🔴 کشندهتر از کرونا
☢ غده سرطانی از کووید ۱۹ خطرناکتر است
☢ الغدة السرطانية هي أخطر من فيروس كوفيد-١٩
☢ The Cancer gland is more dangerous than Covid-19 virus
#covid1948
#القدس_لنا
#کووید۱۹۴۸
#غده_سرطانی
#یوم_النکبه
#وحشی_مدرن
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جان من رو سیاه(خادم گروه منتظران ظهور) دوستان عزیزم
این۵دقیقه رو
باارامش ودرخلوت
گوش کنید وعمل هم بکنید
اگه میخواین در دنیا واخرت سعادتمندبشین؟
🍂
💢 پل بعثت ۶
شاهکار مهندسی جنگ
مشخصات رودخانه
🔅 مساله دیگر این که نظر رزمندگان و جهادگران ما نسبت به حمایت خداوند بود که پشتیبان ماست و ایمان و فداکاری نیروهای ما عامل دیگر بود که جمعا باعث شد تصمیمات قطعی درباره طرح شناوری گرفته شود. البته تا به این طرح شناوری رسیدیم مدتی طول کشید تا پاسخ این کار را به دست آوریم .
پل از لوله هایی به طول 12 متر و دارای قطر 142/56 سانتی متر و ضخامت 16 میلی متر از نوع فولاد (st60) تشکیل شده بود .
لوله ها در هر ردیف توسط اتصالات گوشواره ای به یک دیگر زنجیر و متصل می شدند. هر ردیف طوری روی ردیف قبلی قرار می گیرد که شکل شبکه لانه زنبوری را به وجود می آورد . لوله ها در چند ردیف فوقانی به یکدیگر متصل نیستند ،از جایی که لوله ها را نمی توان از طریق شناوری روی هم قرار داد پس از تراز نمودن سطح فوقانی با قرار دادن لوله ها با قطرهای متفاوت به ضخامت لازم روی آخرین ردیف آسفالت ریخته می شود.
در طرح اولیه برای سیستم شناوری قطعات پنج تایی به یکدیگر متصل می شدند که برای آب اندازی آن نیاز به اسکله داشتیم که ساخته شد و حتی اینکه به طرح قطعات پنج تایی هم رسیدیم هم مطلبی است ؛ یعنی ابتدا مطالعاتی روی آن صورت گرفت و ما محل نهر و نوع اسکله و کارگاه را انتخاب کردیم که خود این ها هر کدام مراحلی داشت که شاید از حوصله این مقوله خارج باشد.
@defae_moghadas2
🍂
🍂 خشن ترین خطی که بی پروا ترین جوانان عصر عاشقی؛ چلیپایش را با قلم قامت در دوات دل زدند!
#کربلای_پنج
#نون_شکلیها
@defae_moghadas
🍂
🍂
💢 پل بعثت ۷
شاهکار مهندسی جنگ
برای ساخت اسکله ، قسمتی از کارهای جوشکاری در اهواز و مقداری هم در کارگاه منطقه صورت گرفت و موقع شناور بودن لوله نیز مراحلی داشت که چگونه ما توانستیم پاسخش را پیدا کنیم ویک چنین لوله ای در حالت را با آن ابعاد در حالت شناوری نگه داشت و در آنها را به چه وسیله ای ببندیم و چگونه بازش کنیم درحالی که پاسخ آن ها را نمی توانستیم در کتاب ها پیدا کنیم .
البته اصول علمی را در اختیار داشتیم . مانند قانون ارشمیدس که" اگر جسمی وارد مایعی شود به اندازه وزن مایع هم حجمش از وزن آن کاسته می شود."
و این برای ما روشن بود با توجه به 19 متر مکعب و یا به عبارتی 19000 لیتر یعنی 19 تن آب را قدرت شناوری داشته باشد و یا به این عبارت که اگر ما درب این لوله را ببندیم شناوری بدست می آید که قادر است وزن 19 تن بار را بر روی خودش تحمل کند و در مورد این که وزن خودش 7 تن است و این درب باید این فشار را هم تحمل نماید .
و حال آیا این دریچه باید چه نوع باشد که مقاومت و توان تحمل این فشار را داشته باشد و بتواند زود باز شود .
ابتدا برادران پارچه برزنت را پیشنهاد کردند که ما نمی دانستیم تارهای این پارچه چقدر مقاوم است ؟و دوم اینکه چگونه ما این را ببندیم ...
ودیگر سوالات سوالات متعددی که وجود داشت وبه ناچار باید این آزمایش را در اشل های واقعی انجام می دادیم و برای این کار ابتدا اسکله را ساختیم و لوله ها را در تعداد پنج تایی روی آن قرار دادیم .
سپس درب لوله ها را با برزنت و پلاستیک بستیم که مهار آن ها توسط تسمه های پلاستیکی که خاص کارتن بندی است انجام شد که بعد از طناب به جای تسمه استفاده کردیم البته طناب همان استقامت را دارا بود ، به علاوه به سرعت باز می شد و همین امر باعث شد که طناب انتخاب شود.
ادامه دارد
@defae_moghadas
🍂
🍂
💢 پل بعثت ۹
شاهکار مهندسی جنگ
شکل انتقال لدله ها در آب مطرح شده بود که از جراثقال دستی استفاده شود یا جراثقال های دیگر که نهایتا بهترین راه هل دادن و لغزاندن را انتخاب نمودیم و چون این اولین آزمایش در این مرحله بود لذا گفته که عکس و فیلم نیز تهیه شود تا اشکالات را بتدان مرور کرد. در زمان مد لوله های شناور را در نهر قرار دادیم و قرار شد از آنجا لوله ها را به طرف رودخانه بکشیم. موقع انجام این کار برزنت و پلاستیک لوله ای سُر خورد و لغزید و در فاصله 50متری اسکله درون آب غرق گردید .
همه را یاس و ناامیدی فرا گرفت و سوال هایی مطرح می گردید. ما در این زمان برادرانی را که سوال و یا حرفی داشتند فرا می خواندیم و از گفت و گو ها و بحث ها اشکالات کار را جستجو می کردیم و مساله بدین صورت حل میشد و هیچ گاه از ایراد گرفتن از کارمان گریزان نبودیم .
برای ما اصول کار روشن بود و در جزییات نیاز به تجربه و آزمایش داشت .
ما نظام و سازماندهی برادران را انجام دادیم که گروه هایی از قبیل حمل و نصب و آب اندازی تشکیل شد و به آن ها آموزش های لازم ، حتی شنا، داده شده بود و از نظر ایمنی و حفاظتی توجیه شدند و بعد به آن ها گفتیم که همه ما در یک شرایط کاری قرار داریم که به مقاومت و پایداری و فداکاری نیاز دارد و ممکن است در مراحلی از کار با شکست مواجه شویم و این شکست ها باید برایمان درس باشد و اگر عدم موفقیتی در کار بوجود آمد ، نباید به تداوم کار لطمه وارد شود ...
ادامه دارد
@defae_moghadas
🍂
🍂 آیا می توانستیم در طول دفاع مقدس، نظام حزب بعث را ساقط کنیم؟!
سرلشکر علاالدین خَمَس جانشین سابق فرمانده سپاه سوم عراق :
" هنگامی که الخزرجی در سال ۱۹۸۷ به ریاست ستاد مشترک ارتش منصوب شد، از صدام پرسید؛ قربان یادتان می آید در سال ۱۹۸۳ مقاله ای در مورد به دست گرفتن ابتکار عمل مجدد نوشته بودم؟ اکنون مجبوریم جنگ را تمام کنیم چون بر لبه ی پرتگاه هستیم ، همه ی منابع موجود را مصرف کرده ایم و توان افراد را تحلیل برده ایم تا آنجا که برخی از آنها ده سال در ارتش خدمت کرده اند. اکنون حتی یک سال دیگر هم نمی توانیم به این جنگ ادامه دهیم و باید با به دست گرفتن مجدد ابتکار عمل، جنگ را تمام کنیم."
(کوئین وودز ، فرماندهان صدام ص ۲۵۰)
@defae_moghadas
🍂
🍂
💢 پل بعثت ۸
شاهکار مهندسی جنگ
✅ خلاصه روش اجرا
🔅 برای اتصال لوله ها به یکدیگر و قرار دادن هریک از لوله های ردیف اول روی بستر رودخانه و سپس لوله های ردیف های بعدی روی لوله های پایین تر از طریق شناور نمودن هر یک از لوله ها به وسیله بستن درب لوله با برزنت استفاده می نماییم .
🔅 جهت بستن سر لوله ها و آب اندازی آن ها از سکوهای مناسب استفاده می شود .
🔅 جهت انتقال لوله های شناور از محل آب اندازی تا محل نصب از روتورگ استفاده می گردد.
🔅 برای آب اندازی لوله ها از روی سکو به داخل آب از جراثقال استفاده می گردد.
🔅 بعد از اتصال چند لوله شناور به تعداد متناسب با شدت آب و وضعیت رودخانه ، درهای تعدادی از لوله های شناور را باز می کنیم تا غرق شوند و در پایان این مرحله از غرق تعدادی لوله شناور برای اتصال لوله های بعدی روی آب باقی می مانند.
🔅 میزان انحراف محور هر یک از لوله ها از محور پل به وسیله دوربین کنترل شده و زمان های غرق از نظر شدت جریان طوری انتخاب می شوند که میزان انحراف جبران شود .
یا از طریق قرار دادن یک لوله ،تصحیح انحراف از محور در جاهایی که مورد لزوم است لوله ها را در محل پل قرار می دهیم .
🔅 نقطه شروع هر ردیف از محلی خواهد بود که ردیف قبلی نسبت به نقطه شروع خود اختلاف ارتفاعی برابر قطر لوله پیدا کرده باشد.
🔅 بعد از پایان نصب لوله ها از طریق شناوری ، نصب ردیف های بعدی و رگلاژ بالای لوله ها و ریختن آسفالت را از ساحل شروع کرده و پیش روی می نماییم .
🔅 ساخت لوله ها مطابق مشخصات در کارگاه های خارج از منطقه اجرای پل ساخته و سپس حمل می شوند.
ساخت این لوله ها با مشخصات مورد نیاز در کارخانه لوله سازی اهواز به انجام رسید و بعد از نصب متعلقات در کوتاهترین زمان ممکن به محل اجرا منتقل می شدند.
@defae_moghadas2
🍂
🍂
💢 پل بعثت ۱۰
شاهکار مهندسی جنگ
یکی از مشکلات عمده سازندگان پل حمل لولههای ساخته شده بود چرا که هر کامیون توانایی حمل سه لوله را داشت و ساخت این پل حدود 70 میلیون دلار هزینه دربرداشت. 80 درصد نیروهای همکار در ساخت پل دانشجویان فنی سراسر کشور و بخصوص شریف بودند که در قالب اردوهای 22 روزه یا 45 روزه به جبهه های حق علیه باطل اعزام شده بودند.ساخت پل شش ماه به طول کشید و دشمن در طول جنگ از هر سلاحي استفاده كرد كه پل را از بين ببرد، اما نتوانست.
بچهها دو طرف لولهها را بسته بودند كه لولهها در آب غرق نشوند. بعد از اينكه كار اتصال لولهها انجام ميشد، در لولهها را باز ميكردند تا آب با فشار از لولهها عبور كند و لولهها به زير اب بروند و غرق شوند.
بعد روی لولهها را زير سازی و آسفالت ميكردند. عراق ده ها بار این پل را مورد بمباران هوایی قرار داد اما حداکثر خسارات وارده بر آن ، تعویض چند لوله ی فولادی بود و بس.از قسمتهای مهم اجرای این پل نحوه آسفالتریزی آن بود که دانشجویان دانشگاه امیرکبیر آن را به اجرا درآوردند. ساخت این پروژه تماماً در شب انجام شد اما روز آخر بچهها تا ساعت 9 صبح و روشن شدن هوا بر روی پل کار کردند.
پل بعثت، شاهكار مهندسي ـ رزمی تاريخ دفاع مقدس در روز سهشنبه ﻣﻮرخ 22/7/1365 ﺑﮫ اﺗﻤﺎم رﺳﯿﺪ و ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده رزﻣﻨﺪﮔﺎن اﺳﻼم ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ و برخي از قطعات اين پل، امروز در گلزار شهداي خرمشهر است و برخی ديگر، همانجا كنار اروند، به تماشا نشسته است. تماشای همت شيرمردانی كه آن را خلق كردند و از روی او گذشتند و سندی بر هنر و اراده جوانان اين مرز و بوم افزودند.
پایان
@defae_moghadas
🍂