توییت زيبا و هوشمندانه سید حسن #نصرالله دبیرکل #حزبالله لبنان با انتشار تصویر سردار #قاآنی در کنار ایت الله #رییسی و اشاره به آیه
«وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَنْ طَهِّرَا بَيْتِيَ...» : به ابراهیم و اسماعیل سفارش کردیم: «... خانهام را از هرچه رنگوبوی بتپرستی دارد، پاک کنید.» (بقره، ۱۲۵)
سیدابراهیم [رییسی]
اسماعیل [قاآنی]
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴 اتفاق غیرقابل تصور در قم!/به خاطر آقای خامنه ای اومدم!
بزرگواران
دیروز بنده افتخار اینو داشتم که نماینده جناب آقای رییسی در شعبه 210 رای گیری استان قم واقع در محله کشاورز جنوبی، کوچه 7، مدرسه شهیدان پور محمدی باشم.
حدود ساعت 8شب یا همون 8 عصر بود که، خسته شده بودم و اومدم بالای پله های ورودی رو به حیاط ایستاده م و به رفت و آمد مردم نگاه میکردم...
چند دقیقه ی از حضورم نگذشته بود که نگاهم به یه زباله گردافتاد، که یه گونی روی دوشش بود و وارد حیاط مدرسه شد.
دیدم داره میره سمت ماشینم، با کنجکاوی نگاهش میکردم و توی ذهنم داشتم به این فکر میکردم که شاید اطراف ماشین من یه بطری یا یه تیکه ضایعات دیده و میخوادبرش داره...
در کمال ناباوری دیدم گونی آبی رنگشو که پر از ضایعات بازیافتی بود و گذاشت کنار ماشینم و رو به سمت بنده حرکت کرد و در همین حال دست توی جیب بالای لباس پاره ش کرد و شناسنامه ش رو بیرون آورد و از کنارم رد شو و رفت انتهای صف تا رای بده....
مثل آدمی که آب یخ روش ریخته باشند توان حرکت نداشتم وفقط با چشمام نگاهش میکردم....
خیلی جالب اومد و رای هاشو داد و بدون هیچ جلب توجه ی برگشت که بره...
جلوشو گرفتم و ازش پرسیدم که تو چرا......؟
بهم نگاه کرد و گفت، اول آقای خامنهای گفته و دوم اومدم تا به سید اولاد پیغمبر اعتماد کنم که شاید یکمی از مشکلات زندگیم کم بشه. با گلگی از دولت روحانی گفت، اینا یه نصف قدم برای من و امثال من برنداشتند و من هم باید تلافی میکردم و نمیومدم ولی از آقای خامنه ی و مشکلات زندگیم خجالت کشیدم و اومدم تا رای بدم که ان شالله اتفاقات خوبی بعد از این بیوفته و خیلی مظلوم ازم خداحافظی کرد و رفت...
پاهام به زمین میخ کوب شده بود و داشتم به این فکر میکردم که من و امثال من کجان و این بزرگواراها کجاست.....
روم نشد ازش عکس بگیرم و فقط تونستم یه دست برای خداحافظی براش بلند کنم....
عزیزان ،دلم نیومد این خاطره رو که دیروز برام اتفاق افتاد براتون تعریف نکنم...
ولی به والله قسم، که عین واقعیت رو براتون تعریف کردم,و به همون خدا قسم که با خودم عهد کردم تا روزی که زنده هستم حتی برای یه لحظه پشت رهبرم و کشورمو هیچ وقت خالی نکنم....
سرتون درد آوردم...
✍بنده ی حقیر
منصور یوسف زاده
شنبه 29 خرداد 1400
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایران سومین طراح و تولید کننده کوره های شاتل در جهان
🔹برای نخستین بار در کشور مهندسان در شیراز موفق به طراحی و ساخت کوره های شاتل ویژه تولید چینی بهداشتی شدند.
@Fetan2
🔴چاپ ۲۸ هزار میلیارد تومان پول در یک ماه/ نقدینگی از ۳۶۰۰ هزار میلیارد گذشت
🔹بررسیها نشان میدهد که بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد تومان پول در اردیبهشت سالجاری توسط بانک مرکزی چاپ شده و پول موجود در حسابهای بلند مدت بانکی به نزدیکی ۳۰۰۰ هزار میلیارد تومان شده است.
