🔥خاتمی و فاجعه ایستگاه خیام
🔻رفتار سران اصلاحات در رویدادهای مهم کشور، آنها را تبدیل به جریان ضدملی کرده است؛ چرا؟
🔸ابتدا این ماجرای دهشتناک را مرور می کنیم:
🔻دو دهه قبل انفجار بزرگی در ایستگاه خیام اتفاق افتاد. قدرت این انفجار معادل ۱۸۰ تن TNT بود و ۳۵۲ کشته و ۴۶۹ مجروح برجای گذاشت و تا شعاع ۲۰۰ متر باعث ويران شدن خانه هاي اطراف و خسارت تا شعاع ۲۰ کیلومتری شد و ۲۸۰ نفر از اهالی روستای هاشم آباد زیر آوار ماندند!!
🔻این فاجعه در ۲۹ بهمن ۱۳۸۲ رخ داد و علت این فاجعه راه افتادن ناگهانی بدون راننده واگنهای باری در ایستگاه ابومسلم و طی مسیر ۲۰ کیلومتری با توجه به شیب منطقه و انفجار واگن های حامل گوگرد، پنبه و بنزین! اعلام شد.
🔸پ.ن: در جریان این حادثه که بزرگترین حادثه ریلی تاریخ کشور بود جریانهای سیاسی رقیب اصلاحات، هرگز دولت خاتمی را متهم به تعمد در این حادثه نکردند. چون در هیچ کشوری، مسائل بزرگ ملی، اساسا جای انتقام کشی سیاسی برای به زمین زدن رقیب نیست.
🔸پ.ن۲:سران جریان اصلاحات در غالب حوادث بزرگ ملی ثابت کرده اند واقعا یک جریان ضدملی هستند.
🔻در جریان مسمومیت دانشآموزان که کشور نیاز به همدلی در برابر حملات ترکیبی دشمن خارجی دارد، بسیاری از سران جریان اصلاحات بجای رفتار مسئولانه، بی شرمانه تصریحا یا تلویحا نظام مظلوم و اقشار متدین را متهم کردند.
🔻جریانی که حاضر باشد بجای کمک در حادثهای که ضرر آن برای ملت و منفعت آن بطور کامل برای دشمن است، حرف دشمن را عینا تکرار کند، آیا یک جریان ضدملی و خائن نیست؟
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔺پالایش محتواهای تولید شده پیرامون "حمله ی شیمیایی اپوزیسیون به مدارس دخترانه ایران" نشان میدهد که اولین محتوای تولید شده در خصوص مسمومیت در مدارس دخترانه توسط یک اکانت توئیتری نزدیک به فرقه ی رجوی در تاریخ 9 آذر (حدود 3 ماه پیش) در خصوص هنرستان دخترانه ای در قم منتشر شده است.
استارت تولیدِ محتوا در خصوص این مهم نیز 26 بهمن و استارتِ عملیاتِ انتشار #فرقه_رجوی در این خصوص از تاریخ شش اسفند در حد وسیع بوده است...
#سید_علیرضا_آلداود
🙏
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️منظور از عبارت «اشبه الناس خَلقا و خُلقا و منطقا برسولك...» درباره حضرت علی اکبر (ع) چيست؟
🔹امام حسين (ع) شش فرزند داشت؛ يكی از آنها #علی بود كه در كربلا شهيد شد، نام مادر علی، ليلی دختر ابی مرّه بن عروة بن مسعود ثقفی بوده است. [۱] كنيهاش ابوالحسن و ملقب به #اكبر ميباشد چون بزرگترين فرزند امام حسين (ع) بود، لذا به اين لقب، ملقب شده است. بنابر نقل برخی از مورخان و محققان، پس از شهادت اصحاب امام حسين (ع) #علی_اكبر (ع) نخستين كسی بود كه از بنی هاشم به ميدان جنگ رفت و به شهادت رسيد. [۲] او با ديدن تنهايی پدر، برای اجازه از پدر سوار بر اسب، به حضورش رسيد و از آن حضرت اجازه خواست و امام حسين (ع) او را بدرقه كرد، و در حين بدرقه، در حالیکه زيباترين و نيكوخوترين مردم را با چشمان اشك بار به ميدان جنگ میفرستاد، چنين فرمود: «خدايا گواه باش كه جوانی به مبارزه ايشان ميفرستم كه از همهی مردم اخلاق و اندام و گفتارش به #رسول_خدا (ص) شبيهتر است، ما هر وقت شوق ديدار پيامبرت را داشتيم به او می نگريستيم...». [۳]
🔹جمله « ...اَشبه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسولك...» يعنی شبيه ترين مردم از نظر رفتار و خلق و خوی و از نظر گفتار به پيامبرت؛ اين جمله امام حسين (ع) سه شباهت حضرت علی اكبر (ع) به پيامبر اکرم (ص) را بيان مینمايد. در رابطه با #شباهت_اخلاقی، آنچه از اين روايت استفاده میشود، اين است كه #حضرت_علی_اكبر (ع) اخلاقی بسيار نيكو و پسنديده داشت و در اين «نيك خُلقی» به پيامبر اكرم (ص) كه قرآن کریم خُلق آن حضرت را تحسين مینمايد، شباهت داشت. حُسن اخلاق پيامبر اسلام (ص) مورد اعجاب و حيرت قرآن كريم میباشد، چنانكه میفرمايد: «وَ إِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ؛ [قلم، ۴] و یقیناً تو بر بلندای سجایای اخلاقی عظیمی قرار داری»؛ و بر اثر همين حُسن خُلق و نوع برخورد پيامبر اسلام (ص) با مردم بود، كه اسلام با سرعت چشمگيری رونق و گسترش يافت. چنانكه قرآن کریم در اين باره سخن گفته است. با اين اوصاف #اخلاق حضرت علی اكبر (ع) شباهت كامل به پيامبر (ص) داشت كه امام حسين (ع) آن را اظهار مینمايد.
🔹شباهت ديگری که مورد توجه امام حسین (ع) بوده است، #شباهت_ظاهری و جسمانی است که با عبارت «خَلقاً» در روايت مطرح شده است. بنابر اظهار امام (ع)، #حضرت_علی_اكبر (ع) از نظر قيافه و شمايل به پيامبر اكرم (ص) شباهت كامل داشته است. اين شباهت نيز در بين اصحاب پيامبر (ص) كه آن جناب را ديده بودند، معروفيت داشت و تمام بنی هاشم و اصحاب پيامبر (ص) كه ياد پيامبر (ص) میافتادند، به زيارت حضرت علی اكبر (ع) میرفتند، چنانكه از عبارت حديث امام حسين (ع) اين مطلب روشن میشود. [۴] اما شباهت #حضرت_علی_اكبر (ع) به پيامبر اكرم (ص) از نظر #منطق، شباهت در نطق و گفتار است، چنانكه میدانيد پيامبر اكرم (ص) بيانی بسيار زيبا و فصيح داشت و بسيار روشن و واضح سخن میگفت، خوش بيان، خوش لحن و خوش صدا بود. لذا از اين حيث، حضرت علیاكبر (ع) در اين خصوصيات از جدش رسول خدا (ص) ارث برده بود و كاملاً شبيه آن حضرت سخن میگفت.
پینوشتها؛
[۱] الارشاد، ج ۳، ص ۱۳۵
[۲] اعيان الشيعه، ج ۱، ص ۶۰۷
[۳] مثيرالاحزان، ص ۶۸ و الفتوح، ص ۹۰۷
[۴] موسوعة كلمات الامام حسين (ع) ص ۶۱۰
منبع: وبسایت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم
#حضرت_علی_اکبر
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد