eitaa logo
ندای حق
99 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
6.7هزار ویدیو
393 فایل
باسلام وادب واحترام خدمت شمابزرگواران جهت دریافت پاسخ پیرامون شبهات وسوالات عقیدتی سیاسی به آیدی زیرمراجعه کنید. @shams348
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 📽 | چرایی حمایت دانش‌آموزان از حکومت پهلوی 🍃🌹🍃 💢 تجربه‌ای تأمل برانگیز در مدارس! ⁉️ برداشتی غلط از پهلوی توسط دانش‌آموزان! 🎙
💢بی‌بی‌سی برای رضای خدا موش نمی‌گیرد 🔹آمارهای جالبی از دخل و خرج بی‌بی‌سی منتشر شد که مطالعه آن نکات جالبی را به ما گوشزد می‌کند. 🔸 بودجه BBC در سال ۲۰۲۳ هفت ميليارد دلار خواهد بود و ۷۱ تا ۷۴ درصد هزینه‌های BBC از جیب مردم است. 🔹بی‌بی‌سی ۳ میلیارد پوند برای تولید محتوا هزینه می‌کند و ۹۰ میلیون پوند فقط برای تولیدات مربوط به کودکان هزینه می‌شود. 🔸دستمزد کارمندان بی‌بی‌سی 1/3 میلیارد دلار است و مدیران بی‌بی‌سی بالای ۵۰۰ هزار دلار به جیب می‌زنند. 🔹نکته‌ای که اهمیت دارد این است که براندازان ایرانی ۴ هزار میلیارد تومان از انگلیس یارانه می‌گیرند و این سؤال پیش می‌آید که این یارانه از جیب مردم انگلیس و دولت آن با چه هدفی به بی‌بی‌سی داده می‌شود؟ آیا بی‌بی‌سی و دولت انگلیس برای رضای خدا موش می‌گیرند؟ هدف‌شان چیست؟
🇮🇷 📝 | مخالفت روسیه با حذف ایران از کمیسیون مقام زن 🍃🌹🍃 🔻نماینده روسیه در مخالفت با حذف ایران از کمیسیون مقام زن: 🔹شما اصلا تعریف سازمان ملل را خوانده‌اید؟ همکاران غربی ما عادت دارند ساختارهای کارآمد بین‌المللی را تخریب کنند! 🔸عضویت فرانسه و انگلیس در این کمیسیون به دلیل برخورد خشن با زنان باید بررسی شود. 🔹آیا بعد از قتل اشلی بابیت در روز حمله به ساختمان کنگره آمریکا، دموکراسی‌های غربی خواستار حذف آمریکا از کمیسیون مقام زن سازمان ملل شدند؟ 🔺تنظیم‌کنندگان قطعنامه حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد بایستی نگاهی به سوابق خود در نقض حقوق بشر بیندازند.
قطعنامه حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل با ۲۹ رأی موافق، ۸ رأی مخالف و ۱۶ رأی ممتنع تصویب شد.
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۳۹ قرآن کریم ( آیات ۳۹ تا ۴۴ سوره مبارکه فاطر )  🍃🌹🍃 🌺 امام صادق (ع) می‌فرمایند: «یَنبَغی لِلمُؤمِنِ اَن لا یَموتَ، حَتّی یَتَعَلَّمَ القُرآنَ، اَو یَکونَ فی تَعلیمِهِ» شایسته است که مؤمن از دنیا نرود، مگر آن که قرآن را فرا گیرد و یا در حال آموختن آن باشد. (اصول کافی ۲/۶۰۷) 🎙 استاد پرهیزگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✔️ «رئیسی» وارد بیرجند شد 🔹‌رئیس‌‌جمهور و جمعی از اعضای هیئت دولت در نخستین سفر استانی از دور دوم سفرهای استانی، وارد خراسان جنوبی شدند تا ضمن بررسی مصوبات سفر نخست، برای توسعه زیرساخت‌های این استان تصمیم جدیدی بگیرند. 🔹رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت به مدت دو روز مهمان مردم استان خراسان جنوبی خواهند بود. 🔰رئیسی: پیگیر ساخت مسکن در استان‌ها هستم 🔹در این سفر به دنبال پیگیری مصوبات دور اول سفر و حل مسائل و انتظارات مردم در دور دوم سفر خواهیم بود. 🔹کار در حوزه واگذاری و ساخت مسکن در شهرستان‌های استان پیشرفت خوبی دارد و گزارش آن را به مردم خواهیم داد. 🔹حل مسائل و انتظارات مردم از نظر ما دور نیست.
📸 زن در سرزمین آزادی! این آمریکای بدون رتوش است که باعث حذف ایران از کمیسیون زن سازمان ملل شد.
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ضدخش؛ فیلم کوتاه ۱۳۰ ثانیه‌ای درباره‌ حجاب
🔰 ‌‌قدردانی خانواده مولوی عبدالواحد از رهبر انقلاب 🔻 خانواده شهید مولوی عبدالواحد ریگی امام جماعت مسجد امام حسین(ع) خاش با صدور پیامی از عنایت رهبر معظم انقلاب،سران سه قوه و نهادهای ذی‌ربط امنیتی و انتظامی و شورای تأمین سیستان و بلوچستان قدردانی کردند.