🖌 #یادداشت_روز
🔹انتخاب با ماست
#سید_محمد_عماد_اعرابی
از روزی که رئیسجمهور بلافاصله پس از خروج آمریکا از برجام بر صفحه تلویزیون ظاهر شد و اعلام کرد «مهلت کوتاه چند هفتهای» به کشورهای اروپایی میدهد تا انتخاب کنند بدون حضور آمریکا به تعهدات خود در برجام پایبند بمانند و یا ایران راه دیگری در پیش گیرد؛ بیش از 120 هفته میگذرد. در این مدت ایران یکطرفه به اکثر تعهدات خود پایبند ماند و تنها با چند گام کوتاه و ناچیز از برخی محدودیتهای برجامی عدول کرد. اما در آن سو اروپا به تعبیر وزیر خارجه کشورمان در 21 آبان 1398 «حتی به یک تعهد خود هم عمل نکرد.» مسلما یکی از دلایل گستاخی آمریکا برای خروج از برجام و آسودهخاطری کشورهای اروپایی در عدم پایبندی به تعهداتشان، بازنمایی اظهارات و اقدامات نسنجیده برخی دولتمردان برای مقامات غربی و شکلگیری این محاسبه غلط در ذهن آنان است که ایران به هر قیمت در برجام میماند. دولتمردان با این اقدام مشت خود را باز و دیپلماسیشان...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/198602
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹گفته بودند گشایش اقتصادی اما مردم گرانی را دیدند
یک ماه پس از وعده رئیسجمهور درباره گشایش اقتصادی، شاهد افزایش پیاپی قیمتها هستیم!
این مطلب را روزنامه آفتاب یزد منتشر کرده و نوشته است: یک ماه پیش آقای روحانی به دوربینهای تلویزیونی نگاه کرد و گفت در هفته آینده خبرهای خوشی برای مردم داریم و گشایش اقتصادی را در کشور شاهد خواهیم بود!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/198603
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹وقاحت تازه تروئیکای اروپا؛ بیش از تعهدات خود در برجام عمل کردهایم!
http://kayhan.ir/fa/news/198599
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کارشناس شبکه اسرائیلی: حکومت ایران بسیار قدرتمند است
🎥 "ألیف صباغ" تحلیلگر مسائل خاورمیانه در گفتگو با شبکه صهیونیستی آی24:
🔸اینکه فکر کنیم تحولات در منطقه باعث میشود ایران تحت حاکمیت آمریکا یا اسرائیل قرار بگیرد «تخیلاتی مانند رویا است که باید به آن خندید»؛ حکومت ایران بسیار قدرتمند است.
🔹هر کشوری با اسرائیل ائتلاف کند تنها به ابزاری برای رسیدن تلآویو به اهداف خود تبدیل میشود؛ اسرائیل به بحرین و امارات کمکی نخواهد کرد.
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 هفتهای سرنوشت ساز؛ ایران یقه آمریکا را می گیرد؟
💬 #آخرینخبر
🔹 پرونده جنجالی روی میز دیوان لاهه!
#بین_الملل
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ایالات متحده امریکا؛
- درگیر جنگ داخلی است
- بدهی ملی اش بیشتر از کل تاریخ شده
- و ۲۰۰ هزار نفر بر اثر کرونا جان داده اند
امروز اما دولتش با شدت هرچه بیشتر مشغول رتق و فتق امور «استیت» (ایالت) یهود است. اینها همانهایی اند که سرباز تربیت میکنند تا در ممالکشان بگویند حکومت دینی نباشد
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴به مردم منطقه:
هرچقدر میتونید از پایگاههای آمریکا دور بشید
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اهداف صهیونیست ها در ترویج انواع واکسن ها
💢 برنامه های بیل گیتس برای نسل کشی مردم جهان
#مکتب_امام
🔹ذلت سازش نتیجه دوری از قرآن
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📝 گزارشی از نشست هم اندیشی «راهکارهای مردمی تسهیل فرزندآوری»
(بخش اول)
🔹 خانم دکتر مریم اردبیلی:
🔸 افراد متدیّنی هستند که خودشان را به خطر میاندازند و از پول، وقت و جانشان هزینه میکنند تا در قضیهی کرونا کمک کنند؛ این افراد اگر بدانند که روزانه ۱۰۰۰ سقط جنین در کشور داریم، یا خیلی از زوجین به دلیل مشکلات اقتصادی و نگرانیهای دیگر، قید فرزندآوری را میزنند یا آن را به تعویق میاندازند، به کمک میآیند.
🔸 چرا هیئت، مسجد، محله و سایر محیطهای زیست اجتماعی، دوستدارِ مادر و کودک نیستند؟ متأسفانه چون سالها کودکان کمی در فضاهای اجتماعی بودهاند، فرهنگ حاکم بر آن محیطها سازگاری و تطابق خودش را با این موضوع فراموش کرده است. باید فضاها را طوری ساماندهی کنیم که وقتی مادری با فرزندان خردسالش در این محیطها حاضر میشود، احساس آرامش، مطلوبیت و خواستهشدن کند. این مستلزم مشارکت تک¬تک ما است.
🔸 ما به عنوان گروههای مردمی میتوانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم؛ مثلا نذر کنیم اگر کسی در سال ۱۴۰۰ فرزندی به دنیا آورد، مخارج یک سالهی کودک را تأمین کنیم؛ هزینههای درمانی افراد باردار محله را تأمین کنیم، هدایا و بستههای سیسمونی مختصر تهیه کنیم و... یعنی همهی افراد جامعه میتوانند در این زمینه نقشآفرینی کنند. این کارها کوچک به نظر میآید، اما در مقیاس ملی حرکتی ایجاد میکند که هیچ سیاستگذاری نمیتواند ایجاد کند.
ادامه دارد...
❇️اداره کل امور فرهنگی
@jz_mft
https://sapp.ir/jz_m.f.t
📝 گزارشی از نشست هم اندیشی «راهکارهای مردمی تسهیل فرزندآوری»
(بخش دوم)
🔹 حجتالاسلام دکتر ابوترابی:
🔸 طبق نتایج نظرسنجیها، وقتی از خانوادهها میپرسند «چند فرزند مطلوب شماست؟» اکثرا تعداد بیشتری را میگویند نسبت به آنچه که عمل میکنند. یعنی در تغییرات شناختی و عواطف تا حدی موفق بودهایم، اما این تبدیل به نگرش نمیشود بهتبع منجر به تصمیمگیری و رفتار هم نمیشود.
🔸 انیمیشن «بچه رئیس» بر اساس یک بنبست در کشورهای غربی ساخته شد. آنها مشوقهای اقتصادی در نظر گرفتند و نرخ رشد جمعیتشان از ۱.۲ به ۱.۷ رسید. اما بعد از مدتی این مقدار به ۱.۲ برگشت و سیر نزولی یافت. به این نتیجه رسیدند که باید در این زمینه فرهنگسازی کنند. بعد رواشناسان، نظریهی ارزش فرزند را برای غلبه بر چالشهای جمعیتی مطرح کردند.
🔸 اگر فرهنگسازی و تبیین علمی در همهی ابعاد رخ ندهد، در یک طبقهی اجتماعی در یک دورهی مثلا دو ساله، نوعی از فرزندآوری را مشاهده میکنید و بعد سِیر برمیگردد. چون فرد اقدامی را انجام داده و به لحاظ عاطفی تا حدی خودش را آرام کرده، ولی وقتی میخواهد تصمیم بعدی را بگیرد با چالش مواجه میشود. اگر فشار یکجانبه بیاوریم، مردم دچار مکانسیم دفاعی-ادراکی میشوند؛ چون این مقوله اضطرابزا است. مثلاً وقتی خانمی میخواهد رویهاش را عوض کند، با دوگانههای متضادّ و مختلفی روبهرو است؛ مثلا تضادّ ازدواج و تحصیل، تضاد اقتصادی و فرزندآوری و... .
🔸 با شعارهای کلی نمیتوانیم فرهنگسازی کنیم؛ اگر راهکار عملی و الگوی عینی ارائه ندهیم که خانمها بدانند میتوانند با وجود فرزندآوری، ادامه تحصیل بدهند، نتیجه این میشود که محکمتر به فرهنگ قبلی برمیگردند؛ چون اینبار استدلال هم دارند. لذا باید فرهنگسازی کامل و همهجانبه انجام شود.
ادامه دارد...
❇️اداره کل امور فرهنگی
@jz_mft
https://sapp.ir/jz_m.f.t