفاده از آنهاست که اهمیت دارد، موضع خنثی و بی خاصیت کسی است که از فناوری هیچی سرش نمی شود.
زیرا محتوای یک رسانه صرفا آن تکه گوشت لذیذی است که سارق جلوی سگ نگهبانِ ذهن ما می اندازد تا حواسش را پرت کند.
صفحات ۱۹ و ۲۰کتابِ «اینترنت با مغز ما چه میکند؟
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💢حواسمان باشد به اسم گوسفند نباشید، گوسفند فرض نشویم!
👈مراقب تکنیکهای اقناعی قدرتمندی باشیم که بعضی کانال های تلگرامی یا صفحات اینستاگرامی به کار می گیرند تا ما را تحت تأثیر پیام هایی قرار دهند که برای انتقال بعضی مفاهیم برنامه ریزی شده اند و اگرچه به ظاهر موجه به نظر می رسند، اما هدف آن ها تغییر نگاه ارزشی ماست!
🔻کانال هایی که از اسامی خاص اقناعی استفاده می کنند. مانند: «آگاه باشید!»، «گوسفند نباشید!»، «آریایی بمانید!»، «ایرانی وطن پرست!» و…
🔻در این کانال ها سعی میشود مخاطب تصور کند که پیام ها عین "آگاهی بخشی" است! و اگر آن را قبول نداشته باشد و به آن عمل نکند، حتما فرد ناآگاهیست یا به گفته صاحبان کانال، "گوسفند" محسوب می شود!، یا دچار عذاب وجدان شود که حتما به اندازه کافی "وطن دوست" یا "وطن پرست" نیست!
🔻این مجموعه ها، با استفاده از تکنیکهای اقناعی همچون ترس، استفاده از افراد مشهور، استفاده از عناوین و القاب، استفاده از آمار و ارقام، ارابه و ... مردم را متقاعد میکنند که پیامهای ارسال شده از سوی آنها، دلسوزانه است.
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💢رسانه و مدگرایی
💢یکی از سوالات مهم #سواد_رسانه_ای این است که از یک پیام چه ارزش ها، سبک زندگی و عقایدی حذف یا به آن اضافه می شود.
رواج مانیکور و فالگیری در آرایشگاههای مردانه یا استفاده از شابلون برای حکاکی نام فوتبالیست موردعلاقه بر روی سر مردان، یا سسونامی عمل های جراحی زیبایی بانوان و....بر ضرورت توجه بیشتر ما به تاثیرات خزنده و آرام تاثیرات پیام های رسانه ای تاکید دارد.
پوشش، مدل مو، نمادهایی که روی وسایلمان وجود دارند، تغییرات رفتاری و تغییرات سبک زندگی ما، جا به جایی ارزش ها و تبدیل ضد ارزش ها به ارزش و برعکس تا حد زیادی متاثر از #فرهنگ_سازی، #عادی_سازی و #کلیشه_سازی_های رسانه ای است. روزی پوشیدن شلوار پاره نماد فقر و بدبختی بود امروز به عنوان مد، تبدیل به سبک پوشش برخی شده است که البته از این دست مثال ها فراوان است.
چاقو می تواند هم برای پوست کندن میوه استفاده می شود و هم برای قتل دیگری. این ما هستیم که انتخاب می کنیم از ابزارها چگونه و در چه راستایی بهره گیریم. رسانه و اساسا گسترش وسایل ارتباط جمعی و فناوریهای جدید دقیقا مصداق بازر همان چاقو هستند. یا شما در نهایت خود و دیگری و اساسا فرهنگتان را نابود می کنید یا از آن در راستای اهداف متعالی تری استفاده خواهید کرد.
تولیدات رسانه ای نباید باعث تقلید كوركورانه، آن هم در حد افراطی شود. تبدیل ارزش به ضد ارزش و اساسا عادی سازی این مساله از خطرناكترین نوع تاثیرپذیری ما از محتوای رسانه ای است و در میان مدت جامعه را از درون تهی میكند.
#معصومه_نصیری
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🚦 #تکنیک_ابهام_عددی
یکی از روش هایی که امروزه برای ثاثیرگذاری بر مخاطب استفاده می شود، تکنیک ابهام عددی است.
📍فروش محصولات تا پنجاه درصد تخفیف!
این تخفیف که تکنیک اقناعی #رشوه نامیده می شود، به شدت مخاطب را تحت تأثیر قرار می دهد تا به فروشگاه مربوطه مراجعه نماید.
در حالی که در این فروشگاه، مثلا کالای دو هزار تومانی دارای پنجاه درصد تخفیف است اما کالای صد هزار تومانی فقط دو درصد تخفیف دارد که به نسبت قیمت ها، سود کلانی شامل حال خریدار نمی شود.
📍البته، توجه به فریب کاری ها هم ضروری است. اینکه قیمت روی محصول را بیشتر از قیمت واقعی آن درج کنیم و بعد با ابراز لطف (!) به مشتری، به او تخفیف دهیم.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan