استوری پیج خواهر و شوهر خواهر #حدیث_نجفی :
آقای علی کریمی ، چرا بچه خودتو نمیفرستی وسط خیابون؟ چرا فقط بچه های مردم رو میفرستی جلو و خودتون فرار کردین؟
@navad_siasi
♦️ پروین زمانی: به عنوان یک ایرانی باید حذف ایران از کمیسیون_زن را جشن بگیریم.
زیرا شعار زن_زندگی_آزادی به وضوح در این عکس نشان داده شده و به نظر میرسد توسط دشمنان ما (برخی فرقههای فمینیستی) در سازمانملل حمایت میشود. هدف آنها تغییر رژیم با هدف قرار دادن ارزشهای زنان است.
#حیازدایی
#جاهلیت_مدرن
#غرب_وحشی
@navad_siasi
♦️دیدار #علی_کریمی با رئیس جمهور آلمان نشانه اهمیت کریمی نیست، بلکه نشانه بیاطلاعی و سطحی بودن رئیس جمهور آلمان هست...
🔹هر نظم سیاسی به صورت طبیعی دشمنانی داره، ولی وجود چنین دشمنهایی خودش یه فرصته!
💬 کیان عبداللهی
🔹 زمانیکه ارتش صدام در خاک ما بود، شهرها را موشک باران و جبهه ها را بمباران شیمیایی میکرد و میلیشیاهای منافق در شهرها و روستاها هزاران نفر از مردم عادی را به شهادت میرساندند دشمنان این سرزمین چه غلطی کردند که الان بتوانند کاری کنند؟ با وارثان هیتلر و حامیان صدام به جایی نخواهید رسید!
💬 رسول موسوی
@navad_siasi
♦️ یه لحظه تصور کنید این عکس برای زندان های ایران بود الان کل دنیا علیه ایران بیانیه میدادند و جنگ خیابانی جدیدی درحال انجام بود ولی چون عربستانه اصلا کسی خبر نداره!...
@navad_siasi
♦️ایران یکی از قویترین دموکراسیها در منطقه را دارد
🔹وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به تماس تلفنی همتای اسپانیایی خود با انتقاد از اقدام نادرست کشورهای غربی در لغو عضویت جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون مقام زن، این اقدام را نشانگر تلاش برای از بین بردن فرصت گفتگو دانست.
🔹امیرعبداللهیان: در منطقه ما، ایران یکی از قویترین دموکراسیها را دارد و این که اروپا بخواهد به صورت یک سویه مسائل را ببیند و به دخالتهای خود ادامه دهد، برای ما قابل قبول نیست.
🔹وزیر امور خارجه اسپانیا نیز بر اهتمام دولت اسپانیا برای تداوم گفت و گو و گسترش روابط با ایران تاکید کرد.
@navad_siasi
♦️ماجرای درگذشت فرزند سردار حاج قاسم سلیمانی در غیاب او!
🔹حاج قاسم پسرش بیمار شده بود و باید بین ماندن در کنار فرزند و ماموریت یکی را انتخاب میکرد. شهید سلیمانی ماموریت را انتخاب کرد و برای رهایی گروگانهای ایرانی به افغانستان رفت.
🔹حاج قاسم سلیمانی نتوانست بالای سر پسرش باشد و پسرش هم در اثر بیماری در بیمارستان فوت شد. حتی حاجی بالای سر پدر و مادرش هم در زمانی که در بستر بودند، نتوانست برسد چون در سوریه بود و بعد از فوت آنها رسید.
🔹مقایسه کنید از خود گذشتگی حاج قاسم برای امنیت مردم را با فرخنژاد که گفت پسرم را ترجیح میدهم به کل ٨٠میلیون ایرانی!
پ.ن: دی ماه بوی حاج قاسم میده💔
@navad_siasi
🌪️نود سیاسی 🌪️
🔊 #سخنرانی استاد #رائفی_پور 📑 «جوکر 2022» 🗓 ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۱ - تهران، دانشگاه شهید رجایی @nav
توصیه می کنم عزیزان نه تنها این سخنرانی را گوش بدهند، بلکه تا می توانید در انتشار آن اقدام کنید.
✴️ چین، پا جای پای امریکا در منطقه نمیگذارد /1
🔸در مورد روابط چین با کشورهای آسیای غربی، به ویژه ایران و عربستان از زمان سفر رئیس جمهور این کشور به ریاض، شاهد تحلیلهای متعدد و متفاوتی بودیم. نظر ما این بود که نگاه چین به منطقه اقتصادی است و چین ظرفیت ابرقدرت شدن را ندارد و صرفاً میخواهد شکم صدها میلیون انسان را پر کند و همین الان 6 برابر کشورهای آسیای غربی جمعیت دارد. اما دیدگاهها در ایران به شکلی عجیب نادرست بود که بیشتر ناشی از حب و بغض سیاسی بوده است. از قرار معلوم رسانههای غربی هم در دام تبلیغات رسانهای بن سلمان افتادند و آنگونه که یک نویسنده غربی در بیزینس اینسایدر میگوید، به شکل شتابزدهای گفتند که چین جای امریکا در عربستان را گرفت.
🔸این نویسنده چند دلیل مختلف میآورد که نشان دهد چین نمیخواهد نه پا جای پای امریکا بگذارد، نه دوست دارد با امریکا در این منطقه رقابت کند و نه دنبال ابرقدرتی است؛ بلکه صرفاً دنبال «منافع» خودش است و میخواهد با همه در این منطقه دوست باشد. دلیلش را هم پیش از این گفتیم که چین بر خلاف امریکا نگاه ایدئولوژیک به توسعه در جهان ندارد، بلکه نگاهش صرفاً افتصادی است. به همین دلیل برای دوست شدن همزمان با همه کسانی که دشمن به شمار میروند، هیچ مشکلی ندارد چرا که مشکلات این کشورها با هم ربطی به چین ندارد و این نقطه موفقیت چین است.
🔸در ادامه سه دلیلی که این نویسنده این مطلب در مورد اصول حاکم بر سیاست خارجی چین جهت توسعه روابط با کشورهای آسیای غربی را به صورت خلاصه بررسی میکنیم؛ صرفاً به این دلیل که بدانید بر خلاف آنهایی که در ایران نه چین را میشناسند و نه میدانند چین چند ایالت دارد، چند زبان دارد، نام زبان رسمی چین چیست و... اما تحلیلهایی میکنند که هر کس نداند فکر میکند سالهای سال حوزه مطالعهاش چین بوده؛ تحلیلهای کسانی که دستی بر آتش دارند کاملاً متفاوت است و برای چین گسترش روابط با عربستان هیچ منافاتی با امضای قرارداد راهبردی 25 ساله با ایران ندارد.
▪️«اولین چیزی که باید بدانیم این است که دلیل اصلی حضور چین در آسیای غربی، وابستگی به انرژی است. چین در سال ۲۰۲۱ حدود ۷۲ درصد از نفت خام مصرفی خود را از طریق واردات تامین کرد و ۵۰ درصد از این واردات از آسیای غربی انجام شد. چین به تنهایی مقصد بیش از ۲۵ درصد از صادرات نفت خام عربستان سعودی است. پس تا زمانی که چین به منابع خارجی نفتی وابستگی داشته و عربستان هم به دنبال کسب درآمد باشد، طبیعی است که این دو کشور همکاریهای اقتصادی خود را افزایش دهند، تجارتی دوجانبه که در حال حاضر ارزش آن به ۸۷.۳ میلیارد دلار میرسد.
▪️این در مورد سرمایهگذاری گسترده چین در آسیای غربی از طریق طرح کمربند و جاده هم صادق است. سرمایه گذاریهای چین در این طرح عمدتاً بر ساخت بنادر و پارکهای اقتصادی در کشورهایی از جمله مصر، عمان، عربستان و امارات متمرکز است. با اندک تسلطی بر دانش جغرافیا، میتوان دید که سرمایهگذاریهای چین حول محور دسترسی امن و پایدار به انرژی حیاتی و پایگاههای تجاری میچرخد: خلیج فارس، خلیج عمان، دریای سرخ، تنگه بابالمندب، تنگه هرمز، کانال سوئز و غیره.