🔹طبق اعلام بانک مرکزی رشد نقدینگی در ۱۲ ماهه منتهی به پایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ به ۳۸.۸ درصد رسیده که حجم نقدینگی در پایان دومین ماه از سال جاری به ۳۶۰۱ هزار میلیارد تومان رسیده است.
@Fetan2
زاکانی: مردم غربگرایان را استیضاح کردند
🔹روز بخور و در رو و انشاءخوانی تمام شده است. خوشحال هستیم که آه مردم پاگیر کسانی شد که هنوز با آنها کار داریم. ما امروز در سرآغاز یک مسیر هستیم و کار تازه شروع شده است. باید شعار و رقابت به عمل و رفاقت مبدل شود.
@Farsna
اسماعیل کوثری نماینده تهران در مجلس شد
🔹معاون سیاسی استاندار تهران: آقای اسماعیل کوثری با ۳۴۶،۶۴۵ رای به عنوان نماینده حوزه انتخابیه تهران شمیرانات ری، اسلامشهر و پردیس به مجلس راه یافت.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تامین ۱۰ میلیون دز واکسن برکت در تابستان
رئيس سازمان غذاودارو :
🔹حداقل ماهيانه ۱۰ ميليون دوز واکسن داخلی توليد میکنيم.
🔹تا هفته بعد سایر واکسنهای داخلی مجوز میگيرند؛ واردات واکسن قطع نخواهد شد.
🔹واکسن کوو برکت در خرداد يک ميليون دوز است اما در تابستان به ۱۰ ميليون دوز میرسد.
🔹واکسن مشترک ایران و کوبا بر روی کرونای آفریقایی و برزیلی اثربخشی قابل قبولی داشته است.
#کرونا
@TasnimNews
اعتراض
🔻تعجب میکنم یک عده میخواهند تلاش کنند بگویند آن درصدی که شرکت نکرده اند معترض بوده اند و آنانکه آمده اند معترض نبودند. این دروغ است. همه معترض بودند.
🔻حتی همتی هم میخواست بزند زیر میز، چهار تا انتقاد هم به دولت کرد که بگوید من هم معترضم و نماینده این وضع نیستم. رای آوردن رییسی هم معنایش همین بود.
🔻صحنه را درست ببینیم. آنها که رای ندادند معنای رفتارشان چه بود؟ اعتراض بود. اما سبک رفتارشان به ضرر نظام اسلامی بود و به نفع دشمن. من و شما البته میدانیم بخش قابل توجهی از این مردم اساسا چنین منظوری هم نداشتند اما بالاخره چنین برداشتی از این رفتار میشد. البته در بین کسانی که رای ندادند حساب ریزش آرا را باید از حساب جماعتی که اساسا معمولا رای نمیدهند جدا کرد.
🔻ریزش آرا حدود هجده درصد بود نسبت به متوسط ۶۶٫۸ درصد حضور در انتخابات های ریاست جمهوری. من از آن جماعت بی خیال ۳۳٫۲ درصد بیشتر نگرانم آنها بی خیالها هستند که حدود ده پانزده درصدشان با دو قطبی ها میایند و بدون دو قطبی ها هم نیستند ما بقی هم اساسا نیستند. جامعه ایران حتی سال ۵۸ هم که رای به جمهوری اسلامی داده شد، در انتخابات ریاست جمهوری بعد آن همین مقدار ریزش داشتند حضور ۶۷ درصدی مردم. در اوج جنگ و دهه شصت هم همینطور. یعنی برایش خیلی اعمال اراده در ریاست جمهوری مهم نیست. اما این هجده درصد اعتراض داشتند و رای ندادند. این هجده درصد رفتارشان معنا دار است.
🔻جماعت آرای باطله اما روش دیگری انتخاب کرده بودند. اینها میخواستند رفتارشان به ضرر نظام تمام نشود ولی اعتراض هم نشان دهند. شخصا سه چهار مبلغ و مروج از جریانات مختلف را دیدم که با همین استدلال ترغیب به رای سفید میکردند. برخیشان با رفتار این بار شورای نگهبان کدورت داشتند برخیشان هم با دولت برخیشان هم کسی را مفید نمیدیدند. اما حاضر نبودند پازل احمدی نژاد و بی بی سی را پر کنند.
نگاه نکنید اگر بی بی سی و احمدی نژاد اینها را به نفع خود فاکتور میکنند دلیلش این است که میخواهند شکست خوردن پروژه شان را ماست مالی کنند. بله اینها هم معترضند اما رایشان به سبد شما که نخواهد رفت.
🔻آرای آقای رضایی هم برایم جالب است و آن اینکه خیلی ها فکر میکردند مشکل این مردم فقط گرسنگی است. اشتباه کردند. فهم مردم ایران کار هر کسی نیست. حقوق دادن به زنان خانه دار و یارانه فلان مقداری هم مردم را نمیتواند همراه کند. البته یقین دارم رای به رضایی هم حتی به دلیل این موارد نبود صرفا. ولی به هر حال شعارهای اقتصادی رفاهی صرف هم شکست خورد.
🔻خلاصه محاسبه انتزاعی و دور از واقعیت نباید کرد. همه فشارها برای رای ندادن شکست خورد. هجده درصد ریزش آرا که آنهم انصافا با کارشکنی دولت روحانی رخ داد و الا قطعا چند درصد آرا بیشتر از این میبود. بازی بی بی سی و احمدی نژاد و میرحسین شکست خورد. بد هم شکست خورد. نظام اسلامی سربلند شد و منشا و رهبر تغییر و تحول شد و این ارزشمند است. ایران نیز هم اراده مقاومتش را به رخ کشاند چه با اصل حضور چه با نوع انتخابش، و هم صدای اعتراضش را به اعلی صوت فریاد زد. اینها زیبایی رفتار جامعه ایران است.
#علی_مهدیان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستند فروشنده۳ (قسمت دوم)
🔴امام خمینی (ره):
🌹حضرت رضا، علیه السلام، به حضرت جواد، سلام اللّه علیه مرقوم فرمود:
«شنیدم غلامان تو وقتى سوار مى شوى، تو را خارج مى کنند از در کوچک، آنها بخل مى کنند و مى خواهند تو به کسى چیزى ندهى. به حق من بر تو که بیرون رفتن و داخل شدنت نباشد مگر از در بزرگ. و وقتى سوار شدى همراه خود طلا و نقره بردار و هیچ کس از تو سؤالى نکند مگر آنکه به او عطا نمایى. و از عموهاى تو هر کس از تو سؤالى کرد، کمتر از پنجاه دینار به او مده، و اگر بیشتر خواستى بدهى، اختیار با تو است. و من اراده کردم به این امر اینکه خداوند مقام تو را رفیع فرماید، پس انفاق کن و ترس مکن که خداوند بر تو سختگیرى فرماید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#امام_خمینی
شرح چهل حدیث، ص403
▪️تعدادی از زنان ایرانی در نزدیکی محل شعب اخذ رأی در خارج از ایران مورد آزار فیزیکی و کلامی قرار گرفتند؛ میان خودمان بماند از سنگ صدا درآمد اما از بعضی از «فمینیستها» صدا درنیامد.
💬 Hamidreza Sedaghat
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
انتخابات حماسه بود
خام خونآشامان نشوید
انتخابات 28 خرداد از جهات مختلف، حائز اهمیت است و نباید اجازه داد سارقان حرفهای سیاست و رسانه، «حقیقتربایی» کنند. سارقان حرفهای، سوژه را سرگرم میکنند، یا شوک به او میدهند، و هنگامی که گیج شد، سرمایهاش را میربایند. «مردمربایی» یا «ربودن افکار عمومی»، کار روتین کلاهبرداران سیاست است. چنانکه روایت انتخابات را از پله دوم، بلکه چهارم و پنجم انجام میدهند!
گفتنی درباره انتخابات، بسیار است و در این مجال، تنها به چند مورد اشاره میشود:
1- آمریکا، انگلیس و اسرائیل، به واسطه انتخاب آقای رئیسی و پیشبینی روی کار آمدن دولتی باانگیزه و انقلابی، ضربه کمنظیری از ملت ایران خوردهاند. اما پادوهای آنها پس از ناکامی در مأموریت اول، اکنون تقلا میکنند حقیقت پیروزی بزرگ ملت ایران و شکست سهمگین دشمنان او را تحریف کنند. حتما میزان مشارکت و تحلیل علل نوسان آن مهم است و باید آسیبشناسی شود. اما مهمترین اتفاق انتخابات، شکست اردوگاه دروغی است که به مدت چند ماه، در حال اجرای سنگینترین عملیات روانی برای تمدید «مدیریت منفعل نسبت به غرب» و ممانعت از انتخاب رئیسجمهور انقلابی بود. انتخابات 28 خرداد، روز عزای بزرگ آمریکا و انگلیس و اسرائیل (و ارتجاع سعودی) است که برای جبران سرشکستگیهایشان در منطقه، روی انتخابات ایران سرمایهگذاری وسیعی کرده بودند. هزاران وطن فروش در داخل و خارج هم در این میان، عارشان نبوده که با خیانت به مردم خود، کاسبی کنند.
2- بخشی از این سامانه سیاسی و رسانهای آلوده، همان است که «اکبر- گ» (از عناصر فراری مدعی اصلاح طلبی)، اواخر اسفند 98 درباره یک قلم خیانت شان نوشت:
«ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشتافکنی پیرامون شیوع کرونا در ایران است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم. تلویزیون مال بنسلمان است و «منبع معتبر» هم کسی جز خود او نیست... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
3- موضوع کاهش مشارکت را باید درست روایت کرد. از تأثیر حداقل ده درصدی کرونا بر اساس پیشبینی همه مراکز نظرسنجی که بگذریم، بسیاری از مردم چند سال است با نتایج سوء مدیریت برخی دولتمردان، دست و پنجه نرم میکنند. در واقع کشور همزمان با تحریم دشمن، گرفتار سوء مدیریت داخلی بوده است. مردم در هفت، هشت ماه گذشته، شاهد دستورهای پیاپی گرانی از سمت دولت، دپوی چندباره میلیونها تن کالا در گمرکات و بنادر، کمیابی کالاهای اساسی، و معضل مسکن و اجارهبها بودهاند. برخی مدیران، متأسفانه چنان قبل از انتخابات با معیشت طبقات ضعیف تا کردند که گویا نه غم مردم را میخورند و نه متولی تدارک امید و نشاط برای مشارکت انتخاباتی هستند.
4- این خبر را مرور کنید؛ سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب اتحاد ملت)، ۱۶ آذر ۱۳۹۸ درباره شوک بنزینی سال 97، به سایت انصافنیوز گفت:
«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشتپرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه بههم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاعنرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود»!
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️ای در رگانم خون وطن؛
ای پرچمت ما را کفن
دور از تو بادا اهرمن
ایران من، ایرانِ من
💬 امیر تنها
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحقیر مشاور وزیر خارجه سعودی در پخش زنده شبکه روسیاالیوم؛ شما انتخابات برگزار کنید اگر 2 درصد هم شرکت کردند ما می گوییم بزرگترین انتخابات تاریخ را شما رقم زدید!!
💢 دکتر "خلیل نصرالله"، کارشناس بخش عربی شبکه راشاتودی در واکنش به اظهارات "سالم الیامی"، مشاور آل سعود که مدعی بود انتخابات در ایران سالم نیست، گفت:
🔺"فقط 200 تا 220 شبکه فارسی زبان و رسانه های بین المللی علیه ایرانیان فعال بودند تا آنان را از شرکت در انتخابات منصرف کنند؛ جان بولتون را به یاد آورید که می خواست عید را در تهران برگزار کند؛ با وجود همه اقدامات غربی ها و آمریکایی ها علیه ایران این انتخابات پیروزی بزرگی برای آنان به حساب می آید"
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 روحانی طی ۸سال بیش از ۱۰۰ بار ازواژه #رفراندوم استفاده کرد و هیچوقت نه موضوعش را مشخص کرد نه رسماً نامه و درخواستی به مجلس ارائه کرد(برای تصویب در مجلس)!
🔹اما همه دیدیم چه درانتخابات ۱۳۹۶ و چه در #انتخابات_۱۴۰۰ نتوانست یانخواست یک انتخابات بدون حاشیه و تخلف وآرام برگزار کند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما که میگفتید عرب نمی پرستید چرا رفتید طرفدار بن سلمان شدید؟
پاسخ دندان شکن یک بانو رای دهنده ایرانی در خارج از کشور به مزدوران منافقین و سلطنت طلبان
پ؛ن؛منافقین و سلطنت طلب های مدعی حقوق بشر و مزدور آمریکا و اسرائیل در روز #انتخابات مزاحمت زیادی ایجاد کردن برای ایرانیان خارج از کشور از فحاشی های کثیف تا ضرب و شتم ایرانیان در دستور کارشان بود...به نظرتون اگه چنین اتفاقی در ایران رخ میداد علیه یک تبعه خارجی اصلا یک ایرانی!ضد انقلاب و کشورای خارجی چه میکردن؟!تا تحریم ایران پیش میرفتن!!و ماه ها تیتر خبر ها و مانور رسانه ای علیه ایران !
