مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود:
وقتی خدا میخواهد بدهد، از راه خودت به تو میدهد. وقتی میخواهد یک لقمه دهانت بگذارد آن را در دهان خودت میگذارد – آیا سادهتر از این بگویم؟ با عقل خودت و فهم خودت به تو میدهد.
میگویند بده دیگر! شما تسلیم باش؛ او میدهد. او دریغ ندارد، او چون خورشید، چتر زده است. همه اینها که میگویم و نگفتهام و همه آنهایی هم که بلد نیستم و
مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود:
آنچه پیامبران علیهم السلام گفتهاند، به همراه آنچه آنها نمیدانند، همه نزد اوست. آنهایی که پیامبران علیهم السلام نتوانستند بگویند هم نزد خداست. خدا بالا سر همه، چتر دارد و هرکس با نیّت خودش از او استفاده میکند. ببین که چقدر کار را به خودمان واگذاشته است.
آیا مرتبا بگوییم هرچه خدا میخواهد – آن هم تنها به لب، بدون اینکه آمادگی در کار باشد – بعد راحت این پایین سرگرم شویم؟ اگر قشنگ بگویی هرچه خدا بخواهد، امتحانت میکنم تا ببینم وقتی که روزیات یک خورده کم میشود چه میکنی؟ این در و آن در میزنی! آن وقت هرچه خدا بخواهد کجاست؟
✍️کتاب طوبی محبت؛ جلد چهارم – ص ۲۰
@negin486970
#کلام_بزرگان
#جرعهای_از_معرفت
💠 آیت الله بهجت (ره)
🔸کار خیر خود را کم دست نگیرید ، در هر کار خیری خود را به قدر نخود هم شده شریک کنید ، شاید همان کار خیر بی ریا قبول و باعث نجاتتان شد .
ضمن اینکه انجام کار خیر توفیق آور است . (توفیق زیارت ، رفیق خوب ، همسر و فرزند خوب و..)
🔸انجام کارخیر اول ، کار خیر دوم را به ارمغان میآورد، و این خیر دائمی باعث سعادتمندی و نجات انسان میشود...
در حدیث داریم فرزند صالح میخواهی زیاد صدقه بده.. صدقه دادن زمینه نسل صالح است.. صدقه تا هزار سال و تا ۷ نسل روی انسان اثر میگذارد .
@negin486970
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاثیرانجام کارهای خیر وهدیه به روح پدر مادر
استاد رفیعی
@negin486970
25.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیت الله العظمی جوادی آملی:
«حتی كلمه «استغفرُالله» لازم نيست رو به قبله بودن لازم نيست، دعا خواندن لازم نيست، اينها تشريفات است،البته مستحب است،اما با يك اراده تخلّف ناپذير بگوييم خدايا آمدم.
چرا دست يازم چرا پای كوبم
مرا خواجه بی دست و پا می پسندد»
#درس_اخلاق ٩۶/۴/٢٢
@negin486970
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥"توصیف دنیا در کلام امیر مؤمنان سلام الله علیه"
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی "حفظه الله"
@negin486970
✅حضرت آیت الله بهجت قدس سره:
✨اما اینکه چه کنیم که معرفت به نورانیت ائمه علیهمالسلام نصیبمان گردد، بعد از نمازها بخوانیم و بخواهیم:
«أَللهُم، عَرفْنِی نَفْسَک...».
📚در محضر بهجت، ج۲، ص۱۹
🔻پینوشت:
١. مقصود خواندن دعای زیر است:
«أَللهُم، عَرفْنی نَفْسَک، فَإِنک إِنْ لَمْ تُعَرفْنی نَفْسَک لَمْ أَعْرِفْ نَبِیک. أَللهُم، عَرفْنی رَسوُلَک، فَإِنک إِنْ لَمْ تُعَرفْنی رَسوُلَک، لَمْ أَعْرِفْ حُجتَک. أَللهُم، عَرفْنی حُجتَک، فَإِنک إِنْ لَمْ تُعَرفْنی حُجتَک، ضَلَلْتُ عَنْ دینی»
خدایا، خودت را به من بشناسان، وگرنه نخواهم توانست پیامبرت را بشناسم. بار خدایا، رسولت را به من بشناسان، وگرنه نخواهم توانست حجتت را بشناسم. خداوندا، حجتت را به من بشناسان، وگرنه از دینم گمراه خواهم شد.
ر.ک: اصول کافی، ج۱، ص۳۳۷؛ بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۴۶؛ ج۹۲، ص۳۲۶.
@negin486970
✍علامه طباطبایی(ره) :
گرسنگی به اندازه ای که باعث ضعف نگردد و احوال را مشوش ندارد ، موجب سبکی و نورانیت نفسی می گردد و فکر در حالت گرسنگی می تواند به طيران درآید.
📚شیوه رندی ص ۶۲
@negin486970