▪️دومین نکته مهم این است که چین به دنبال چیزی است که کمتر بازیگری در منطقه به آن دست یافته است: رویکرد دوستی با همه. در نتیجه، چین روابطش با عربستان را در حالی افزایش میدهد که در سال ۲۰۲۱ یک قرارداد همکاری ۲۵ ساله با ایران امضا کرده است. این قرارداد در مقابل تحریمهای آمریکا به ایران کمک کرده و در ازای نفت ارزان قیمت، ۴۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری چین در ایران را تضمین میکند. شاید هدف از چنین توافقی در ابتدا اراده چین برای مقابله با سیاستهای آمریکا به نظر برسد، اما چین منافع خودش را در نظر میگیرد. پکن از اینکه ایران بتواند به طور پایدار نفتش را تضمین کند، منفعت شخصی میبرد و یک ایران ضعیف نمیتواند ثبات تامین نفت چین را تضمین کند. پس انگیزه چین از اجتناب از ضعیف شدن ایران نه صرفاً یک بازی قدرت، بلکه به شدت اقتصادی است.
▪️علاوه بر این، پکن میداند که این مناقشات منطقهای ربطی به منافع چین ندارند. یکی از جنبههای کلیدی رویکرد چین نسبت به تامین انرژی، تکثر و تنوع منابع است. جهتگیری در مناقشات آسیای غربی تنها به معنای محدود شدن شرکای تجاری چین و کاهش فرصتهای پکن برای کسب منافع اقتصادی مشترک است. در نتیجه، احتمال نمیرود که سفر شی جینپینگ به عربستان نشاندهنده همسو شدن این دو کشور باشد، چرا که پکن ترجیح میدهد بین روابطش با رقبای منطقهای تعادل برقرار کند. #کریم_جعفری
@navad_siasi
✴️ چین، پا جای پای امریکا در منطقه نمیگذارد / 2
▪️مسئله سوم که باید به آن توجه داشت، این است که روابط آمریکا با عربستان سعودی در سالهای اخیر نشاندهنده رابطهای مشتری-محور بوده است. اما به نظر میرسد که همیشه همکاری با آمریکا باعث میشود که امور داخلی طرف دوم، زیر ذرهبین قرار گرفته و - به عنوان مثال - ارزشهای غیر لیبرال یا رهبران خودکامه آن مورد انتقاد واقع شوند. چین و عربستان هر دو از جنجالهای بینالمللی رنج برده و از اختلاطی که میان مسائل اخلاقی و روابط اقتصادی یا دیپلماتیک در ارتباط با غرب ایجاد میشود، گریزان هستند.
▪️در نتیجه، در سفر اخیر شی، مقامات دو کشور متعهد شدند که متقابلاً از دخالت در امور داخلی یکدیگر اجتناب کنند تا همکاریهای اقتصادی آنها ماهیت مستقل داشته باشد. عربستان از انتقادات ناشی از جنگ یمن یا قتل جمال خاشقجی، روزنامهنگار سعودی اجتناب میکند و چین هم در مواجهه با انتقادات ناشی از نقض ادعایی حقوق اویغورها در منطقه سینکیانگ، به حمایت اعراب نیاز دارد. پکن و ریاض در مقابل انتقادات سخت غرب، به شرکایی نیاز دارند که به دور از هر انتظار جانبی و اضافهای، بر قراردادهای تجاری تمرکز داشته باشند.
▪️واقعیت این است که مهم نیست دیدگاه چین درباره آسیای غربی چه باشد، منافع احتمالی که چین میتواند از راه سرمایهگذاری در آسیای غربی به دست آورد، آنقدر زیاد نیست که آمریکا را تهدید کند و به نظر میرسد که نگرانی واشنگتن از این مسئله، غیرضروری است. ظاهراً چین میداند که معایب و دشواریهای نشستن در جایگاه آمریکا بیشتر از منافعش است و به هیچ وجه قصد ندارد در دامی بیفتد که آمریکا و (پیش از آن، روسیه) در آن افتادند، آن هم با گسترش روابطشان به ورای منافع اقتصادی مشترک و تلاش برای تحمیل اراده سیاسی و نظامی خود در این منطقه. آمریکا بالاخره آسیای غربی را با هزینههای زیاد و دستاوردهای ناچیز ترک خواهد کرد؛ اما باید بدانیم که چین تمایلی به تکرار این سرنوشت ندارد.»