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
👇👇👇
مشکل این ریزش پایگاه اجتماعی، در درون این طیف و کارنامهشان است. استناد به رای باطله که میتواند دلایل متعدد داشته باشد، یا آنها که به هزار و یک دلیل رای ندادهاند، مشکل جبهه اصلاحات را برطرف نمیکند.
به نظر میرسد بخشی از سروصدا و هیاهو درباره میزان مشارکت، لاپوشانی ناکامی انتخاباتی و ضمنا تلاش برای ترمیم شکاف عمیقی است که در این جبهه رخ داد و موجب عبور رسمی از تحریمیهایی مثل موسوی و برخی احزاب همسو شد. این همان شکافی است که در اثر ریزش پایگاه اجتماعی، ابتدا «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان» (شعسا) را در بحبوحه انتخابات مجلس به انحلال کشاند و سپس در «نهاد اجماعساز اصلاح طلبان» (ناسا)، موجب دودستگی شد. این شکاف، میان آنهایی است که میخواهند زیر سقف ایران و جمهوری اسلامی باشند، و آنها که پا در مسیر بیبازگشت خیانت گذاشتهاند.
9- مشارکت بالا بسیار مطلوب است، اما کافی نیست و باید دید چه چیزی به آن ضربه میزند؟ در دو انتخابات ۹۲ و ۹۶، حدود ۷۳ درصد رای دادند. اما خروجی وعدههای خلاف واقع، جز یأس و سرخوردگی عمومی نبود؛ چنانکه مقبولیت فرد منتخب آن روز، اکنون زیر شش درصد است. مغرضان بهانهجو، مشارکت بالا باشد یا پایین، بهانهای برای شیطنت پیدا میکنند. مگر انتخابات سال 88 با مشارکت 85 درصد مردم برگزار نشد؟ آیا مغرضان دهانشان بسته شد، یا از روزنی دیگر وارد شدند؟ اتفاقا وضعیت امروز کشور، بسیار با ثباتتر از انتخابات 88 است، چرا که اغلب نامزدها برخلاف سال 88، در تله نامزدهای بداخلاق برای دوقطبی کردن فضا و به جان هم انداختن مردم نیفتادند؛ مخصوصاًً نامزد پیروز که انصافا ترازهای بالای اخلاقی را نشان داد و «ادب مرد به ز دولت اوست» را به تصویر کشید. بداخلاقیهای 88 و بیانصافیهای 92 و 96، اسباب تبدیل جشن ملی مشارکت، به تلخکامی بود.
10- خبر مهم انتخابات، تغییر ریل دولت به خدمتگزاری و اعتماد و اتکا به ظرفیتهای بزرگ کشور است. اما هیاهوی بزرگی به راه افتاده تا این خبر بزرگ را غیب کند یا از چشمها بیندازد. این پیروزی، به اندازه انتخابات مجلس و شاید بیش از آن ارزشمند است، بهویژه اینکه نرخ مشارکت در این دو سال، 7 درصد افزایش یافته است. آقای رئیسی با وجود حجم بیسابقه تخریبها، به اندازه دو رئیسجمهور قبلی در اولین دوره انتخاب آنها (سالهای 84 و 92) رای کسب کرده؛ اما با وجه تمایز «رعایت اخلاق و انصاف». او فقیه و حقوقدانی متخلق است که به جای هوچیگری سیاسی، مبارزه واقعی با فساد دانهدرشتها کرده است. رئیسی همانقدر که به شخصیت محبوب ملی در این سالها تبدیل شده، مغضوب مفسدان دانهدرشت و کابوس شبانهروز آنهاست.
11- انتخابات، بخشی از مصاف آخرالزمانی جنود عقل و ایمان و امید، با جنود شیطانی جهل و یأس بود. ملت ایران در این مواجهه، با وجود قصور و تقصیر برخی مدیران، خوش درخشید. پس از این هم، بار اصلی بر دوش دولت تازهنفس است که ضمن همدلی و هماهنگی با دو قوه دیگر، تقویت امید و اعتماد و همت عمومی برای ساختن ایرانی قویتر و با نشاطتر را اولویت حرکت خود قرار دهد؛ انشاءالله.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi