🍃 #پخش_درس_اخلاق
💠 آیتالله صفائی بوشهری
⏱ شنبه ۵ آذر ۱۴۰۱ _ ساعت ۲۰:۳۰
🎥 معاونت تهذیب با "ترافیک رایگان"🔻
https://heyatonline.ir/tahzibtarbiat
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🔯 علما و دوری از گناه
🖇 جلوگیری از بدگویی
مرحوم آیت اللّه کوهستانی میفرمود:
در دوران طلبگی، چند سال با یک طلبه اردبیلی هم حجره بودیم. ابتدا که میخواستیم با هم در حجره درس بخوانیم و زندگی کنیم، تعهد کردیم که جز حرفهای واجب و مستحب، حرفی دیگر نزنیم. در طول این چند سال کوشیدیم به این تعهد عمل کنیم و عمل هم کردیم.
#علما_و_دوری_از_گناه
به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
#حدیث
💎خداوند این جوان را دوست دارد.
🌷رسول اكرم صلی الله علیه و آله:
📌 خداوند جوانى كه جوانىاش را
در اطاعت از او بگذراند دوست دارد.
إنَّ اللّه يُحِبُّ الشّابَّ
الَّذى يُفنى شَبابَهُ فى طاعَةِ اللّه؛
📚 نهج الفصاحه ص ۳۱۶
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
ندای تهذیب
🔰این حقیقت نورانی که در ابتدای نهضت اسلامی و در هشت سال دفاع مقدس، تحرک و تکامل داشت و در گام اول ان
.
🔹بسیج که در توصیفات امام راحل (ره) «شجرهی طیبّه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفههای آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق میدهد» علاوه بر اینکه ریشه در تفکر ایمانی و در حوزههای علمیه دارد و حوزهی علمیه مولد حرکت عظیم مردم در همهی صحنههای مقاومت و مادر انقلاب است، اکنون نیز شاخهی تنومندی در حوزههای علمیه تحت عنوان «بسیج طلاب و روحانیون» دارد و به فرمودهی رهبری: «امروز در حوزهی علمیه فضلای بسیجی ما، علمای بزرگ بسیجی ما حضور دارند، افتخار هم میکنند. امام هم افتخار میکرد. امام با آن عظمت میگفت من افتخارم این است که یک بسیجیام».
🔹طلبهی انقلابی یا بسیجی، کسی است که به نیازهای انقلاب و حوایج ولیّ جامعه توجه دارد و برای حل و رفع آن تلاش میکند.
حوزهی علمیه هم در صورتی انقلابی و بسیجی است که برای حل مسائل انقلاب اهتمام داشته باشد. اگر طلبه یا حوزه نسبت به معضلات نظام، بیتفاوت یا بیخیال باشد و به فعالیتهای روزمره خود سرگرم بماند، انقلابی و بسیجی نیست.
📍بخشی از بیانیه #بسیج طلاب و روحانیون در گام دوم انقلاب اسلامی | ۰۲ آذر ۱۴۰۰
#هفته_بسیج
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
آراستگی.pdf
5.26M
📜 #بروشور | آراستگی
🔖مجموعۀ حاضر پاسخ برخی از مراجع و علمای بزرگوار به برخی پرسشها در خصوص «آراستگی» است.
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
💢 آیین رونمایی از سایت جدید معاونت تهذیب و تربیت حوزه برگزار شد
👈 آیین رونمایی از سایت جدید معاونت تهذیب و تربیت حوزه با حضور استاد عالم زاده نوری برگزار شد.
✅ پازوکی، کارشناس مسئول محصولات تهذیبی معاونت تهذیب و تربیت حوزه:
🔹 این سایت شامل بخش های مختلفی همچون اخبار ادارات معاونت، شعب استانی، معرفی محصولات، معرفی طرح ها و برنامه ها، مقالات تهذیبی، ارتباط آنلاین با معاونت و … می باشد.
🔹 معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه همچنین سایت «ندای تهذیب»(بانک جامع دروس اخلاق) و سایت «حجره نما»(مجموعه محصولات و آثار تهذیبی و تربیتی مدارس علمیه سراسر کشور) را نیز پیش از این به صورت آزمایشی راه اندازی کرده است.
🔹 علاقه مندان می توانند از طریق آدرس https://tahzib.ismc.ir/ از محتوای درون سایت بهره مند گشته و از اخبار روز معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه مطلع شوند.
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🔰یکی از ابتلائات و چالشهای جامعه اسلامی در سالهای گذشته، دولتمردان بیکفایتی بوده است که مسیری غیر از خط امام و انقلاب و اسلام را دنبال نمودند.
مسئولینی که نظامات تمدنی باطل و مناسبات ظلمانی کفر را در جامعه توسعه داده، و با غربگرایی و حاکمیت بخشیدن به اسناد بینالمللی و سبک زندگی غربی منشأ بروز مشکلات و مانع خودکفایی و پیشرفت کشور شدند. امروز میبایست مهمترین دغدغه دولتمردان انقلابی برکناری آنها از کرسیهای قدرت و ثروت و ریشهکنی آثار آنها باشد.
📌فرازی از #بیانیه معاونان تهذیب استانی سراسر کشور به مناسبت فتنههای اخیر
🔻دسترسی به متن کامل بیانیه
https://eitaa.com/nedaye_tahzib/9222
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🔰 تنها راه علاج کار کشور
💎 علاج کار کشور عبارت است از بیداری مردم، حفظ انگیزه های ایمانی مردم، بهکار گرفتن جوانان پُرانگیزه و مؤمن و تقویت درونی کشور؛ این تنها راه است.
🔸 ملّت ایران باید از درون قوی بشود؛ اقتصادش قوی بشود، علمش قوی بشود، دستگاه های مدیریّتی اش قوی بشود و بالاتر از همه، ایمانش روزبهروز قویتر بشود.
🔹 این راه علاج است؛ این همان راهی است که تا امروز ملّت ایران رفته است.
📎 بیانات در دیدار مردم آذربایجان شرقی - ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
ندای تهذیب
🔰این حقیقت نورانی که در ابتدای نهضت اسلامی و در هشت سال دفاع مقدس، تحرک و تکامل داشت و در گام اول ان
مجاهدت، هدفمندی و تحولخواهی برای انقلابی بودن یا بسیجی بودن کافی نیست؛ انقلابی بودن مستلزم نگاه کلانِ تمدنی و تاریخی است؛ یعنی به یک محله و منطقه خلاصه نمیشود و افق جهانی و بینالمللی دارد. کسی که مجاهدت و هدفمندی دارد اما نگاه کلان ندارد، البته کار زیادی میکند؛ اما چون افق نگاهش کوتاه است از این همه تلاش در دایرهای محدود، نتیجهی درخوری دریافت نمیکند. در حالی که انسان انقلابی به گسترهی کفر و فساد و تباهی در تمام جهان و بر نوار بلند زمان نظر میکند، ابعاد مسئولیت خود را تاریخی و جهانی میبیند و در اندیشهی نابودی همهی کفر و ظلم و پلیدی است.
این نگاه بلند خواستهی خدا و آرزوی همهی اولیای اوست. خدای بزرگ در قرآن کریم خواستهی خود را غلبهی دین اسلام بر همهی ادیان، وارث شدن صالحان بر همهی زمین و امامت مستضعفان بیان کرده و در روایات نیز پر شدن جهان از عدل و داد نوید داده شده است.
بنابراین نگاه تاریخی به جریان حق و باطل و درک تقابل تمدنی جمهوری اسلامی با کفر و استکبار جهانی نیز یکی از ارکان تفکر بسیجی و اصول نگاه انقلابی است.
با توجه به رسالت عالی و مأموریت نهایی حوزههای علمیه که در یک جمله «اقامهی دین و تحقق اهداف انقلاب» است؛ میتوان طلبه، استاد یا عالم حوزوی را در مرتبه اعلای رسالت و مأموریت خود، یک «بسیجی انقلابی» دانست که؛
اولاً تمام شأن حوزوی یعنی ظرفیتهای اخلاقی و معنوی، فکری و علمی و مهارتهای عملی و نقش آفرینی اجتماعی خود را در جهت خدمت به مردم و جامعه و رفع نیازهای انقلاب رشد داده و به کار میگیرد و
ثانیاً جهتگیری کلان او نیز اهداف انقلاب و تمدن نوین اسلامی و پیشگامی در تحقق «سند گام دوم انقلاب» است.
از این رو در این برههی جدید همزمان با شروع «گام دوم انقلاب» و شروع به کار «دولت انقلابی» میتوان بسیج را با نگاهی بالنده و متعالی؛
• جبهه ای پرشور و پرنشاط با روح و ریحانی از فضای جنگ و جهاد،
• فضایی معنوی و اخلاقی با رنگ و لعابی از اخلاص و ایثار و فداکاری،
• میدانی کارآمد برای تکامل و تهذیب و تربیت،
• محفلی پرانگیزه و پرتلاش برای تحصیل علم و کسب مهارت و بینش و بصیرت،
• مجمعی هم افزا برای تعاون و تعامل و تبادل،
• و در یک کلام «تشکیلاتی تسهیل گر، حمایتکننده و هدایتکننده برای انسجام، هماهنگی، رشد و بالندگی ظرفیتهای حوزوی در مسیر تربیت، تحصیل، تحقیق، تبلیغ و فعالیت اجتماعی طلاب و روحانیون حوزه های علمیه برای تحقق گام دوم انقلاب و موفقیت دولت انقلابی» دانست.
📍بخشی از بیانیه #بسیج طلاب و روحانیون در گام دوم انقلاب اسلامی | ۰۲ آذر ۱۴۰۰
#هفته_بسیج
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
#مرجع_شهید
◽️ مراسم بزرگداشت شهید آیتالله شیخ فضلالله نوری
همراه با پخش پیام تصویری حضرت آیت الله تحریری دامظله
🔻 سخنران: دکتر مظفر نامدار
تاریخنگار و نویسنده تاریخ معاصر
🔻 سهشنبه ۸ آذر، همراه با نماز مغرب و عشاء
خیابان شهید دلآذر، کوچه ۲۰
مدرسه علمیه علوی قم
(با حضور برادران و خواهران)
معاونت تهذیب و بسیج
مدرسه علمیه علوی قم 🌱
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
1401_08_23_سخنرانی حجت الاسلام ناصری .mp3
4.69M
🎧 #طلبگی اهمیت، آداب و شرایط
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ: ۱۴۰۱/۸/۲۳
⏱ زمان: ۱۹ دقیقه
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🔰 رسول اکرم صلی الله علیه و آله:
💎 یعَذِّبُ اللَّهُ اللِّسَانَ بِعَذَابٍ لَا یُعَذِّبُ بِهِ شَیْئاً مِنَ الْجَوَارِحِ فَیَقُولُ أَیْ رَبِّ عَذَّبْتَنِی بِعَذَابٍ لَمْ تُعَذِّبْ بِهِ شَیْئاً فَیُقَالُ لَهُ خَرَجَتْ مِنْکَ کَلِمَهٌ فَبَلَغَتْ مَشَارِقَ الْأَرْضِ وَ مَغَارِبَهَا فَسُفِکَ بِهَا الدَّمُ الْحَرَامُ وَ انْتُهِبَ بِهَا الْمَالُ الْحَرَامُ وَ انْتُهِکَ بِهَا الْفَرْجُ الْحَرَامُ
⭕️ خداوند! زبان را عذابی دهد که هیچ یک از اعضای دیگر را چنان عذابی ندهد. زبان گوید: ای پروردگار! مرا عذابی دادی که هیچ چیز را چنان عذاب ندادی! در پاسخش گفته شود: سخنی از تو بیرون آمد و به شرق و غرب زمین رسید و به واسطه آن خونی بناحقّ ریخته شد و مالی به غارت رفت و ناموسی هتک شد.
📎 کافی(ط-الاسلامیه) ج 2 ، ص 115
#زبان
#مراقبت_از_زبان
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🔰مدیریت و نظام حوزههای علمیه میبایست بیش از پیش بسترهای لازم جهت خدمت و ایفای رسالت اجتماعی طلاب را فراهم آورد و سمت و سوی "تحصیل"، "تحقیق" و "تربیت" را در رفع نیازهای جامعه و نظام اسلامی قرار دهد و رهبری معظم را در سکانداری کشتی انقلاب و عبور از امواج سهمگین دنیای مدرن و حاکمیت طاغوت یاری رساند.
📌فرازی از #بیانیه معاونان تهذیب استانی سراسر کشور به مناسبت فتنههای اخیر
🔻دسترسی به متن کامل بیانیه
https://eitaa.com/nedaye_tahzib/9222
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
ندای تهذیب
🔰این حقیقت نورانی که در ابتدای نهضت اسلامی و در هشت سال دفاع مقدس، تحرک و تکامل داشت و در گام اول ان
.
🔰رسالت حوزههای علمیه، تربیت «عالمان مجاهد» است که در جهت «اقامهی دین» صحنهی علم و عمل را به هم پیوند داده و بر پایهی دو رکن «اخلاق و معنویت» و «اجتهاد و فقاهت»، نظام و جامعهی اسلامی را در نیل به اهداف انقلاب و تحقق تمدن نوین اسلامی، هدایت و راهبری نمایند. در تربیت چنین عالمانی چند اصل وجود دارد:
1- اخلاق و معنویت،
2- علم و معرفت، فقاهت و اجتهاد،
3- روحیهی مجاهدت و قیام لله، ملکهی خدمت به مردم و جامعه، احساس مسئولیت و رسالت اجتماعی،
4- بصیرت و علم به مقتضیات زمانه و نیاز نظام و جامعه و آشنایی با اهداف انقلاب و تمدن نوین اسلامی،
بسیج نیز همواره؛
1- هم در بُعد اخلاقی و معنوی متضمن فضائلی همچون ایمان، اخلاص، ایثار و فداکاری بوده است و به فرموده رهبر معظم انقلاب «ایمان عاشقانه، ایمان عمیق، ایمان توأم با عواطف باعث درخشان شدن بسیج شد»،
2- و هم در بُعد علمی و معرفتی بر رشد علم و دانش و آگاهی تأکید دارد و به فرمودهی رهبری: «بسیاری از پیشرفتها و موفقیتهای نظام اسلامی در عرصههای مختلف مرهون تفكر و میل بسیجی است»،
3- و هم در بُعد رسالت اجتماعی و احساس مسئولیت نسبت به نیازمندیهای نظام و جامعه، پیشرو در رفع نیازها و حوائج جامعه و نظام است و به فرمودهی رهبر معظم انقلاب «بسیج، یعنی نیروی كارآمد كشور برای همهی میدانها»،
4- و هم در بُعد بصیرتی و بینشی، بر اندیشهی جامع و شناخت زمان و دشمنشناسی تأکید دارد و به فرمودهی رهبر معظم انقلاب «بسیج نگاه میکند ببیند که این حرکت عمومی انقلاب و نظام از مسیرِ درست منحرف نشود، مراقب است که انحراف به وجود نیاید، هر جا انحرافی مشاهده شد، بسیج در مقابل آن میایستد. این از جملهی خصوصیاتی است که مربوط به بسیج است». و در یک جمله «جوانی که در نیروی مقاومت بسیج به عنوان یک نیروی بسیجی، خود را خدمتگزار اهداف انقلاب و آرمانهای اسلامی میداند، باید چنان خود را بسازد که مثل شمعی پروانهها را به دور خود جمع کند و سازندگی علمی، اخلاقی، معنوی، فکری و سیاسی داشته باشد».
📍بخشی از بیانیه #بسیج طلاب و روحانیون در گام دوم انقلاب اسلامی | ۰۲ آذر ۱۴۰۰
#هفته_بسیج
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🔰 حضور روحانیت به چه معناست؟
🔹 حضور #روحانیت به معنای حضور عامهی مردم است؛ عامهی مردم هم وقتی دنبال رهبرشان راه افتادند، هیچ چیزی نمیتواند جلو آن ها را بگیرد و هیچ چیزی نمیتواند آنها را شکست بدهد. در جمهوری اسلامی حضور علما و روحانیون در نشان دادن #خط_درست، تعیین کننده است.
🖇 رهبر معظم انقلاب ۱۳۹۵/۲/۲۵
#حضور_روحانیت
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🎙حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه در سخنانی به تبیین مسئله مهم «ماهیت مشاوره و جایگاه آن در حوزههای علمیه» پرداخته است که متن کامل آن در پیوند زیر تقدیم خوانندگان گرامی می شود:
https://tahzib.ismc.ir/?p=1411
#مشاوره
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
📚 کتاب مهارت های مدیریت تحصیلی
🔖 کتاب مهارتهای مدیریت تحصیل با رویکرد کاربردی پیشگیری از آسیب، توانمندسازی، ارتقای مدیریت زندگی در موضوعات تحصیلی و برنامه ریزی، طلاب را در این مسائل یاری می رساند.
این کتاب دارای چهار فصل می باشد؛
1- بعد انگیزشی،
2- بعد شناختی،
3-بعد مهارتی،
4- آمادگی برای امتحان
📤 مشاهده و دریافت فایل کتاب🔻
https://hojre-nama.ir
https://hojre-nama.ir/wp-content/uploads/2022/11/t-119.pdf
#مهارت_های_تحصیلی
#مدیریت
#طلبه
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
✅سیره عملی امام خمینی (ره)
🖇اگر روحیه کاخ نشینی باشد ...
با آنکه امام به روحیه افراد دقت داشتند، اما نسبت به ظواهر، تذکراتی میفرمودند.
به خاطر دارم در زمان نخست وزیری شهید رجایی با آن عرفان و معنویت و تهذیب خاص، که ایشان داشت، امام برای پیشگیری از خطرات (انحرافات) احتمالی فرمودند:
«اگر خدای نخواسته، نخست وزیر ما روحیه کاخنشینی پیدا کند، باید فاتحه اسلام را خواند.» ایشان نفرمود فاتحه انقلاب، بلکه فرمودند:
«باید فاتحه اسلام را خواند.»
#سیره_عملی_امام_خمینی
به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
#حدیث
💎 امام علی علیه السلام:
🔹 من لَم یُقَدِّم فِی اتِّخاذِ الإِخوانِ الاِعتِبارَ دَفَعَهُ الاِغتِرارُ إِلی صُحبَهِ الفُجّارِ
🔸 هر کس در انتخاب دوستان امتحان را مقدم ندارد، فریب خوردگی او را به مصاحبت با بدکاران میکشاند.
📎 تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص416
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🔰در این ایام ضرورت مواجهه جدی با اذناب داخلی و عناصر فریبخورده دشمن، چه در کسوت علم و لباس روحانیت، و چه در کرسی تدریس دانشگاه و چه در نقشهای دیگر اجتماعی بیش از پیش نمایان شده است. افرادی که به تعبیر امام عسکری(علیه السلام) با ایجاد شک و شبهه عالمانه در اذهان مردم و خصوصا جوانان، خطری بزرگتر از سپاه دشمن پدید آوردهاند و طبعاً ضرورت برخورد جدی با ایشان بیشتر است؛ «أضَرُّ عَلى ضُعَفاءِ شيعَتِنا مِن جَيشِ يَزيدَ ... هؤلاءِ عُلَماءُ السُّوءِ ... يُدخِلونَ الشَّكَّ و الشُّبهَةَ عَلى ضُعَفاءِ شيعَتِنا فيُضِلّونَهُم»
📌فرازی از #بیانیه معاونان تهذیب استانی سراسر کشور به مناسبت فتنههای اخیر
🔻دسترسی به متن کامل بیانیه
https://eitaa.com/nedaye_tahzib/9222
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
💎 حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
⭕️ یکی از #نقشههای_کفار این است که پسرها و دخترها، از پدرها و مادرها جدا شوند، و مردم را از روحانیون جدا و به آنها بدبین کنند، ولو به اینصورت که افرادی را به لباس #روحانیت ملبّس کنند و در مَلأ عام و مجامع عمومی، کارهای خلاف انجام دهند تا مردم از روحانیون بیزار شوند.
📗 در محضر بهجت، ج۱، ص ۱۴۷
#روحانی_نما
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
ندای تهذیب
🔰این حقیقت نورانی که در ابتدای نهضت اسلامی و در هشت سال دفاع مقدس، تحرک و تکامل داشت و در گام اول ان
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
🔰طلبهی بسیجی یک هویت صنفی دارد و یک هویت تاریخی؛ بر اساس هویت صنفی، عالم و فقیه و وارسته و کارآمد است و بر اساس هویت تاریخی نقش اجتماعی خود را در سیر حرکت اجتماعی کلان بشر مییابد و بهخوبی ایفا میکند. دقیقتر آن است که کارآمدی اجتماعی طلبه بدون نظر به این هویت تاریخی و توجه به نهضت بزرگ حضرت امام; تحقق نمییابد. در این هویت تاریخی امام راحل; نه تنها یک فقیه و فیلسوف و عالم که امام و علمدار نهضت است.
بنابراین نقطهی ثقل جبههی متحجرین در دوران بعد از انقلاب، مخالفت با ولایت فقیه یا حکومت اسلامی نیست؛ بلکه جدایی از مسائل واقعی جامعه و معضلات عینی انقلاب و عدم ایفای نقش تاریخی و تمدنی است که چه بسا رگههایی از آن در برخی حوزویان به ظاهر انقلابی هم مشاهده میشود. به همین جهت برای شناخت طلبهی بسیجی لازم است هویت و مأموریت طلبگی را مرور کنیم و با نقش تاریخی و تمدنی او پیوند بزنیم.
🔰آنگونه که امام بسیجیان در پیام دوم آذر سال ۱۳۶۷ ترسیم کرده است بسیج طلاب باید دست در دست بسیج دانشجویی با تمام توان به این مقاصد بزرگ بیندیشد و مأموریتهای زیر را محقق سازد:
1. دفاع از انقلاب و اسلام
2. پاسداری از استقلال نظام و اصول تغییرناپذیر "نه شرقی و نه غربی"
3. جلوگیری از نفود ایادی بیگانه در حوزه و دانشگاه
4. تحکیم باورهای اعتقادی بسیجیان
5. ارائهی چهارچوبهای اصیل اسلام ناب محمدی به تمام اعضای بسیج
6. ایستادگی در مقابل شرق و غرب
7. ایجاد حکومت بزرگ اسلامی از راه تأسیس هستههای مقاومت در تمام جهان
8. قطع ریشهی ضدانقلاب در تمام ابعاد
و این امر مطابق توصیهی آن امام حکیم، با مدیریت صحیح، فداکاری و مجاهدت مستمر و حضور در صحنهها حاصل میگردد.
📍بخشی از بیانیه #بسیج طلاب و روحانیون در گام دوم انقلاب اسلامی | ۰۲ آذر ۱۴۰۰
#هفته_بسیج
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
جایی در گوشه قلب مولایم
🔰 اقامت در ارزشمندترین جای دنیا!
🔸شاید خیلیها مسخره کنند، خیلیها هم انتقاد...؛
و برخی تردید را ترجیح دهند و خیلیها هم تشویق کنند...؛
🔹 اما هیچ کدام از اینها برای من مهم نیست...؛
من فقط به این میاندیشم که چگونه دل امام زمانم را به دست آورم...
خدایا! یعنی در امتحان سربازیاش قبول میشوم؟!
یعنی میتوانم در گوشهی قلب مولایم، جایی برای خودم دست و پا کنم؟
«امیدوارم اینگونه باشد»
آمین
📚 مهدی اسماعیلی سادیانی، بر بال فرشتگان، ص۳۷
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
🔰 روحانيت شيعه از يک نفوذ و عمقى در جامعه برخوردار است كه هيچ مجموعهى روحانى ديگرى در عالم - چه اسلامى و چه غير اسلامى - از اين عمق و از اين نفوذ برخوردار نيست.
⭕️ #حاشيهنشين شدن حوزه علميه قم و هر حوزه علميه ديگرى به حذف شدن مىانجامد. وارد جريانات اجتماع و سياست و مسائل چالشى نبودن، به تدريج به حاشيه رفتن و فراموش شدن و منزوى شدن مىانجامد. لذا روحانيت شيعه با كليت خود، با قطع نظر از استثناهاى فردى و مقطعى، هميشه در متن حوادث حضور داشته است.
🔹 براى همين است كه روحانيت شيعه از يک نفوذ و عمقى در جامعه برخوردار است كه هيچ مجموعهى روحانى ديگرى در عالم - چه اسلامى و چه غير اسلامى - از اين عمق و از اين نفوذ برخوردار نيست.
🔸 اگر روحانيت ميخواست در حاشيه و در پيادهرو حركت كند و منزوى شود، دين #آسيب ميديد. روحانيت سرباز دين است، خادم دين است، از خود منهاى دين حيثيتى ندارد.
🔸 اگر روحانيت از مسائل اساسى - كه نمونه برجسته آن، #انقلاب عظيم اسلامى است - كناره میگرفت و در مقابل آن بىتفاوت میماند، بدون ترديد دين آسيب ميديد؛ و روحانيت هدفش حفظ دين است.
📎 بيانات رهبری در ديدار طلاب حوزه علميه قم، ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib