🔴رغد صدام، دختر صدام حسین، به مناسبت شانزدهمین سالگرد اعدام پدرش یه پیام صوتی داده گفته: ظلم پایدار نخواهد ماند و به زودی دوران جدیدی در عراق توسط قهرمانان خاموش وطن آغاز خواهد شد.
🔹چه جالب! برانداز های اسکل ماهم چهل و پنج ساله از این مزخرفات میگن ولی یکی بعد از دیگری سقط میشن و این آرزو رو به گور می برن.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خشونت و آزار و اذیت جنسی کودکان در زندانهای رژیم صهیونیستی
🔹گزارش کادر پزشکی سازمان ملل در غزه در نشست شورای امنیت درباره بحران انسانی غزه: ۱۴ هزار کودک در غزه کشته شدند.
🔹️تلاشهای ما به عنوان تیم پزشکی برای غزه اصلا کافی نیست و بخاطر محدودیتهای ایجاد شده ناکام مانده.
🔹️در غزه هیچ نقطه ای امن نیست.
🔹️اکثر کودکان در زندان های اسرائیل هدف خشونت و آزار و اذیت جنسی قرار گرفتند.
@fetan2
#امام_حسین ع
#اربعین
🏴 صبر کن و از پیروان ما بخواه که صبور باشند... زمین از آن خداوند است و به هرکه خواهد میراث خواهد داد...
🔻 اندیشه پژوهان استاد #رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
#امام_حسین ع
#اربعین
🏴 مکتب حسین(ع) یعنی در عین قاطعیت و محکمبودن، مؤدب و متواضع باش...
⬅️ هرکس را که می بینی بگو او از من بهتر است...
🔻 اندیشه پژوهان استاد #رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
✅عصبانیت اصلاح طلبان رادیکال از وفاق ملی مجلس و دولت
🔺در حالی که در خوشبینانه ترین حالت ممکن هم دو سه نفر از وزرای پیشنهادی احتمال عدم اعتماد داشتند، اما مجلس انقلابی سیزدهم برای وفاق ملی که از شعارهای اصلی دولت دکتر پزشکیان است، به تمامی وزرای پیشنهادی رای اعتماد دادند.
🔺نگاهی به تیتر های امروز روزنامههای جریان اصلاحات نشان می دهد که آنها شدیداً از این موضوع عصبانی هستند.
🔺استفاده از واژه هایی مثل: توافق، اجماع و اتفاق ملی به جای وفاق ملی گویای این مطلب است که اصلاح طلبان در برابر این حرکت مجلس که نشان از عقلانیت مجلس انقلابی برای تشکیل هرچه سریعتر کابینه که از خواسته های موکد رهبر معظم انقلاب بود تا چه حد ناراحت و سردرگم هستند.
✍سعید میرزایی
#جریانـشناسی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
33.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مستند | مرد پولادین
✏️ رهبر انقلاب: من آقای لاجوردی را در دورهى مبارزات، به عنوان مرد پولادین مىشناختم. در بین دوستان، آن کسى که از کتک خوردن و اقدام کردن و زندان رفتن و آمدن بیرون و دوباره رفتن، خسته نمىشد، آقاى لاجوردى بود؛ در دورهى کار و تلاش براى حکومت اسلامى هم الحمدلله ایشان همینطور عمل کردند. ۱۳۷۷/۲/۱۴
🗓 یکم شهریور ماه مصادف است با سالروز ترور مجاهد فی سبیل الله شهید سید اسدالله لاجوردی، مبارز انقلابی و دادستان پیشین انقلاب اسلامی و رئیس سابق سازمان زندانها که در محل کار خود در بازار تهران و به دست عوامل سازمان تروریستی منافقین در سال ۱۳۷۷ به شهادت رسید.
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
📍 تحلیلی بر یک رأی اعتماد پرابهام!
🔹️ مدتی بود می خواستم درباره شکل گیری کابینه جدید نکاتی بنویسم
اما بهتر دیدم اندکی صبر کنم تا مجلس نظرش را در خصوص وزرای پیشنهادی اعلام کند و بعد بنده نکاتی را بنویسم.
🔹️ مؤکداً توصیه میکنم محور های ذیل را در ذهنتان کنارهم بگذارید و خوب به آنها فکر کنید تا تحلیل درستی از اتفاقات امروز مجلس داشته باشیم:
۱_ پزشکیان در مرحله اول معرفی وزرا نشست هایی را با دستگاه های نظارتی کشور داشت و تا آنجا که بنده میدانم و البته اطلاعات دقیقی هم دارم همه افرادی را که دستگاه های نظارتی در خصوص آنها نظر منفی داشتند کنار گذاشت و انصافا همکاری بسیار خوب و قابل تقدیری در گام اول با این دستگاه ها انجام داد.
اگر افراد لیست اول به مجلس معرفی شده بودند و رأی میآورند کشور دچار چالش بسیار بزرگی می شد. گزینه های اولیه برای وزارت_کشور، اطلاعات و دفاع و برخی وزارت خانه های مهم دیگر، بعد از نظر منفی دستگاه های نظارتی، با روی گشاده توسط پزشکیان کنار گذاشته شد. الا یکی از وزرا که به دلیل دوستی و ارتباط شخصی پزشکیان او درخواست داشت تا با یک ارشاد و توجیه و تعهد، دستگاه های نظارتی صلاحیتش را تایید کنند و به قول معروف، به او ببخشند!
۲_کشور به لحاظ شرایط داخلی نیازمند وفاق، همگرایی، کاهش درگیری های سیاسی، رفع چالش های حوزه اجتماعی و آرام سازیِ گسل های اجتماعی است. بعد از فتنه۱۴۰۱ کشور به لحاظ سیاسی اجتماعی در وضعیت بسیار بدی قرار گرفت. شکل گیری دولت پزشکیان که تقریبا از عمده سلایق سیاسی کشور در درون آن حضور دارند میتواند تاحدی کاهش دهنده چالش های سیاسی و فرونشاننده گسل های اجتماعی باشد. وفاق بین مجلس و دولت در این راستا میتواند بسیار موثر باشد.
۳_ شرایط بین الملی و منطقه ای پیش روی کشور فوق العاده حساس است، حتی از دوران دفاع مقدس و حوادث چهل سال گذشته نیز این شرایط خطیر تر و پیچیده تر است.
کشور اکنون نیازمند یک وفاق داخلی و همگرایی سیاسیِ جریان های مختلف سیاسی و تشکیل دولت قوی و یک حاکمیت کاملا همدل و همسو است تا بتوان از این پیچ تاریخی حساس عبور کرد. در چنین شرایطی لازم بود مجلس در یک مصلحت اندیشی قابل درک و منطقی و تا حدودی تساهل در معیار ها، تشکیل یک دولت هماهنگ با مجلس را رقم بزند. بی شک اگر رأی اعتماد وزرای کابینه چالشی می شد و یک دعوای سیاسی کش دار در قالب رد وزرا و معرفی وزرای جدید شکل میگرفت، کشور دچار ضعف انسجام ملی در داخل می شد و برای نقش آفرینی منطقه ای دچار چالش و ضعف میگشت.
۴_ رهبرانقلاب و برخی مسئولین نظارتی، با توجیه رئیس جمهور نسبت به این شرایط خطیر و توصیه به کنار گذاشتن گزینه های پرمسأله، زمینه تسریع و تسهیل شکل گیری دولت را فراهم نمودند.
۵_واقعیت این است که پزشکیان ضعیفترین رئیس جمهور تاریخ پس از انقلاب است، کابینه هم خیلی قوی نیست. در این شرایط مجلس میتوانست برخی از وزرا را رد کند و یا در برخی موارد به بعضی از وزرا مثلا وزیر خارجه رأی پایینی بدهد. اما در این صورت چالش تشکیل کابینه ادامه مییافت و ممکن بود پزشکیان با روحیاتی که دارد به تقابل با مجلس بپردازد و زمینه یک نزاع سیاسی فراهم شود اما به نظر بنده مجلس امروز تقریبا هوشمندانه رفتار کرد و با درک راهبردی از شرایط موجود یک انعطاف تاکتیکی نشان داد و با این انعطاف هم پزشکیان را به اصطلاح نمک گیر خود کرد، هم نقد های خود را به وزرا پیشاپیش اعلام کرد و از آنها خواست تا در مسیر اجرایی کشور به این نقد ها توجه کنند.
۶_ما نیازمند عبور پیروزمندانه از شرایط کنونی هستیم. رویارویی ما با نظام سلطه صهیونیستی عالم در نقطه کانونی فلسطین اشغالی و در برابر رژیم کودک کش قطعیست. بنابراین یک آمادگی ملی و انسجام داخلی نیاز داریم که لازمه اش برخی انعطاف های تاکتیکیست. معنی این انعطاف پایین آمدن از اصول نیست.
۷_ دو اتفاق در جلسات رأی گیری اصلا خوب نبود، اول انتساب معرفی وزرا به رهبر انقلاب توسط پزشکیان که قرائت درستی از ماوقع رایزنی های رئیس جمهور با رهبری نبود و
دوم اینکه مجلس میتوانست در خصوص بعضی از وزرا با صراحت بیشتری نظر بدهد. به نظر یک رأی قاطع حمایتی به کلیت کابینه تعارضی با رأی منفی به دو یا سه گزینه پیشنهادی که واقعا حداقل شرایط لازم را ندارند، نداشت. رأی اعتماد_لیستی و یکدست شائبه ذهنی منفی در جامعه ایجاد می کند. بخشی از نتایج این رأی اعتماد قطعا توسط جامعه به زد و بندهای سیاسی تفسیر خواهد شد. کاش قالیباف و برخی بزرگان دیگر در مجلس حواسشان به این آسیب بود!
🆔@ghalibaffan
🔥فتنه سازی دو نبش
#رای_اعتماد
#هشدار
🔻بدخواهان وقتی که از تنش سنگین میان مجلس و دولت که می توانست همزمان اقتصاد و #پاسخ_سخت به اسرائیل را دچار اختلال کند، ناامید شدند؛ می خواهند با فتنه سازی و روایت دروغ، هم چهره خارجی نظام را غیردموکراتیک جلوه دهند و هم انقلابی های داخل را دلسرد کنند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
41.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️این آیه رو برای اونهایی که اربعینی نیستند بخونید
📍سفرنامه اربعین استاد پناهیان را در کانال پناهیان اربعین دنبال کنید👇
@panahian_arbaein
🔴 دعوت حماس به تظاهرات گسترده در سراسر جهان در روز جمعه
🔹جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیهای از تمامی مردم فلسطین و ملتهای منطقه و جهان خواست تا فردا (جمعه) در اعلام حمایت و همبستگی با مردم غزه دست به تظاهرات و تجمع بزنند.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آغاز نخستین سفر استانی وزیر کشور
🔹اسکندر مومنی با استقبال استاندار و مقامات استان برای بازدید از مرز خسروی وارد کرمانشاه شد.
🔹قرار است وزیر کشور ضمن بازید اززیرساخت های مرز در جریان تردد زائران اربعین از این مرز قرار بگیرد.
@fetan2