eitaa logo
ندای حق
99 دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
6.7هزار ویدیو
393 فایل
باسلام وادب واحترام خدمت شمابزرگواران جهت دریافت پاسخ پیرامون شبهات وسوالات عقیدتی سیاسی به آیدی زیرمراجعه کنید. @shams348
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌀 موضوع: موج آفرینی سیاسی‌ فضای مجازی در انتخابات! 🍃🌻🍃 🔻عصری که در آن زندگی می‌کنیم عصر اطلاعات و فناوری است و رسانه‌ها در آن تأثیر به سزایی دارند. رسانه‌هایی که زندگی بشر را متحول کرده اند و سعی دارند پیام‌های خاصی را به انسان منتقل و بر زندگی او تأثیر بگذارند. 🔹 یکی از جلوه‌های بیشتر نمودار شده از تاثیر رسانه ها را می‌توان در جریان انتخابات و شکل دهی بر افکار مردم جامعه برای حضور حداکثری و انتخاب اصلح دید که بیشتر از هروقت نقش فضای مجازی نمود پیدا می‌کند. 🔸 ظهور انواع رسانه‌های اجتماعی فرصتی را در اختیار نامزد‌های انتخاباتی گذاشته تا در این رسانه‌ها بتوانند ضمن معرفی خود، زمینه لازم برای اشتراک‌گذاری دیدگاه‌ها، برنامه‌ها، نگرشها، اقدامات و... را فراهم نمایند و با یاری سلبریتی‌های فعال در این فضای مجازی به انجام تبلیغات سیاسی اقدام کنند. 🔹 علی رغم دسترسی آسان، همه گیری، سرعت بالای انتشار مطالب و محبوبیت در میان اقشار مختلف، فضای مجازی رسانه‌ای عمومی و چندوجهی است که غفلت از آسیب‌های آن، ضررهای جبران ناپذیری اعم از موج آفرینی سیاسی، افشاگری، نشر و بازنشر شایعه و خبر جعلی و... را به دنبال دارد. 🔺 بنابراین نامزدها و هواداران آنها نباید برای اثبات خود، اقدام به تخریب، توهین و بی حرمتی به دیگران کنند، بلکه همه باید با رعایت قوانین انتخابات و اخلاق، فضای سالم و پرشوری جهت مشارکت گسترده و آگاهانه مردم در انتخابات پیش رو فراهم آورند. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
13.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅محورهای مهم بیانات مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای امروز به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی ره فرمودند: راه درست حل مشکلات کشور انتخاب درست در انتخابات است نه کناره گیری از صندوق رای. برخی از مهمترین محورهای این سخنرانی به این شرح است: 🔰 هم در مورد حاکمیت اسلام و هم درباره جنبه مردمی بودن حکومت و مردمسالاری مخالفین سرسختی وجود داشت. 🔹عده‌ای سکولار‌ها و غربی‌ها بودند که معتقد بودند دین افیون جامعه است و نمی‌تواند حکومت مردم را در دست بگیرد. 🔹دسته‌ای دیگر میگفتند دین نباید آلوده به سیاست شود و باید تقدس خود را حفظ کند که این افراد سکولار‌های مذهبی هستند که مذهبی‌اند اما در واقع سکولارند. یعنی هیچ اعتقادی به دخالت دین در شؤون زندگی ندارند و مخالفت حاکمیت اسلامند. 🔹مخالفان مردمسالاری‌ها هم دو جبهه بودند، یکی سکولار‌ها که می‌گفتند مردمسالاری را باید تکنوکراتها دست بگیرند پس جمهوری اسلامی بی معنی است. عده‌ای دیگر میگفتند مردم کاره‌ای نیستند و باید دین حکومت کند که نمونه افراطی آن در داعش مشاهده می‌شود. 🔰هر کجا مردم را وارد میدان کردیم و اسلام را معیار تصمیم‌گیری قرار دادیم مشکلات حل شده است. 🔰 گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستند که در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند درباره انتخابات. 🔰اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آنرا با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 موضوع: پانزده خرداد ‼️ 🍃🌻🍃 🌺 امام خمینی رحمةالله عليه: پانزده خرداد نقطه عطفی است در تاریخ کشور. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 راه درست: انتخاب درست 🔺 نماهنگی از بیانات امروز رهبر انقلاب درباره ثمره شرکت مردم عزیز ایران در انتخابات ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 رهبر معظم انقلاب : «دولت جوان و انقلابی علاج مشکلات کشور است.» ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 | جمهوری اسلامی، حرم است ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
|« ملت ایران » 👤 حاج مهدی رسولی 🔸 از جنس این بود و این مردم در تربیت شده‌اند، تاریخ خوب میداند که؛ این مردم، مردانِ مِیدانَند... ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
روزمان را با آغاز کنیم ۱۵ خرداد روز قیام لله گرامیباد ❎🔰از بین همه موعظه ها فقط شما را به یک موعظه توصیه میکنم و آن هم اینکه در مقابل این گرگهای درنده (استکبار) بایستید سبأ قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ ﺑﮕﻮ : ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﻳﻚ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺍﻧﺪﺭﺯ ﻣﻰ ﺩﻫﻢ [ ﻭ ﺁﻥ ]ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺩﻭ ﺩﻭ ﻭ ﻳﻚ ﻳﻚ ﺑﺮﺍﻱ ﺧﺪﺍ ﻗﻴﺎم ﻛﻨﻴﺪ .(٤٦) ✅امام خامنه ای در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام جمهورى اسلامى ایران ۱۳۶۸/۱۱/۰۹ «آیا آن روزی که امثال ما و شما، در سیاه‌چال‌ها و سلول‌ها و خانه‌های مخفی و محیط غربت می‌رفتیم و می‌دویدیم، چنین معجزه‌یی را که امروز به وقوع پیوسته است، باور می‌کردیم؟... آیا فکر می‌کردیم روزی ایران که قلعه‌ مستحکم استکبار جهانی است، به قلعه‌ مستحکم مبارزه در مقابل آن تبدیل بشود؟ ولی دیدید که شد. به نظر شما، آیا رسیدن ما از این‌جا به آن نقطه، مشکلتر از رسیدن ما از آن نقطه به این جاست؟ نه، به نظر من خیلی آسانتر است. از آن‌جا به این‌جا رسیدن، یعنی تبدیل شدن قلعه‌ امن استکبار جهانی به سنگر مستحکم ضد آن - که امروز بحمداللَّه ایران، آن گونه است و خواهد بود - به مراتب طولانی‌تر و دشوارتر و طی نشدنی‌تر از آن راهی است که ما امروز می‌خواهیم به آن نقطه‌ مطلوب - یعنی یک کشور آبادِ آزادِ عادلانه‌ی مرتبِ خوبِ اسلامیِ پُرتپشِ پُرحرکتِ آبرومند و عزیز - برسیم. این راه، خیلی نزدیکتر و رفتنی‌تر و شدنی‌تر و ابزارش در اختیارتر از آن راه است. ما می‌توانیم این راه را برویم؛ اما شرطش «ان تقوموا للَّه»است» 🌺
✅ موضوع: تبلیغات مجاني ‼️ 🍃🌻🍃 🔻مراقب باشیم پاسخ دادن به ادعاهای برخی نامزدها بازی در زمین آنها و تبلیغ آنها است! 🔹خودشان نمی گویند لیبرالیم، آی بی دین به من رای بده! 🔸" کاری می‌کنند که ما برایشان تبلیغ کنیم" که هم شُل دین ها به آنها رأی دهند و هم پیش متدینین مظلوم نمایی کرده، رأیشان را بگیرند، زیر سئوال هم نروند! 🔹 در ضمن بیشتر محتوای دو نامزد دولت فعلی توسط جریان مقابلشان تولید شده و انقلابی ها باعث و بانی دیده شدن آنها هستند. 👌فقط در مقابل ادعاهای آنها، سکوت کنیم، تخریب نکنیم بس است‼️ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .