eitaa logo
ثامن ندای بصیرت اندیمشک🇮🇷
436 دنبال‌کننده
8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
213 فایل
قرارگاه جهاد تبیین و روایت ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13920917_7898_64k.mp3
2.28M
🏴 امام کاظم علیه‌السلام و مبارزه با زره تقیه 🎙رهبر انقلاب: زندگی موسی‌بن‌جعفر یک زندگی شگفت‌آور و عجیبی است... به مناسبت ۲۵ رجب، سالروز شهادت امام کاظم علیه‌السلام
⛔️ تیترفروشی به سبک اکونومیست ‼️ کاربران فضای مجازی به دو تیتر متفاوت در دو اتفاق یکسان در مجله انگلیسی اکونومیست واکنش نشان دادند 1⃣ وقتی روسیه به اوکراین حمله می‌کند (تصویر سمت راست) 2⃣ وقتی آمریکا به عراق حمله می‌کند (تصویر سمت چپ)
♥️✨ خیبر چو به دستان علی کنده شد از جا دیوار به در گفت: علیاً ولی الله شمشیر دو دم چون به مصاف سپر آمد در گوش سپر گفت: علیاً ولی الله ... های علوی💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکلیف وزارت نفت به تحویل سوخت کم‌گوگرد به صنایع 🔹ریاست جمهوری به وزارت کشور برای ارائه برنامه عملیاتی کاهش آلودگی تکلیف کرد و وزارت کشور در پیش نویس این برنامه اعلام کرده که بحث گوگرد زدایی و تحویل سوخت کم گوگرد به صنایع و نیروگاه‌ها، تکلیف وزارت نفت است.
«باقری» برای پیگیری مذاکرات عازم وین می‌شود 🔹شورای عالی امنیت ملی در آخرین جلسه خود با بررسی روند و نتایجی که تاکنون از مذاکرات وین حاصل شده بر ضرورت تحقق مطالبات قانونی و منطقی ایران که در محدوده خطوط قرمز کشورمان قرار دارد تاکید کرده است. 🔹علی باقری برای پیگیری مذاکرات با هدف حل مشکلات باقی مانده که حصول توافق را با چالش‌های مهمی مواجه نموده عازم وین خواهد شد. 🔹در جلسه شورای عالی امنیت ملی بر ضرورت حل سریع مسائل باقی مانده که مذاکرات را در «مرز توافق یا بن بست» قرار داده، تاکید و پذیرش هرگونه توافق منوط به تعیین تکلیف این موضوعات شده است. 🔹از نظر ایران هیچگونه قید زمانی نمی‌تواند مانع ادامه مذاکرات تا حصول نتیجه و دستیابی به توافق خوب شود و فضاسازی‌های رسانه‌ای در مورد به پایان رسیدن زمان مذاکرات و... نباید مورد اعتنا قرار بگیرد.
اقرار «چعب» به ارتباط با سرویس اطلاعاتی عربستان «وزیری» نماینده دادستان: 🔹«فرج الله چعب» سرکرده گروهک الاحوازیه اقرار کرده که تحت فشار سرویس اطلاعاتی عربستان، برای مقابله با ایران تمامی گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب با یکدیگر متحد شوند و فعالیت‌های خود را تحت تشکیلاتی خاص ساماندهی کنند. 🔹چعب گفته لیست‌کردن تمام جنایت‌هایش امری غیرممکن است. 🔹او برای شکل‌گیری فرقه تکفیری در خوزستان اقدامات متعددی را انجام داده و عناصر حرکةالنضال از سال ۷۵ به‌دنبال جذب مردم منطقه به فرقه تکفیری بوده‌اند. 🔹او صراحتا اقرار کرده که ترویج تکفیری‌گری ناشی از اتاق فکر آن‌ها در عربستان بوده است.
🖤🍂 🥀استاد فاطمي نيا: اینکه به امام کاظم (ع) باب الحوائج میگویند ، فقط مختص ما شيعيان نیست ، بلکه قدمای اهل تسنن هم به این مطلب قائل هستند. در جلد اول تاریخ بغداد از قول يكي از بزرگان حنبلي می نویسد : " هرگز نشد كه مشكلي براي ما پيش آيد و در کنار قبر موسی بن جعفر حاضر شوم و این مشکل برایم حل نشود."🥺😭
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تحلیل حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره مجاهدت امام کاظم عليه‌السلام (ع)