فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افزایش ۴۰ هزار نفریِ کارکنان دولت در ۳ سال
🔹 رئیس سازمان اداری و استخدامی: تعداد کارکنان دولت در ابتدای دولت سیزدهم ۲ میلیون ۲۴۵ هزار و ۶۲۴ نفر بود که امروز تعداد کارکنان دولت به ۲ میلیون و ۲۸۰ هزار و ۸۷۵ نفر رسید
🔹در دولت سیزدهم ۲۲ آزمون استخدامی برگزار شد.
🔹حق اولاد در دولت قبل ۹۶ هزار تومان بود، امروز حق اولاد کارمندان دولت ۸۶۰ هزار شده و ۹ برابر افزایش پیدا کرده.
@Farsna
🔻دیانت در نسخۀ لیبرالهای مذهبی -۴
🖊مهدی جمشیدی
۱. لیبرالهای مذهبی، معتقد به «دیانت فردی» هستند و نه «دیانت ساختاری». میان این دو، تفاوتهای بسیار مهمی وجود دارد؛ چنانکه باید گفت انقلاب اسلامی، حاصل گرایش اجتماعی به دیانت ساختاری یا توحید اجتماعی بود. از جمله میتوان به مباحث معرفتیِ آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۳ شمسی اشاره کرده که اکنون در قالب کتابی با عنوان «طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» به چاپ رسیده است. ایشان در این درسگفتارها، یک هدف عمده را دنبال میکرد؛ اینکه نشان بدهد توحید، فقط یک عقیدۀ ذهنی نیست که اثری بر مناسبات و معادلات اجتماعی نداشته باشد، بلکه آموزۀ «توحید»، هم از ذهن فرد خارج میشود و سبک زندگی او را دربرمیگیرد، و هم به لایۀ ساختارهای اجتماعی تعمیم مییابد و آنها را به خدمت غایات خویش درمیآورد. حضور اجتماعیِ دین به این معنی است که دیانت، امری فردی و شخصی نیست، بلکه دین آمده تا جامعه را در جهت کمال و سعادت به حرکت درآورد و لازمۀ این امر، در اختیار داشتن ساختارهای اجتماعی و از جمله حاکمیّت سیاسی است. بنابراین، باید از طریق «انقلاب اجتماعی»، حاکمیّت طاغوتی را برچید و حاکمیّت الهی را بنیان نهاد تا امکان ایجاد تغییر در ساختارهای اجتماعی فراهم آید. در غیر این صورت، همواره دین و دینداری در زندگی شخصی و یا حداکثر پارههای کوچکی از اجتماعات مؤمنانه، محدود میماند و حکم خدا در جامعه، مستقر نمیگردد. اینجاست که عمق شکاف و گسست لیبرالهای مذهبی با گفتمان انقلاب، آشکار میشود.
۲. اگر بنا بود که دیانت در حریم خصوصی و حوزۀ شخصی، محدود و منحصر بماند و ساختارهای رسمی و اجتماعی، بیطرفی و بیتفاوتی در پیش بگیرند و کسانی با عنوان اینکه رویکرد دینی، رویکرد ایدئولوژیک و تنگنظرانه و انحصاری است، حیات دین را در ساختارهای رسمی انکار کنند، انقلاب اسلامی موضوعیّتی نمیداشت. سخن انقلاب ایران، «اسلام سیاسی» بود و این سخن، بهطور کامل در برابر رویکرد سکولاریستی قرار دارد. «سکولاریسم»، حضور رسمی و حاکمیّتی دین را برنمیتابد، اما مخالف دیانت شخصی و خصوصی نیست و از این جهت، با دیانت تعارضی ندارد. لیبرالهای مذهبی نیز به این عنوان که نباید دین را تحمیل کرد و یا جامعۀ ایران، متکثّر و چندپاره است و باید معیارهای عامتری از دین را برای همبستگی برگزید و ...، دین را به حاشیۀ مناسبات اجتماعی میرانند و آن را به امر شخصی فرومیکاهند. البته عوام، به زندگی شخصیِ لیبرالهای مذهبی مینگرند و چون در مشاهدات خویش، استناد آنها به قرآن و نهجالبلاغه و حضورشان در مسجد و هیأت و ... را مییابند، گمان میکنند که روایت اینان از دیانت و توحید، همان سخن انقلاب اسلامی است؛ درحالیکه اینان، حداکثر در زندگی شخصی خویش، «متدیّن» هستند، اما در عرصۀ حکمرانی، «متجدّد» هستند و همه یا بسیاری از آموزهها و احکام قطعیِ دین را نادیده میگیرند. در واقع، دو شخصیت متفاوت دارند: شخصیت فردی اینان، متدیّن است اما شخصیت سیاسیشان، سکولار است. عامه، قادر نیستند میان این دو سطح، تفکیک کنند و از دیانت فردی، نتایج مطلق میگیرند و تصوّر میکنند دیانت فردی، حداکثر و سقف دیانت است.
۳. اگر یک سیاستمدار، به جای الگوی توسعه، از الگوی اسلامی-ایرانیِ پیشرفت سخن گفت؛ علوم انسانیِ غربی را کنار زد و علوم انسانیِ اسلامی را تأیید کرد؛ سبک زندگیِ غربی را ملامت کرد و در پی بسط سبک زندگیِ اسلامی بود؛ انقلابیگری را نامعقول نشمرد و حامی نظریۀ نظام انقلابی بود؛ از استقرار احکام فرهنگیِ شریعت در جامعه دفاع کرد و سیاست تمایز را بر سیاست هویّت ترجیح نداد؛ مردمسالاری را در چهارچوب دین پذیرفت و توافق جمعی و هوس عمومی و میل ولنگارانه را اصل قلمداد نکرد؛ فضای مجازیِ غربی را بر اساس قاعدۀ نفی سَبیل، برنتابید و در پی مرزبندی با جهانهای فرهنگیِ بیگانه بود؛ مقاومت در برابر عالَم تجدّد را صواب دانست و جهانیسازی و غربیشدن را اصل قلمداد نکرد و سازش را بر چالش ترجیح نداد؛ اقتصاد ملّی را بر پایۀ تولید ملّی و استقلال بنا نهاد و به دنبال شرطیسازیِ معیشت مردم نسبت به بیگانگان نبود؛ از اصحاب فتنه و براندازی و استحاله فاصله گرفت و به روی آنها لبخند نزد و به آنها دست دوستی نداد؛ با جریان اباحهگری و بیبندوباریِ فرهنگی، همراه نشد و در برابر کشف حجاب، سیاست رهاسازی و بیمسئولیّتی را در پیش نگرفت؛ و ... میتوان چنین سیاستمداری را انقلابی دانست نه یک لیبرال مذهبی. اما در جریانهای اصلاح و اعتدال، هیچ سیاستمداری به گزارههای یادشده، اعتقاد ندارد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید
مکلمور، خوانندهی معروف آمریکایی عجب حرفهای شگفتانگیزی در مورد #فلسطین میزنه؛ اونم کجا؟ تو دل جمعیتی که تو آلمان برای شرکت در کنسرتش اومدن.
🔹میگه دولت ایالات متحده و دولت آلمان دیگه گندش رو درآوردن! این قلبهای ماست که باید ما رو هدایت کنه نه دولتمردان ما👏
🔺فرقی نمیکنه که طرف تو ایران باشه یا آمریکا یا آلمان یا هر جای دیگهای؛ قلبی که زندهست نمیتونه نسبت به این همه ظلم و جنایت سکوت کنه👌
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چشمپوشى از خطای دیگران
#نهج_البلاغه
▫️مِنْ أَشْرَفِ [أَفْعَالِ] أَعْمَالِ الْكَرِيمِ، غَفْلَتُهُ عَمَّا يَعْلَم.
🟠خود را به بى خبرى نماياندن از بهترين كارهاى بزرگواران است.
✍كمتر كسى است كه عيب پنهانى يا آشكارى نداشته باشد و كمتر دوستى پيدا مى شود كه درباره دوستش كار نامناسبى، هرچند به عنوان لغزش انجام ندهد. افراد بزرگوار و باشخصيت كسانى هستند كه عيوب پنهانى افراد را ناديده مى گيرند و از لغزش دوستان چشم پوشى مى كنند و هرگز به رخ آنها نمى كشند. اين كار، اولاً سبب مى شود كه آبروى مسلمان محفوظ بماند; آبرويى كه ارزش آن به اندازه ارزش خون اوست. ثانياً سبب مى شود فرد خطاكار يا صاحب عيب جسور نگردد و از همه اينها گذشته سبب مى شود رابطه مسلمان ها با يكديگر محفوظ بماند. در اسلام، غيبت از بزرگ ترين گناهان شمرده شده و اين همه تأكيد براى حفظ آبروى مسلمانان است.از سويى ديگر مى دانيم خداوند ستار العيوب است و دوست دارد بندگانش نيز ستار العيوب باشند و تغافل يكى از طرق پوشاندن عيوب مردم است.
📘#حکمت_222
@nahjol_balagheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مخبر: یکی از خصوصیات شهید رئیسی این بود که همیشه در دسترس بود
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر گردشگری: آقای مخبر پدیدۀ ۲ ماه اخیر بودند
🔹اگر برای این ۲ ماه بخواهیم از یک پدیده یاد کنیم موافقان، مخالفان و شخصیتهای مختلف سیاسی بر این باورند که شما پدیده بودید.
🔹درست است که شما یک سابقهای داشتید و امین رئیسجمهور شهید بودید اما جوهره، رفتار و برخوردهای مدیریتی و مواضع سیاسیتان، انصافاً در نوع خود کمنظیر بودید.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده: از طرف بانوان کشور از آقای مخبر تشکر میکنم؛ هر جا کار بانوان گیر میکرد تنها مدافع آنها شما بودید.
@Farsna
سخنگوی وزارت خارجه گزارش کذب گزارشگر سابق شورای حقوق بشر را شدیداً محکوم کرد
🔹کنعانی ضمن محکومکردن انتشار گزارش کذب جاوید رحمان، گزارشگر سابق شورای حقوق بشر گفت: این گزارشگر سابق با اتکا به عنوان بینالمللی و در ادامهٔ خدمات خود به گروهک تروریستیِ منافقین در آخرین روزهای دورهٔ کاریاش، منویات این گروهک تروریستی را دنبال کرده و بدیهی است ادعاهای او فاقد هرگونه وجاهت قانونی بوده و کاملاً مردود است.
🔹مقامات سازمان ملل، بهویژه دفتر کمیسر عالی حقوق بشر مسئولیت قانونی دارند تا مانع از سوءاستفاده و مهیاسازیِ زمینه برای پیگیریِ اهداف مغرضانه، شخصی و یا گروهی علیه کشورها شوند و ایران حق قانونی خود را برای اعتراض به این روند غلط محفوظ میداند.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سایت جدید سپاهنیوز به آدرس sepahnews.ir رونمایی شد.
@Farsna
وزیر اطلاعات: مردم در اجاره دادن ملک و بهکارگیری اتباع غیرمجاز حساسیت بیشتری داشته باشند
🔹بعد از بیانیهای که وزارت اطلاعات داد، با همکاری و همراهی که هیئتها و مجموعههای فرهنگی و نیز هوشیاری مردم داشتند، در عملیاتی حدود ۲۰ نفر از افرادی که معمولا از افراد و اتباع غیر مجاز محسوب میشوند، شناسایی و دستگیر شدند.
🔹حدود ۱۲ نفر از آنها، افراد عملیاتی بودند که برای عملیات به داخل کشور آمده بودند و ۲ نفر از آنها از رهبران گروههای داعشی و تکفیری و وابسته به کشورهایی بودند که با ما همسایه نیستند.
🔹از مردم میخواهم در اجاره دادن ملک و بهکارگیری اتباع غیرمجاز حساسیت بیشتری داشته باشند. کار جدیدی که تروریستها شروع کردند، این است که برای عادیسازی به خانواده میآیند.
@Farsna - Link
اعتبارنامه پزشکیان توسط اعضای شورای نگهبان امضا شد
🔹سخنگوی شورای نگهبان: اعتبارنامه رئیسجمهور منتخب توسط اعضای شورای نگهبان امضا و به دفتر رهبر انقلاب تقدیم شد.
@Farsna
از طرح نور چه خبر؟
🔹جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: قانون ملاک کار ماست و با تغییر دولتها خللی در اجرای طرح نور بهوجود نمیآید.
🔹برخورد با جرم مشهود از وظایف ذاتی انتظامی است؛ ما اسیر امواج نخواهیم شد.
🔸طرح نور یا همان طرح عفافوحجاب با ابلاغ سردار رادان از روز ۲۵ فروردین در معابر و اماکن سراسر کشور به مرحله اجرا درآمده است.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر صمت: واردات خودروهای برقی و هیبریدی هیچ محدودیتی ندارد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ۹ استان کشور آلوده به تب دنگی
🔹معاون وزیر بهداشت: ۹ استان کشور آلوده به تب دنگی هستند.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یه روز یه اصلاح طلب متناقض حرف نزد مُرد!
🔹ایشون مدیر مسئول انصاف نیوز هستن که بوی از انصاف نبردن!
@fetan2
🔴 نگران ایده طیبنیا برای تک نرخی کردن ارز هستم/ همتی چیز جدیدی برای ارائه به اقتصاد ایران ندارد و یک فرد امتحان پس داده است
🔹مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص تیم اقتصادی دولت چهاردهم اظهار کرد: اولین نگرانی من در خصوص شخص آقای طیبنیاست که در رابطه با تک نرخی کردن ارز صحبت کرده و سیاستهای شوک درمانی را در پیش گرفته که در شرایط فعلی بسیار خطرناک است.
🔹اقتصاد ایران ظرفیت شوک جدیدی را ندارد و از طرف دیگر مدیریت آقای طیبنیا در وزارت اقتصاد طی سالهای فعالیت دولت یازدهم چندان برجسته نبود. بهبود شاخصهای اقتصادی به دلیل برجام و تحولات سیاست خارجی بود و ربطی به شخص ایشان نداشت.
🔹درباره انتخاب آقای همتی برای وزارت امور اقتصادی و دارایی هم نگرانم چون وزارتخانههای اقتصادی جای افراد با گرایشهای سیاسی نیست. آقای همتی از سال ۱۴۰۰ که وارد رقابتهای انتخاباتی شدند در شبکههای اجتماعی مشغول اظهار نظرهای سیاسی هستند و وجهه سیاسی پررنگی پیدا کردهاند.
🔹بهتر است آقای پزشکیان دست از انتخاب افراد امتحان پس داده بردارد و کسانی را انتخاب کند که جوان بوده و ایدههای جدید داشته باشند. امثال همتی هرچه در چنته داشتند قبلا رو کردهاند و چیز جدیدی برای گفتن ندارند. به نظرم همتی به هیچ وجه فرد مناسبی برای وزارت اقتصاد نیست.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وزیر نفت: در دولت سیزدهم 155 پروژه نیمه تمام را به ارزش 34 میلیارد دلار تکمیل کردیم
🔹جواد اوجی در آخرین جلسه هیات دولت سیزدهم:
🔹در چهارماهه امسال صادرات نفت و میعانات گازی را به208 میلیون بشکه رساندیم.
🔹ارزش صادرات نفت و میعانات در سال 99 حدود 9.8 میلیارد دلار بوده در حالی که در سال 1402 به 36 میلیارد دلار رسید.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مخبر: جمعبندی کار ۳ ساله در ۵ دقیقه کار سختی بود
🔹سرپرست ریاست جمهوری:
جمعبندی کار ۳ ساله در ۵ دقیقه، کار سختی بود؛ ولی خوشبختانه بخشهایی از آن هنرمندانه توسط اعضای هیأت دولت ارائه شد.
🔹حجم کار بسیار بالا بود و مسائلی که عنوان شد تنها بهصورت تیتر بود.
🔹در حالی گزارش میدادید سکوت کردم به این گوش فکر میکردم که آیا شما کاری کردید که رئیس جمهور در جریان آن نبوده؟ وقت نگذاشته و پشتیبانی و هدایت نکرده؟ چیزی بهذهنم نمیآید.
🔹منشأ برخی از مواردی ذکر کردید، خود رئیس جمهور بود.
🔹رئیس جمهور شهید یک سبک حکمرانی داشت که ناشی از تدابیر دریافتی او از امام و رهبری بود.
🔹میتوانیم از شهادت رئیس جمهور در تقویت اداره کشور استفاده کنیم؛ این وظیفه تک تک ماست.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خاندوزی: واردات شمش طلا امسال ۱۲ تن ثبت شده که سال گذشته ۳ تن و سال ۱۴۰۱ نزدیک صفر بود
🔹بیش از ۷۸ درصد منابع درآمدی دولت در ۴ ماهه ابتدایی دولت محقق شده است.
@fetan2
🔴سومین اعدام شیعیان قطیف در ماه محرم
🔹رژیم جنایتکار و خون خوار سعودی، أحمد بن حسن آل عيسى جوان شیعه اهل شهر سیهات قطیف عربستان را اعدام کرد
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خاطره سخنگوی سابق سپاه از تماس ظریف از هتل کوبورگ وین
@fetan2
فردا خیلی دیر است؛
همین امروز آقای پزشکیان!
🔹حتما برای مردم عادی و کارشناسان، باور کردنی نیست؛ اما رسانه های وابسته به جبهه اصلاحات تایید می کنند که در رای گیری سه کارگروه برای پیشنهاد وزیران و مدیران ارشد اقتصادی، آقای عباس آخوندی (وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی) نفر اول تا سوم بوده است!
🔻از جمله: وزارت و راه شهر سازی (همان جا که کج کاری های آخوندی، بستر ساز تورم بیش از ۷۰۰ درصدی مسکن شد و او را راس فهرست ناکارآمدترین وزرای دولت روحانی قرار داد)؛ وزارت اقتصاد و امور دارایی، و ریاست سازمان راهبردی "برنامه و بودجه"! (خبرهای مشابهی درباره اعضا و نامزدهای برخی کمیته های دیگر به گوش می رسد).
🔹آقای پزشکیان امروز گفت: "قطعا با وحدت میتوانیم موفق باشیم. من به تنهایی هیچ کاری نمیتوانم بکنم". این که رئیس جمهور منتخب به تنهایی نمی تواند کاری بکند و همه باید او را کمک کنند سخن درستی است و همه باید به کمک او بشتابند.
🔻اما موفقیت آقای پزشکیان در خدمتگزاری که آرزوی همه ماست، یک شرط مهم دارد و آن این که خود ایشان، افراد ناکارآمد، بد سابقه، ناراضی تراش و تندرو را از اطراف خود براند؛ و اجازه هم ندهد که حتی به رده های میانی دولت نزدیک شوند؛ چه رسد به وزارت، یا سازمان ها و معاونت های مهم اقتصادی.
🔹آقای پزشکیان، دیروز هم -در حالی که مخاطب اصلی اعتراضش، شورای راهبریِ ظریف و کمیته های پیشنهاد وزیر بود- گفت: "انتخاب مسئولان، برای ما معضل شده، چون شعار دادیم انتخاب برتر میکنیم، اما حالا به همه میگوییم کمک کنید، اما آدمهای خودشان را معرفی میکنند؛ نمیدانم باید چه کار کنیم".
🔻چاره اول، خلوت کردن اطراف پزشکیان از افراطیون، لابیست ها و سهم خواهانی است که خیال می کنند سرمایه گذار و بالا آورنده رئیس جمهور منتخب هستند و باید از موضع طلبکاری، مهره های خود را دور تا دور وی بچینند؛ میان او و نخبگان دلسوز دیوار بکشند، و طعمه شکار شده "قدرت و ثروت بیت المال" را میان خود تقسیم کنند!
🔹اکنون و همین جاست که نامه امیر مومنان (ع) به مالک اشتر درباره ضرورت راندن خواص و اطرافیان زیاده خواه و گرفتن طرف مردم، و همچنین عتاب حضرت به اشعث بن قیس به خاطر طعمه انگاراری منصب، باید به کار آقای پزشکیان بیاید و گرنه، فردا خیلی دیر است.
✍ محمد ایمانی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
.
سانسور یک "خبر/ نگرانی" مهم
🔹حتی یک روزنامه منسوب به پدر خواندگان جبهه اصلاحات و "شورای راهبری دولت چهاردهم" حاضر نشد درد دل آمیخته با گلایه و اعتراض آقای پزشکیان را که خبر بسیارز مهمی هم بود، در گوشه ای از صفحه اول تیتر کند؛ چرا که آنها، ذی نفعان اصلی مهره چینی و تحمیل وزیر در شورای مذکور هستند.
🔻رئیس جمهور منتخب، دیروز در جمع اعضای ستاد های مردمی خود گفت: "انتخاب مسئولان، برای ما معضل شده، چون شعار دادیم انتخاب برتر میکنیم، اما حالا به همه میگوییم کمک کنید، اما آدمهای خودشان را معرفی میکنند؛ نمیدانم باید چه کار کنیم".
✍ محمد ایمانی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi