#پنج_شنبه_های_مشاوره_ای
#الفبای_زندگی (آشنایی با اصول و عوامل تحکیم خانواده)
شماره 3
👈 از کشش، تا تنش 👉
از مظاهر رحمت و حکمت الهی، به ودیعت نهادن میل و جذبه در زن و مرد، نسبت به یکدیگر است. این جذب کردن و جذب شدن، شیرازه این نهاد را مستحکم می سازد و افراد پراکنده را به صورت مجموعه در می آورد. در ازدواج نیز، شکل خاصی از این جذب و انجذاب میان دو جنس مخالف وجود دارد که در نتیجه آن، وقتی رابطه زناشویی و ازدواج پدید می آید، آن دو روح تشنه و مضطرب و ناآرام، به ثبات و سکون و آرامش می رسند.
زوجیت عمومی که در همه پدیده ها وجود دارد و عامل حرکت، نشو و نما و بقا و تزاید و رشد است، در قرآن کریم نیز مورد اشاره است:
(وَخَلَقْنَاكُمْ أَزْوَاجًا)،(آیه 8 سوره نبأ) ما شما را جفت جفت آفریدیم.
در جای دیگر به نکته آرامش و سکون و مودت میان دو همسر اشاره شده است که از نشانه های قدرت و حکمت پروردگار است:
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً (آیه 21 سوره روم)
از نشانه های خداست اینکه برای شما از خودتان جفتها و همسرانی آفرید، تا در کنار آنها آرامش یابید و میان شما دوستی و رحمت قرار داد.
هسته اولیه این کانون مودت، انس و رحمت و آرامش، زن و مرد است و آنچه این آثار را به بار می آورد، انگیزه و هدف از ازدواج است. دختر و پسری که تصمیم می گیرند برای پی نهادن یک زندگی مشترک، دست در دست هم و دل در گرو عشق یکدیگر بگذارند، باید خرد ورزی، آینده نگری، حیات عقلانی، مسؤولیت پذیری، تعاون و همدلی را از یاد نبرند، که اینها عوامل قوام و استحکام بنای خانواده است.
گر چه به لطف خدا، پس از ازدواج و تحقق علقه همسری، میان زوجین مودت و رحمت ایجاد می شود و دو انسان غریبه و ناآشنا، چنان به یکدیگر دلبسته و وابسته می شوند که گویا سالیان دراز، با هم بوده و زیسته اند، ولی عوامل تفرقه آور و جدائی آفرین هم بسیار است و شیطان و اخلاق شیطانی انسان، گاهی آتش افروزی می کند و آرامش را از خانه و خانواده می گیرد
و آن کشش اولیه، به تنش و رویارویی و تخاصم و تفرقه می انجامد.
اگر هشیاری، متانت و تدبیر نباشد، همین کانون محبت و گرمی، به کانون بحران و مرکز فتنه و پایگاه نزاع و کشمکش تبدیل می شود و آفات و پیامدهای آن، چه بر تداوم زندگی مشترک، چه بر انسانی بودن رابطه زوجین و چه بر اخلاق و روح فرزندان خانواده، آثار تلخ و سوء بسیاری بر جای می گذارد که به این آسانی هم زدوده نمی شود. وقتی شیطان، جای پایی برای خود در این کانون رافت و همدلی باز کرد، زوجین به جای آنکه مکمل وجود هم و سایه امن و آرام یکدیگر و پناه هم باشند، از هم تنافر و گریز پیدا می کنند. بر اساس همین حساسیت و به لحاظ زمینه های بحران در این کانون، باید به نهاد خانواده به چشمی دیگر نگریست و زندگی مشترک را بر پایه های عقل و شرع بنا نهاد، تا این نهاد، دیرپا و مستحکم شکل بگیرد و دوام یابد و شادابی و نشاط و امید، رنگ زیبای این نهاد مقدس گردد.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌹کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
🌸 #تربیت_مروج_فرهنگ_قرآنکریم 🌸
دورههای تربیت مروج فرهنگ قرآن کریم ویژه تابستان 1400 به دو صورت متمرکز #ستادی و #استانی برگزار میشود.
💠 جامعه هدف:
🔹 طلاب پایه 6؛
🔸 طلاب و فضلای سطوح عالی؛
🔹 مبلغان طرح هجرت و روحانی مستقر؛
🔸 ائمه جماعات مدارس و مساجد؛
🔹 مبلغان و فعالان قرآنی حوزوی مؤسسات.
💠 مزایا:
✅ اعطای گواهینامه تربیت مروج فرهنگ قرآن کریم؛
✅ اهداء جوائز به نفرات برتر دوره؛
✅ استفاده و بکارگیری فارغ التحصیلان موفق دوره به عنوان مربی در برنامههای ترویجی قرآن و حدیث؛
✅ معرفی به نهادها جهت استفاده از مزایا؛
✅ بهره مندی از اساتید برجسته دوره.
👈🏻 مدت زمان دوره: یک هفته 👉🏻
🕰 ثبت نام: 12 تا 24 خردادماه
🕰 مصاحبه: 25 تا 28 خردادماه
⏰ برگزاری دورهها: محدوده 1 تیر تا 1 مردادماه
آدرس ثبتنام دوره متمرکز:
🖥 سایت معاونت تهذیب و تربیت
http://tahzib-howzeh.ir
🌺 #مدیریت_قرآن_و_حدیث 🌺
🌷 @nedaye_tahzib
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنج_شنبه_های_مشاوره_ای
توصیه های آیتالله بهجت برای زندگی مشترک
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌹کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰مرکز مشاوره اسلامی سَماح🔰
🌹 معاونت تهذیب و تربیت🌹
حوزه های علمیه کشور
🎞تیزر معرفی نشان سَماح
❇️ سماح به معنای بخشش، گذشت، عفو و مهربانیست
🔤و مخفف:
"سامانه مراکز مشاوره اسلامی
حوزه های علمیه"
فعالیت 15 مرکز در استانهای کشور
🔵در راستای گام دوم انقلاب
در عرصه های سبک زندگی و تهذیب و تربیت
🔶با ارائه خدمات مشاوره ای در موضوعات:
کودک، نوجوان، تحصیلی و استعدادسنجی، ازدواج، خانواده
و مسائل روانشناختی مانند درمان وسواس، افسردگی، اضطراب و...
❇️❇️با تشکیل 19 هزار و 800 ساعت جلسه مشاوره
و 5 هزار و 400 مراجع در سال 1399 ❇️❇️
🔷و کارگاههای آموزشی و درمان گروهی...
🔸باحضور اساتید متعهد و متخصص
🔸و 6 کارگروه علمی تخصصی
💡با رویکرد اسلامی
❇️در حال آماده سازی و توسعه زیرساخت های فناورانه و پژوهش بنیان با چشم اندازهای:
🔺چابک سازی فرایندهای مشاوره و راهنمایی
🔺کوتاه شدن صف های انتظار مشاوره
🔺پژوهشهای کاربردی
و....
🌐و سرویس هایی مانند:
⚠️نوبت دهی آنلاین از تمامی اساتید مراکز مشاوره
⚠️مشاوره غیرحضوری به صورت متنی، صوتی، تصویری
⚠️جلسات و کارگاه لایو
⚠️ آزمون های روانشناختی ونمره دهی خودکار
⚠️استعدادیابی و تطبیق رشته و شغل مناسب با شما
⚠️رزرو کتاب های کاربردی و علمی در زمینهای مشاوره و روانشناسی (1500 کتاب)
⚠️مدیریت یکپارچه داخلی مراکز مشاوره سماح مانند پذیرش و صندوق
⚠️و سرویس اساتید مشاور
و......
🌐 راه اندازی و توسعه سایت سماح
Samah.ir
🌐کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
🌹مرکز مشاوره اسلامی سماح🌹
حوزه های علمیه کشور
🍂سلسله مباحث: #مهارت_های_طلبگی
پنجره اول: #فعالیت_سیاسی
شماره ۱۹
——————————
◀️ هنگام انتخابات چگونه رفتار کنیم؟▶️
4⃣ همچون پدری مهربان باشیم
مقتضای پدر بودن برای جامعه - چنانکه پیامبر گرامی اسلام ص خود و حضرت علی ع را پدران امت اسلامی نامیده اند - این است که در تأسیس جامعه مطلوب اسلامی، دخیل باشیم و برای اصلاح آن
بکوشیم.
در کتب لغت بر این معنا تأکید شده که واژه «اب» به پدری که فرزند از صلب وی باشد، اختصاص ندارد؛ بلکه این واژه از توسعه مفهومی برخوردار بوده و در اصل به معنای تربیت مادی و معنوی آمده است (التحقیق ج ۱، ص ۲۷)
طبیعی است با توجه به اضافه واژه «اب» به «امت» و انتساب آن به اهل بیت، می توان افرادی را پدران امت نامید که ظهور و هویت امت به آنها مستند بوده و آنان با شفقت و مهربانی، هادیان مردم به سوی صلاح و پیشرفت بوده، بنای جامعه اسلامی و اصلاح و هدایت آن را برعهده دارند.
بر این اساس، روحانیان و علمای اسلام - به عنوان جانشینان انبیا و ائمه ما در عصر غیبت؟ - را میتوان پدران معنوی امت نامید و وظایف و کارویژه هایی همسو با وظایف پیامبران و ائمه علیهم السلام برای آنها قائل شد که مطابق آن، روحانیان باید رفتاری مانند رسولان الهی داشته و در حد توان، خلا غیبت آنان را پر کنند. از این رو آنان علاوه براینکه باید در روزگار طولانی غیبت که شیاطین پنهان و آشکار، به پایه های اعتقادی مسلمانان هجوم آورده اند، پناهگاه آنان در حوزه های علمی و اعتقادی باشند و توان علمی و عملی خویش را در مرزداری از حریم اسلام، صرف نمایند.
سزاوار است امت اسلام را فرزندان خویش بدانند و رفتاری با آنها
داشته و با رعایت اخلاق و بزرگوارانه از طرفداری افراد خاص پرهیز و تبعیض در رفتار را وانهند. آنان ضمن مهرورزی و دلسوزی نسبن به همه افراد جامعه اسلامی، آموزه های دینی را ملاک طرفداری و حمایت از افراد و گروهها قرار دهند و فارغ از تعصبات گروهی، صنفی و حزبی، صف دوست و دشمن را معین سازند؛ چنان که امام خمینی فرمودند:
«ائمه جمعه، ائمه جماعت ، روحانیون محترم، اینها باید توجه به این معنا داشته باشند که اینها پدر هستند از برای ملت. اینها با مردم باید سمت پدری داشته باشند. اینها با مردم باید رفتارشان رفتار پدرانه باشد (صحیفه امام، ج ۱۹، ص ۲۵۰)
ضرورت ورود ما روحانیان به سیاست و حضور پدرانه در این عرصه، مقتضی رفتارهای خاصی است که موجب صلاح جامعه می شود و کارآمدی و تاثیر رفتار ما را نیز تضمین میکند.
ادامه دارد...
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#مهارت_های_طلبگی
#فعالیت_سیاسی
💠 با هشتگ #راه_و_رسم_طلبگی و #زیِّ_طلبگی دیگر مباحث مرتبط با طلبگی را مشاهده فرمایید (مهم)
♾♾♾♾♾♾
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌹کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
#قرآن_کریم
✅سوره مبارکه #زخرف، صفحه 490، آیات 11 تا 22
🗓1400/03/14
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.ir
🔰 راه حل مشکلات، انتخاب درست است نه کناره گیری از صندوق رای
🔺 رهبر انقلاب، امروز: گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستند که در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند درباره انتخابات. اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آنرا با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب. اگر ضعفی در مدیریتها وجود دارد راه چاره آن چیست؟ که ما در مدیریتها دخالت نکنیم؟ یا نه، یک مدیریت به معنای واقعی کلمه اسلامی و مردمی انتخاب کنیم.
در انتخاب باید دقت کرد. به وعده و حرف نمیشود اعتماد کرد. درباره خارجیها هم همین را میگویم . به مسئولین عزیز در همین قضایای هسته ای که در جریان است همین را میگویم. در مسائل مهم کشور هم همینجور است.
حرف آسان است. باید نگاه کرد این وعده را که این فرد میدهد آیا در گذشته این فرد عملی وجود دارد که این وعده را تصدیق کند یانه.
نامزدها وعده هایی را که مطمئن نیستند میتوانند انجام بدهند را ندهند. این وعده ها به ضرر کشور است. اگر چنانچه به ریاست جمهوری رسیدید و نتوانستید انجام دهید مردم را نسبت به نظام دلسرد میکنید. وعده هایی که اهل فن تایید میکنند قابل تحقق است را بدهید، اما این وعده هایی که پشتوانه عملی ندارد را این وعده ها را نباید داد چون موجب دلسردی مردم خواهد شد و این گناه است
📝 #بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
#جمعه_های_مهدوی
👈 اوغایب نیست، ما غایبیم 👉
تمام مشکلات ما ناشی از این است که از امام زمان عجل الله تعالی فرجه دور شده ایم. نجات یک ملّت به امام زمان عجل الله تعالی فرجه وابسته است. امام زمان عجل الله تعالی فرجه انسان کامل است. کافی است که نظر مبارکشان بر جان ما بیفتد تا ما انسان شویم، یعنی مبادی میل ما اصلاح شود زیرا که وجود ائمه تکوینی است، غیب و شهود ندارد، بودنِ هستی به وجود آن حضرت است و هر کس به اندازه نزدیکی به نظر او بقاء و واقعیت می یابد و معنی دار می شود.
امام زمان عجل الله تعالی فرجه در زمان غیبت مثل خورشیدی که نورش پشت ابر است، فیض می رساند. علّت عدم بهره برداری از فیض آن حضرت خودمان هستیم. امام غایب نیست، ما غایبیم. ماییم که دنیایی شده ایم. اگر یک زندگی دینی را آغاز کنیم، با یک نظر امام زمان عجل الله تعالی فرجه جوهر ما عوض می شود و مسّ وجودمان کیمیا می گردد. مزّه آدم شدن را اگر بچشیم، چیز دیگری برای ما مزّه دار نخواهد بود.
عمده آن است که معنی واقعیِ انسان بودن را که به نزدیکی به امام زمان عجل الله تعالی فرجه است درک کنیم و بدانیم مسلّم هر کس به هر جا رسید از دریچه نظر آن حضرت رسید.
به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌺 کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9