🔹سه نکته درباره فراخوان قالیباف
محمدباقر قالیباف در یک فراخوان عمومی از جوانان مومن و کارآمد خواست که آستین بالا بزنند و برای حضور در یک رقابت انتخاباتی اعلام آمادگی کنند.
این فراخوان از چند منظر قابل ارزیابی است.
🔹یکم. گام دوم
این فراخوان انتخاباتی، یک قدم بیانیه گام دوم انقلاب را پیش برده است. با گذشت حدود 4 ماه از انتشار بیانیه گام دوم انقلاب، هنوز برخی در متن متوقف اند و نتوانستند بیانیه را با یک فناوری اجتماعی وارد گردش رسانه ای کنند تا "مساله مخاطب" و "مطالبه جامعه" شود.
این فراخوان سیاسی از منظر گام دوم انقلاب اقدامی عملی در توجه به جوانان مومن و انقلابی و تلاش برای تبدیل "سربازان آتش به اختیار" به " افسران سیاست و حاکمیت" است. سرنوشت این فراخوان هر چه باشد، یک اثر قطعی دارد و آنهم جوشش درونی جوانانی است که احساس می کنند برای برقراری عدالت و حرکت به سمت پیشرفت و ارتقای کارآمدی باید آستین بالا بزنند.
فراموش نکنیم که دوران، دوران جوانی است. بخواهیم و نخواهیم گام دوم محقق می شود. سوال اینست که سهم ما در این ارتقا تاریخی کجاست.
🔹دوم. نواصولگرایی
این فراخوان انتخاباتی یک پیام روشن برای اصولگراها دارد و آن اینکه با سازوکار کهنه و سنتی نمی توان مجلسی نو و کارآمد رقم زد. اولین گام برای اصولگرایی متحول، بازکردن چتر اصولگرایی و جذب حداکثری و از همه مهمتر دیدن و رصد دارایی های انقلاب است. باید فراتر از اسم ها و رسم ها برای به میدان خواستن جوانان مومن و کارآمد پیشگام بود و برای شان هزینه داد و تلاش کرد نام آوران مجلس از میان همین خیزش های پرانگیزه و معتقد انتخاب شوند نه چانه زنی ها ناصواب.
فراتر از مجلس، تغییر و اصلاح و پوست انداختن اصولگرایی وابسته به حضور همین جوانانی است که فارغ از حب و بغض های سیاسی و حزبی، معتقد به انقلاب و آینده روشن این کشورند و نفس حضورشان بازگشت به اصولگرایی انقلاب 57 است نه ارزش های ملون در دوقطبی های کاذب و دروغین. فراموش نکنیم اصولگرایی زمانی کهنه شد که نخواست داشته ها و دارایی هایش را ببیند.
🔹سوم. جمناها
هیچ انتخاباتی بدون وحدت به نتیجه نمی رسد. وحدت همیشه و همواره برای دست یابی به "انتخاب بهتر" طریقیت دارد. اما سوال اصلی اینست که کدام سازوکار می تواند وحدت را در مسیر انتخاب کارآمد قرار دهد؟ اولین سوال از فرآیندهای موجود این است که از چند درصد جامعه انقلابی نمایندگی می کند؟ آیا اعتماد به جمناها از سرناچاری است یا از روی اعتبار؟
اعتبار ساختن برای یک فرآیند مولفه های مختلف دارد که یکی از مهمترین آن رصد و گزینش بهترین های جبهه انقلاب است. با این توضیح آیا می شود شب انتخابات، با اتکا به روابط محفلی ریش سفیدهای سیاسی لیست انتخاباتی بست؟ مردم کجا هستند؟ فقط باید اعتماد کنند و رای دهند؟
این فراخوان، صندوقچه گوهرین و گرانبهای شب انتخابات جمناهاست تا به قاعده مردمسالاری دینی از گستره نخبگان انقلابی گزینش کنند؛ نه چانی زنی احزاب خاک خورده. فراخوان، یک لیست نیست، بلکه قدرت سازی برای لیست هاست.
قالیباف بار روی زمین مانده دیگران را برداشت؛ هرچند ماجرا متوقف به یک سامانه مجازی نیست. راه بسیار است و چه بسا ناهموار. باید تمرین مردم سالاری دینی کنیم که از نتیجه انتخابات هم مهمتراست.
منبع صبح نو
#محسن_مهدیان
#سی_سال_تدبیر
ادامه #قسمت 6⃣
⭕️برجام متولد شد
🔺سرانجام در تیرماه 94 بعد از ماه ها، ایران و گروه 5+1 به توافق موسوم به برجام رسیدند.
🔹انتشار خبر توافق باعث شد عده ای از مردم به خیابان ها بیایند و جشن بگیرند. بر اساس وعده های رئیس جمهور آنان منتظر بودند وعده ها تحقق بیابد.
🔹اما در این مرحله برای اجرایی شدن برجام، نیاز بود این توافق در کشور قانونی و لازم الاجرا شود. اینجا بود که بین دولت و مجلس اختلاف نظر پیش آمد. در حالي که نمایندگان مجلس به بررسي برجام و تصويبش در مجلس اصرار داشتند، اعضاي تيم مذاکره کننده هسته اي همچون عراقچي، شوراي عالي امنيت ملي را محق به بررسي اين توافقنامه مي دانستند و رئيس جمهور نيز بر اين باور است که چون متن اين توافق به امضاي دولت نرسيده، نيازي به ارائه اش به مجلس نيست.
🔹اما رهبری در دیدار با علمای خبرگان به این بحث ها خاتمه دادند:
«از نگاه کلی، من معتقدم و به آقای رئیس جمهور هم گفته ام که مصلحت نیست، مجلس شورای اسلامی از موضوع بررسی برجام کنار گذاشته شود.
ایشان با تأکید بر لزوم ورود مجلس به موضوع بررسی برجام، در عین حال خاطرنشان کردند: من در مورد نحوه بررسی و اینکه آن را رد کنند و یا تصویب کنند هیچ توصیه ای به مجلس ندارم و این، نمایندگان ملت هستند که باید تصمیم بگیرند.» (94/6/12 )
🔹دلیل این دستور رهبری شاید این بود که در بررسی برجام نظرات نمایندگان مجلس که بعضا منتقد هم بودند شنیده شود و در میانه بیان دیدگاه های مختلف، ایراد ات احتمالی برجام دیده و مرتفع گردد.
🔹این بود که برجام به مجلس رفت. ابتدا در کمیسیون امنیت ملی بررسی و سپس به صحن علنی مجلس راه یافت.
🔹در این مدت خط رسانه ای مشخصی فشار بر مجلس را آغاز کرد که هر روز تاخیر در اجرای برجام چقدر ضرر و زیان اقتصادی دارد و مجلس مقصر این وضعیت است.( تیتر روز 19 مهر روزنامه های شرق، ایران، اعتماد )
🔹طیفی از نمایندگان ابراز نگرانی می کردند که در آمریکا مجلس و سنا مخالف برجام هستند و دوره ریاست جمهوری اوباما نیز تا یک سال دیگر به پایان می رسد و این باعث می شود اجرای برجام توسط آمریکا غیر حتمی باشد.
این نمایندگان معتقد بودند:
❌برجام تضمینی نداده که چه تحریم هایی رفع و چه تحریم هایی باقی می ماند؛
❌اینکه بهانه های غرب نسبت به ایران تمامی ندارد؛
❌برجام باعث سلطه بیگانگان می شود، ❌خط قرمزهای رهبری رعایت نشده و...
🔹این نمایندگان مخالف برجام، از سوی رسانه های حامی برجام لقب تندرو، #دلواپس و کاسب تحریم گرفته بودند.
🔹صالحی که به عنوان نماینده دولت در این جلسه صحبت کرد، در دفاع تمامقد از برجام سه بار قسم جلاله یاد کرد که تعهدات ایران در برجام موجب کندی و توقف فعالیتهای هستهای ایران نخواهد شد.
https://www.aparat.com/v/3Eaby
🔹منتقدان برجام این سوال را مطرح کردند که در حالی که طبق تعهدات برجام، ایران ملزم به کاهش شدید تعداد سانتریفیوژها از 19 هزار به 5 هزار، کاهش کیفیت سانتریفیوژها از سانتریفیوژهای نسل هشتم به سانتریفیوژهای نسل اول که موجب کاهش و کندی سرعت غنیسازی میشود، کاهش ذخایر اورانیوم از 8 هزارکیلوگرم به 300 کیلوگرم، کاهش سطح غنیسازی از 20 به 5/3 درصد، تبدیل تقریبی ماهیت رآکتور اراک و جلوگیری از تکمیل و راهاندازی آن، بازرسیهای بیسابقه و به قول یوکیا آمانو یک #رژیم_ویژه_بازرسی از ایران که تاکنون در هیچ کشوری صورت نگرفته، کرده است، می توان مدعی بود این تعهدات موجب توقف و حتی کندی فعالیت هسته ای ایران نمی شود؟!
🔹همزمان با بررسی برجام در مجلس عده زیادی از مردم و دانشجویان مخالف تصویب برجام چندین شبانه روز در پشت درهای بهارستان تحصن کرده بودند و سعی داشتند با این حرکت نمایندگان را تحت تاثیر قرار دهند.
🔻 با وجود تلاش های مخالفان، کلیات و جزئیات برجام طی دو جلسه و در زمانی حدود 20 دقیقه تصویب شد!
#رها_عبداللهی
⭕️تایید #مشروط برجام!
🔺مقام معظم رهبری پس از تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی در نامه ای، تایید برجام را به اجرای ۹ بند مشروط کردند.
⭕️نامه تایید مشروط برجام رهبر به رییس جمهور حاوی ۹شرط بود؛
1⃣لزوم تدارک #تضمينهاي_قوي و كافي براي جلوگيري از تخلف طرفهاي مقابل، از جملهي آن اعلام كتبي رئيسجمهور امريكــا و اتحاديهي اروپا مبني بر #لغو_تحريمها_بطور_کلی.
2⃣ #توقف فعالیت های برجام در صورت وضع #هرگونه_تحریم، در هر سطح و به هر بهانه ای در سراسر دوره ۸ ساله
3⃣آغاز اقدامات ایران تنها در صورت پایان پرونده pmd
4⃣و5⃣ آغاز تعهدات ایران (نوسازی کارخانه اراک با حفظ هویت سنگین آن و معامله اورانیوم غنی شده در برابر کیک زرد) تنها در صورت #قرارداد_قطعی و مطمئن
6⃣و7⃣درباره تحقیق و توسعه صنعت انرژی اتمی در مقاطع مختلف
8⃣مرجع موارد ابهام سند برجام، #متن_مذاکرات است نه #تفسیر طرف مقابل
9⃣لزوم تشکیل هیات عالی نظارت بر برجام برای نظارت بر انجام تعهدات طرف مقابل و تحقق آنچه در شروط قبلی آمده
🔹رهبری در پایان قید فرمودند که مصوبه شورای عالی امنیت ملی در صورت رعایت موارد فوق تایید می گردد.
✅نکته ای که در انتهای نامه رهبری به رئیس جمهور آمده #مهم و قابل توجه است: «رفع تحريمها هر چند از باب رفع ظلم و احقاق حقوق ملت ايران كار لازمي است، ليكن گشايش اقتصادي و بهبود معيشت و رفع معضلات كنوني جز با جدي گرفتن و پيگيري همه جانبـهي اقتصاد مقـاومتي ميسر نخـواهد شـد.»
🔹 تدبیر هوشمندانه رهبری در شرط سوم که خروج اورانیوم غنی سازی شده و بازطراحی رآکتور اراک را منوط به بسته شدن پرونده پی ام دی یا همان مجموعه ی اتهامات کشورهای غربی و عمدتاً آمریکا، نسبت به وجوه تسلیحاتی برنامه اتمی «جمهوری اسلامی» موجب شد اولین اقدام آژانس در ۲۴ آذر ۹۴ بستن این پرونده باشد.
🔹آمریکایی ها طی مذاکرات، زیاده خواهانه سعی داشتند بسته شدن پی ام دی را مشروط به اجازه مصاحبه و #بازجویی_از_دانشمندان هسته ای کنند. اما بیان قاطع مقام معظم رهبری در روز ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ در دانشگاه امام حسین(ع) موجب شد هم آمریکایی ها هم تیم مذاکره کننده دریافتند این موضوع #خط_قرمزی_نقض_نشدنی ست.
«حالا در همین مذاکرات باز حرفهای تازهای میزنند. [مثلا] بازرسیها، گفتیم که اجازه نمیدهیم از هیچیک از مراکز نظامی هیچ بازرسیای از سوی بیگانگان صورت بگیرد. میگویند بایستی ما بیاییم با دانشمندان شما مصاحبه کنیم یعنی در واقع بازجویی کنیم... من اجازه نمیدهم بیگانگان بیایند با دانشمندان ما، با فرزندان برجسته و عزیز ملّت ایران که این دانش گسترده را به اینجا رساندهاند، بخواهند بنشینند حرف بزنند... این اجازه مطلقاً داده نخواهد شد؛ این را هم دشمنان بدانند، هم کسانی که منتظرند ببینند تصمیم نظام جمهوری اسلامی چه میشود، بدانند.»
🔻بعد از این بیانات رهبری عده ای پیش بینی کردند این موضع گیری موجب شکلگیری یک بن بست در حل مباحث کلیدی مذاکرات خواهد شد. اما در آذر ماه ۹۴ که پی ام دی بدون پیش شرط بسته شد، حکمت این قاطعیت و تدبیررهبر حکیم انقلاب بر همگان روشن شد.
#رها_عبداللهی
⭕️تعهداتی با پیش قدمی ایران
🔺بعد از تصویب برجام، اجرای تعهدات ایران از جمله خارج کردن کالندریا و پر کردن کانالهای آن با سیمان در رآکتور اراک و معامله اورانیوم غنی شده در برابر کیک زرد با روسیه بعد از بسته شدن پرونده پی ام دی در شورای حکام آژانس اتمی، انجام شد.
🔹مردم خوشحال و امیدوار بودند که با اجرای برجام، تحریم ها رفع و مشکلات حل خواهد شد.
🔹می توان گفت دلیل اصلی این خوشحالی و امیدواری وعده هایی بود که رییس جمهور روحانی از ابتدای مذاکرات و هنگام توافق بارها با اطمینان تکرار کرده بود:
« #تمام_تحریمهای_بانکی، بیمه ای، مالی، حمل نقل، پتروشیمی، فلزات سنگین وتحریمهای اقتصادی به طور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق.» (۲۳ تیرماه ۹۴)
«امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم تمام تحریمها حتی تحریمهای موشکی، تسلیحاتی و اشاعه ای به صورتی که در قطعنامه بوده لغو میشود. (تیرماه ۹۴)
«امروز تحریمها، حتی تحریمهایی که مربوط به موضوع هسته ای نبوده برداشته شده و این مسئله نیز اعلام شده است.» ( ۱۶ اسفند ۹۴)
«روز توافق روزی است که اتحادیه اروپا و آمریکا #لغو همه تحریمها را به صراحت اعلام میکنند و تصمیم خود را ابراز میدارند و از آن زمان است که تازه اقدامات ایران آغاز میشود.» ( 23تیرماه ۹۴)
🔹علاوه بر این جریان رسانه ای غربگرا سال ها بود تلاش می کرد فضای ذهنی مردم را به سویی ببرد که دشمنی های آمریکا بعلت قطع رابطه ایران با این کشور است و مذاکره و رسیدن به توافق با آمریکا همه فشارها را از بین می برد.
https://goo.gl/images/3kT72D
⭕️آغاز عهد شکنی ها
🔹 اما هنوز جوهر امضای برجام خشک نشده ، بدعهدیِ های آمریکا خودنمایی کرد.
اولین بدعهدی،ِ مصوبه لغو روادید کسانی که به ایران سفر می کنند از سوی مجلس سنا آمریکا بود که به امضای #اوباما رسید.
🔹این خبر نگرانی هایی را به وجود آورد که این مصوبه با روح برجام سازگاری ندارد. اما عراقچی در گفتگو با خبر ساعت 14، توضیح داد که #جان_کری در این زمینه به ظریف نامه نوشته و از اجرای برجام اطمینان داده و نامه جان کری تضمین است. اینجا بود که روزنامه شرق تیتر معروف «امضای جان کری تضمین است» را منتشر ساخت.
🔹ده ها مورد نقض روح و متن برجام صورت گرفت که برخی در دولت اوباما و برخی در دولت ترامپ اتفاق افتاد.
🔹قراین زیادی نشان میداد تیم هسته ای تضمین های لازم را برای لغو تحریم ها نگرفته اند. در حالیکه ایران تمام تعهدات خود را فورا انجام داد و #برخلاف_شرط_رهبری در منع بازرسی های غیر متعارف، به گفته یوکیا آمانو رییس آژانس انرژی اتمی یک #رژیم_ویژه_بازرسی از ایران که تا کنون در هیچ کشوری صورت نگرفته، برقرار بود ، چیزی به نام لغو تحریم ها در کار نبود و صحبت از تمدید #تعلیق_های_سه_ماهه رییس جمهور آمریکا بجای لغو تحریم به میان بود.
🔹در حالیکه رهبری از ابتدا شرط کرده بود تحریم ها باید یکجا لغو شود و اجرای تعهدات نباید پیش از لغو باشد:
«اتّفاقی که باید بیفتد این است که تحریمها بهطور کامل و یکجا بایستی لغو بشود. اینکه یکی از آنها میگوید تحریمها شش ماه دیگر لغو میشود، یکی میگوید نه ممکن است یک سال هم طول بکشد، یکی دیگر میگوید ممکن است از یک سال هم بیشتر بشود، اینها بازیهای متعارف معمول اینها است؛ اینها هیچ قابل اعتناء و قابل قبول نیست؛ تحریمها بایستی ــ اگر چنانچه حالا خدای متعال مقدّر فرموده بود و توانستند به یک توافقی برسند ــ در همان روز توافق بهطور کامل لغو بشود؛» ۹۴/۱/۲۰
#رها_عبداللهی
📝"فرزند رامبد جوان مهمتر است یا فرزند علی لاریجانی؟"
♦بخش زیادی از مسئولان رده یک کشور، فرزندانشان در خارج از کشور زندگی میکنند. بخش زیادی از مسئولین و علما برای درمان به خارج میروند. بخش زیادی از نوههای سیاسیون، در خارج به دنیا میآیند.
♦درچنین وضعی یکهو کار یک مجری تلویزیون برای زایمان همسرش در خارج از کشور خرق عادت میشود؟ مردم، به سران حکومتشان حتی از پدرانشان شبيهترند.
(اَلنّاسُ بِاُمَرائِهِمْ اَشْبَهُ مِنْهُمْ بِآبائِهِمْ؛ امام علی ع)
#رامبد_جوان و خیلی از سلبریتیهای بهرهمند و همیشه مدعی در بهترین حالت یک نسخه فیک هستند. در تمام زندگیشان در حال ادابازی هستند. دارند ادای مسئولین کشور را در میآورند.
♦اینها در دفاع از رامبد جوان نیست. در انتقاد به تقلیل صورت مساله است. این موجهای اخیر که از انتقاد به آن بالاییها صرف نظر میکند و ته دعوایش با سلبریتیهاست، تقلیل صورت مساله است.
♦مساله اصلی قانون اساسی و دسترسی به نظام سلامت و نظام آموزش رایگان برای همه است. چرا نظام درمانی کشور درست نمیشود؟ چون نفت و درآمدهای ایران برای اینهاست ولی نظام درمانی ایران برای اینها نیست. پول را اینجا در میآوردند ولی خودشان و فرزندانشان و نوههای شان برای درمان و چکاپ و زایمان میروند خارج.
♦مگر همه ما ایرانی نیستیم؟میشود کسی بر سر سفره نفت با ما بنشیند دولپی تر از ماهم بخورد ولی با ما در یک بیمارستان معالجه نشود؟ حالا مجری خندوانه فرزندش را در خارج به دنیا آورده، رئیس مجلس کشور، که فرزندش در بیمارستانهای آمریکا شاغل است و به ریش ما میخندد را چه کنیم؟ کدام مهمتر است؟
✍"وحید اشتری"
🔴روایت دیگری از فتنه
◀️تاج زاده میگه به آقای خاتمی گزارش باخت رو دادیم.
خاتمی گفت: «به موسوی نگین روحیه اش خراب میشه. بلند شین تا با هم پیش میرحسین بریم»
پیش میرحسین رفتیم و پیروزی شو تو انتخابات تبریک و گفتیم:
«از اینجا به بعد هم دیگه بعیده که نتایج تغییر کنه»
یادمان نمی رود شما چه در سر داشتید.!
مُـحمّـد نُصـوحی
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیبیسی | عطاءالله مهاجرانی: #حوزه_علمیه در چهل سالی که گذشت سازماندهی، نهادسازی و کادر سازی شده شده است.
🔸آیتالله #خامنه_ای با تدبیر و صرافت لازم از سال 69 درس خارج خود را شروع کردند و در این 30 سال دو سه هزار شاگرد تربیت کردند که با مبانی فکری ایشان آشنا هستند.
🔸امروز خیلی از روحانیون با زبان دومی غیر از زبان عربی آشنا هستند و به خوبی از اینترنت برای ارتباط با جهان استفاده میکنند؛ اگر قبل از انقلاب به شکل موردی شخصی مثل آیتالله مطهری با دانشگاه آشنا بود امروز با نسلی از روحانیون مواجهیم که مراتب دانشگاهی را طی کرده اند و یک جور آمیختگی بین حوزه و دانشگاه وجود دارد.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
💠حافظ اسد رئیسجمهور سابق سوریه
دشمنان ملت عرب و ملل تحت ستم دنیا و حتی خود رژیم اشغالگر قدس بارها و بارها از انقلاب اسلامی ایران که تحت لوای امام خمینی(ره) به پیروزی رسید به وحشت افتاده و بارها از اربابش یعنی آمریکا گله کرد که چرا نمیتواند جلوی نفوذ و تأثیر انقلاب اسلامی ایران را که منجر به پیروزی فلسطین میشود بگیرد.
📝 #امام_خمینی_از_نگاه_بزرگان
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
💠ما با این اشخاص مذاکره نمی کنیم چون فاسد و مفسد هستند.
🔸الان اسلام به تمامه در مقابل کفر واقع شده است و شما باید از اسلام پایداری کنید و حمایت کنید و دفاع کنید. دفاع یک امر واجبی است بر همه کس، بر هر کس که هر مقدار قدرت دارد باید دفاع بکند از اسلام
🔸الان اینها هجوم کردند بر اسلام و ما باید دفاع بکنیم و ابداً قضیه صلح و قضیه سازش در کار نیست و ما اصلاً مذاکرات کنیم با اینها،اینها برای اینکه فاسد و مفسد هستند. و ما با این اشخاص مذاکره نمی کنیم.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۱۳ صفحه ۱۰۹
👈بیانات حضرت امام خمینی(ره) در جمع مردم مرز نشین کشورمان
🗓مورخ: ۱۳۵۹/۰۷/۰۸
👥 @sahifeh_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️امام خمینی(ره): این انقلاب از علائم ظهور نیست بلکه اول ظهور است!
🔺امام جمعه بغداد آیت الله مجاهد سید یاسین موسوی: "از امام خمینی (ره) پرسیدند آیا انقلاب اسلامی از علائم ظهور است؟ امام پاسخ داد خیر این انقلاب از علائم ظهور نیست بلکه اول ظهور است!از خدا می خواهیم که امام خامنه ای همان سید خراسانی در روایات باشد."
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌📽 توهین میرزایی نیکو به ملت ایران
🔺میرزایی :وقتی میخواهید در غار زندگی کنید ، وقتی میخواهید با همه دنیا بجنگید ، وقتی میخواهید همه انقلاب را به همه جا صادر کنید باید خیلی بیشتر از آنچه که تاکنون تحمل کردید برای رسیدن به حق خود تحمل کنید.
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️امام خمینی(ره): این انقلاب از علائم ظهور نیست بلکه اول ظهور است!
🔺امام جمعه بغداد آیت الله مجاهد سید یاسین موسوی: "از امام خمینی (ره) پرسیدند آیا انقلاب اسلامی از علائم ظهور است؟ امام پاسخ داد خیر این انقلاب از علائم ظهور نیست بلکه اول ظهور است!از خدا می خواهیم که امام خامنه ای همان سید خراسانی در روایات باشد."
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️امام خمینی(ره): این انقلاب از علائم ظهور نیست بلکه اول ظهور است!
🔺امام جمعه بغداد آیت الله مجاهد سید یاسین موسوی: "از امام خمینی (ره) پرسیدند آیا انقلاب اسلامی از علائم ظهور است؟ امام پاسخ داد خیر این انقلاب از علائم ظهور نیست بلکه اول ظهور است!از خدا می خواهیم که امام خامنه ای همان سید خراسانی در روایات باشد."
🆘 @Roshangari_ir
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
ای مردم ایران!
🌹🌿ناامید نباشید از اینکه بتوانید یک امپراطوری عظیم مثل امریکا را به زانو در آورید ، این کار در تاریخ بارها و بارها تکرار شده است.
[سوره الأنبياء (21): آيه 11]
وَ كَمْ قَصَمْنا مِنْ قَرْيَةٍ كانَتْ ظالِمَةً وَ أَنْشَأْنا بَعْدَها قَوْماً آخَرِينَ (11)
و ما چه بسيار آبادىهايى را در هم شكستيم كه مردمش ستمگر بودند و پس از آنها قومى ديگر را پديد آورديم.
🌹امام خامنه ای نماز جمعه تهران، 1359/02/12
«و کم قصمنا من قریة» یعنی ای مردم نومید نباشید از اینکه بتوانید یک قدرت و یک امپراطوری عظیم را به زانو در بیاورید. نگویید امریکا یک قدرت جهانی است و چگونه یک ملت میتواند این قدرت را به خاک بنشاند، این کار در تاریخ بارها و بارها تکرار شده است. «وکم قصمنا من قریة» ما ای بسا تمدنها و شهرها و حکومتها و امپراطوریها را که در هم شکستهایم؛ «و انشأنا بعدها قوماً آخرین» و پس از آنها مردم دیگری را روی کار آوردهایم.
همان دست، همان قدرت و همان نیرو میتواند امروز امریکا را هم به خاک سیاه بکشاند و نمونهها و طلیعهاش در ایران و در منطقه آشکار شده است، ضربتها را یکی پس از دیگری میخورند. این وعدهی الهی کاملاً قابل تحقق هست. «و کم قصمنا من قریة کانت ظالمة» آن قریهای، آن تمدنی، آن امپراطوری و قدرتی که ستمگر است مورد این تهاجم لشگریان خدا قرار میگیرد و در هم فرو میریزد، چیزی که امروز در مقابل چشم ما نسبت به امپراطوری عظیم امریکا مشاهده میشود. چه کسی تصور میکرد که دستگاه نظامی مجهز و مرتب امریکا در بیابانهای طبس و در کویر مرکزی ایران آن چنان دچار فضاحت و شرمندگی بشود؟ که ما رفتیم از نزدیک آن فیلهای فولادی را دیدیم و آیهی کریمهی قرآن بیاختیار به یاد انسان میآید. «ألم تر کیف فعل ربّک باصحاب الفیل. ألم یجعل کیدهم فی تضلیل» آن حیلهای و کیدی که آنها برای مردم ترتیب داده بودند دیدید چگونه خنثی شد؟
آیات قرآن با همین آهنگ در سورهی انبیاء پیش میرود و میرسد به اینجا که ما آسمان و زمین را به بازیچه نیافریدیم، هدفی وجود دارد، نقشهای وجود دارد، این نقشه پیش میرود و این نقشه عبارت است از خرد شدن قدرتهای ظالم و ستمگر در سراسر عالم. این نقشهی الهی، این نقشهی طبیعی تاریخ بشر عبارت است از به خاک مالیده شدن بینی امپراطورهای بزرگ مانند امپراطوری انگلیس و امپراطوری امریکا در این زمان و همهی امپراطوریهای اقتصادی و سیاسی که بر اسب قدرت سوارند و میتازند. این خط طبیعی عالم است،«بل نقذف بالحقّ علی الباطل» ما بوسیلهی حق، یعنی بوسیلهی همین شما مردم، باطل را به دست حق و به بازوی نیرومند حق در خواهیم کوبید. «فاذا هو زاهق» ناگهان مشاهده میکنیم که باطل دونده و رونده و گریزنده است، همچنانی که در ایران مشاهده کردید.
باورتان نمیآمد که شاه برود، باورتان نمیآمد که رژیم پادشاهی در ایران منسوخ بشود، شد. چرا؟ چون بازوی حق و مشت گره خوردهی حق از آستین ملت بیرون آمد، امروز هم همین است.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴پنج نفر از حیله شیطان در امانند
🌹امام صادق علیه السلام: شیطان گفت:به جز پنج نفر سایر مردم از حیله و نیرنگم مصون و محفوظ نمی باشند،
♦️آنان عبارتند از:
1⃣ کسی که به خدا متوسل شود و در جمیع امور بر او توکل نماید؛
2⃣ کسی که بسیار ذکر و تسبیح خداوند در هر شب و روز کند؛
3⃣ کسی که آنچه برای خود می پسندد برای برادر مؤمن خود نیز بخواهد؛
4⃣ کسی که هرگاه مصیبتی به او می رسد جزع نکند؛
5⃣ کسی که به تقسیم رزق خداوند راضی باشد و از برای روزی غم نخورد.
📚 خصال/ج۱/ص۲۸۵
🇮🇷 eitaa.com/asatid_enghelabi ایتا
🇮🇷 sapp.ir/asatid_enghelabi سروش
انتخابات و فرا انتخابات ؛
رکود دولت ساخته باید شکسته شود
✍️ آقای قالیباف دیروز با انتشار پیامی ویدئویی خطاب به جوانان نخبه، برای تشکیل "مجلس نو" فراخوان داد. کسانی از این ابتکار استقبال کردند و کسانی به نقد آن پرداختند.
🔹تحلیل گرانی گفتند در راستای راهبرد جوانگرایی در گام دوم انقلاب است؛ و عده ای دیگر، حمل بر رفتار محض انتخاباتی کردند و گفتند نوعی پیشدستی بر فهرست نهایی جبهه اصولگرایان است. یک تحلیل هم بر آن است که قالیباف با شعار "نو اصولگرایی"، می خواهد فهرست انتخاباتی جداگانه بدهد.
♦️وجه مشترک همه تحلیل ها که در اظهارات قالیباف هم تصریح دارد، اولویت انتخابات است. این البته مباینتی با اقدامات میان مدت هم ندارد. پیش از این هم خبرهایی منتشر شده بود، حاکی از اقدام مشابه یک چهره فعال دیگر، برای گرد هم آوردن برخی نخبگان جوان و ورود در انتخابات.
🔹بنابراین، لابد دیگرانی هم به صرافت می افتند. و نفس این تکاپو، در رکود غالب بر فضای سیاسی مغتنم است. این رکود، از یک طرف، به اشباع دعاوی ائتلاف دولتی نزد مردم و وارونگی وعده های آنان بر می گردد. از طرف دیگر، همان طیف تلاش وسیعی ترتیب داده تا هم، راه بن بست خود را تنها راه جا بزند و هم با انشقاق در میان اصولگرایان و القای عدم مقبولیت عمومی، آنان را منفعل کند.
♦️این شعبده دولتی و رکود و انفعال برآمده از آن باید شکسته شود؛ از جانب هرکس باشد. بنابراین نفس کار قالیباف مغتنم است. نشاط سیاسی و امید به تغییر رکود دولت ساخته، باید به فضای اجتماعی برگردد.
🔹در عین حال، جریان سیاسی موفق جریانی است که در طول سال فعال است، موضع می گیرد، تحلیل می کند، در میان مردم بلکه در کنار آنها هنگام سختی هایشان است. آقای قالیباف و تیمش، و رجال اصولگرای دیگر و تیم هایشان،باید به این تراز کنش موفق سیاسی برسند؛ ولو از همین امروز شروع کنند.
♦️از نفوذ طلبی و انفعال افکنی ائتلاف موسوم "اعتدال و اصلاحات" که بگذریم، یک چالش بازدارنده این است که اگر انتخابات نباشد، برخی فعالان سیاسی از سلیقه های مختلف، تقریبا هیچ اثر و صدایی در سیاست و حیات اجتماعی ندارند. این رفتار باید در اشرافیت مدعی اصلاح طلبی و اعتدال منحصر بماند.
🔹تکلیف گرایان (از انواع سلیقه های اصولگرا) نمی توانند و نباید کنار گود بمانند تا انتخابات. هزار و یک مسئله مهم است که باید تبیین و تصریح شود یا مورد چاره جویی (ارائه راه حل) قرار گیرد.
♦️فعالان سیاسی در غیر این صورت، نمی توانندپاسخی به این سوالات که "کجای زندگی مردم هستند، و چه برنامه ای دارند و چه قدر معتبرند؟"، داشته باشند. لوازم پاسخ به این سوالات را نمی توان چند هفته مانده به انتخابات ها فراهم کرد و پس از آن، مجددا تا انتخابات بعدی واگذاشت.
🔹اگر صفر و صدی نگاه نکنیم، جمع کردن نخبگان متعهد نزدیک به هم، ولو در قالب فهرست انتخاباتی، در جای خود مغتنم است. در عین حال، در کنار مسئله همیشگی ازدحام لیست ها، یک مسئله مهم، افکار عمومی است. انتخابات، مردم محور و گفتمان محور است.
♦️اصولگرایان در انتخابات می خواهند به مردم چه بگویند؟ یا قبل از گفتن، چگونه به مردم معرفی شده اند؟ و حریف، چه تصویری از آنها و نتایج گفتمان شان در افکار عمومی ساخته ؟ و اَبَر ایده آنها چیست؟
🔹باید با صراحت و سر افراشته و- نه با ادبیات دو پهلو- از گفتمان توانمند و پر دستاورد انقلاب دفاع کرد؛ و بی مجامله، دست رد به نقشه های دشمن زد . انقلابی یعنی این. این به مفهوم مخالفت با تنوع تاکتیک ها و رفتارهای تبلیغاتی نیست، مشروط بر آن که اصول یک گفتمان را مخدوش نکند.
♦️مردم باید توجیه شوند که بدیل منطق پر خسارت "سازش و تسلیم و دیگر هیچ" چیست"؟ این گفتمان در عمل چه می تواند بکند؟ حاملان آن چه قدر معتبرند ؟ و چه قدر توانسته اند جوانگرایی مدبرانه بکنند؟
🔹اینها را بگذارید در مقابل سناریوی حریف مبنی بر سلبریتی بازی، رقیب هراسی و تعریف پروژه های فریبنده و شرطی سازی کننده با دشمن، نظیر برخی آمد و شد های دیپلماتیک بی سرانجام و احیانا خرده امتیازهای خارجی، مانند کاری که شب انتخابات مجلس دهم با آوردن یک ایرباس و گرفتن عکس یادگاری کردند.
♦️البته امید آن است که عبرت های تلخ این روند، مردم را با مهارت تر کرده باشد و در عین حال بخشی از تکلیف نیروهای دلسوز، بازخوانی همین عبرت هاست.
🔹اجمالا این که اولا باید هدفگذاری ها را به فراتر از انتخابات و برای کارهای میان مدت و بلند مدت توسعه داد؛ ثانیا، بسیج ظرفیت های نخبگانی، یک ضرورت برای نظام و کشور است. ثالثا هر چه هم افزایی و هم پوشانی -تعاون- بیشتر باشد، امید موفقیت بیشتر است.
#محمدایمانی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
ارسال شده از سروش:
▪️هادی امیدیفر نوشت:
۱. رئیس جمهور آمریکا پشت تریبون ایستاده؛ با همان قلدری همیشگی و وراثتیش میگوید: ما از عربستان سعودی محافظت میکنیم؛ عربستان سعودی کشور ثروتمندی است. سپس با تمسخر ادامه میدهد من پادشاه سعودی را دوست دارم اما به او گفتم ما هستیم که از شما محافظت میکنیم و بدون حمایت ما بیشتر از دو هفته دوام نمیآورید؛ پس باید هزینههای نظامی حفاظت ما از خودتان را بپردازید.
این مدل ثابت تعامل آمریکا با دیگران است. تمسخر؛ توهین؛ اجبار و دوشیدن گاوهای شیرده!
۲. ولیعهد سعودی که میکوشند این روزها او را پهلوان پنبهی اعراب مجیزگو نمایش دهند، زیر فشار رسانهها و مردمش به تحقیر و توهینهای ترامپ پاسخ میدهد: معتقدم هر دوستی که با آن کار میکنید؛ حرفهای خوب و بدی میزند که باید با آن کنار آمد!
۳. همان رییس جمهور آمریکا با همان قلدرمآبیش که که تصور میکند مدیر دنیاست ؛ پیامی میفرستد و توقع دارد مانند سعودیها و خیلیهای دیگر مخاطبش حتی از شنیدن آن پیام؛ دستپاچه شود و لابد به خود افتخار کند که فلانی برای من پیام فرستاده! اما اوضاع آنطور که او میخواهد پیش نمیرود؛ مخاطب او را شایستهی پاسخ و حتی تبادل غیر مستقیم پیام هم نمیداند!
۴. مشکل آمریکا با #جمهوری_اسلامی؛ نه هستهایست؛ نه موشکی؛ نه منطقه؛ نه حقوق بشر و نه هیچ پروندهی دیگری. آمریکا از همان روز اول پیروزی انقلاب اسلامی، نمیتوانست تحمل کند که جایی در این دنیا، حیثیت ابرقدرتی و زور و سلاح و قلدریش لگدمال شود، نمیتوانست بپذیرد در کشوری که روزی حتی اتباعش در آن حق کاپیتولاسیون داشتند؛ اجازه کوچکترین دخالتی نیز ندارد. آمریکا از همان روز اول هم هر چه از دستش برآمد انجام داد که این ایران نیز مثل بقیه دنیا بندهاش شود اما نشد و نتوانست و نخواهد توانست.
۵. صدایی که گفت هیچ جوابی برای ترامپ ندارم و او را شایستهی مبادلهی پیام هم نمیدانم؛ صدای #انقلاب_اسلامی بود؛ صدای چند صد هزار شهید انقلاب و جنگ و مدافع امنیت. صدای امام؛ صدای بهشتی؛ صدای مطهری و صدای همهی آنهایی که انقلابی بودند و انقلابی ماندند. دیروز آمریکا از انقلاب اسلامی سیلی خورد و اگر همهی دستاورد جمهوری اسلامی همین باشد که به دنیا نشان دهد برخلاف عرف غالب در عرصهی سیاست بین الملل؛ مُشرِک نیست و فقط خدا را ابرقدرت میداند باز هم بازی را برده است.
@Drsalaam
📛 روسپیهای ژاپن در آغوش مردان آمریکایی!
✖️دولت #ژاپن تنها شش روز پس از تسلیم شدن به ارتش ایالات متحده در ایام پایانی جنگ دوم جهانی، جلسهای محرمانه در محل اقامت نخستوزیر تشکیل داد که موضوعش نه ربطی به بمبارانهای هستهای داشت و نه میلیونها آوارهی جنگی، بلکه درباره غریزه جنسی سربازان آمریکایی بود!
🗽خروجی این جلسه، تشکیل «انجمن تفریح و سرگرمی» بود که در آن بیش از ۵۵۰۰۰ زن ژاپنی به عنوان روسپی برای سربازان آمریکایی مشغول به کار شدند.
💢 یکی از مقامات وقت وزارت کشور ژاپن در یک سخنرانی برای زنان کارگر در یک کارخانه در شهر کاواساکی به منظور ترغیب آنها برای پذیرفتن این مسؤولیت گفته بود: «شما باید از پذیرفتن این مأموریت احساس غرور کنید!»
🌐 منبع انگلیسی: yon.ir/k5ISb
🌐 منبع با ترجمه گوگل: yon.ir/sKXTC
🆘 @Roshangari_ir