روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰✅نزاع درونی جامعه اسلامی، آنان رااز درون پوك و از بيرون، بىآبرو مىكند
وَ أَطيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ ريحُكُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرينَ (46/انفال)
و فرمانبرى كنيد خدا و فرستادهاش را و نزاع مكنيد كه سست شويد، و در نتيجه نيرويتان تحليل رود و خويشتندارى كنيد كه خدا با خويشتنداران است (46).
👇🔰امام خامنه ای حرم رضوی در آغاز سال ۹۱
من یک توصیه هم در زمینهی سیاسی بکنم. عزیزان من! برادران! خواهران! در سرتاسر کشور، امروز ما احتیاج داریم به اتحاد و یکپارچگی. بهانههای اختلاف زیاد است. گاهی در یک قضیهای سلیقهی یک نفر، دو نفر با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانهی اختلاف بشود. گاهی در کسی یک گرایشی هست، در دیگری نیست؛ این نباید مایهی اختلاف بشود. آراء، نظرات، همه محترمند. اختلاف در درون، منازعهی در درون، موجب فشل میشود. قرآن به ما تعلیم میدهد: «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم» . اگر منازعه کنیم، سر مسائل گوناگون - مسائل سیاسی، مسائل اقتصادی، مسائل شخصیتی - دستبهیقه شویم، دشمن ما جری میشود. یک مقدار از جرأتی که دشمن در سالهای گذشته پیدا کرد، به خاطر اختلافات بود.🌺
۱ آبان ۱۴۰۰
مداحی آنلاین - نسیم رحمت میرسه دوباره - سیدمجید بنی فاطمه.mp3
9.08M
🌸 #میلاد_پیامبر_اکرم(ص)
🌸 #میلاد_امام_جعفر_صادق(ع)
💐نسیم رحمت میرسه دوباره
💐یکی از آسمون خبر میاره
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
👏 #سرود
👌فوق زیبا
#ثامن_یزد
.
۱ آبان ۱۴۰۰
202030_472905556.mp3
7.46M
🌸 #میلاد_پیامبر_اکرم(ص)
💐ندا جاء الحق رسید بین آسمونا
💐مژده که رسول خدا اومده به دنیا
🎤 #محمد_فصولی
👏 #سرود #فارسی #عربی
👌فوق زیبا
#ثامن_یزد
.
۱ آبان ۱۴۰۰
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 درد و دل مردم اردبیل با رئیس جمهور در حاشیه سفر به این استان
#ثامن_یزد
.
۱ آبان ۱۴۰۰
مداحی آنلاین - صادق آل پیمبری - محمدرضا طاهری.mp3
5.5M
🌸 #میلاد_پیامبر_اکرم(ص)
🌸 #میلاد_امام_جعفر_صادق(ع)
💐صادق آل پیمبری
💐نور چشم و جان حیدری
🎤 #محمدرضا_طاهری
👏 #سرود
#ثامن_یزد
.
۱ آبان ۱۴۰۰
1_560334678.mp3
5.89M
🌸 #میلاد_پیامبر_اکرم(ص)
🌸 #میلاد_امام_صادق(ع)
💐فروزان از دو مشرق
💐در سحرگاهان دو ماه آمد
🎤 #مهدی_رسولی
👏 #مدیحه_سرایی
👌بسیار دلنشین
#ثامن_یزد
.
۱ آبان ۱۴۰۰
۱ آبان ۱۴۰۰
🌼آیت الله مجتهدی:
ما به تجربه دیده ایم کسانی که پدر و مادر از آنها راضی بوده اند، دست به هر چه زده اند طلا شده و همچنین دیده ایم کسانی که پدر و مادر از آنها ناراضی بوده اند، حالا به هر دری میزنند، کارشان درست نمی شود.
بعد پیش ما می آیند و می پرسند
چرا ما هر کاری می کنیم کارمان اصلاح نمی شود؟ خبر هم ندارند به خاطر این است که پدر و مادر از آنها ناراضی بوده اند.
#کانال_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها👇
http://eitaa.com/joinchat/2359754752C98f03ca37a
۱ آبان ۱۴۰۰
♨️ این است پیامبر ما!
* پیامبر اسلام نزد خداوند متعال آنگونه عزیز و ستوده است که در قرآن با بیش از پنج اسم؛ "محمد"، "احمد"، "عبدالله"، "یس"، "ن و طه" از او یاد کرده است.
1️⃣ مقام «خُلق عظیم»: در جامعه مشرک و بتپرست که فرزندان دختر خود را زندهبهگور میکردند، پیامبری مبعوث میشود که تنها فرزندش دختری است به نام فاطمه. او آنقدر عزیز پدر است که او را «امّ ابیها»، مادرِ پدر صدا میزند. رسولالله نوههای دختریاش را بر دوش سوار میکند و در کوچههای پر از جهالت با آنها همبازی میشود؛ این اخلاق پیامبر را خدا نیز میستاید: «وَ اُنَّکَ لَعلَی خُلِقٍ عَظیمٍ»؛ و تو دارای اخلاق عظیمی هستی.
2️⃣ رئوف و رحیم: پیامبر خاتم بسیار رئوف و رحیم است؛ او حتی راضی نمیشود که یکی از آحاد بشر از مسیر هدایت الهی دور افتد، تا جایی که خداوند از اصرار حضرت در هدایت مردم به «حریصّ علیکم» تعبیر کرده است. پیامبر مهربان اسلام برای هدایت مردم تا جایی جلو میرود که خالق نیز نگران حالش میشود و میفرماید: «فَلَعَلَّکَ باخِعٌ نَفْسَکَ عَلی ءاثرِهِمْ اِنْ لَمْ تُؤْمِنواْ بِهذا اْلْحَدیثْ أَسِفا»؛ گویی ـ اگر آنها به این گفتار ایمان نیاورند ـ میخواهی خود را از غم و اندوه به جهت اعمال آنها هلاک کنی! 3- وحی شنو و وحی گوی: پیامبر اکرم ـ صلیالله علیه و آله ـ کلام نورانیاش از وحی گرفته شده بود و جز از وحی تبعیت نمیکرد: «اِنْ اَتَّبِعُ اِلاّ ما یوحی اِلَیَّ». پیامبر اعظم حتی اجازه نمیدادند از کسی در نزدش بدگویی بشود؛ «هیچکس درباره اصحابم به من چیزی نگوید؛ دائماً نزد من نیایید و از هم دیگر بدگویی کنید. من مایلم وقتیکه میان مردم ظاهر میشوم و به میان اصحاب خود میروم، «سلیم الصدر» باشم (بدون هیچ ذهنیت منفی و بدبینی به میان اصحاب بروم).
👈 نکته پایانی
پیامبری با اینهمه ویژگیهای حسنه، از صدر اسلام تاکنون مورد غضب و کینه مسیحیت صهیونیسم بوده است؛ آنها با عملیاتهای رسانهای و انواع تکنیکهای خبری، چهرهای خشن، خونریز و ضد انسانی از اسلام و پیامبر اکرم نشان دادهاند. این رفتارهای ضد اسلامی از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ افزایش محسوسی داشت و باعث افزایش حملات نظامی، تبعیض نژادی و تخریب مساجد، ترسیم کاریکاتورهای موهن از اسلام و حتی مهاجرت مسلمانان شد. اکنون ما ماندهایم و پشتوانهای قرآنی و الهی از اسلام و پیامبر اعظمش؛ و اگر در روشنگری واقعیات دین مبین اسلام و حضرت محمد(ص) در میان جهانیان نکوشیم، چه تفاوتی با دشمنان صدر اسلام و جاهلان مدرن داریم؟!
✍️ فرهاد مهدوی
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
#ثامن_یزد
.
۱ آبان ۱۴۰۰
♨️ دست برتر در اختیار کیست؟!
*وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی هفته گذشته با دبیر کل سازمان ملل به موضوع مذاکرات هستهای پرداخت و گفت «مذاکرات اخیر معاون سیاسی وزارت امور خارجه با انریکه مورا مثبت بوده است و در هفتهاینده در بروکسل به این گفتگوها ادامه خواهند داد و جمهوری اسلامی ایران از مذاکراتی که نتایج عملی ملموس داشته باشد، حمایت میکند و چنانچه اعضای برجام به تعهدات کامل خود عمل کنند، ایران نیز به تعهدات خود باز خواهد گشت.» دولت تازهنفس رئیسی در حالی قصد آغاز مذاکرات با سیاست عملگرا را دارد که دست برتر در همه سطوح دارد.
👈 گزاره های تحلیلی
1️⃣ افکار عمومی در ایران به دلیل تجربه تلخی که از برجام داشته، اکنون بر بدعهدیهای طرف آمریکایی و کشورهای غربی عضو برجام اجماع دارند و شکافی در این خصوص درون جامعه وجود ندارد.
2️⃣ ایران اراده کرده است نگاه به شرق بهویژه نسبت به روسیه و چین را توسعه داده و آن را تبدیل به تعاملات راهبردی نماید.
3️⃣ دولت آقای رئیسی نگاه و رویکرد متفاوتی نسبت به دولت آقای روحانی در خصوص سیاست خارجی، بهویژه در موضوع غرب دارد و تعامل آمیخته با وادادگی را تبدیل به تعامل آمیخته با مقاومت کرده است.
4️⃣ جبهه استکبار در منطقه تضعیف شده و رو به افول گذاشته و فاقد راهبرد شده است. در مقابل، جبهه مقاومت در منطقه، در همه سطوح پیروزی و پیشروندگی داشته و رو به اوج گذاشته است.
5️⃣ دولت کنونی تصمیم گرفته است رویه غلط گذشته در اداره کشور بهویژه در حوزه اقتصادی را اصلاح کند و مبنای عمل خود در این حوزه را بر مبنای اقتصاد درونزا و مقاومتی گذاشته است.
6️⃣ فشارها علیه ایران اکنون در سقف قرار داشته و ابزاری برای اعمال فشار بیشتر علیه ایران در دست امریکا نیست.
7️⃣ جمهوری اسلامی با کاهش تعهدات هستهای سعی کرده است به برجام توازن بخشیده و آن را از توافق یکطرفه خارج کند.
👈جمع بندی
همه مؤلفه و شاخصهها نشان میدهد جمهوری اسلامی اکنون نسبت به آمریکا در موضع برتری قرار دارد. این شرایط، دست بالا در مذاکرات را در اختیار ایران قرار میدهد و توان چانهزنی تیم مذاکرهکننده کشورمان را برای دفاع از حقوق و منافع ملی افزایش میدهد.
✍️ احمد بنافی
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
#ثامن_یزد
.
۱ آبان ۱۴۰۰
🌐 انقلاب اسلامی؛ بشارت روز میلاد پیامبر
🔹آن روزها غم سنگینی بر قلب مبارک رسول خدا (ص) سایه انداخته بود و میفرمود « سوره هود مرا پیر کرد».
اما چرا سوره هود؟! پاسخ این سؤال را از زبان حضرت امام - رضوان الله تعالی علیه- بخوانید.
🔸 ایشان میفرمودند؛ « ... جمله فاستقم کما امرت در دو جای قرآن هست. یک جا در سوره «شورا» و یک جا هم در سوره «هود»، لکن پیغمبر اکرم(ص) فرموده است «شیبتنی سوره هود ... سوره هود مرا پیر کرد » چرا سوره هود را فرمود؟ برای آنکه- این آیه- در سوره هود یک ذیلی دارد و آن این است که فاستقم کما امرت و من تاب معک (آنگونه که تو را فرمان داده شده است استقامت کن و آنان که با تو به سوی خدا آمدهاند نیز باید استقامت کنند) خواسته است که ملتها مستقیم باشند.
🔹کسانی که به پیغمبر(ص) گرایش پیدا کردند و رسیدند به اینکه، پیغمبر، پیغمبر اسلام است و به او ایمان آوردند هم باید استقامت کنند.
🔸پیغمبر(ص) برای این ذیل میفرماید که شیبتنی سوره هود، ... ایشان خوف نداشت از اینکه خودش استقامت داشته باشد، خودش میدانست دارد، اما میترسید که ما استقامت نداشته باشیم».
🔹این سخن نیز از حضرت امام است؛ « من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسولالله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) هستند».
🔸امام راحل(ره) در سالروز ولادت رسول اعظم(ص) و امام صادق علیهالسلام میفرمودند؛ «آن چیزی که میخواستم امروز عرض کنم این است که در ولادت حضرت رسول- صلی اللَّه علیه وآله- قضایایی واقع شده است، قضایای نادری به حسب روایات ما و روایات اهل سنت وارد شده است که این قضایا باید بررسی بشود که چی است. از جمله قضیه شکست خوردن طاق کسری و فروریختن چهارده کنگره از آن قصر و از آن جمله خاموش شدن آتشکدههای فارس و ریختن بتها به روی زمین... اینکه چهارده کنگره از کنگرههای قصر ظلم خراب شد، به نظر شما نمیآید که یعنی در قرن چهاردهم این کار میشود، یا چهارده قرن بعد این کار میشود؟».
#حسین_شریعتمداری
#ثامن_یزد
.
۱ آبان ۱۴۰۰
📌 کابوس «ایران واردکننده گاز»
🔸مدیر عامل شرکت ملی نفت و مرکز پژوهش های مجلس در دو موضعگیری مشابه زنگ های خطر برای دومین دارنده ذخایر گاز جهان را به صدا در آوردند.
براساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس ، در سال های اخیر برای توسعه میادین گازی اقدام خاصی انجام نشده است و همین موضوع در میادین نفتی هم دیده می شود.
🔹طبق این گزارش از سال 95 تا 98، ضریب بازیافت مخازن نفتی 4 درصد و مخازن گازی 0.9 درصد افت داشته است.
🔸از سوی دیگر، مدیر عامل شرکت ملی نفت از نیاز 65 تا 89 میلیارد دلار سرمایه گذاری برای اجرای طرح های توسعه ای نفت و گاز کشور خبر و هشدار داده که اگر سناریوهای جبرانی برای تولید گاز اجرایی نشود، ایران تا سال 1404 به وارد کننده گاز تبدیل خواهد شد.
🔹کمبود گاز در تابستان امسال به شکل کمبود برق به طور جدی احساس شد و در زمستان نیز این خطر همچنان وجود دارد. هر چند دلیل اصلی این مسئله به رشد تقاضا و مصرف بر می گردد، اما در سوی دیگر ماجرا، آمارهای نه چندان مثبتی منتشر شده که نشان می دهد ماجرا مربوط به کاهش ضریب بازیافت مخازن گاز کشور است.
🔸 بنا به تعریف متوسط ضریب بازیافت مخازن نفتی نشان دهنده میزانی از ذخایر کشور است که امکان برداشت آن ها وجود دارد. نکته قابل تامل این جاست که این موضوع درباره نفت هم صدق میکند که در صورت بی توجهی می تواند منجر به کاهش چشمگیر تولید این محصولات در کشور شود.
🔹گزارش مرکز پژوهش های مجلس با بیان این که حدود 61 درصد از میادین نفتی کشور در نیمه دوم عمر خود قرار دارند و طبیعی است که با افت فشار مخزن و کاهش تولید مواجه شوند، آورده است: طبق برنامه ششم توسعه، قرار بوده تا سال پایانی اجرای برنامه ششم (سال 1399)، ضریب بازیافت مخازن کشور به میزان یک درصد افزایش یابد.
🔸اما در نبود برنامه عملیاتی قابل توجه، این امر نه تنها میسر نشده، بلکه شاخص مذکور بین سالهای 1395 تا1398 کاهش 4 درصدی یافته است.
فارغ از موضوع نفت ، اظهارات اخیر مسئولان زنگ خطر را برای تامین گاز به صدا درآورده است.
🔹مشکین فام مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با ابراز نگرانی از وضع تولید گاز پارس جنوبی برای سالهای آینده گفت: تولید گاز از پارس جنوبی به پیک ظرفیت رسیده، اما از چهار سال آینده پیشبینی میشود، سالانه به اندازه یک فاز پارس جنوبی (۲۸ میلیون مترمکعب) با افت تولید مواجه شود.
🔸گفتنی است میدان گازی پارس جنوبی هم اینک منبع 70 درصد تولید گاز کشور به شمار میآید.
🔹محسن خجسته مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران از نیاز 65 تا 89 میلیارد دلار سرمایه گذاری برای اجرای طرح های توسعه ای نفت و گاز در دریا و خشکی خبر داده و با بیان این که سناریوهای جبرانی برای تولید گاز طراحی شده، هشدار داده که اگر این سناریوها اجرایی نشود، ایران تا سال 1404 به وارد کننده گاز تبدیل خواهد شد.
#ثامن_یزد
.
۱ آبان ۱۴۰۰