21.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #به_تماشا_بنشینید...😊
⭕️ #تولدی_متفاوت
در
#نقطه_صفر_مرزی
سیستان وبلوچستان با افغانستان
💢 خدمت سربازی آن هم در مرزبانی؛
✅ تجربه ای متفاوت است
که می تواند به بلوغ کامل یک مرد کمک کند؛
🔷 همکار ما در گزارشی تفاوت نگرش یک جوان از تولد تا تولدی دیگر را نمایش داده است.
#ندای_اردکان
@neday_ardakan🔷
⭕️عکس العمل اکثر اصلاح طلبها و روزنامههای اصلاحاتچی نسبت به اتفاقات فرانسه!
#سرطان_اصلاحات
#ندای_اردکان
@neday_ardakan🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ یادتون هست داستان اون
لاکپشته و خرگوش مغرور شد
که فکر میکرد هیچ وقت از لاکپشت شکست نمیخوره😂
#ندای_اردکان
@neday_ardakan🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️آتشزدن
پارکینگ خودروهای نو در فرانسوی!
#ندای_اردکان
@neday_ardakan🔷
سلسله جشن های قربان،غدیر و مباهله
✍️هرشبه در کنار یادمان :
✅غرفه های جذاب
✅غرفه کودک
✅غرفه حجاب
✅غرفه های صنایع دستی
✅غرفه گل و گیاه
و .....
🔶هرشب ؛ همراه با نماز مغرب و عشا
منتظرتون هستم 🙏✌️
✍️ اقامه نماز و سخنرانی کوتاه ؛ توسط آشیخ حسین حیدریان
#قربان_غدیر_مباهله
#رسای_اردکان
•رسا|روابط عمومی سپاه اردکان•
#ندای_اردکان
@neday_ardakan🔷
⭕️ #اقدام_قابل_تحسین
#مسدودسازی بیش از ۱۰۰ صفحه بلاگرها و عکاسان در یزد
با تشکیل کارگروه مشترک متشکل از پلیس و دادستانی
طی هفته های اخیر بیش از یکصد صفحه مروج برهنگی و کشف حجاب متعلق به بلاگرها و عکاسان و فعالان اینستاگرامی مسدود و برای تعدادی از آنها پرونده قضایی تشکیل شد.
#ندای_اردکان
@neday_ardakan🔷
✅ تشکیل ستاد ویژه مبارزه با آفت مگس مدیترانه در بخش عقدا
#ندای_اردکان
@neday_ardakan🔷
✅ تشکیل ستاد ویژه مبارزه با آفت مگس مدیترانه در بخش عقدا
✍به گزارش روابط عمومی فرمانداری اردکان; پیرو درخواستهای متعدد مردم بخش عقدا و همچنین بعد از بازدید سرزده فرماندار اردکان از بخش عقدا و مطالبه شورای اسلامی شهر عقدا و باغداران در رابطه با مقابله و مبارزه اصولی با آفت مگس مدیترانهای ظهر امروز جلسه شورای کشاورزی بخش عقدا در محل فرمانداری اردکان برگزار شد.
در این جلسه ابتدا به تشریح وضعیت موجود و آسیبهای وارد شده از طرف این آفت پرداخته و مسئولین مربوطه از جمله بخشدار عقدا و رئیس جهادکشاورزی شهرستان به اقدامات انجام شده پرداختند.
دکتر دهقان کارشناس حفظ نباتات جهادکشاورزی استان نیز با اشاره به خرده مالکی در بخش عقدا و عدم انسجام و همراهی تمامی کشاورزان و باغبانان در امر مبارزه در کنار صرفه اقتصادی نداشتن فعالیت باغبانی شاهد رشد این آفت در باغات عقدا مخصوصا در محصول انار هستیم که می تواند این آفت، برند انار عقدا را مورد تهدید قرار بدهد.
فرماندار اردکان نیز در این نشست با اشاره به تلاشهای صورت گرفته، خواستار اقدامات ویژه برای مبارزه اصولی و اساسی با این آفت شد.
حسین سبزواری در راستای تسریع در حل این مشکل، دستور تشکیل ستاد ویژه مبارزه با آفت مگس مدیترانهای را به ریاست بخشدار عقدا و دبیری جهادکشاورزی را داد تا تصمیمات اتخاذ شده در این ستاد به سرعت عملیاتی شود.
فرماندار اردکان با اشاره به لزوم حفظ محیط زیست و فضای سبز و کم کردن خطرات زیست محیطی صنایع، از صنایع مستقر در بخش عقدا خواست تا با مصوبات این ستاد همکاری ویژه داشته باشند تا با یک روند اصولی و علمی و فوری شاهد کم شدن اثرات این آفت در بخش عقدا باشیم.
حسین سبزواری خاطرنشان کردند که مسائل کشاورزان و باغداران برای فرمانداری از اهمیت ویژهای برخوردار است و برای حل مشکل کشاورزان و باغداران ، فرمانداری از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد.
روابط عمومی فرمانداری شهرستان اردکان
#ندای_اردکان
@neday_ardakan🔷