#پاسدار_حریم_عشق
✅ميرزا محمد حسين بن ميرزا محمد قاضى طباطبايى تبريزى1⃣
✍عارف بزرگوارى است كه 29 ذى الحجه سال 1321، در شادآباد تبريز ديده به جهان گشود و سال 1344 به نجف اشرف مشرف گرديد. در فقه و اصول و لواحق آنها از آية اللَّه حاجى ميرزا حسين نايينى غروى و حضرت آية اللَّه حاج شيخ محمد حسين اصفهانى و در اخلاق و معقولات خدمت آقا سيد حسين بادكوبه اى و مقدارى خدمت آقا ميرزا احمد آشتيانى مقيم تهران و در رياضيات خدمت آقا سيد ابوالقاسم خوانسارى رياضى و در تزكيه نفس خدمت حاج ميرزا على آقا قاضى شاگردى نمود.
سال 1352 به زيارت بيت اللَّه مشرف شد و سال 1354 به شهر تبريز مراجعت نمود و در قريه شاد آباد علاوه بر كارهاى زراعى و غيره، به تحقيقات علمى اشتغال داشت.
📘پاسداران حریم عشق ج8 ص ۳۹
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅هر كس با حقّ سبحانه چون و چرا كند، و يا در رابطه با امورى كه از ناحيه ى حضرت حق سبحانه در عالم پياده مى شود و صدور يافته و يا مى يابد، در مقام چون و چرا با او سبحانه برآيد، هم چون مشركى است كه غير خدا را هم در عالم كاره اى مى داند و قايل به وحدت ذات الهى نمى باشد؛ اما كسى كه در عالم فقط بارى تعالى را همه كاره مى داند، معنا ندارد كه با او سبحانه و كارهايش چون و چرا داشته باشد.
راز دل ص 274
https://eitaa.com/Nedaysaadat
#پاسدار_حریم_عشق
✅ميرزا محمد حسين بن ميرزا محمد قاضى طباطبايى تبريزى2⃣
سال 1325 ش. پس از تفأل به قرآن شريف و ملاحظه ى آيه: هُنالِكَ الْوَلايَةُ لِلَّهِ الْحَقِّ هُوَ خَيْرٌ ثَواباً وَ خَيْرٌ عُقْباً به دارالايمان قم مشرف گرديد تا اين كه روز 18 محرم الحرام سال 1402 سه ساعت به ظهر مانده، روح مباركش به سراى ابدى پرواز نمود. ايشان خود مى فرمايد: وقتى به قم آمدم و به برنامه هاى حوزه نگاه كردم كمبودهايى را يافتم، وظيفه خويش را در رفع آنها دانستم. مهمترين آن كمبودها را تفسير و مباحث عقلى دانستم با آن كه تفسير گفتن در آن روز، نشانه كمى معلومات به حساب مى آمد ولى خود را در پيشگاه الهى معذور نمى دانستم و آن را ادامه دادم.
📘پاسداران حریم عشق ج8 ص 40
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅علّت اينكه تو را به فرامين شرعى امر فرموده اند، آن است كه به ذات و فطرتت آشنا نمايند، زيرا شرع برخلاف ذات و فطرتت حكمى ندارد، بلكه همه ى احكام الهى بر وفق فطرت توحيدى تو صادر شده است، ولى تو فطرتت را فراموش كرده اى، لذا با فرامين الهى باز تو را به آن چه از يادت رفته توجّه مى دهند.
راز دل ص 277
https://eitaa.com/Nedaysaadat
#پاسدار_حریم_عشق
✅ميرزا محمد حسين بن ميرزا محمد قاضى طباطبايى تبريزى 3⃣
◀️ايامى كه در نجف بودم و در منزل اجاره اى به سر مى بردم و هنوز در جلسه درسى شركت نكرده بودم، شنيدم درب خانه را مى زنند، درب را باز كردم، ديدم يكى از علماى بزرگ است، سلام فرمود و داخل منزل شد و در اتاق نشست و خير مقدم فرمود، چهره اى جذاب و نورانى داشت. با من انس گرفت و به گفتگو پرداخت و در ضمن از ترجيعات هاتف اصفهانى، قسمت اول آن را خواند كه مى گويد:
اى فداى تو هم دل و جان
اى نثار رهت همين و همان
سپس فرمود: كسى كه به قصد تحصيل به نجف مى آيد خوب است علاوه بر تحصيل، به فكر تهذيب و تكميل نفس خويش نيز باشد و از نفس خود غافل نماند و پس از آن برخواست و برفت و مرا شيفته خود و گفتارش نمود و برنامه خود را دانستم و تا در نجف بودم، از محضر وى-.. رحمه اللَّه- استفاده مى نمودم و آن بزرگمرد، حاج ميرزا على آقا قاضى بود.
پاسداران حريم عشق، ج8، ص: 41
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅بيا زمانى دست از تعلّقات كَوْن و مكان بشوى و از آن ها تجافى بگير و به عالمى بالاتر از مادّه پرواز كن و ببين كه تو اين جسم و جان متعلّق به خاك نيستى، بلكه تو برتر از همه موجوداتى، تو جهانى هستى كه در دام تن و تعلّقات اسير شده اى.
📘راز دل، ص: 145
https://eitaa.com/Nedaysaadat
◀️حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍استاد بزرگ علمى و عملى در معارف اسلامى، و مفسّر و فيلسوف عظيم الشأن، حضرت علّامه سيّد محمّد حسين طباطبائى،.. الحق حقّ بزرگى به گردن فرزندان حوزه هاى علميّه، بالأخصّ حوزه علميه قم، بلكه شيعه، بلكه عالَم اسلام دارد؛ زيرا معارف اسلامى را از طريق كتاب و سنّت و علم و عمل در گفتار و رفتار و تأليفاتش آموخت، به گونه اى كه مى توان گفت بعد از وى علمايى كه مى خواهند اسلام را بشناسند از وى مستغنى نيستند. رَحْمَةُ اللَّهِ وَرِضْوانُ اللَّهِ تَعالى عَلَيْهِ ..
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅سی و هفتمین سالروز رحلت علامه بزرگ دهر، عارف کامل صاحب تفسیر المیزان، آیت الله العظمی سید محمد حسین طباطبایی قدس سره را تسلیت عرض می کنیم.
https://eitaa.com/Nedaysaadat
#پاسدار_حریم_عشق
✅ميرزا محمد حسين بن ميرزا محمد قاضى طباطبايى تبريزى 4⃣
◀️ مدتها بود رابطه ممكن و واجب براى من حل نشده بود با آن كه مى دانستم واجب الوجود، واجب الوجود و ممكن الوجود، ممكن الوجود است ولى اين رابطه مبهم مانده بود، به غزلى از ديوان خواجه حافظ برخورد نمودم، مطلب برايم روشن شد و مطلع آن غزل اين است: پيش از اينت بيش از اين غمخوارى عشّاق بود
دانستم كه به هر حال ممكن، سراپا نيازمند است و وابسته به حق سبحانه و اشتياق او به بندگانش.
📘پاسداران حريم عشق، ج8، ص: 41
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅و قَالَ ع لَيْسَتِ الْعِبَادَةُ كَثْرَةَ الصِّيَامِ وَ الصَّلَاةِ وَ إِنَّمَا الْعِبَادَةُ كَثْرَةُ التَّفَكُّرِ فِي أَمْرِ الله
◀️[#امام_حسن_عسگری علیه السلام فرمود]: عبادت به زيادى نماز و روزه نيست، بلكه زيادى انديشه در كار و امر خداست.
📘بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج75، ص: 373
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅. از امام حسن عسكرى عليه السّلام در مورد- صحت يا كيفيت- اين خبر كه به نقل از پدران بزرگوارش رسيده است كه: «زمين هيچگاه از حجت خدا بر خلقش خالى نيست، هركس بميرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهليت مرده است.» سؤال شد، پس امام عليه السّلام فرمود: «اين مطلب حق است همانطور كه وجود آتش- و جهنم- حق است.» پس از آن حضرت سؤال شد كه: «يابن رسول اللّه، حجت و امام بعد از شما كيست؟» فرمود: «فرزندم محمّد، او امام و حجت بعد از من است، هركه بميرد و او را نشناسد به مرگ جاهليت مرده است.»( اثبات الهداة، ج 3، ص 482، روايت 189)
📘ظهور نور، ص: 30
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍نبودن حجتى هدايتگر انسانها، خود سبب گمراه شدن مؤمنين از راه راست و حقيقت است... [و] پيروى از حجت خدا- كه يگانه راه هدايت است- بعد از شناخت او ميسّر است و كسى كه او را نشناسد نمى تواند از او تبعيت نمايد و چنين كسى بر جهل و مرام جاهليت از عالم خواهد رفت.
📘 #ظهور_نور، ص: 31
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✍بايد واسطه بين آفريننده و پديده هاى مادى كسى باشد كه داراى خلقت مادى و جسمانى و علاوه بر آن داراى درجه اى از شرافت معنوى باشد كه شايستگى ارتباط بين آفريننده و آفريدگان را احراز كند و چنين افرادى جز خلفاى ذات مقدس پروردگار يعنى پيامبران و جانشينان آنها عليهم السّلام كسى نمى تواند باشد.
📘 #ظهور_نور، ص: 32 و 33
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍واجْعَلْ لِسانَكَ واحِداً ...» جان عزيز! #زبانى كه خدا گفت، شايسته نيست- با اين زبان- چيزى كه بوى جدايى و شرك از آن آيد، گفته شود. يك جا اظهار مودّت با كسى كند و جاى ديگر ناسزا يا تهمت يا غيبت كند. يك جا خدا را با صفاتش بخواند و ديگر جا با همين زبان، ناسزا گويد. يك جا گويد خدا غفّار است، ديگر جا اظهار يأس كند. يك جا گويد خدا، فاعل مختار است، «يفعل ما يشاء»، ديگر جا گله از اين و آن كند و هكذا ...
📘رسائل عرفانی، ص 258
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍ بر دوستدار خداوند متعال لازم است كه جز از محبوب و آن چه مايه خشنودى اوست، سخن نگويد و جز نسبت به آن چه او ناخشنود است. سكوت نكند و پيوسته در سكوت و كلامش در پى به دست آوردن خشنودى او باشد.
📘سر الاسراء، ترجمه ج4، ص: 276
#زبان
https://eitaa.com/Nedaysaadat
◀️حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍از جمله عوامل مشغوليت دل و بى خبرى آن، اعضا و جوارح انسان و اعمالى است كه از اعضا و جوارح سر مى زند و #زبان، از مهم ترين اعضا از نظر ارزش، سبكى و راحت بودن استفاده از آن است، بنابر اين شايسته است، بنده اى كه در مسير عبوديت حركت مى كند، در حفظ و مراقبت از آن جدّى باشد و براى آبادى دل، از سخن گفتن بيهوده و غير لازم بپرهيزد.
📘سر الاسراء، ترجمه ج3، ص: 76
https://eitaa.com/Nedaysaadat
◀️حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍[انسان]از هر سخنى جز ذكر خدا و ضروريات، خوددارى كند؛ زيرا وقتى #زبان به سخن بيهوده مشغول شد، دل گرفتار و مشغول به بازيچه مى شود، در نتيجه به بى خبرى و فراموشى ياد خدا و سياهى و تيرگى مبتلا مى گردد كه اين، همان خرابى دل است. امّا اگر سخن، فقط براى خدا و به دست آوردن خشنودى او- نه براى خواسته هاى نفسانى- باشد، ديگر بيهوده گويى و سبب خرابى و تباهى و سياهى دل نخواهد بود.
📘سر الاسراء، ترجمه ج3، ص: 76 و 77
https://eitaa.com/Nedaysaadat
ندای سعادت:
🔹اطلاعیه🔹
ندای سعادت تنها مرجع رسمی و اطلاع رسانی مرحوم حجه الحق آیه الله سعادت پرور (رضوان الله تعالی علیه ) در فضای مجازی است که توسط موسسه فرهنگی اندیشه سعادت ،وابسته به دفتر تنظیم و نشر آثار معظم له راه اندازی شده و موارد دیگر مورد تایید نبوده و قابل پیگیری از طریق مراجع قضایی است.
✅نشانی ندای سعادت در پیام رسان ها
ایتا: https://eitaa.com/Nedaysaadat
سروش: https://sapp.ir/nedayesaadat
آی گپ: https://iGap.net/nedayesaadat
بله: https://ble.im/nedayesaadat
تلگرام: t.me/nedayesaadat
✅پيامبر- صلّى اللَّه عليه وآله وسلّم- مى فرمايد: #زبان به گونه اى عذاب مى شود كه هيچ يك از اعضا آن گونه عذاب نمى شوند، پس مى گويد: پروردگارا مرا عذابى كردى كه هيچيك از اعضاء را آن طور عذاب نكردى. خداوند مى فرمايد: از تو كلمه اى صادر شد كه به شرق و غرب عالم رسيد و به سبب آن خون محترمى ريخته شد و مال محترمى گرفته شد و آبروى محترمى ريخته و فرج حرامى مورد هتك واقع شد، پس به عزتم سوگند! به گونه اى عذابت كنم كه هيچ عضوى را آن گونه عذاب نكنم.( مستدرك الوسائل، ج 9، ص 24، الرواية 1)
📘 سر الاسراء، ترجمه ج4، ص: 275
https://eitaa.com/Nedaysaadat
◀️حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍بر دوستدار خداوند متعال لازم است كه جز از محبوب و آن چه مايه خشنودى اوست، سخن نگويد و جز نسبت به آنچه او ناخشنود است. سكوت نكند و پيوسته در سكوت و كلامش در پى به دست آوردن خشنودى او باشد.
📘 سر الاسراء، ترجمه ج4، ص: 275
#زبان
https://eitaa.com/Nedaysaadat
🔹میراث نفیس🔹
✅همزمان با میلاد با برکت حضرت ختمی مرتبت (ص) و امام جعفر صادق (ع) و به مناسبت سالروز ارتحال حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره) جلد اول مجموعه ارزشمند و نفیس و نورانی ثمرات حیات به چاپ رسید. گنجینه عظیمی از معارف اسلام ناب محمدی که از جان زلال و قلب تابناک علامه طباطبایی جوشیده و بر زبان مبارکش جاری شده و توسط شاگرد برجسته ایشان مرحوم استاد، آیتاللّه سعادتپرورـ پهلوانی تهرانی ـ به اهالی این زمان هدیه شده است و به زودی در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
https://eitaa.com/Nedaysaadat
◀️حجة الحق آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور(ره):
✍لغزش هاى #زبان در گفتار و به خود نسبت دادن عطاياى الهى، به واسطه ى ديدن خود و فراموش نمودن منزلت والاى انسانيّت و بى ارزش شمردن حضرت حقّ سبحانه كه ميزان تمام امور است، از مصاديق كفران نعمت الهى مى باشد كه در دنيا و آخرت پيامد هاى زشتى دارد.
📘نور هدايت، ج2، ص: 138
https://eitaa.com/Nedaysaadat