✅در مسیر تربیت اخلاقی، یک پرسش مهم این است که:
❓ با توجه به فطری بودن گرایش به خدا، چگونه شیطان بر انسان مسلط میشود؟
❓چگونه وعده های باطلی به انسان میدهد و او را به انواع هواهای نفسانی و آمال و آرزوها سرگرم میسازد؟
❓چگونه قیامت را از یاد انسان میبرد و ترس فقر و ذلت و سلامت را در جان او میاندازد؟
✅مرحوم #آیة_الله_سعادت_پرور در پاسخ به این سئوال میفرماید:
🗣«گناه، مبارزه با حضرت حقّ سبحانه است و انسان با ارتکاب گناه، پرده عبودیت میان خود و خدا را مىدَرد
🗣زیرا انسان هنگام ارتکاب گناه، همانند شیطان به نفس خویش اعتماد نموده و دوبین مىگردد
🗣و با استقلال دادن به خویش، حجاب عالم بشریت و خلقیت را —که خود حجابى میان بنده و حضرت حقّ است و با صداى رسا از عبودیت بنده پرده بر مىدارد — مىدرد
🗣و همانند فرعون "أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلى" ؛ مىگوید و جایی براى توجّه و عبودیت او باقى نمىگذارد
🗣و در اثر آن، گستاخى نموده و هیچ چیز او را از گناه باز نمىدارد».
📚#همای_سعادت، ص 54🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ راه تاثیرگذاری در دیگران!
🖊 توصیه مهم فقیه عارف #آیة_الله_سعادت_پرور قدس سره
#قاب_بندگی
#امام_شهداء
#محرم
🆔@nedayesaadat
🕋 @ostadayoobi
📌قابل توجه علاقمندان به آثار فخر الاعلام حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)
📚فروش استثنائی کتاب ارزشمند #فروغ_شهادت با تخفیف 20% از ابتدای ماه محرم الحرام تا آخر ماه صفر المظفر در پایگاه:
🌐ketabrah24.ir
May 11
🌕وظیفۀ شیعه در دوران غیبت
✅امام صادق عليه السّلام :
🔸 شبههاى دامنتان را خواهد گرفت و به حيرتى دچار خواهيد شد
🔸نشانه هدايت و امام راهبرتان ديده نخواهد شد
🔸و در آن هنگام جز كسى كه مانند #غريق_نا_اميد از همهجا، دست دعا به درگاه پروردگار بردارد، كس ديگرى نجات نخواهد يافت.» ...
🤲 «غريق مىگويد: «یا اللّهُ یا رحمانُ یا رحیمُ یا مُقلِّبَ القُلوبِ ثَبِّت قلبی على دینک»
📚برگرفته از کتاب #الشموس_المضیئه
(#ظهور_نور)، ص 162 و 163🌱
#امام_صادق ع
#آیة_الله_سعادت_پرور
#ظهور_نور
#دعای_غریق
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
🏴 درخواست ذلت درونی نفس 🏴
⚫️ حضرت امام سجاد (علیهالسلام)
◾️«أللَّهمَّ صلِّ على محمّدٍ و آلِه و لا تَرفَعْني في الناس درجةً، إلّا حطَطتَني عند نَفسي مثلَها و لا تُحدِث لي عزّاً ظاهِراً، إلّا أحدَثتَ لي ذلّةً باطنةً عند نَفسي بِقَدَرها.» (صحیفۀ سجادیه دعای 20)
▪️خداوندا! بر محمد- صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم- و دودمان پاكش درود فرست
▪️به اندازهاى كه مرا در بين مردم بالا مىبرى، در پيش خودم خوار نما
▪️و در مقابل هر عزّت و سر بلندى كه به من مىبخشى، به همان اندازه، پستى و ذلّتى در درونم ايجاد نما.
📚برگرفته از کتاب #پاسداران_حریم_عشق
#امام_زین_العابدین
#آیة_الله_سعادت_پرور
#منتخب_روایات
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
📌امكان وصول غير شيعه به كمالات معنوى؟!
💠غير از شيعه نيز ممکن است به كمالات معنوى برسند؛ البته اگر در تشخيص اين كه راهنما فلان كس است يا ديگری - [آنطور] كه شيعه مى گويند - عناد نداشته باشند.
💠[یعنی] اين شخص در اين كه بايد پيشوايى داشته باشد، شك نداشته؛ امّا اشتباه در مصداق نموده است [که در این صورت] وقت مرگ اين شبهه براى وى حل شده و مى فهمد در مصداق، اشتباه داشته است.
📚برگرفته از کتاب #ثمرات_حیات، ج1، ص 155🌱
#علامۀ_طباطبائی
#آیة_الله_سعادت_پرور
#ثمرات_حیات
#ندای_سعادت
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
.
🌙نامگذارى خير و شر بر بعضی اوقات!
🌑خداوند- تباركوتعالى-، عالَم را بر نظم خاصّى خلق فرموده و با اضداد و ظهورات اسم جلال و جمالش آميخته و جز خير از آن، براى بندگانش اراده نداشته و ندارد
🌘و چنان كه صورتاً نام خير و شرّ بر روى سال، ماه و ايّام گذاشته مىشود، به حساب قياس و برداشتى است كه هر كس از آن به نسبت گذشته و حال فعلى خود مىنمايد و يا به حساب برداشت امور خير و شرّى است كه به واسطه پيشآمدهاى گوناگون بر آن نام مىگذارد
🌗…ذكر خير و شرّ در احاديث دليل بر آن نيست كه در نظم آفرينش اوّليه عالم تغيير حاصل شده، بلكه دليل است بر اين كه خداوند به علّتهايى براى ايّام و سال و ماه و هفته، شرافت قايل شده و يا آنها را به واسطه عملكرد بَدِ جامعه و يا امور ديگر، از اوّل عالم بد به حساب آورده و يا بندگان به حساب گذشته و آينده خويش نام آنها را خوب و بد مىگذارند
🌖و چنان كه گاه گاهى در نظم عالم از نظر جَوّى تغييرى ديده مىشود و يا پيش مىآيد، علّت آن نيست كه در اصل نظم عالم تغييرى حاصل شد، بلكه كردههاى خوب و بد بندگان الهى باعث مىشود كه خداوند نعمتى را از عدّهاى قطع و آن را به جمعيّتى ديگر عطا فرمايد و برعكس.
🌕… بنابراين خير و شرّ- چه از نظر الهى و چه از نظر اجتماع- به اعتبار اختيار بندگان نامگذارى مىشود و خداوند متعال انبيا و اوليا- عليهم السّلام- را خوب و كفّار و منافقين و فسّاق و نواقص الايمان را (به هر مرحلهاى باشند، بد مىشمارد) و مردم اجتماع نيز چنين قضاوتى را نسبت به يكديگر دارند.
#آیة_الله_سعادت_پرور
#شرح_معارف_ادعیه
#خیر_و_شر_اوقات
🆔@nedayesaadat
📌آثار نهضت عاشورا
❓حضرت حسين بن على- عليهماالسّلام- مىدانست كه كشته خواهد شد و پيروزى ظاهرى نصيب وى نخواهد گرديد؛... در موارد گوناگون [هم]، مورد سؤال واقع مىشد كه چرا زنها و بچّهها را در اين سفر همراه مىبرى، و چرا با عدهاى اندك به اين سفر مىروى؟ و چراهايى اين گونه، در ذهن هر كس كه وى را مىديد، مىگذشت...
🔻گويا [حضرت] مىخواستند توجّه دهند: حال كه با قهر و غلبه نمىتوان به پيروزى رسيد، بايد با مظلوميّت آن را به دست آورد؛ لذا از اوّل حركت از مدينه تا شهادت على اصغر- عليهالسّلام- همان گونه (با مظلوميّت) عمل نمود، و بعد از شهادت، با پایمالشدن جسد مطهّر و شريف و اسارت اهلبيت وى، مظلوميّت آن بزرگوار آشكار و آشكارتر شد.
🔻در واقع، عمل حضرت، طبق خواستهى الهى انجام مىشد، پيروزىاش هم از اوّل اين گونه مقدَّر شده بود كه:
«فَإِنَّ اللَّهَ قَدْ شَاءَ أَنْ يَراكَ قَتيلًا.» و «إِنَّ اللَّهَ قَدْ شاءَ أَنْ يَراهُنَّ سَبايا.»
🔻حضرت هم آن را به گوش جان شنيد و پذيرفت. و در نتيجه، بلافاصله بعد از شهادتش، آثار پيروزى يكى پس از ديگرى به ظهور پيوست، به طورى كه مىتوان گفت: به يقين مسلمانان (بدانند، يا ندانند) هر چه از دين و حفظ آثار كتاب و سنّت تا به امروز و بلكه تا قيام حضرت حجّت- عجّل اللَّه تعالى فرجه الشّريف- و بلكه زمان ظهور آن حضرت هم داشته و خواهند داشت، از آثار قيام سيّدالشّهدا- عليهالسّلام- است.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت، ص 233.🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
▪️انا لله و انا الیه راجعون
💠 عروج عاشقانه نوکر آستان حضرت سیدالشهدا علیه السلام،
مرحوم حاج سید احمد شمس را، به محضر خانواده و دوست دارانش تسلیت عرض می نماییم.
او که سالها در غم مولایش سیدالشهدا علیه السلام، دم زد و گریاند و گریه کرد،
عاقبت در روضه آخرین نفسهایش را عاشقانه تقدیم کرد و جان به جان آفرین سپرد.
◾️نثار روحش صلوات و فاتحه ای تقدیم میکنیم.
🔸بیت فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)
🔹مؤسسه معارفی فقهی برهان
🆔@nedayesaadat
🏴 فاصله بین حق و باطل
◾️امام حسن مجتبی(ع) فرمود:
«بَینَ الْحَقِّ وَالْباطِلِ أرْبَعُ أصابِع، ما رَأَیتَ بَعَینِک فَهُوَ الْحَقُّ وَقَدْ تَسْمَعُ بِأُذُنَیک باطِلاً کثیراً
◾️ بین حق و باطل چهار انگشت فاصله است، آنچه را با چشم خود ببینی، حق است و آنچه را شنیدی یا آنکه برایت نقل کنند، چه بسا باطل باشد».
📚تحف العقول، ص229، س5؛ بحارالانوار، ج10، ص130، ح1.🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
🆔@Nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
🏴 تولّى و تبرّى- كه آن همه در سخنان معصومان مورد نظر قرار گرفته- تنها به گفتار نيست؛ بلكه بايد با تمام وجود تا سر حدّ نثار جان، در راه زنده نگه داشتن آن كوشيد
🏴چنان كه سيّدالشّهدا- عليهالسّلام- از آغاز تا پايان حركتش، و نيز اسيران اهلبيت از كربلا تا بازگشت به مدينه، در عمل اين هدف را دنبال كردند.
🏴پس از ايشان نيز، شيعيان امام حسين- عليه السّلام- مأموريّت يافتند، هدف نهضت حضرت را با آثار تولّى و تبرّى نسبت به وى (گريستن، ندبه، تباكى و شعر گفتن براى او و زيارت مزارش و ...) حفظ نموده و در قول و عمل مخالفت و انزجار و تبرّى را با يزيديان زمان، و موافقت و محبّت و تولّى خود را با حسينيان وقت اعلان نمايند، تا ديگر دشمنان اسلام نتوانند، هم چون كسانى كه از زمان رسول اللَّه- صلّى اللَّه عليه وآله وسلّم- پيش از سيّدالشّهدا- عليهالسّلام- به اسلام ضربه زدند، كوچكترين خللى در راه رشد و پيشرفت اسلام ايجاد كنند.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت، ص 319🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
🌿 ثواب پیاده روی کربلا 🌿
🏴 ابى الصّامت مى گويد: از امام صادق- عليه السّلام- شنيدم كه فرمود:
🏴«مَنْ أَتى قَبْرَ الْحُسَيْنِ- عليه السّلام- ماشِياً، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ أَلْفَ حَسَنَةٍ، وَ مَحا عَنْهُ أَلْفَ سَيِّئَةٍ، وَ رَفَعَ لَهُ أَلْفَ دَرَجَةٍ، فَإِذا أَتَيْتَ الْفُراتَ فَاغْتَسِلْ وَ عَلِّقْ نَعْلَيْكَ وَامْشِ حافِياً، وَامْشِ مَشْىَ الْعَبْدِ الذَّليلِ ...» (كامل الزيارات، ص 133، باب 49، روايت 4.)
🏴هر كس پياده به مزار امام حسين- عليه السّلام- بيايد، خداوند در برابر هر قدم، هزار حسنه برايش مى نويسد، و هزار گناه را از او پاك مى كند. و او را هزار درجه بالا مى برد؛ پس هنگامى كه به فرات آمدى، غسل كن، و نعلين را بر گردنت بياويز و پابرهنه راه برو و مانند بنده ى ذليل قدم بردار.
📚#فروغ_شهادت (اسرار مقتل سید الشهداء ع)، تالیف فقیه عارف حضرت #آیة_الله_سعادت_پرور🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
📌[علامه طباطبائی:] مرحوم استاد قاضى مى فرمودند:
🔰 گشايش و فتح باب، از راه توسّل به سيدالشهدا ـ عليه السّلام ـ است
🔰و حضرت ابوالفضل ـ عليه السّلام ـ را به عنوان در، براى اين امر قرار مى دادند.
📚برگرفته از کتاب #ثمرات_حیات، ج 4، ص 234🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
❓پس از شهادت سيّدالشّهدا -ع- لشكر دشمن، بىاحترامىهاى فراوانى به بدن شريف آن بزرگوار و به اهلبيتش روا داشتند... ولى برخى از عالمان وقوع بعضى از آنها را بعيد دانسته... [و در صورت وقوع] بازگو كردن آنها را در مجالس عزادارى، خلاف احترام به آن بزرگواران شمردهاند❗️
🗣... اگر امر داير شود بين مصايب مذكور و شبيه به آن، و پامال شدن قرآن و سنّت، كدام مقدَّم است؟ و سيّدالشّهدا-ع- كدام را اختيار خواهد نمود؟ روشن است كه وى طبق وظيفۀ عبوديّت و بندگى عمل خواهد كرد كه چنين هم عمل نمود... و اسلام را براى هميشه، زنده نگاه داشت.
🗣اساس بقاى اسلام بر تولّى و تبرّى است؛ حال آيا اين دو امر را جز با گفتن و نوشتن آن چه مقاتل مورد اعتماد نوشتهاند، مىتوان در عقايد آيندگان بعد از سيّدالشّهدا -ع- تا اين زمان و زمانهاى آينده نگاهدارى كرد؟!
🗣استبعاد نسبت به بعضى از امور، و يا ذكر نكردن برخى ديگر، حقّانيّت مظلوم و بىاساس بودن ظلم ظالم را ثابت نمىكند.
🗣نه تنها دربارۀ سيّدالشّهدا -ع- بلكه دربارۀ همۀ معصومان ع و حتّى رسول اللَّه ص و پيامبران گذشته نيز بايد آن چه بر آنها وارد شده ذكر شود تا مظلومان مورد حمايت قرار گيرند و ظالمان سركوب گردند.
🗣اگر ذكر اين امور اشكال داشت، چرا حضرت سجّاد ع و ديگر اهلبيت ع با اشاره و يا تصريح، در خطبههايشان، براى كوفيان و شاميان بيان نمودند؟!
🗣اگر در هر عصرى، بر جنايتهاى دشمنان اسلام سرپوش گذاشته شود و از مظلومان حمايت نگردد، ظالمان بر حكومت خود مستقرّ خواهند ماند و هر روز، مظلومان بيشترى را زير چكمههايشان نابود خواهند كرد.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت، ص 289
📌فقیه عارف مرحوم آیة الله پهلوانی (سعادت پرور):
💠 «انفاق از نعمت ها و نفع رسانی به بندگان از هر کسی مطلوب است؛ اما از کسی که در طریق تخلق به اخلاق الهی بوده و یا متخلق به اخلاق الهی میباشد اولی و احسن است».
📚برگرفته از کتاب ساحل بقا ص۳۷۴🌱
👌با پرداخت صدقه ای در چهار وقت طلائی به قصد تعجیل فرج، در تخلق به اخلاق الهی خود کوشا باشیم👇
(روی شماره بزنید کپی می شود)
شماره
حساب0356057305006شماره شبا:
TR920170000000356057305006شماره کارت:
6037997392608577بنام عبداله ملکی https://eitaa.com/baran0313 @nedayesaadat
📌شرک خفی
♦️موحد و مؤمن حقیقی، کسی است که مبتلا به شرک خفی نباشد «وَمَا يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللَّهِ إِلَّا وَهُمْ مُشْرِكُونَ»
♦️کسی که از فقر می ترسد، مبتلا به شرک خفی است و ازاینرو، در ظاهر حکم مؤمن را دارد؛ ولی در باطن، گویا ایمان به خدا ندارد که از فقر هراس دارد.
📚#ثمرات_حیات، ج 1، ص 173🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
✅ شیخ عارف کامل ما آية الله پهلوانی می فرمودند:
💠 از آیه ی مبارکه ی ((يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُ )) استفاده میشود که تا او سبحانه بندگانش را دوست نداشته باشد، امکان ندارد آنها او را دوست بدارند.
📚برگرفته از کتاب ندیم شاه نینوا ص۱۷۴🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
🩸در زيارات و رواياتى كه دربارهى سيّدالشّهدا- عليهالسّلام- وارد شده است، جريان تأثّر موجودات عالم از واقعهى شهادت آن حضرت، از جايگاه خاصّى برخوردار است...
🩸در زيارت عاشورا- كه از معروفترين زيارتهاى امام حسين- عليهالسّلام- است- مىخوانيم:
📖«يا أَبا عَبْدِاللَّهِ، لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِيَّةُ وَ جَلَّتِ الْمُصِيبَةُ بِكَ عَلَيْنا وَ عَلى جَميعِ أَهْلِ السَّمَواتِ وَ الْأَرْض.»
📚#فروغ_شهادت، ص 49🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
📌اختيار عشق محبوب حقيقى امرى است كه اگر كسى را حضرتش به خود راه دهد، پيمودن بالاترين افلاك براى او از سير در هفتم زمين سهلتر است، و ديده دل آنان چنان تيزبين مى گردد، كه سير روحى در آسمانها، از راههاى زمينى براى وى آسانتر است.
📚برگرفته از کتاب جمال آفتاب (شرح عرفانی غزلیات حافظ)🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
🏴در سايۀ همين حفظ آثار تولّى و تبرّى نسبت به آن بزرگوار (سیدالشهدا-ع-) بود كه پس از جريان كربلا، هر كس و يا گروه و يا حكومتى خواست به اعتقادات شيعه ضربه وارد كند، ضربه خورد. و اگر هم چنين نشد، از سستى ما در حفظ و زنده نگاه داشتن همين سنّتهاى وارده نسبت به سيّدالشّهدا- عليهالسّلام- و اظهار تولّى و تبرّى بود.
🏴تاريخ نشان مىدهد كه دشمنان ما نيز به اين امر حسّاسيّت نشان مىداده و مىدهند و نمىخواسته و نمىخواهند اين آثار و سنّتها باقى باشد.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت، اسرار مقتل سیدالشهدا ع، ص 320 🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
🏴 «أَنَا قَتيلُ الْعَبْرَةِ»
◾️گريستن، يا براى به ظهور درآوردن صفت رحمت در طرف مقابل است ... و يا منشأ آن، صفت رحمت است كه يكى از صفات بارز الهى است تا با اظهار آن، بقا و الفت اجتماع همواره برقرار باشد...
◾️...سيّدالشّهدا -ع- با كلام «أَنَا قَتيلُ الْعَبْرَةِ» مى خواهد بفرمايد: من كشته شدم تا اين صفت، با گرياندن و گريستن در مصايب من آشكار و در نتيجه، رحمت الهى، شامل حال امّت شود.
◾️… آشكار نمودن اين صفت مطلوب است و هنگامى كه بندهاى صفت رحمت را به بهترين خلق خدا ظهور دهد، خداوند هم رحمت بىانتهايش را شامل وى خواهد نمود، به گونهاى كه هيچ گناهى برای او نماند.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت، ص 311🌱
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
🟢 سیرۀ امام مهدی "عج" بعد از ظهور
💠 صالح هروى مىگويد: به امام رضا عليه السّلام عرض كردم:... درباره حديثى كه... وقتى قائم خروج كند فرزندان قاتلان امام حسين عليه السّلام را مىكشد، چه مىفرمائيد؟ فرمود: همينطور است
عرض كردم: پس معنى آيه شريفه «وَ لا تَزِرُ وازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرى» چه مىشود؟
💠فرمود: «...امّا نسل قاتلان حسين عليه السّلام به آنچه پدرانشان كردهاند راضى هستند و به آن افتخار مىكنند
💠 و هركس به چيزى راضى باشد مثل كسى است كه آن را انجام داده است
💠 و اگر كسى در شرق عالم كشته شود و در غرب دنيا كسى به قتل او راضى باشد در پيشگاه خداوند شريك قاتل خواهد بود
💠 و قائم عليه السّلام كه فرزندان قاتلان حسين عليه السّلام را مىكشد به خاطر اين است كه از كردۀ پدرانشان خشنود هستند...».
📚به نقل از کتاب #الشموس_المضیئه (ظهورنور)، ص 347🌱
—ندای سعادت—
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir
🏴هدف از بعثت انبیا و رسولالله ص
◾️پانزده قرن از هجرت #رسول_اللَّه (ص) مى گذرد و تاكنون جوامع بشرى... اسلام را كاملًا نشناخته و [نمی دانند] كه اسلام واقعى چيست و دعوت انبياء و اوصياء (ع) به چه بوده است؟ لذا عدّه اى گمان كردهاند:
1-... دعوت آن بزرگواران تنها عمل به احكام و اخلاقيّات ظاهرى است و بشر جز عمل به اين احكام ظاهرى تكليف ديگرى ندارد
2-... بعلاوه، تشكيل حكومت نيز از وظايف آنها است
3-... ماوراى اين دستورات و فرامين نيز حقايق ديگرى وجود دارد كه مربوط به انبياء و اولياء (ع) است و غير آنان را قدرتى بر عمل و پيروى از آنها نيست
4-... آنان (ع) مأمور به دعوت هر دو امر هستند و مردم نيز قدرت و توان عمل بر آن را دارند.
⚫️امّا هوشياران و زيركان امّت،... بر اين عقيدهاند كه انبياء (ع) براى راهنمايى بشر به كمالات انسانى و دعوت به فطرت و بر طبق آن عمل كردن و بازگشتن به آن و رسيدن به عبوديّت واقعى... آمدهاند و تمامى دستورات ظاهرى اسلام، بيان آداب عبوديّت و براى رسيدن به اين مقصد اعلى است و هدف از تشكيل حكومت نيز در همين راستا است، تا جامعه آماده و پذيراى آن شده و مردم بتوانند به سهولت و سرعت به آن دست يابند.
📚برگرفته از مقدمۀ کتاب #جمال_آفتاب...🌱
—ندایسعادت—
🆔@nedayesaadat
🌐ketabrah24.ir