💢اجتماع بزرگ ۱۰۰ هزار نفری سرود «سلام فرمانده»
🔹پنجشنبه ۵خرداد ساعت ۱۷
🔹تهران، ورزشگاه یکصدهزار نفری آزادی
🔹جهت کسب اطلاعات بیشتر و حضور، عدد۱ را به سامانه ۳۰۰۰۲۱۲ پیامک کنید
@nedayevahy
📸 دست نوشته حاج محمود کریمی خطاب به نوجوانان هئیت رایت العباس
🔹اگر جای شما بودم به جای شرکت در جلسه پنجشنبه هیئت برای اجرای سرود سلام فرمانده به ورزشگاه آزادی میرفتم
@nedayevahy
🛑📽خبر رسمی/ روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای از شهادت مدافع حرم با نام "سرهنگ پاسدار صیاد خدایی" خبر داد
روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای با اعلام خبر اقدام جنایتکارانه تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی در شهادت یکی از مدافعان سرافراز حرم افزود : عصر امروز (یکشنبه) در یکی از کوچه های منتهی به خیابان مجاهدین اسلام در شرق تهران ، مدافع حرم "سرهنگ پاسدار صیاد خدایی" هدف جنایت تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی قرار گرفت.
🔴اطلاعیه سپاه درباره شهادت مدافع حرم «صیادخدایی»
🔹روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای از شهادت مدافع سرافرازحرم «سرهنگ پاسدار صیاد خدایی» در اقدام تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی خبر داد.
🔹روابط عمومی کل سپاه اعلام کرد عصر امروز (یکشنبه) در یکی از کوچه های منتهی به خیابان مجاهدین اسلام در شرق تهران ، مدافع حرم «سرهنگ پاسدار صیاد خدایی» هدف جنایت تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی قرار گرفت.
🔹این اطلاعیه با تبریک و تسلیت شهادت مدافع سرافراز حرم «سرهنگ پاسدار صیاد خدایی» به خانواده معظم وی تاکید کرده است: اقدام لازم برای شناسایی و دستگیری ضارب یا ضاربین پیشبینی و در حال انجام است.
صفحه۵۸۰
مصحف شریف
سوره مبارکه الانسان والمرسلات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━@nedayevahy━━🍃═♥️━━━┓
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_6008323251812435622.mp3
946.2K
🔸ترتیل صفحه۵۸۰
قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@nedayevahy
┗━━━♥️═🍃━━━┛
نکته تفسیری صفحه ۵۸۰:
چهار حادثه ی بزرگ:
از آیات قرآن استفاده می شود که فرا رسیدن قیامت، با حوادث بسیار بزرگ و شگفت انگیزی همراه است؛ حوادثی که اوضاع دنیا را کامل بر هم میزند و جهان دیگری را با مشخصّات جدیدی به وجود می آورد. به فرموده ی آیه ی 48 سوره ی ابراهیم علیه السلام ، در آن زمان، زمین به چیزی غیر از این زمین، و آسمانها نیز به چیزی غیر از این آسمانها تبدیل خواهند شد. در سوره های متعدد قرآن به این حوادث بزرگ اشاره شده است؛ به خصوص سوره هایی که در اواخر قرآن قرار دارند؛ مانند سوره های نبأ، نازعات، تکویر، انفطار، انشقاق، فجر، زلزال، قارعه و سوره ی مرسلات. در روایاتی که از معصومین علیهم السلام به ما رسیده، این حوادث، «اشراط الساعة»(نشانه های قیامت) نامیده شده است.
آیات مورد بحث، به این چهار حادثه از آن حوادث مهم اشاره کرده اند که سه تای آنها در آستانه ی قیامت اتفاق می افتد، و یکی از آنها، پس از برپایی قیامت رخ خواهد نمود:
1ـ خاموش شدن ستارگان: بر اساس آیه ی 8، در آستانه ی قیامت، تمام ستارگانِ آسمان، خاموش و بی نور می شوند. آیه ی دوّم سوره ی تکویر نیز به تاریک شدن ستارگان در آستانه ی قیامت اشاره می کند. طبق آیه ی 2 سوره ی انفطار، ستارگان از مدار خود خارج شده، در صفحه ی آسمان پراکنده می شوند. شاید این پراکنده شدن، باعث تصادف آنها با یکدیگر و انفجار و از بین رفتن نور آنها بشود.
2ـ شکافته شدن آسمان: معنای دقیق شکافته شدن آسمان برای ما روشن نیست. شاید منظور از آن، شکافته و متلاشی شدن ستارگان و سیارات موجود در آسمان باشد[1]؛ شاید هم منظور از آن، کنار رفتن پرده ی عالم غیب از چشمان مردم جهان، و امکان ورود ملکوتیان و فرشتگان به عالم انسانها باشد.[2] در آیه ی 29 سورهی نبأ نیز می خوانیم: «و آسمان گشوده می شود؛ بدین صورت که به درهای متعدّدی تبدیل می شود.»
3ـ کنده شدن و ریز ریز شدن کوه ها: بر اساس آیات قرآن، در آستانه ی قیامت، زمین به شدّت لرزانده می شود[3]، و در پی این زلزله ی بسیار مهیب، کوهها از جا کنده شده، به حرکت در می آیند[4]، و سپس یکباره به زمین کوبیده می شوند[5]؛ تا اینکه اجزای آن کاملاً خرد شده، چون ذرّات معلق در هوا پراکنده می شود[6]. به راستی تصوّر چنین زلزله ی هولناکی هم در وجود انسان ترس و وحشت ایجاد می کند. بی سبب نیست که خداوند در آیه ی نخست سوره ی حج، در مورد این زلزله ی بسیار شدید هشدار داده است.
4ـ تعیین وقت برای پیامبران: در آن روزِ مهم، برای پیامبران الهی وقتی مشخّص می شود تا در مقام گواه امّت خود، در دادگاه قیامت شهادت دهند؛ چراکه پیامبران، مأمور رساندن پیام های خدا به مردم بوده اند و باید در قیامت روشن شود که هر امتی به پیامبر خود چگونه پاسخ داده اند؛ آیا سخنانش را پذیرفته یا انکارش کرده اند[7]. می دانیم که پیامبر هر امتی، به خواست خدا، از اعمال امت خویش باخبر است و در دادگاه قیامت در مورد رفتار و کردار مردم امتش گواهی می دهد. در آیه ی 41 سوره ی نساء می خوانیم که در قیامت، از هر امتی شاهدی برانگیخته می شود، و از امت پیامبر اسلام صلوات الله علیه نیز همان حضرت برای گواهی دادن به پا می خیزد.
[1] - ر.ک به تفسیر نمونه، ج26، ص296
[2] - ر.ک به تفسیر المیزان، ج20، ص166
[3] -4 واقعه
[4] -20 نبأ و 3 تکویر
[5] -14 حاقه
[6] -5 و 6 واقعه
[7] - بر اساس آیات 6 اعراف و 109 مائده
#سلام_امام_زمانم❤️
براےدیدن دلبر،همین دو دیده بس است
دلیل این همه دورے،فقط هوا،هوس است
هزار بار گفته ام اینرا دوباره میگویم
جہان بی تو حبیبا به مثل یک قفس است
🌹 #اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ 🌹
💚اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَج
"بحق فاطمه(س) "
اعلام آمادهباش اسرائیل به تمام سفارتخانههای خود
در پی ترور شهید سرهنگ پاسدار حسن صیاد خدایاری شبکه عبری زبان نیوز وان نوشت:
🔹سفارتهای اسرائیل در سرتاسر دنیا به حال آماده باش در آمدهاند.
🔹بر خلاف دفعات گذشته که قربانیان عملیات فعالان برنامههای هستهای ایران بودند، این بار یک افسر عالیرتبه سپاه هدف ترور قرار گرفت.
🔹یکی از دلایل نگرانی اسرائیل آن است که تهران اعلام کرد، این ترور عبور از خط قرمز است و عواقب خاص به خود را داشته و جنایتکاران بهای سنگینی بابت آن خواهند پرداخت./تسنیم
#شهیدانه🥀
سری فتاده به شانه تنش پر از خون است
کنار نعش پسر، همسرش چه دلخون است
نگاه کن، ببین که روضه مصور است اینجا
سری به نیزه بلند و مادری به #گودال است
#شهید_صیاد_خدایی
#شهادتت_مبارک💔🥀
#شهدای_ترور
🔸تشییع پیکر مطهر پاسدار مدافع حرم، شهید حسن صیاد خدایی
تهران
🔹سهشنبه ۳ خرداد، ساعت ۸:۳۰ صبح ، میدان امام حسین علیه السلام، مسجد امام حسین علیه السلام تا میدان شهدا
@nedayevahy
صفحه۵۸۱
مصحف شریف
سوره مبارکه المرسلات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━@nedayevahy━━🍃═♥️━━━┓
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_6010154196370720385.mp3
1.13M
🔸ترتیل صفحه۵۸۱
قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@nedayevahy
┗━━━♥️═🍃━━━┛
نکته تفسیری صفحه ۵۸۱:
وای بر تکذیب کنندگان:
عبارت «وَیلٌ یَومَئِذٍ لِلمُکَذِّبین» ده بار در این سوره تکرار شده که نشان گر اهمّیت فراوان آن است. خداوند در این آیه از وضعیت بسیار وخیم منکران قیامت در آن روز سخن می گوید و با به کار بردن واژه ی «ویل»، گویی آنان را تهدید می کند؛ چرا که برپایی قیامت، حتمی و تردیدناپذیر است[1]، و انکارِ آن، تنها نتیجه ی غرور، تکبّر، لجاجت و انجام گناه با خیال راحت است؛ [2]چه اینکه عدالتِ قطعی خدا و امکان نداشتن کیفر یا پاداش کاملِ انسانها در دنیا، همچنین حکمتِ قطعی خدا و هدفدار بودن جهانِ پهناور و بسیار شگفت انگیز، و نیز وعده های بی شمار پیامبرانِ خدا که راستگویی شان با معجزاتِ متعدد ثابت شده، همه و همه گواهی می دهند که باید جهان دیگری پس از این جهان وجود داشته باشد تا هر کس به پاداش و کیفر کامل اعمال خود برسد، و نیز انسانها به هدف راستین آفرینش خود دست یابند. در مقابل، کسانی که قیامت را انکار می کنند، حتّی یک دلیل قطعی بر نبودن آن ندارند؛ زیرا فقط کسی می تواند آن را انکار کند که بتواند از مرزهای زمان و مکان خارج شود و تمام جهان را با تمام گذشته و آینده ی آن ببیند و سپس اعلام کند که قیامتی وجود ندارد! آیا شما چنین شخصی را می شناسید؟ حق این است که انکار قیامت، انکار بزرگترین حقیقت عالَم است؛ حقیقتی که تک تک ما با آن روبه رو خواهیم شد و به سرنوشتِ زیبا یا زشتِ خود که با دستان خویش ساخته ایم، خواهیم رسید.
انکار قیامت البته سه نوع است که باید آنها را بشناسیم و از همه ی آنها بپرهیزیم:
1ـ انکار قلبی: اینکه انسان در دل خود به قیامت و جزای الهی هیچ اعتقادی نداشته باشد و آن را در دل دروغ بشمارد. 2ـ انکار زبانی: اینکه انسان انکارِ قلبی خود را به زبان آورد و قیامت را آشکارا دروغ بشمارد. قرآن بارها از چنین منکرانی سخن گفته و آنان را از سرنوشت شومشان ترسانده است. شاید ما نیز در زمان خود با کسانی برخورد کرده باشیم که با شنیدن سخنی از عالم برزخ یا قیامت، با مسخره می گویند: «چه کسی از آنجا خبری آورده که ما باور کنیم؟!»
3ـ انکار عملی: اینکه انسان به کارهایی دست زند که با ایمانِ به قیامت، سازگار نیست؛ خواه انکار خود را به زبان آورد یا در ظاهر خود را مؤمن به قیامت بشمارد. منافقان و افرادِ به ظاهر مسلمان، نمونه های روشن این انکار هستند. همگان میدانیم که کسانی که امام حسین علیه السلام را کشتند، نماز می خواندند و در نماز، آیه ی «مالک یوم الدین» را قرائت می کردند؛ ولی آیا کسی میتواند بپذیرد که آنان به قیامت ایمان داشتند؟ امام حسین علیه السلام به آن منکران عملی قیامت فرموده است: «ای پیروان خاندان ابوسفیان، اگر دین ندارید و از معاد نمی ترسید، [دست کم] در دنیای خود آزاده باشید.»[3]
[1] - آیات 9 و 25 آلعمران، 87 نساء، 12 انعام، 21 کهف، 7 حج، 59 غافر، 7 شوری، 26 و 32 جاثیه به این حقیقت اشاره دارند.
[2] - آیات 12 مطففین و 5 قیامت به این حقیقت اشاره دارند.
[3] - اللهوف، ص119