eitaa logo
ندای حق
99 دنبال‌کننده
8هزار عکس
6.6هزار ویدیو
392 فایل
باسلام وادب واحترام خدمت شمابزرگواران جهت دریافت پاسخ پیرامون شبهات وسوالات عقیدتی سیاسی به آیدی زیرمراجعه کنید. @shams348
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 🖼 | جولان دروغ پردازان در سایه عدم برخورد قاطع قوه‌ قضائیه 🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت استاد رحیم‌پور ازغدی از واکنش کمونیست‌ها به شور مسلمانان در پیاده‌روی ⭕️ شما چیزی دارید که هیچ ایدئولوژی در شرق و غرب عالم ندارد، شما حسین (علیه السلام) را دارید!
پیام قرآنی شاخصه مجاهدان فی سبیل الله(۳) ❎❎دینداری؛ دینمداری و دین یاری فَضَّلَ اللَّهُ المْجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَ أَنفُسِهِمْ عَلىَ الْقَاعِدِينَ دَرَجَةً وَ كلاُّ وَعَدَ اللَّهُ الحْسْنىَ وَ فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلىَ الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا(95/نساء) خداوند، مجاهدانى را كه با مال و جان خود جهاد نمودند، بر قاعدان [ترككنندگان جهاد] برترى مهمّى بخشيده و به هر يك از اين دو گروه (به نسبت اعمال نيكشان،) خداوند وعده پاداش نيك داده، و مجاهدان را بر قاعدان، با پاداش عظيمى برترى بخشيده است ❎پیامها : -1_ كسانى كه به جبههى جهاد نمىروند، چند گروهند: منافقان بىايمان، مسلمانان ترسو، رفاهطلبان، شكّاكان، بىهمّتان كه مىگويند: با مال و بيان و قلم و دعا، رزمندگان را دعا و حمايت مىكنيم، و جهاد، براى ما واجب عينى نيست. اين آيه، به اين گروه آخر مربوط مىشود و از آنان انتقاد مىكند. 2- زيرا گروههاى ديگر در موارد متعدّد به شدّت مورد انتقاد قرار گرفتهاند از قاعدان شمرده شده اندو به عنوان متخلّف از آنان ياد شده. هيچ گونه مقام و درجهاى ندارند تا مجاهدان يك درجه بالاتر از آنان باشند 3- خدمات و تلاش هر كس محترم است و به خاطر شركت كسانى در جبهه، نبايد ارزشهاى ديگران ناديده گرفته شود. برترى مجاهدان آرى، امّا طرد ديگران هرگز. «كُلًّا وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنى» 4- هر كس در هر موقعيّت و مقام و خدمتى كه باشد، بايد بداند مقام رزمندگان مخلص از او بالاتر است. «فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجاهِدِينَ» 5- اگر خداوند به رزمندگان فضيلت داده است، پس جامعه هم بايد براى مجاهدان و شهدا در اجتماع، و برخوردها حساب خاصى باز كند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۳۵۴ قرآن کریم ( آیات ۳۲ تا ۳۶ سوره مبارکه نور)  🍃🌹🍃 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «لا یُعَذِّبُ اللهُ قَلبًا وَعَی القُرآنَ» خداوند قلبی را که قرآن را در خود جای داده باشد، عذاب نمی‌کند. (امالی طوسی ۱/۶) 🎙 استاد پرهیزگار
🇮🇷 📝 | هشدار عجیب ترامپ به مردم آلمان 🍃🌹🍃 🔻 رئیس‌جمهور سابق آمریکا، در تجمع انتخاباتی: آلمانی‌ها به علت افزایش قیمت سوخت در حال برگشت به گذشته و استفاده از ذغال‌سنگ هستند. 🔺 آلمانی‌ها بخاطر واردات ۷۲ درصد سوخت خود از روسیه، انتخاب دیگری ندارند و به همین خاطر به‌زودی کشوری نخواهند داشت.
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | اروپای بیچاره‼️ 🍃🌹🍃 🌺 تحقق پیش بینی رهبرمعظم انقلاب در مورد آینده انرژی در اروپا
💢مرگ مهسا امینی و جنگ روایت‌ها 🔻از دست رفتن جان یک انسان همواره دردناک و غم‌انگیز است؛ اما ابزار سیاسی و در کانون جنگ روایت‌ها قرار دادن این جان شیرین برای اغراض سیاسی دردنا‌ک‌تر است و نه تنها دردی از متوفی و خانواده وی را درمان نمی‌کند حتما برای خانواده و البته وجدان بیدار و عزادار جامعه مشمئزکننده هم هست. 🔹 نگاهی به ساحت رسانه‌ای در باب نحوه مواجهه رسانه‌های مختلف با خبر مرگ تأسف‌بار مرحومه خانم مهسا امینی نشان از غلبه دو نگاه دارد؛ 1⃣ یکی معتقد است ریشه این قبیل حوادث در اجرای قوانین و «تکالیف» همانند گشت ارشاد و امر به معروف و نهی از منکر است و این با «حقوق» شهروندی در تضاد است و راه ممانعت از تکرار چنین حوادث غم‌انگیزی عبور از خیر اجرای آنهاست! 2⃣دسته‌ای دیگر معتقدند صرف یک اتفاق ناگوار نباید جامعه‌ای اسلامی همانند ایران را از مزایای اجرای قانون امنیت اخلاقی و مصون‌سازی جامعه برای حضور زنان محروم نماید. البته این تقاضا، خواسته‌ بخش عمده‌ای از افراد مسلمان جامعه به منظور «کالایی دیده و تلقی نشدن زنان» نیز هست. در ثانی ساحت این بحث در جامعه‌ای به وقوع می‌پیوندد که افتخارش این است که می‌خواهد نصوص اسلامی را به قوانین و مقررات اجتماعی و سایر نظامات زندگی فردی و جمعی مردم مسلمان تبدیل و شریعت را پیاده‌سازی نماید. 🔹حال چقدر زشت است از مرگ انسانی وسیله‌ای بسازیم برای تسویه حساب‌های سیاسی و در خوش‌بینانه‌ترین حالت دنبال برنده جلوه دادن نگاه سیاسی خود در هماورد دو قرائت متعلق به دو جریان سیاسی در باره بحث دیرینه و بی‌نتیجه‌ «روایی و ناروایی گشت ارشاد و امر به معروف» باشیم. 🔹آیا اساسا، می‌توانیم این سؤال شبه کلامی را طرح بکنیم که تکلیف‌مداران که قائل به درست بودن امر به معروف و تداوم گشت ارشاد هستند درست می‌گویند یا عده‌ای که آزادی در پوشش فردی را‌ـ بدون توجه به حقوق اجتماعی آحاد شهروندان‌ـ حق شهروندی می‌دانند راه حقی را می‌پیمایند؟! 🔹آیا این منطق برای قضاوت درست است؟ مگر نظام ما نظام اسلامی نیست؟ مگر نظام اسلامی درباره حضور زن در اجتماع نظر ندارد؟ 🔺 خوب اگر دارد و ما هم ادعا داریم که می‌خواهیم قانون اسلام را در قالب نظام اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی و سبک زندگی اسلامی اجرا و پیاده‌سازی کنیم پس چرا با ادبیات غیردینی و سکولارها مباحثه می‌کنیم؟! 🔹و نکته پایانی اینکه، بیندیشیم که آیا فرد یا جریانی که به همه چیز در پرتو روایت‌سازی دوگانه نگاه می‌کند، درد حقیقت دارد یا تنها نگاه قطبی خود را به هر قیمت دنبال می کند؟!