با سلام و احترام خدمت همه عزیزان 🌹
محمد رضایی شریف آبادی هستم
مسئول گروه جهادی منادیان رحمت
امروز بعد از اینکه با زحمت توانستیم با قایق ارتش خودمان را به روستایی در شهرستان پل دختر برسانیم که راه ارتباطی اش قطع شده، فیلمها و تصاویر فوق را گرفتم و چون متاسفانه اینترنت قطعه، حدود سی کیلومتر از شهرستان پل دختر خارج شدیم تا به اینترنت دسترسی پیدا کنیم و بتوانیم فیلم ها و تصاویر فوق را خدمتتان ارسال کنیم.
اوضاع خیلی بدتر از زلزله است چرا که در زلزله میشد با دست، مقداری از آوار را بیرون آورد و لوازم خانه را بیرون کشید، اما الان اینجا بسیاری از خانه ها تا نصفه و بعضا تا نزدیک سقف در گل هستند و امکان تخلیه گل که سفت هم شده با دست نیست، ضمن اینکه لوازم برقی مردم هم در آب بوده (بر خلاف زلزله) و سوخته اند و خلاصه چیزی براشون نمونده 😔
خواهشا کمک کنید
اوضاع بحرانی است
و متاسفانه طبق معمول مسئولین به طور جدی در صحنه نیستند
ما قرار شده در همین روستای چم مهر که بیش از دویست خانواده هستند و راه ارتباطیشان قطع شده آشپزخانه بزنیم و چند روزی غذای گرم بدیم و به کمک شما در زمینه های زیر نیازمندیم
نیروی انسانی با بیل و کلنگ
بخاری برقی و نفتی چون اینجا کنار رودخانه است و شبها سرده (البته إن شاء الله که برق تا چند روز دیگه وصل بشه )
مواد خوراکی
مواد بهداشتی
پوشاک در حد نو
کانکس دستشویی و حمام
و کمک نقدی
اجرکم عندالله
@Monadianrahmat
شماره تماس حقیر
09125576309
البته آنتن ضعیفه
برق هم نیست که گوشی را شارژ کنیم
لطفا پیامک بدید
🔴 فوری/ مرکز باید #مسئولیت_خوزستان را بعهده بگیرد
🔹 مدیریت بحران سیل خوزستان فراتر از توان مدیران استانی است/دولت و نیروهای مسلح باید با بسیج امکانات مدیریت بحران را بدست بگیرند.
1⃣ از لحظه طرح مسئله سیلاب در خوزستان، هم استاندار محترم دکتر شریعتی هم مدیریت بحران جناب حاجی زاده وسط میدان بوده و بین مردم حضور داشته اند. شب بیداری ها و زحمات این بزرگواران قابل تقدیر است.
2⃣ همزمان حضور نیروهای مسلح، سپاه و بسیج و ارتش با تمام توان نیز قابل تقدیر است. در کنار این دو، گروه های جهادی و مردمی ذیل بسیج یا پراکنده و تشکیل ستاد مردمی یاری سیل زدگان توسط آیت الله جزایری و حضور برخی علما نظیر آیت الله حیدری به صورت شبانه روزی در مناطق سیل زده و حضور طلاب و روحانیون حوزه های علمیه استان بهمراه جوانان خودجوش انقلابی صحنه های کم نظیری را رقم زده است.
3⃣ باید از صداوسیمای استانی خوزستان نیز تقدیر کرد که از آغاز آماده شدن استان برای ورود به بحران سیل نقش مرکزی خوبی در اطلاع رسانی لحظه به لحظه به مردم و برطرف کردن شایعات داشته باشد.
🔻اما در رابطه با حجم بحران و ویرانی ها و عمق فاجعه سیلاب در خوزستان نیاز است اشاره کنیم:
1. سیلاب ورودی به خوزستان، آورد بارش های سیل آسای 5 استان غربی(لرستان، چهار محال و بختیاری، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان) و البته بارش های بی سابقه خود خوزستان است. به عبارتی هرآنچه در 5 استان دیگر موجب تخریب زیرساختها و تلفات جانی شد به سمت خوزستان سرازیر شد که تخریب شهرهای پلدختر، کوهدشت و معمولان و روستای های تابعه فقط بخشی از خرابی های سیل در بالادست خوزستان است. در این بین نقش سدهای خوزستان در به تاخیر انداختن بحران نقش به سزایی داشت، اما سدها به آستانه سرریز شدن رسیدند و آرام آرام بحران در خوزستان آغاز شد و همه حجم 6 استان شهرها و روستاهای خوزستان را در نوردید.
2. . از طرفی با گرم شدن هوا، برف کوه های استان های مذکور رو به آب شدن نهاده اند و این خود خبر از افزایش حجم سیلاب ورودی به خوزستان است.
3. تاکنون چندین شهر خوزستان از جمله( سوسنگرد، رفیع، بستان، الهایی و...) به حالت نیمه تخلیه و بیش از 150 روستا دستور تخلیه گرفته اند و تا شب گذشته بیش از 400.000 خوزستانی به دلیل تخریب یا آبگرفتگی منازلشان و همچنین تخریب جاده های روستایی دچار بحران سیل شده اند.
4. بیش از 100.000هکتار زمین کشاورزی نابود و 15.000 راس دام تلف شده است.(بزرگی اعداد ذکر شده توسط مسئولان به خوبی گویای حجم فاجعه در خوزستان است).
5. حجم بسیار بزرگ بحران گفته شده و همچنین گستره وسیع جغرافیایی(چندبرابر برخی از کشورهای اروپایی)، کمبود امکانات و نیروهای امدادی در دسترس، خارج از توان مدیریت بحران مدیران استانی است.
6. مدیریت یکپارچه ای وجود ندارد. دستگاه های دولتی و هلال احمر در یک جهت، سپاه و بسیج در یک جهت، نیروهای مردمی در جهتی دیگر! موازی کاری و گاه عدم توجه به برخی اولویت ها از آسیب های نبود مدیریت یکپارچه است. از مهمترین آسیب های نبود مدیریت یکپارچه، تعلل در اقدامات بموقع و فوری مانند بازگشایی برخی مسیرها برای انحراف سیل و تضعیف آن است.
7.درست است که در ابتدای بحران شاهد حضور رئیس جمهور، معاون اول و وزیر نیرو بودیم و این حضور در مدیریت بهتر خروجی سدها موثر بود، اما در ادامه که حجم عظیم آب وارد روستاها و مزارع حاشیه دز، کارون و کرخه شد، دیگر خبری از حضور اعضای دولت نیست و استان با مدیریت بحران کم توانش رها شده.
8. دولت فکر می کند چون تابحال تلفات انسانی نسبت به سایر استان ها کمتر بوده، پس حجم سیلاب یا تخریب مزارع و منازل مردم هم کمتر است! درحالیکه حجم سیلاب در خوزستان اصلاً قابل قیاس با سایر استان ها نیست. بیش از 40 درصد آبهای سطحی کشور در خوزستان جاری است؛ حالا سیلاب را اضافه کنید!
9. سیل در لرستان یک روز و نصف روزی پلدختر را تخریب کرده اما در خوزستان به آرامی زیرساخت ها در حال نابودی اند؛ دولت فکر می کند استانداری و مدیریت بحران و امکانات استانی کافی است!! اولاً اخبار کامل و صحیح و عمق فاجعه به مرکز مخابره نمی شود. ثانیاً مدیریت استانی تاحالا توان خودش را نشان داده؛ دویست روستا تخلیه کرده اند! ثالثاً فاجعه در سطحی است که مرکز باید مسئولیت سیلاب خوزستان را به عهده بگیرد. استان و مجموعه استانداری ناتوان است.
🔴 10. برخی مجموعه ها نظیر #نیشکر و #نفت در تلاش اند تا کمترین آسیب را ببینند در عوض منازل و مزارع ملت آسیب ببینند. یک مسئول عرضه داری باید جلوی خودخواهی نفت و نیشکر را بگیرد. رئیس جمهور باید شخصاً ورود کند. "مرکز باید مسئولیت خوزستان را بعهده بگیرد".
🆘 @Roshangari_ir
⛔️بعد از نادره رضایی (از فعالین فتنه ۸۸) که به عنوان یکی از مدیران ایران خودرو انتخاب شد، این بار امیر آریازند، از فعالین فتنه ۸۸، حامی و دوست کاوه مدنی(جاسوس) و عضو حزب منحله مشارکت به عنوان مدیرعامل برج میلاد انتخاب شد.
🔹مدارک لازم برای استخدام در اداره آبیاری گیاهان دریایی شهرستان برره:
۱- فوق لیسانس رشته مربوطه،
۲- گواهی عدم سوءپیشینه،
۳- عدم عضویت در گروهها و جریانهای معاند جمهوری اسلامی،
۴- اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی
🔻مدارک لازم برای استخدام در شهرداری و دولت تدبیر و امید (اصلاحطلبان):
۱- مدرک سیکل جهت خواندن ارقام لازم برای اختلاس،
۲- گواهی بازداشت در فتنه ۷۸ یا فتنه ۸۸ یا حداقل سابقه یک شب اقامت در بند ۲۰۹ زندان اوین (بند مجرمین سیاسی)،
۳- عضویت در گروههای معاند جمهوری اسلامی،
۴- اعتقاد به مبارزه علیه نظام جمهوری اسلامی.
⭕️رونوشت به نهادهای نظارتی: مطلع هستید حقوقی که میگیرید برای حفاظت از جمهوری اسلامی هست؟ یا ...
✅ به کانال افسران @Afsaran_ir بپیوندید.
👁🗨 #نگاه
🔹 هوشمند و حکیمانه... چون همیشه
#سید_ابوالحسن_موسوی_طباطبایی
🔸 رهبر معظم انقلاب، امسال را سال رونق تولید نامیدند. ایشان با تکیه به نظر کارشناسان اقتصادی، رونق تولید را برطرفکننده بیکاری، تورم، فقر، معضل نظام بانکی، مسئله ارزش پول ملی و موضوع کسری بودجه دولت دانستند و از طرفی تولید را نه فقط در بُعد صنعتی، که در زمینههایی چون دامداری(حتی در حد تربیت چند دام در منزل)، صنایع دستی بزرگ و کوچک و خانگی و نیز صنایع دانش بنیان دانستند.
مقام معظم رهبری در سخنرانی مبسوط خود در اجتماع پر شور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی(ع)، علاوهبر بیان راههای رسیدن به رونق تولید، آفتها و موانع پیش روی این آرمان را تشریح نمودند. ما ضمن نگاه کوتاهی به سخنان مهم ایشان، به نقاط مورد تأکید معظملهاشاره میکنیم:
۱. مقدمات و پیش نیازها
رونق تولید تمهیداتی دارد. زمینههایی که تا آنها محقق نشوند حصول این هدف ناممکن مینماید. مقدمات رونق تولید را شاید بتوان به مثابه موتور محرکهای دانست که یک خودرو در بدیهیترین حالت، به آن نیاز دارد. بعضی از این پیش نیازها که رهبری به آنها تصریح فرمودهاند از قرار زیر است:
- مدیریت جهادی:
مدیریتهای فشل و منفعل و از سر بیدردی آفت بزرگی است که کشور را به حالت درجا نگه داشته یا به قهقرا میبرد. یکی از ثمرات مبارک انقلاب ما، مدیریت جهادی است که همواره با شاخصه ایثار و از خود گذشتگی شناخته میشود. این نوع مدیریت هر چه شرایط، پیچیده و دشوارتر باشد پویاتر، بانشاطتر و با انگیزه بیشتری ظاهر میگردد.
راهبرد مدیریت جهادی در جنگ تحمیلی و موقعیتهای سخت کشور، غیر قابل انکار است. کمکرسانی در سیل اخیر که بیشتر استانهای کشور را فرا گرفت با همین نگاه، مدیریت میشود. از ویژگیهای مدیریت جهادی که رهبری به آناشاره فرمودند «تلاش، اخلاص برای خدا و نه در اندیشه کیسه خود! عالمانه و کارآمد بودن» است.
- تکیه بر اقتصاد مقاومتی:
تحریمهای سنگین دشمن، به قصد از پای در آوردن کشور است. رهبری معظم همواره در دیدارهای خود با اقشار مختلف مردم بر این نکته تأکید میکنند که راه برون رفت از حصار تحریم، اقتصاد مقاومتی است و توان تولید داخلی از شرایط مهم این نوع اقتصاد میباشد و اساسا درون زا بودن اقتصاد مقاومتی، به مفهوم رونق تولید داخلی است.
- تغییر نگاه مسئولان به غرب:
حسن ظن به غرب و چشم امید به کمک آنها با اعتقاد و اعتماد به داشتههای خود در تضاد است. متأسفانه هنوز در کشور ما کسانی وجود دارند که مقیاس خوبی و بدی هایشان ترازوی غرب است. اما آنان که دست اندر کار رونق تولید هستند، باید حتی از گوشه نگاهی به غرب - این سراب بیحقیقت - دریغ ورزند وگر نه نقض غرض پیش خواهد آمد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157340
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| بعثت انبیا و ایجاد جامعه فاضله و یک تمدن
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر: بعثت انبیا برای ایجاد یک جامعهی فاضله است؛ همان طور که اشاره کردند، برای ایجاد یک تمدّن است. خب، این تمدّن همه چیز دارد؛ در تمدّن همه چیز هست؛ هم علم هست، هم اخلاق هست، هم سبْک زندگی هست، هم جنگ هست. جنگ هم هست، کما اینکه شما ببینید در قرآن چقدر از آیات، مربوط به جنگ است. این جور نیست که ما بتوانیم بگوییم که اسلام آمد برای اینکه جنگ را از بین ببرد؛ نه، جهت جنگ مهم است؛ جنگ با چه کسی؟ جنگ برای چه؟ این مهم است. ۹۸/۰۱/۱۴
🌷 #گزیده_دیدار_مبعث
📥 سایر کیفیتها:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=42157
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهربانی در وجود مردم لرستان ریشه دارد
🔹شستوشوی فرشهای سیلزدگان پلدختری توسط مردم کوهدشت
@Drsalaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روز پیش انبارهای ذخیره کشاورزی ترامپ در آمریکا که قرار بود تا وقتی این کشور توی ایران ، ونزوئلا ، سوریه و روسیه بحرانهای ساختگی ایجاد میکنه ، محصولات رو به این کشورها بفروشه ،زیر آب رفت و سیل آن ها را نبود کرد.
احتمالا ترامپ وقتی داشته راهپیمایی 22 بهمن رو میدیده هم صدا با مردم ایران زیر لب چند بار مرگ بر آمریکا گفته که این بلا سرش اومده 😄
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ رهبرانقلاب به صحبتهای رئیس جمهور در دیدار روز مبعث:
بعثت انبیا برای ایجاد یک جامعهی فاضله است؛ همان طور که اشاره کردند، برای ایجاد یک تمدّن است. خب، این تمدّن همه چیز دارد؛ در تمدّن همه چیز هست؛ هم علم هست، هم اخلاق هست، هم سبْک زندگی هست، هم جنگ هست.
این جور نیست که ما بتوانیم بگوییم که اسلام آمد برای اینکه جنگ را از بین ببرد؛ نه، جهت جنگ مهم است؛ جنگ با چه کسی؟ جنگ برای چه؟ این مهم است. ۹۸/۰۱/۱۴
دکتر روحانی هفته گذشته در مراسم روز عید مبعث در حضور رهبرانقلاب گفته بود: با بعثت پیامبر(ص)، توحش حاکم بر جهان آن روز جای خود را به تمدنی عظیم داد و علم، اخلاق، وفای به عهد، برادری، حکمت،عدالت و رحمت؛جایگزین خشونت، جنگ، خونریزی و کینه شد.
@BisimchiMedia
▪️پرویز امینی نوشت:
دولت «هَجو و هُو»
🔹دولتهای پیش از دولت روحانی مورد نقد و اعتراض مخالفان بودند حتی اواخر دولت دوم خود مثل سالهای پس از ۸۱ دولت خاتمی و یا سالهای پس از ۹۰ دولت احمدینژاد، مورد نقد و اعتراض هواداران خود نیز بودهاند. اما پدیدهای که درباره دولت روحانی در حال شکلگیری و گسترش است، بسی فراتر از نقد و اعتراض هواداران و مخالفان است. دولت روحانی در حال «هجو و هو» شدن اجتماعی است.
🔹دولت روحانی جوری در صحنه عمل ظاهر شده است که نوعی «برابری سیاسی» بین رئیسجمهور و مردم عادی ایجاد کرده است! همانطور که مردم عادی به دلیل فقدان جایگاه قانونی و عدم بهرهمندی از ابزارها و سازوکارهای اجرایی، نمیتوانند کاری برای حل مشکلات بکنند، دولت روحانی هم نشان داده علیرغم داشتن جایگاه و مسئولیت ارشد اجرایی کشور یا نمیخواهد یا نمیتواند مسائل جاری و اولیه کشور و مردم را رفع و رجوع کند و بنابراین بین او و شهروندان عادی برای حل مسائل، عملا فرقی وجود ندارد. بیعملی و بدعملی دولت در ماجرای سیل نمونه تازه این مسئله است.
🔹وقتی به مجموعه مسائل دولت روحانی از تغییر دلار از ۳۰۰۰ به ۱۳۰۰۰ هزار تومانی و از چندین برابر شدن قیمت خرید مسکن و اجاره و سر به فلک کشیدن قیمت خودرو تا پراید ۵۰ میلیونی و افزایش قیمت اجناس به شکل روزانه مانند گوشت صد و بیست و سی هزار تومانی و شکست سنگین برجام و بربادرفتن انگاره امید به اروپا نگاه میکنیم و اینک نیز به وضعیت امدادرسانی دولت روحانی خصوصا غیبت استاندار گلستان در این سیل بنیانافکن و خانمانبرانداز به دلیل مرخصی خارجی!، ناخودآگاه انسان را به یاد این شعر در تحلیل یکی از دورههای مهم تاریخی ایران میاندازد:
آن ز دانش تهی، از غفلت پر * شاه سلطان حسین یخشی(یاخچی) دور
این تحلیل شاعرانه معطوف به نحوه برخورد آخرین سلطان صفویه با مسائل و مشکلات آن زمان است که با بیان گزاره یخشی دور! (خیلی خوب!) به آنها رسیدگی میکرد و نهایتا این تدبیر منجر به سقوط یکی از قدرتمندترین دولتهای دوران ۵۰۰ ساله اخیر به دست ضعیفترین قدرت خارجی (محمود افغان) گردید که برای امروز ما قابل تأمل است!
🔹اگر جمهوری اسلامی بتواند دو سال آینده و باقیمانده از دولت روحانی را تحمل کند، میتوان به ضریب اطمینان بالایی گفت که ج.ا.ا به یک وضعیت ضدضربه تبدیل شده است و دیگر بقای آن تضمینشده است.
✅ t.me/Drsalaam
✅ ble.im/Drsalaam
✅ eitaa.com/Drsalaam
✅ Gap.im/Drsalaam
✅ Sapp.ir/Drsalaam
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌼بهمناسبت عید سعید مبعث و سالروز جمهوری اسلامی ایران؛
🔰موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
🔻بمناسبت فرا رسیدن مبعث حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآله و سالروز جمهوری اسلامی ایران (دوازدهم فروردین)، رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات یکهزار و یکصد و هفده نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان قضایی نیروهای مسلح موافقت کردند.
🔸️حجتالاسلام والمسلمین رئیسی رئیس قوه قضائیه در نامهای به رهبر انقلاب اسلامی، پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که در اداره کل عفو و بخشودگی قوه قضائیه واجد شرایط لازم تشخیص داده شدهاند، ارائه کرد که این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ از اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد موافقت حضرت آیتالله خامنهای قرار گرفت.
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 تصویری از دیدار امروز آقای عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق و هیئت همراه با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی. ۹۸/۱/۱۷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق:
👈 کاری کنید که نظامیان امریکایی هرچه زودتر از عراق خارج شوند
🔻 حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (شنبه) در دیدار آقای عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق و هیأت همراه، با اشاره به آمیختگی اعتقادی، فرهنگی و تاریخی دو ملت ایران و عراق تأکید کردند: روابط جمهوری اسلامی ایران و عراق فراتر از روابط دو کشور همسایه است و دولت و ملت ایران، پیشرفت و سعادت عراق را به نفع خود میدانند، اما آمریکاییها بر خلاف اظهارات لفظی خود دموکراسی و مجموعه فعالان سیاسی کنونیِ عراق را به ضرر خود میدانند، و بر همین اساس دولت عراق باید کاری کند که نظامیان آمریکایی هر چه زودتر از عراق خارج شوند.
🔸️ رهبر انقلاب اسلامی با قدردانی از مواضع هوشمندانه و حکیمانه آقای عادل عبدالمهدی نسبت به مسائل عراق و منطقه، به ظرفیتهای انسانی این کشور اشاره کردند و گفتند: از جمله ظرفیتهای انسانی عراق، جوانان این کشور هستند که در قضیه مقابله با فتنه داعش، امتحان خوب و تحسینبرانگیزی دادند و آنچه اتفاق افتاد حادثه ای تاریخی بود.
🔹️ حضرت آیت الله خامنهای از دانشمندان و فرزانگان عراقی به عنوان یکی دیگر از ظرفیتهای انسانی این کشور نام بردند و افزودند: امریکاییها در همان اوایل حضور در عراق، تعداد زیادی از دانشمندان این کشور را به قتل رساندند زیرا آنها اهمیت این ثروت مهم را میدانستند.
🔸️ ایشان با تأکید بر اینکه ظرفیتهای انسانی و منابع غنی زیرزمینی عراق، این کشور را به تأثیرگذارترین کشور در جهان عرب تبدیل خواهد کرد، گفتند: امریکاییها و دنبالههای آنها در منطقه، با تبدیل شدن عراق با چارچوب دموکراسی فعلی و شخصیتها و جریان کنونیِ در رأس کار، مخالفند و آن را به ضرر منافع خود می دانند.
🔹️ ایشان با تأکید بر اینکه اگر دولت و مسئولان عراقی دنباله رو امریکا باشند آنها مشکلی نخواهند داشت، افزودند: دولت و مجلس عراق و مجموعه فعالان سیاسی کنونی در این کشور برای امریکاییها نامطلوب هستند و بر همین اساس آنها برای خارج کردن این مجموعه از صحنه سیاست عراق طراحی می کنند.
🔸️ رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه اظهارات لفظی امریکاییها و سعودیها درباره عراق با نیات درونی آنها متفاوت است، خاطرنشان کردند: آنها در مقطعی که داعش، موصل را اشغال کرد، برای آنها پول و سلاح و تجهیزات ارسال میکردند و اکنون که عراق بر داعش غلبه پیدا کرده است، اظهار دوستی می کنند.
🔹️ حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به سخنان نخست وزیر عراق مبنی بر حضور بقایای داعش در عراق گفتند: باید کاملاً هوشیار بود زیرا آنها اگر در دولت و ملت عراق، لحظهای احساس ضعف کنند، بار دیگر جنایات خود را آغاز خواهند کرد.
🔸️ رهبر انقلاب اسلامی حضور نظامیان امریکایی در کشورهای منطقه را به ضرر کشورها و ملتهای منطقه دانستند و خطاب به نخست وزیر عراق تأکید کردند: باید کاری کنید که امریکایی ها هرچه زودتر نظامیان خود را از عراق خارج کنند زیرا آنها در هر کشوری که برای مدت طولانی حضور نظامی داشتهاند، روند بیرون راندن آنها دچار مشکل شده است.
ایشان هدف آمریکا از حضور در عراق را فراتر از حضور نظامیِ صرف خواندند و گفتند: آنها به دنبال حضور و منافع بلندمدت و تشکیل دولتی همچون دولتهای نظامی در اوائل اشغال عراق هستند.
🔺️ حضرت آیت الله خامنهای به موضوع تأثیر پیشرفت علمی بر آبادانی و عمران کشور نیز اشاره کردند و افزودند: به عنوان یک تجربه پیشرفت علمی در عراق را زمینهساز مصونیت مستمر در عرصههای مختلف میدانیم.
ایشان همچنین ارتباط بیش از پیش دولت عراق با مرجعیت را بسیار مفید و سودمند خواندند. ۹۸/۱/۱۷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 سخنان نخست وزیر عراق در دیدار امروز با رهبر انقلاب
🔻 آقای عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق، عصر امروز در جریان دیدار با رهبر انقلاب اسلامی ضمن ابراز خرسندی فراوان از این دیدار گفت: نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران همواره در شرایط سخت در کنار دولت و ملت عراق بوده است که آخرین مورد آن، غلبه عراق بر داعش، با حمایتهای جمهوری اسلامی ایران بوده است.
🔹️ وی با تأکید بر اینکه برغم از بین رفتن تشکیلات داعش اما هنوز عناصر آن در عراق حضور دارند، افزود: با وجود همه این مسائل امروز مردم عراق در شرایط امنیتی و ثبات خوبی بسر می برند.
🔹️ نخست وزیر عراق با اشاره به سفر چندی پیش آقای روحانی به بغداد و دیدارهای امروز در تهران خاطرنشان کرد: در نتیجه مذاکرات انجام گرفته، توافقهای خوبی در زمینههای احداث راه آهن، تأسیس شهرکهای صنعتی، گسترش روابط تجاری، حمل و نقل و لایروبی اروند به دست آمده است.
🔺️ آقای عادل عبدالمهدی در پایان تأکید کرد: روابط عراق با جمهوری اسلامی ایران روابط ویژهای است و ما اعلام کردهایم که هیچگاه به تحریمهای امریکا بر ضد ایران نخواهیم پیوست. ۹۸/۱/۱۷
✍ اینکه جناب #لاریجانی اعلام کردهاند که "اگر واقعا لوایح #FATF، خلاف #منافع_ملی بود، چرا در سال ۸۶ تصویب کردید؟" بیش از هر چیزی گویای دستِ خالیِ موافقان FATF است وگرنه قطعاً ایشان، بعنوان رئیس #مجلس بهتر از هر کسی میدانند که آنچه در سال ۸۶ تصویب شده است، یک #قانون_داخلی، مطابق با تعریف خودمان از تروریسم بوده، نه تصویب پیوستن به یک کنوانسیون بین المللی و مطابق با تعریف آمریکا و غرب از #تروریسم !!
#دولت_راستگویان
#مصاف
🆘 @Roshangari_ir
🔺کمکهای بشردوستانه روسیه راهی ایران شد
▪️ساعاتی پیش با دستور دیمیتری مدودف، نخست وزیر روسیه چندین محموله کمکهای بشردوستانه از پایگاههای وزارت حوادث غیر مترقبه روسیه در ارمنستان به سمت ایران حرکت کرده و در رشت و به هلال احمر ایران تحویل داده میشود».
▪️این محمولهها شامل بیش از ۴ هزار چادر، تخت تاشو، پتو و سایر اقلام ضروری است.
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های بسیار تامل برانگیز یک مادر میان خرابی های سیل
❌مردم ما چرا اینقدر خوبن؟؟؟
#سیل_لرستان #لرستان_مظلوم
#پلدختر #معمولان #لرستان
#دوباره_میسازیمت_وطن
#تهمینه_میلانی
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام موسی صدر:
"وحدت کلمه نباید شعاری برافراشته یا سخنی مکتوب بماند!
بلکه باید تابشی ازفکر و تپیدنی ازدل و راهی برای رفتن باشد."
تصویری زیبا از یک روحانی #شیعه که یک روحانی #سنّی را بر دوش خود سوار کرده و از آب عبور میدهد.
🌐 @adyan8