🔸بنابراین به آنهایی که قرار است تحلیل کنند، بنویسند و به دیگران درس بدهند باید یادآور شد که شاید چینیها در حوزه مساله جزایر سهگانه خبط بدی کردند و در این مورد ایران برخورد مناسبی هم کرد و چینیها نیز توضیح کافی دادند اما حقیقت امر آن است که در راهبرد کلان چین، ایران ضعیف، به هم ریخته و آشفته نمیتواند چندان محل اتکا باشد. آن چیزی که باعث چینیها در امضای قرارداد 25 ساله با ایران مصمم شوند (در این مورد با اطلاع کامل مینویسم که شخص رئیس جمهور چین باوجود مخالفت جریانهای غربگرا در حزب حاکم و دولت این کشور دستور امضای آن را صادر کرد) نحوه برخورد و تعامل ایران با امریکا در طول چند سال گذشته بود.
🔸این نکته را هم اینجا مینویسم و با اطلاع مینویسم و شما در آینده متوجه آن خواهید شد؛ چینیها امیدوار هستند که با گسترش روابط با عربستان این کشور را به خود وابسته کنند و به نوعی نفوذ اقتصادی در عربستان به دست بیاورند. خرید یک چهارم نفت صادراتی عربستان توسط چینیها در همین حوزه تعریف میشود. با این حال چینیها یک احتمال ضعیف میدهند که در حوزه راهبردی قوی است و آن نیز خودداری عربستان از صادرات نفت در روزی است که امریکاییها بعد از روسیه سراغ چین بیایند و به سعودیها فشار بیاورند که حق صادرات نفت به چین را ندارید، آن هم چه کسی باید به داد چینیها برسد؟ چه کشوری توانایی جبران دارد؟
🔸درسی که برخورد غرب با روسیه به چین داد این بود که نمیتواند روی متحدان امریکا به هیچ شکلی حساب باز کند، اما باید تلاشش را کرده و در این زمینه هر چه از دستش بر بیاید انجام دهد. در اتاقهای فکر چینیها (باز هم با اطلاع مینویسم) عربستان در نهایت بخشی از پازل غرب به ویژه امریکا به شمار میرود که باید با آن قمار کرد و هزینهاش را هم پرداخت. این هزینه همان ناکامیهایی بود که رئیس جمهور چین در سفرش به ریاض با آن مواجه شد؛ سعودیها نه پول نفت را به یوان گرفتند، نه منطقه صنعتی در اختیار چینیها گذاشتند، نه از چینیها سلاح خریدند و در نهایت نه حاضر شدند با چین قرارداد تجارت آزاد امضا کنند!
🔸به باور چینیها سفر رئیس جمهورشان به ریاض یک شکست بود، هر چند در رسانهها اعلام نمیکنند و در رسانههای ما به گونه دیگری در این زمینه تحلیل میشود. به همین دلیل چینیها تا جایی که امکان داشته باشد بازی اقتصادی خود را پی میگیرند. آنها میدانند در طول سالهای آینده با محدودیتها و تحریمهای اروپا و امریکا مواجه خواهند شد و اتفاقات بسیاری برای اقتصادشان روی خواهد داد، به همین دلیل از هماکنون باید به فکر باشند. #کریم_جعفری
@navad_siasi
🔴 روسیه و چین دنبال حکمرانی منصفانه بر جهان
🔻رئیس جمهور چین در جریان دیدار امروز خود با دیمیتری مدودف، رئیس حزب روسیه متحد در شهر پکن گفت: طرف چینی برای ایجاد روابط حسنه با روسیه و بهبود مداوم روابط دوجانبه دو کشور در دوران جدید آماده است. چین به همراه روسیه مایل به تسهیل اجرای منطقیتر و منصفانهتر یک حکمرانی جهانی است.
🔻به گفته رئیس جمهور چین در ۱۰ سال گذشته روابط میان چین و روسیه دستخوش آزمونهای متعدد برآمده از تغییرات در وضعیت بین الملل شده است. پکن و مسکو به شکلی تغییرناپذیر توسعه هماهنگ و با ثبات تعامل دوجانبه در سطح عالی را تضمین کردهاند.
🔻شی جینپینگ ادامه داد: شکل گیری شراکت راهبردی جامع چین-روسیه در دوران جدید انتخابی از سوی دو کشور با به حساب آوردن خصایص ملی منحصر به فردشان و منافع راهبردی بلندمدت بوده است.
🔻از سوی دیگر، دیمیتری مدودف نیز در این دیدار به شی جینپینگ به نمایندگی از حزب حاکم روسیه متحد برگزاری بیستمین کنگره ملی حزب کمونیست چین و انتخاب مجدد وی به عنوان دبیر کل این حزب و همچنین تعیین کمیته مرکزی جدید حزب را تبریک گفت. بر اساس این گزارش مدودف در این دیدار پیامی از جانب پوتین تحویل رئیس جمهور چین داد. #کریم_جعفری
@navad_siasi
در سفر زلنسکی به آمریکا او همه تلاش خود را به کار بست تا شاید بتواند کمکهای بیشتری در ظاهر برای جنگ با روسیه تحویل بگیرد اما همانگونه که میدانید از ارتش اوکراین چیز زیادی باقی نمانده و آن کسانی که در حال جنگ با روسیه هستند عموما عناصر وابسته به ناتو و مزدوران چند ملیتی هستند که وظیفه پرکردن خطوط را برعهده گرفتند. با این حال آمریکا پس از ناکامی تمام سامانههای پدافندی که توسط کشورهای اروپایی راهی اوکراین شد و نابودی سامانه پدافندی ساخت شوروی مه در اختیار اوکراین بودند، تنها امیدش به نظر ارسال سامانه های پدافندی پاتریوت است تا مانع از شکست نهایی ناتو و پیروزی روسها شود.
اما آیا این سامانه پدافندی به سادگی و آسانی راهی اوکراین خواهد شد؟ در گزارشهایی که در طول هفتههای گذشته نوشتیم به این مسئله تاکید کردیم که اعضای ناتو به اندازه کافی سامانه پاتریوت ندارند تا به اوکراین بفرستند. این گفته برای برخی غیرقابل باور و تحمل بود، چرا که آمریکا با مظهر قدرت بیپایان میدانستند به همین دلیل در پست بعد، گزارشی از روزنامه گاردین را منتشر میکنیم که دیگر دیدگاه ما نیست... #کریم_جعفری
@navad_siasi
🔲غرب به اندازه کافی پاتریوت ندارد...
▪️ باید گفت که سامانه پاتریوت با وجود «توانمندی بالا!!» مصونیت فوری ایجاد نمیکند، پس احتمالاً حملات روسیه به زیرساختهای انرژی اوکراین در آینده نزدیک ادامه خواهد یافت. پاتریوت سامانهای پیچیده است که نگهداری و کار با آن دشوار است. تجهیزاتی که قبلاً بدون آموزش کافی درباره نگهداری و تعمیر آنها در اختیار اوکراین قرار گرفته، امروز با مشکل مواجه شدهاند. اطمینان از اینکه اوکراینیها بتوانند این سامانه را به طور پایدار به کار گیرند، زمان میبرد.
▪️از آنجا که ذخیره موشکهای پدافند هوایی اوکراین سقوط کرده، این کشور به شکلی فزاینده به حمایت بینالمللی وابسته شده است، از جمله در تامین بخش عمدهای از مهمات توپخانه و خودروهای زرهی مورد نیاز خود. این وابستگی خطراتی را در پی دارد، خصوصاً در مورد سامانههایی که در انبارهای متحدان اوکراین کثرت چندانی ندارند.
▪️برخی بیم آن دارند که حمایت نظامی از اوکراین تنشها را تشدید کند، اما این دلیل اجتناب اولیه آمریکا از ارسال سامانههای پاتریوت به کییف نبود، بلکه مشکل آنجاست که واشنگتن حتی برای دفاع از نیروهای خود در هند-آرام نیز به تعداد کافی پاتریوت ندارد.
▪️علاوه بر این، استفادهکنندگان فعلی این سامانه از جمله سوئد و عربستان سعودی هم همچنان خواستار دریافت پاتریوتهای بیشتر هستند. ریاض ماهانه تعداد زیادی از این موشکها را صرف دفاع از زیرساختهای ملی حیاتی خود میکند. این در حالی است که سرعت تولید این سامانهها در آمریکا پایین است.
▪️از برخی جهات، این مشکل در تامین، بازتابکننده یک چالش بزرگتر در تامین مهمات اوکراین است. نیروهای مسلح اوکراین مهمات خود را با سرعتی مصرف میکنند که به مراتب بیشتر از سرعت ارسال مهمات از غرب است. خالی کردن انبارهای صنایع دفاعی ناتو، کشورهای عضو این اتحاد نظامی را در برگزاری عملیاتهای گسترده مداوم خود، با مشکل مواجه کرده است.
▪️در مورد موشکهای پاتریوت، این مشکل به مراتب بزرگتر است، زیرا ساخت تسلیحات دقیق مانند موشکهای پدافند هوایی، زمان بسیار بیشتری را نسبت به ساخت گلولههای هدایتناپذیر توپخانه به خود اختصاص میدهد.
▪️حمله روسیه به اوکراین باید چرخ پایگاههای صنعتی ناتو - از جمله شرکتهای ساخت مهمات و ماشینهای حیاتی - را دوباره به گردش درآورد، اما این کار زمانبر خواهد بود. تا زمانی که تولیدات تسلیحاتی غرب افزایش یابد، با توجه به تقاضاهای شدید کنونی، این خطر وجود دارد که کمک به اوکراین به قیمت کاهش قدرت بازدارندگی غرب در برابر چین برای حمایت از استقلال تایوان تمام شود.
▪️آمریکا و دیگر شرکای اوکراین در مواجهه با این فشارهای شدید، باید سه نکته را همزمان در نظر بگیرند: سلاحهایی به اوکراین بدهند که ارتش این کشور ظرفیت آموزش دیدن برای کار با آنها را داشته باشد، صنایع دفاعی ناتو توانایی تولید پایدار آن سلاحها را داشته باشند و همچنین نیازهای امنیتی خود کشورهای اهداکننده هم رفع شود.
▪️از این منظر، گرچه سامانه پاتریوت گزینه خوبی برای رهگیری موشکهای کروز و بالستیکی است که شهرهای اوکراین را هدف گرفته، اما نیروهای پدافند دفاعی اوکراین باید درک کنند که قرار نیست منبع ناتمامی از این موشکها را در اختیار داشته باشند و باید در استفاده از آنها گزینشی عمل کنند.
▪️اگر کییف بخواهد از سامانه پاتریوت برای رهگیری پهپادهای روسیه استفاده کند، به سرعت موشکهایش را تمام خواهد کرد. این اتفاقی است که برای راکتهای دوربرد GMLRS هم افتاد.
گرچه نیروهای اوکراین در ابتدا از این راکتها تنها برای رهگیری اهداف با اولویت بالا استفاده میکردند، اما کمکم استفاده از آنها گستردهتر شد و در آزادسازی خرسون هم کمک کرد. در نهایت نرخ مصرف آنها به شکل چشمگیری افزایش یافته و از نرخ واردات از غرب، پیشی گرفت.
#کریم_جعفری
@navad_siasi
آرام آرام میتوان آثار پیری فکری را در آقای عباس عبدی هم به وضوح مشاهده کرد، وقتی طرف با این همه ادعای بالا و پایین که تحلیلگر هستند و کارشناس سیاسی هستم و همه چیز را میدانم، نمیداند آنچه وزیر خارجی می گویند با آنچه فرمانده نیروی قدس میگوید در یک راستا قرار دارد باید آن را نشانه پیری و آلزایمر فکری دانست چند روز پیش عرض کردم تا پیش از این فکر میکردم آقای عبدی در میان خیلی نویسندهها و تحلیلگرهای!! اینچنینی آنچنانی در داخل بیشتر میفهمد و میداند، اما امروز و با دیدن این دو خط فهمیدم نه او هم کفگیرش ته دیگ خورده و دارد با حب و بغض مینویسد.
یک چیزی در عالم سیاست داریم به اسم سیاست چماق و هویج و این سیاست را معمولاً آن طرفی که زورش بیشتر است به کار میبرد؛ وزیر خارجه دعوت به گفتوگو مذاکره میکند آن هم نه از روی موضع ضعف و بلافاصله فرمانده نظامی ما هم میآید میگوید اگر پای میز مذاکره نیای با ما طرف هستی... خواهش دارم یکی این را به این آقایان بگوید که بیشتر بخوانند تا بیشتر بدانند، این را خود سعودیها میفهمند اما برخی در کشور ما باوجود آنکه میدانند اما..... #کریم_جعفری
@navad_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه لذت بردن از عبادت چیه؟
حجتالاسلام پناهیان
@navad_siasi
1_2464384413.opus
2.69M
آیا اعتراضات اردن به دگرگونی اساسی در این نظام منجر می شود ؟
🔸️کشور اردن چگونه تشکیل شد و نقش انگلیس در ایجاد آن چه بود ؟
🔸️ چرا شریف حسین در هنگام جنگ جهانی اول با امپراطوری عثمانی جنگید ؟
🔸️تفاوت اردن با کشورهای عربی دیگر از لحاظ اقتصادی در چیست ؟
🔸️ سردار سلیمانی در جلسه خصوصی به پادشاه اردن چه گفت ؟
🔸️ پادشاه اردن چگونه شخصیتی دارد ؟
🔸️اعتراضات اردن در کدام استان ها به وقوع پیوست و عاقبت آن چه خواهد شد ؟
📌برای شنیدن پاسخ سوالات بالا به این فایل صوتی گوش کنید #تقوی_نیا
@navad_siasi
1_2500214959.mp3
13.11M
🚨 بسیار مهم ! پادکستِ سناریوی ترور
در انتشار این پست حتما و حتما ما را یاری کنید
...
🎧 این رازآلود ترین بخشی از سناریوی "ترو های هوشمند" است که برای مثبت سازی جنایت در ذهن مخاطب ایرانی در دستور کار دشمنان میهن قرار گرفته!
رسانه شمایید
کمک کنید این هم دیده شود
#آقای_تحلیلگر
#پادکست
#شبنامه
#ترورهای_هوشمند
#نشر_حداکثری
@navad_siasi
1401.09.18-Panahian-FatemieBozorgTehran-BardeyeDigaranYaBandeyeKhoda-04-32k.mp3
11.26M
🔉 بردۀ دیگران یا بندۀ خدا؛ راه سومی نیست
📅 جلسۀ چهارم(پایان) | ۱۴۰۱/۹/۱۸
@navad_siasi
🌪️نود سیاسی 🌪️
🔉 بردۀ دیگران یا بندۀ خدا؛ راه سومی نیست 📅 جلسۀ چهارم(پایان) | ۱۴۰۱/۹/۱۸ @navad_siasi
آنچه را از كتاب پروردگارت به تو وحى شده تلاوت كن! هيچ چيز سخنان او را دگرگون نمىسازد; و هرگز پناهگاهى جز او نمىيابى! (27)
با كسانى باش كه پروردگار خود را صبح و عصر مىخوانند، و تنها رضاى او را مىطلبند! و هرگز بخاطر زيورهاى دنيا، چشمان خود را از آنها برمگير! و از كسانى كه قلبشان را از ياد خود غافل ساختيم اطاعت مكن! همانها كه از هواى نفس پيروى كردند، و كارهايشان افراطى است۲۸
#کهف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در دانشگاه هاروارد چه خبر است؟
🔷اسلام و فرهنگ تشیع در نرم افزار خود، چنان آثار قیمتی دارد که اگر این هیمنه رسانه ای غرب بشکند و ما تمام داشته های معنوی خود را به جهان عرضه کنیم، قطعا نه مردم عادی که فرهیختگان جهانی میتوانند ازاین سرمایه ها بهره برداری کنند.
⏪این گروه هنری از دانشجویان هاروارد برای اجرای یک سرود مذهبی از نماد سینه زنی مذهبی شیعیان بهره میگیرد
.
✍عالیه سادات
@navad_siasi
🌪️نود سیاسی 🌪️
♦️داعش از نمایی دیگر 🔸اگر شهدا نبودند @navad_siasi
الان درک میکنید چطور یکی میتونه علی اصغر بکشه
بهمین سادگی
دلار ۴۰ تومن!
دانشگاه تو در حدی نیست که بفهمه از کجا میخوره...
@navad_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش وزیر اقتصادی سابق یونان به درخواست مجری اینترنشنال برای تروریستی اعلام کردن سپاه
🔹یانیس واروفاکیس: اگر فقط سپاه را در آن لیست بگذاریم و رژیم تروریستی اسرائیل، رژیم مشمئزکننده سعودی که مردم یمن را قتلعام میکند و همچنین CIA یعنی نهادی که جنایات زیادی حتی در کشور شما مرتکب شده را وارد لیست نکنیم قابل قبول نیست.
@navad_siasi