فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بغض دردناک کادر درمان از بی توجهی مردم...
.
💢 همه علیه #کرونا ‼️
🍃🌻🍃
❌ اوضاع کرونا بحرانی است، دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنیم.
#من_ماسک_میزنم
.
بسم الله الرحمن الرحیم/
🏴چرا مصیبت عاشورا عظیم ترین مصیبت ها است
✍ ابن بابویه به سند معتبر از عبدالله بن فضل روایت کرده است که گفت : به خدمت حضرت امام صادق علیه السلام عرض کردم که :
یابن رسول الله ، به چه علت روز عاشورا روز اندوه و جزع و مصیبت و گریه است ، و ( چرا ) روزی که حضرت رسالت صلی الله علیه و آله به عالم بقاء رحلت فرمود و روزی که حضرت فاطمه صلوات الله علیها دار فانی را وداع نمود و روزی که حضرت امیرالمؤمنین صلوات الله علیه شهید شد و روزی که حضرت امام حسن عليه السلام مسموم گردید در جزع و مصیبت مثل آن روز نیست؟
حضرت فرمود که : روز شهادت حسین ، مصیبت آن از جمیع روزها عظیم تر است ، زیرا که اصحاب کساء و آل عبا گرامی ترین خلق بودند نزد حق تعالی و مردم ایشان را با یکدیگر مشاهده میکردند و آیات و کرامت فضل ایشان با یکدیگر نازل می شد ، 👈🏻 پس چون حضرت رسالت صلی الله علیه و آله از دنیا رفت حضرت ، امیرالمؤمنین و فاطمه و حسن و حسین عليهم السلام در میان مردم بودند و خود را به دیدن ایشان تسلی میدادند ، پس چون حضرت فاطمه از دنیا رفت ، مردم خود را با ملاقات امیرالمؤمنین و حسن و حسین عليهم السلام تسلی میدادند ، و چون حضرت امیرالمؤمنین صلوات الله علیه شهید شد ، دیدن حسن وحسین علیهماالسلام موجب تسلی مردم میگردید ، و چون حضرت امام حسن علیه السلام شهید شد مردم به ملاقات وافر البرکات حضرت امام حسین علیه السلام درد مصیبت و مفارقت و اندوه آن بزرگواران را مداوا میکردند و دیده خود را به لقای او روشن می گردانیدند 👈🏻 و چون حضرت امام حسین صلوات الله علیه شهید شد کسی از آل عبا نماند که مردم خود را به دیدن او تسلی دهند ؛ پس رفتن آن حضرت مثل رفتن همه ایشان بود و به این سبب روز مصیبت آن حمرت بدترین روزها است. ❗️
📕 حکمت شهادت سید الشهداء علیه السلام صفحه ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ .
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
مداحی آنلاین - حضرت قاسم - استاد عالی.mp3
3.74M
🏴ویژه ماه محرم
♨️حضرت قاسم
🎤حجت الاسلام عالی
┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄
مداحی آنلاین - امام حسین علیه السلام را یاری کنیم - استاد رفیعی.mp3
3.58M
🔵امام حسین علیه السلام
را یاری کنیم...!
👌 حجت الاسلام رفیعی
┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄
🖤 محبت حسینی را زندگی کنیم
⁉️ شبهه و شور
درختی که میوه داشته باشد، از دست دیگران در امان نیست؛ همانگونه که مهاجمان به قطار در حال حرکت سنگ میزنند نه قطاری که ایستاده است.
درخت پربار زندگی حسینی به قدری ارزشمند و پربرکت است که خناسان و دینربایان سالهاست کمر همت به قطع آن بستهاند ولی به مشیت الهی این نور هر روز پر فروغتر و این شور هر ساله فراگیرتر میشود.
آنچه هشدار است، آلوده شدن لوح زرین مهر حسینی به شبههها و ویروسهایی است که جان و دل محبان آقا را مکدر ساخته و تا زمان رسیدن به پاسخ آن، روزهای تلخی را سپری میکنند.
✔️ از این رو توصیه میشود خانوادهها در خود آمادگی کافی برای پاسخگویی به پرسشهای فرزندان در این باره را ایجاد کنند. خواندن کتابهای فاخر مانند حماسه حسینی شهید مطهری، آگاهی از تاریخ حسینی، شرکت در جلسات و محافل بصیرتافزایی مساجد، حسینیهها و تکایا و نیز یافتن کانالها و گروههای معتبر در فضای مجازی مانند گروههای مرتبط با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، از جمله پیشنهادهای چیرگی بر این مشکل است.
✔️ شایسته است خانوادهها، فضای گفتگو در این زمینه ایجاد کنند و زمینه را با طرح سوال و فضای روانی را برای دریافت پاسخ و اندیشیدن درباره آنها را فراهم سازند و از هرگونه توهین و برچسبزنی به پرسشگر خانه پرهیز نمایند.
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۲۶)
💢 موضوع: دولت سیزدهم و توسعه عدالت محور
🍃🌻🍃
🌀 خبر:
🔻 وزیر پیشنهادی صمت: « یکی از برنامه ریزیهای ما تربیت مدیران گام دوم است و ۲۰۰ نفر از همه نقاط کشور تا ۲ سال، دعوت و در جلسات وزارت صمت نیز شرکت خواهند کرد تا توسعه متوازن در کشور رقم بخورد». و اما توسعه متوازن مورد وزیر پیشنهادی و به تبع دولت سیزدهم چیست و چه شاخصه هایی دارد؟
💢 تحلیل:
🔹 در نگاه اول شاید کلید واژه «توسعه متوازنِ» منقول از وزیر پیشنهادی، یادآور آن مفهوم خاص در مکاتب غربی باشد که از دهه شصت میلادی به بعد رایج شد و در واقع به معنای توسعه ای همه جانبه در ابعاد مختلف فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و ... است. با این وجود چنانچه بیان وزیر پیشنهادی با مفهوم یادشده سنخیت داشته باشد چندان تفاوتی در عملکرد دولت سیزدم با دولت قبل در یکی از حساس ترین وزارت خانه های مرتبط با معیشت مردم یعنی صمت نخواهیم دید. حال سوال راهبردی اینجاست که این بیان با آن مفهوم چه نسبتی دارد؟
1️⃣ در وهله اول باید اشاره داشت که مبحث توسعه متوازن در مکاتب غربی گرچه علی الظاهر همه جانبه و همه بعدی است اما بر اساس تحلیل اندیشمندان معاصر غرب مبنای این توسعه، «فک شدگی اقتصاد» است. یعنی اقتصاد در جامعه، محور و سایر ارکان جامعه از جمله سیاست و فرهنگ در واقع در خدمت اقتصاد است که در آن آزادی اقتصادی بر همه ارکان اقتصادی رجحان دارد.
2️⃣ نکته دوم آنکه اقتصاد در غرب در حقیقت در خدمت سرمایه داری جهانی است و به هیچ عنوان به معنای توسعه امکانات اقتصادی در میان تمامی اقشار و احاد مردم در سراسر جهان نبوده و نیست.
🔸 با در نظر داشتن موارد فوق، لازم است اشاره شود که مفهوم اصلی وزیر پیشنهادی در مبحث توسعه متوازن، «عدالت» و توزیع عادلانه امکانات صنعتی است. که نشان میدهد توسعه مدنظر ایشان بر مبنای فک شدگی اقتصاد نخواهد بود چرا که فدا کردن عدالت اجتماعی به پای آزادی بازار سرمایه، اصل الاصولِ «فک شدگی اقتصاد» است. همچنین توجه به مسائل اقتصادی خوزستان و مردمان این استان، از جانب ایشان حاکی از عدم نگاه ویژه به قشر مرفه و سرمایه دار است چرا که اغلب سرمایه داران در سطح ملی در مناطق مرکزی سکونت دارند علاوه بر این ساکنان استان های مرزی عموما از اقشار به شدت محروم کشور به شمار می رود.
🔺امید که تیم اقتصادی دولت جدید بر مبنای الگوی اقتصادِ اسلام، گره گشایِ تنگناهای معیشتی مردم ایران باشد.
.
📌حاشیه سازی در حرکت رو به جلوی ملت ایران
🔻بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل از هم پاشید، امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را میگذراند و درحال زوال قدرت است.
🔹در چنین وضعیتی از قطببندی قدرت، غرب به انواع ترفندهای نفوذ و جنگ نرم برای قدرتمندنمایی خود، ضعیفنمایی جبهه مقاومت اسلامی، و تضعیف اقتدار آن از درون دست مییازد.
🔸غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «سادهلوحان خاماندیش» و «خائنان استخدام شده».
🔹 در کشور ما هم دو طیف «استخدام شده» و «خاماندیشان خوشبین به غرب»، معمولا نقش تضعیفکننده اتحاد و اقتدار ملی در برابر غرب عمل کردهاند. هشت سالی که گذشت، مجال عرضاندام دو لبه قیچی غربگرایی بود که از درون، ریشههای اقتدار و انسجام در برابر دشمن را هدف گرفته بودند.
🔹این طیف بازیگر در نقشه غرب، اکنون در حالی که با ادبار مردم مواجه شده و مجلس و دولت را از دست داده، توانمندیهای ملی را در همه جهات هدف میگیرند یا زیر سؤال میبردند.
🔹به طور مثال بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس ساخته و دست به یکی کرده است.
و🔹قتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را در سال 1991 به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنهسازی در حالی است که احمقترین افراد هم میفهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل اشغال ایران (در دوره منحط حکومت رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند.
🔹همین شبکه آلوده بود که توسط عناصر نفوذی، فایل صوتی کذایی را علیه فرمانده میدان (شهید سلیمانی) و دیپلماسی مقاومت، تدارک کرد و برای انتشار به شبکههای لندنی داد. مصاحبهکننده، «سعید- ل» از عناصر بازداشتی فتنه ۸۸ بود. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس در دادگاه فاش کرد که آقای «ل»، یکی از ۱۳۰ نفری است که ظرف پنج سال به خدمت سفارت درآمده است. سردبیر شبکهای هم که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد، رمضانپور، معاون وزارت ارشاد در دولت خاتمی بود.
🔹جنگی پر دامنه میان ما و غرب در جریان است. رکن این جنگ از نگاه غرب، بر هم زدن محاسبات حریف، اصلی کردن مسائل فرعی، و به حاشیه کشاندن مسائل اولویتدار است. این اخلال در محاسبات و اولویتبندیها، توسط دو طیف مزدور و خاماندیشان خوشبین به غرب انجام میشود. آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ملت ایران هستند. در شناساندن کارکرد این جماعت و از هم گسیختن شبکه آنها نباید لحظهای تردید کرد.
.
♨️ الگوی ابدی مبارزه!
*انقلاب عظیم امام حسین(ع) و بنیادگذاری مکتب سرخ عاشورا اگرچه در نگاه ابتدایی یک حادثه است، اما در نگاه عمیق و بنیادی، یک حرکت اندیشهساز و الگوی الهامبخش و تمدن ساز برای همه انسانها فارغ از زبان، آئین، مذهب و نژاد در همه زمانهاست. البته اساس این قیام برای حفظ و ماندگاری اسلام و دفع انحرافات و تحریفات از آن برای همیشه تاریخ است؛ اما از آنچنان ظرفیتی برخوردار است که هماکنون نیز پس از چهارده قرن، ملتها و انسانهای آزادیخواه و تحت ستم با پیروی از درسهای قیام عاشورا، علیه ستم و استبداد مبارزه میکنند. مکتب و راه بزرگ امام حسین(ع) بهگونهای طراحی و اجرا شده است که محصول و ثمراتی جز آزادی و آزادگی، استقلال، عزت، ایثار و اقتدار نمیتواند به بار آورد. بهراستی چه عامل و خصیصهای در قیام عاشوراست که هم گاندی راه استقلال هند را از آن الهام میگیرد و هم برای نهضتهای معاصر ازجمله انقلاب اسلامی ایران راهگشاست؟ در اینجا تلاش میشود به نکاتی مهم و ناب از کلام رهبری معظم انقلاب درباره قیام حسینی(ع) از کتاب «انسان ۲۵۰ ساله»، نقل و مورد تأمل قرار گیرد.
👈 نکات تحلیلی
1️⃣ این نهضت در متن خود این درسآموزی بزرگ را دارد که «مرگ سرخ به از زندگی ننگین است». این آموزه جهانی است و کسانی که این راه آزمون شده را در راه کسب استقلال خود به کار بستند، موفق بودند.
2️⃣ جامعه باید در مدار سیر صحیح و درست قرار گیرد. هدف نهضت حسینی، بازگرداندن جامعه اسلامی به خط صحیح بود، آنهم زمانی که راه عوضی شده است و جهالت و ظلم و استبداد و خیانت کسانی، مسلمین را منحرف کرده و زمینه و شرایط هم آماده است.
3️⃣ امام حسین علیهالسلام برای انجام یک واجب، قیام کرد. این واجب، عبارت است از اینکه هر وقت دیدند که نظام جامعه اسلامی دچار یک فساد بنیانی شده و بیم آن است که بهکلی احکام اسلامی تغییر یابد، هر مسلمانی باید قیام کند. البته در شرایط مناسب؛ آن وقتی که بداند این قیام منتج به نتیجه و اثر خواهد شد.
👈 نکته راهبردی
درس بزرگ عاشورا آن است که تا قبل از آن خواص هم حاضر نبودند علیه انحراف و ظلم اموی قدمی بردارند؛ اما بعد از قیام امام حسین علیهالسلام این روحیه زنده شد. حسینبنعلی علیهالسلام کاری کرد که وجدان مردم بیدار شد؛ بنابراین، اسلام زندهشده قیام امام حسین(ع) است. حسینبنعلی علیهالسلام کاری کرد که در همه دورههای حکومت طواغیت، کسانی پیدا شدند که در مقابل آنها بایستند.
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
.
♨️ تودیعی در بستر آمار تأسفبار
*«مسعود میرکاظمی» در مراسم معارفه خود بهعنوان رئیس جدید سازمان برنامهوبودجه، با بیان اینکه امروز دولت را در وضعیت نامطلوبی تحویل میگیریم، گفت: «باید فکری برای کسری بودجه امسال کرد». بخشی از وضعیت نامطلوبی که دولت روحانی تحویل دولت سیزدهم میدهد، از قرار زیر است:
👈گزاره های خبری
1️⃣ تورم بیش از ۴۴ درصد، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدنِ بدهیهای دولت از سال ۹۴، وضعیت کسری بودجه ۴۵۰ هزارمیلیاردی ازجمله موارد وضعیت نامطلوبی است که رئیسجمهور منتخب در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری از آن نام برد.
2️⃣ بدهی به بانکها در خرداد سال ۹۲، صد و چهار هزار میلیارد تومان بوده است درحالیکه امروز بر اساس آمار سایت بانک مرکزی، نظام بانکی ۶۵۰ هزار میلیارد تومان طلب دارد که ۹۰ درصد آن متعلق به بدهی دولت است.
3️⃣ در سال ۹۱ عملکرد هزینههای جاری دولت ۸۹ هزار میلیارد تومان بوده است، لیکن امروز به ۹۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
4️⃣ هماکنون در کشور ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت جوان مجرد در سن متعارف ازدواج وجود دارند که هنوز ازدواج نکردهاند. از طرفی با کاهش ۶۰ درصدی ساختوساز مسکن در کشور، حداقل امروز برای ایجاد تعادل در بازار و رفع نیاز موجود و جبران عقبماندگیها، ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی موردنیاز است.
5️⃣ متوسط رشد قیمت محصولات خوراکی در دولت تدبیر و امید روحانی که بانک مرکزی اعلام میکند، حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد است و رشد قیمت در مسکن ۷۰۰ درصد و رشد قیمت در خودرو، ۸۰۰ درصد
6️⃣ بر اساس گزارش مرکز آمار، شاخصهای توزیع درآمد در دولت روحانی به بدترین وضعیت خود رسیده است. در آخرین سال دولت دهم، ضریب جینی به عدد ۰.۳۶۵ رسیده بود درحالیکه در سال پایانی دولت روحانی، ضریب جینی با افزایشی ۹.۵ درصدی به ۰.۴۰۱ رسیده است.
👈 گزاره تحلیلی
متأسفانه این وضعیت نابسامان اقتصادی حاصل تفکر و مدیریت مبتنی بر پشتمیزنشینی و صدور بخشنامه از تهران برای شهرستانها و روستاها بود. با فاصله گرفتن وزرا از مردم و نظرسنجی و تصمیمگیری رئیسجمهور از پشت شیشههای دودی خودرو بهجای حضور میدانی، این نتایج نامطلوب را رقم زد. باکمال تأسف دولتی که با شعار تدبیر و امید آمد، بیشترین میزان ناامیدی را در بین مردم رواج داد. یکی از عملیاتهای روانی که این روزها علیه دولت سیزدهم بهصورت کاملاً پنهان در حال رشد است و بهشدت در فضای مجازی و رسانههای معاند تبلیغ میشود، بالا بردن سطح انتظارات از دولت، بدون توجه به وضعیت نامطلوب و نابسامان فعلی است. خنثیسازی جنگ تبلیغاتی دشمن بابیان واقعیتهای موجود در کنار امیدآفرینی هوشمندانه، از اولویتهای لازم در این برهه است.
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خرمشهر ها در پیش است...
🔹حاج حسین یکتا
.