رفتار با مردم شاید بزرگترین مشکلی باشد که در حاضر داریم. مخصوصا اگر به کار تجارت مشغول باشید. چنین مساله ای برای یک خانم خانه دار، مهندس و معمار هم ممکن است وجود داشته باشد.
تحقیقی که در چند سال پیش و زیر نظر موسسه کارنگی انجام شد، نشان می دهد که حتی در زمینه های تخصصی مانند مهندسی، 15 درصد از موفقیت اقتصادی فرد وابسته به دانش او از تکنیک و 85 درصد آن مرهون توانایی اش در مهندسی انسانی، شخصیت و توانایی او در رهبری و مدیریت مردم است.
جان دی راکلفر زمانی که در اوج موفقیت و کامیابی اش بود، می گفت:
توانایی رفتار با مردم مانند شکر و قهوه متاع خریدنی است و من برای چنین متاعی بیشتر از هر چیز دیگری در جهان خرج خواهم کرد.
دیل کارنگی؛ آیین دوست یابی
@negotiationacademy
www. khooyeh.ir
www.khooyeh.com
در مذاکره عجله نکنید. کمی دورخیز کنید. نشانه گیری کنید.سپس به هدف بزنید.
با اطمینان قدم بردارید تا زیان نکنید.
آکادمی مذاکره ایران
@negotiationacademy
اینستاگرام
instagram.com/negotiation_academy
شش قانون مذاکره.
1. انتقال:
جلسه ای برای گفتگوی رودر رو برگذار می شود و نوشتار ی هم شاید برای آن تهیه شده تا خوانده شود.
شما باید به این فکر کنید که با توجه به روحیات مخاطبینتون چگونه میتوانید تا حد ممکن انتقال مؤثري را ارائه دهید.
این کار یک آزمایش نیست؛ بلکه یک نمایش است.
2. انتظارات:
افرادی که شما براي آنها صحبت میکنید چه انتظاري از شما دارند؟ و متقابلاً شما چه انتظاري از آنها دارید؟
3. عنوان:
موضوع اصلی مذاکره شما با کارکنانتان چیست؟
باید بتوانید موضوع را در یک یا دو جمله بگنجانید؛ در صورتی که نمیتوانید این کار را بکنید، یعنی نمی دانید موضوعتان چیست و در صورتی که آنرا ندانید پس براي ادای آن آماده نیستید.
4. مخاطب:
سعی دارید که چه کسی را تحت تأثیر قرار دهید؟ چه کسانی در میان مخاطبان تان قـرار دارند و آنها در مورد موضوعی که شما براي شفاف سازي آن، مامور شده اید، چه فکري مـی کننـد؟
آیا آنها از روش شما راضیند یا اینکه با آن همخوانی ندارند؟
5. شخص:
نکات مهم مذاکره شما باید بخوبی به افراد منتقل شود. مذاکره نبایـد بـه صـورت سـخنرانی هاي قدیمی حوصله سر بر باشد.
بلکه باید بهترین نسخه ممکن از شما را ارائه کند که در واقـع بـا توجـه بـه این توصیه کارآمد یعنی؛"خودتان باشید"، شما را در ذهن افراد از دیگران متمایز سازد.
6. زبان:
از اصطلاحات ساده استفاده کنید و چیزي نگویید که اشخاص باهوش هم نتواند آن را درك کنند.
کار بزرگ و هوشمندانه اي نیست که شما دائم از زبان و واژگانی استفاده کنید که هـیچ کس دیگری در سازمانتان در هنگام صحبت از آنها استفاده نمی کند.
🔆برگرفته و تلخیص از کتاب هنر سخنوری اثر فیلیپ کالینز.
آکادمی مذاکره ایران
t.me/negotiationacademy
مدرسه مذاکره ایران
instagram.com/negotiation_academy
https://www.instagram.com/p/Bg040nznfcc/
اصول و فنون مذاکره موفق و حرفه ای
https://www.instagram.com/p/Bg04whZHcg3/
در پذیرایی و تشریفات حرفه ای باشید چرا که در نتیجه تاثیر گذار است.
.
⛔️⛔️حرکات ممنوعه در مذاکره⛔️⛔️
1- نگاه کردن به هر جهت غیر از جهتی که مشتری حضور دارد.
2- مشت کردن انگشتان
3- دست به سینه نشستن
4- انداختن پا روی پا
5- خواراندن گردن و یقه و لمس کردن بیش از اندازه گوش وبینی و جاهای دیگر بدن
6- گرفتن انگشتان جلوی دهان
7- شل دست دادن
8- دست دادن طولانی
9- نگه داشتن دست مشتری به زور پس از دست دادن
10- لمس بدن مشتری در هنگام صحبت کردن
11- تکان دادن انگشت سبابه هنگام صحبت کردن
12- بازی با خودکار ،کامپوتر ،لپ تاپ یا یا هر وسیله دیگر
13- عدم تماس چشمی (با توجه به فرهنگ اسلامی در ایران در بکار بردن این نکته در برخورد با خانمها دقت کنید)
14- ورود به حریم شخصی مشتری (حداقل فاصله را با شخص مخاطب حفظ نکردن)
15- تکیه دادن به صندلی همانند پادشاهان
16- تکان دادن پشت سرهم پا
17- پوشیدن لباس نامناسب و نامرتب
18- همرا داشتن کیف پر از وسایل به اندازه غیر عادی
19- عدم بخاطر آوردن اسم طرف مقابل
20- عدم همراه داشتن کارت ویزیت
21- نشستن قبل ازاین که به شما صندلی شما را نشان بدهند و به شما برای نشستن تعارف کنند.
آکادمی مذاکره ایران. کلینیک اصول فنون و مهارت های مذاکره.
Www.inegotiate.ir
برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی در حوزه فن بیان. اصول و فنون مذاکره. زبان بدن. مهارت های ارتباطی. تکنیک های برقراری ارتباط موثر.
Www.negotiation.blog.ir
@negotiationacademy
– دستهای پنهان:
این ژست مرموز و آب زیر کاهانه است. فرد میگوید: مایل به گفتگو با شما نمیباشم. خصوصا در مورد دستهایی که عمیقا در جیب ها فرو شده باشد جایی که برای تماس و گرفتن دست و یا هر گونه رابطه صمیمانه وجود نخواهد داشت.
@negotiationAcademy
– دستها به روی زانو:
وقتی کف دستها به طـرف بالا باشد، شخص گشاده رو و پذیرا می باشد. وقتی کف دستها پایین باشد ممکن است پای فریبکاری و تعرض در میان باشد.
– مناره کردن انگشتان:
هنگامی که فردی انگشتان خود را به هم فشرده و چـانـه و دهان را روی سر انگشتان قرار میدهد نـشانگر تفکر عـمـیق است. مانند زمانی که شخص به امید شنیدن جواب می باشد. همچنین حایلی است برای محافظـت کردن از قفسه سینه، پایین صورت و دهان.
@negotiationAcademy
– مشت پوشیده شده با دست باز:
فـرد در این حالت خشمگین است اما می کوشد که آرام بماند. به اصطلاح خود را کنترل کند.اما مراقب این فرد باشید چون امکان دارد هر موضوع کوچکی منجر به آن گردد که کنترلش را از دست بدهد.
– پرتاب دست:
شخصی کـه مـی خواهد عقایدش را به اجبار تحمیل کند ممکن است دستش را بطرف شنونده و جلو پرتاب کند. درحالت پرخاشگرانه خفیفتر تنها از انگشتان استفاده میگردد.
https://telegram.me/negotiationacademy
– قلاب کردن دستها پشت سر:
این یک ژست متکبرانه میباشد. خصوصا زمانی که فرد به عقب تکیه داده باشد. او میگوید: من آنقدر بر شما سلطه دارم که نیاز به دفاع کردن از خودم ندارم.
– بازی کردن با حلقه ازدواج:
این علامت عصبی بودن و نشانگر آن است که مشکلی در ارتباط وجود دارد. خصوصا زمانی که فرد همزمان در مورد همسرش در حال صحبت کردن میباشد.
@negotiationAcademy
– تکان بیقرار دستها:
این تلاش بدن برای رهایی می باشد. هـورمـون آدرنـالیـن در حال ترشح شدن است اما فرد نمی داند چگونه رهایی یابد. کلنجار رفتن با سر آستین پیراهن و یا جواهر آلات روی مچ به دیگران میـگوید که: شما احتیاج به توجه دارید. در کافه این عمل جایز و مناسب است اما در جلسات کاری منحرف کننده و موجب حواس پرتی میگردد.
– دست زدن به کراوات:
این رفتار مردانه می گوید:می خواهم تاثیر خوبی از خودم بجا بگذارم. این روش اوست که می خواهد به شما بفهماند شدیدا در تلاش است تا خوشنودتان سازد.
@negotiationAcademy
– دست کشیدن در میان موها:
وقتی افراد نمی دانند چه چیز باید بگویند اغلب اوقات دستشان را میان موها می کشند. ناظـری که قـادر است زبان بدن را متوجه شود آگاه است که فرد در مورد کاری که می خواهد انجام دهد و یا چیزی که میخواهد بگوید تردید دارد
https://telegram.me/negotiationacademy
.
برخی از مواقع فارغ از اینکه تا چه اندازه برای مذاکره آماده هستید، امکان دارد که به توافق دست پیدا نکنید. در این صورت چه خواهید کرد؟ شما باید جواب این سوال را حتی قبل از ورود به بحث بدانید و اینها همان گزینه های جایگزین مناسب شما هستند. در واقع سعی کنید که گزینه های جایگزین متعددی را در نظر بگیرید چرا که هر چه تعداد گزینه های بیشتری داشته باشید با احتمال کمتری در بن بست های مذاکره کاملا درمانده خواهید شد.
https://telegram.me/negotiationacademy
.
اینجا یک ماتریس ” اگر- بنابراین” ( if – then ) می تواند به شما کمک کند. به این سوال فکر کنید که در صورت عدم دستیابی به توافق کدام عوامل تعیین کننده خواهند بود و عواقب آن برای مشتریانتان، شرکتتان، تیمتان و خودتان چه خواهد بود؟ بر روی شکست تمرکز نکنید تنها به آنچه که می توانید انجام دهید و موارد عملی همراه آن بیاندیشید.
@negotiationacademy
@negotiationacademy
قانون ۱۸۰۰-۱۸-۸ برای جلسات
برای آنکه جلسههای کاری مفیدی داشته باشید، باید فقط و فقط افراد درست را به جلسه دعوت کنید. در صورتی که تعداد شرکتکنندگان در جلسات زیاد باشند، با مشکل زمان و فقدان تمرکز در انجام هر چیز رویرو خواهید شد.
در صورتی که تعداد شرکتکنندگان خیلی کم باشد، با مسئله دیگری روبرو خواهید بود؛ یعنی تصمیمگیرندگان و ذینفعان درستی برای تصمیمگیری نخواهید داشت.
بنابراین هر جلسهای دارای تعداد بهینهای شرکتکننده است. بنابراین پیش از برگزاری جلسه بعدی خود، درباره قانون ۱۸۰۰-۱۸-۸ فکر کنید.
اگر میخواهید مسئلهای را حل کنید یا میخواهید تصمیمی اتخاذ کنید، بیش از ۸ نفر به جلسه دعوت نکنید.
اگر میخواهید جلسه طوفان مغزی برگزار کنید، میتوانید تا ۱۸ نفر را به جلسه دعوت کنید.
اگر هدف از برگزاری جلسه آن است که درمورد اتفاقات جدیدی که در حال رخ دادن است را به دیگران اطلاعرسانی کنید، تمام کسانی که باید از این خبر یا اتفاق جدید مطلع شوند را دعوت کنید. اما اگر قرار است کسانی که در جلسه شرکت کردهاند به شما در مورد وقایع و رخدادهای جدید اطلاع دهند، تعداد شرکتکنندگان را بیشتر از ۱۸ نفر نکنید.
اگر هدف جلسه آن است که پیامی را به خیل زیادی از افراد برسانید یا میخواهید به نوعی برای خود در سازمان قشونکشی کنید، و قدرت خود را نشان دهید، حتی میتوانید بیشتر از ۱۸۰۰ نفر را برای این نشست دعوت کنید.
بنابراین، هر نشستی متناسب با هدفی که دارد، باید تعداد مشخصی شرکتکننده داشته باشد تا جلسات به صورت اثربخش برگزار شوند.
محل نشستن افرا در میز مذاکره
و
چیدمان صندلی های مذاکره
.
در جلسات مذاکره تجاری حرفهای و سیاسی، معمولا جایگاه افراد توسط میزبان مشخص میگردد. اینکه در زمان جلسه مذاکره در کجای میز نشسته باشید بر زبان بدن و نحوه انتقال صحیح پیام غیرکلامی به مخاطب بسیار موثر است.
جایگاه فیزیکی، القاکننده نحوه درک دیگران از شماست. زیرا تا حدی از روی محل نشستن شما، میتوان پی به نقشتان در طی جلسه برد.
با در نظر داشتن موارد فوق، قصد دارم تا در مورد قواعد ناگفته اما بسیار مفید محل نشستن در اتاق جلسه مذاکره توضیحاتی ارائه نمایم.
https://telegram.me/negotiationacademy
.
۱- رئیس جلسه همواره در صندلی ۱ مینشیند. این صندلی معمولا دارای پشتی بلندتر و کفی ضخیمتر است (مانند یکتخت سلطنتی). اگر شما در این جایگاه نشستهاید، بهوضوح موقعیتسازمانی خود را بیان نمودهاید.
۲- فرد دیدارکننده با رئیس / مخالف / معترض در سمت مقابل، یعنی صندلی ۲ مینشیند. کسی که بر روی این صندلی مینشیند نشان میدهد که برنامه یا دستور کارش با رئیس متفاوت است و قصد آن دارد تا بر سر آن مذاکره نماید. این فرد میتواند رئیس اتحادیه کارگری یک کارخانه یا یکی از کارکنان مخالف طرحهای سازمان و یا مدیر سازمانی باشد که قصد ارائه پیشنهاد همکاری داشته باشد.
@negotiationacademy
۳- متحدین(همفکران) رئیس بر صندلی ۳ و ۴ مینشینند. نشستن بر این صندلیها نشان از تمایل شما به رئیس و جایگاه وی است.
۴- متحدین(همفکران) فرد مخالف بر صندلی ۵ و ۶ مینشینند. به معنای حمایت ضمنی از فرد مخالف است.
۵- افرادی که در فرایند مذاکره مشارکت ندارند باید روی صندلیهای کنار دیوار قرار گیرند. وقتی کنار دیوار باشید یعنی حتی برای گفتگو در دور میز دعوت ندارید. پس ساکت باشید. شماره ۷ جایگاه دستیار یا میرزا بنویس رئیس است. شماره ۸ جایگاه دستیار فرد مخالف است.
@negotiationacademy
۶- صندلی شماره ۱۱ برای کسانی است تا آخرین لحظه در محل اتاق مذاکره حضورداشته و باید لحظاتی پیش از شروع جلسه اتاق را ترک نمایند. پس این صندلی نزدیک در خروجی است.
۷- صندلی شماره ۹ و ۱۰ (و صندلیهای طرفین آنان) جایگاه خنثی دارند. بیانگر چیز خاصی نیستند. اما اگر جلسه در مورد مشکلات مدیریت دپارتمانهای متفاوت خود سازمان باشد، جایگاه شماره ۹ محلی برای نشستن مدیری است که با مدیری که در صندلی ۱۰ نشسته دچار مشکل شده است. مثلا مدیر بازاریابی در مقابل مدیر مالی سازمان.
@negotiationacademy
۸- صندلی شماره ۱۲ و صندلیهای همردیف آنکه در کنار دیوار جایگاه افرادی است که نقشی در مذاکره ندارد و فقط قصد حضور در جلسه بهعنوان ناظر و شنونده را دارند.
منبع: تیم مشاوران مدیریت ایران
https://telegram.me/negotiationacademy
زبان بدن (Body Language) به انواع شکل های ارتباط غیر کلامی یا رفتاری اشاره می کند که یک فرد از طریق رفتارهای فیزیکی خود، بدون آن که صحبتی بکند با دیگران قادر است، ارتباط برقرار نماید. این رفتارها می تواند مربوط به وضعیت و حالات بدنی (محل قرار گرفتن دست ها، پاها، نحوه نشستن، ایستادن، راه رفتن، خوابیدن)، ژست ها (حالت ها، اطوارها، اَداها)، حرکات و اشارات بدنی، جلوههای هیجانی صورت و حرکات چشمها باشد. اشارات بدن یا زبان بدن به پیام های غیرکلامی اطلاق میشود که میان افراد توسط حرکات اعضای بدن و حالات صورت انتقال می یابد...
.
زبان بدن دست ها:
دست دادن بسیار محکم:
نشانگر شور و اشتیاق و سلطـه گري است. بی تردید میتوان فهمید چه کسی اینجا فرمان میدهد.
دست دادن شل:
فردي که تنها انگشتان دستش را دراز میکند و یا دستهایش مانند ماهی شل است، میگوید: مایل نیستم به من دست بزنید، من صمیمیت را دوست ندارم. همچنین آن نشانه ضعف، انقیاد و مطیع و تسلیم بودن نیز است.
هر گاه آقایی در یک موقعیت کاري از این دست دادن استفاده میکند امکان دارد چنین برساند که قصد دارد مخفیانه اعمال نفوذ در موقعیت نماید.
https://telegram.me/negotiationacademy
دست دادن با هر دو دست:
هرگاه از دست چپ براي در برگرفتن و پوشاندن دستهاي فشرده شده استفاده گردد، دست دادن دستکشوار نامیده شده و راستی و صمیمیت زیاد را میرساند مانند در آغوش گرفتن فرد کوچک و ظریف
.
13 خطای بزرگ زبان بدن که موجب می شود شما در جلسات بد به نظر برسید!
13 Body Language Blunders That Make You Look Bad In Meetings
قسمت دوم:
Eye contact that's too intense
7.تماس چشمی شدید؛ ممکن است این برداشت را ایجاد کند که شما فردی مهاجم بوده و در صدد سیطره بر طرف مقابل خود می باشید.
Watching the clock
8.نگاه کردن به ساعت؛ در حالی که با یکی حرف می زنید علامتی واضح برای بی احترامی و باد و غرور است و این پیام را می رساند که شما کارهای بهتری دارید که انجام بدهید و خیلی هم مشتاق به ترک محاوره هستید.
Exagerated nodding
9.سر تکان دادن بیش از حد؛ این سیگنال را می فرستد که برای تایید شدن نگران هستید. مردم ممکن است فکر کنند سر تکان دادن های زیاد شما تلاشی است برای موافقت خود با چیزی که موافق آن نیستید و یا فهمیدن چیزی که نمی فهمید.
Fidgeting
10.بی قراری؛ و یا موها را مرتب کردن حاکی از آن است که شما نگران و یا بیش از اندازه پر انرژی می باشید. مردم ممکن است این گونه برداشت کنند که بیش از اینکه نگران درست انجام دادن کارتان باشید، نگران وضعیت ظاهری خود هستید.
Scowling
11.اخم کردن؛ و یا اظهار نا خشنودی این پیام را می رساند که با آدم های اطراف خود ناراحت هستید هر چند آنها هیچ کاری به مود و حالت روحی شما نداشته باشند. اخم کردن، مردم را از اطراف انسان دور می کند چرا که آنها حس می کنند مورد قضاوت قرار گرفته اند. لبخند، به هر حال، این پیام را می رساند که شما دارای ذهن باز، فردی مورد اعتماد، و یک دوست هستید. مطالعات ام آر آی نشان می دهد که مغز انسان ها به فردی که لبخند می زند، پاسخ مطلوب داده که این یک تاثیر مثبت ماندگاری می گذارد.
Weak handshake
12.شل دست دادن؛ حاکی از فقدان اختیار، قدرت و اعتماد به نفس می باشد و در نقطه مقابل؛ دست دادن خیلی محکم حاکی از تلاش برای تهاجم و سیطره می باشد که البته به همان اندازه بد است! دست دادن خود را با طرف مقابل منطبق کنید اما حواستان باشد که همیشه محکم باشد.
Getting too close
13.خیلی نزدیک شدن؛ این سیگنال را به طرف مقابل می رساند که هیچ احترامی برای او و حریم شخصی وی قائل نیستید. این کار باعث می شود آدم های اطرافتان وقتی حضور دارید احساس ناراحتی کنند.
جمع بندی
اجتناب از این خطاهای بزرگ زبان بدن؛ به شما کمک می کند که ارتباطات قوی تری را به لحاظ حرفه ای و شخصی شکل بدهید..."البته به شرط داشتن نیت، طرز فکر، رویکرد، و نگرش مثبت چرا که از کوزه همان برون تراود که در اوست!"
https://telegram.me/negotiationacademy
مذاکره تلفنی
آکادمی مذاکره ایران
Www.inegotiate.ir
📌مزایای #بازاریابی و #فروش تلفنی:
🔹به طور متوسط هزینه یک تماس تلفنی یک درصد هزینه ی تماس حضوری است.
@negotiationacademy
🔹 اگر فردی را که در جستجوی او هستید، در دفتر کارش نباشد، در واقع یک ساعت از وقت خود را از دست داده اید اما این زمان در بازاریابی تلفنی فقط 15 ثانیه است.
🔹 اثر بخشی و کارایی بعضی از ابزارهای رایج و سنتی بازاریابی خصوصا تبلیغات به شدت رو به کاهش است، در این حالت فرصت مناسبی برای بهره مندی از بازاریابی تلفنی است.
🔹هزینه بسیاری از ابزارهای ارتباطی با مشتریان به طرز سرسام آوری بالا رفته است.برای مثال هزینه ی تیزرهای تلویزیونی را بررسی کنید تا بیشتر متوجه این موضوع شوید.
🔹 در صورتی که فرد واجدشرایط از نظر روانشناسی، برای شغل بازاریابی تلفنی انتخاب شده باشد، آموزش وی در زمان کوتاهی قابل انجام است، فقط نیاز به مهارت است که با تمرین و تکرار افزایش می یابد.
@negotiationacademy
🔹در بازاریابی #تلفنی، ضروری است فهرست مشتریان و بانک اطلاعاتی آنان تهیه شود، تهیه چنین فهرستی سرعت عملیات را افزایش می دهد.
🔹 بازاریابی تلفنی ابزار مناسبی است نه فقط برای فروش بلکه، برای تبلیغات یادآوری کننده تا مشتریان همواره به یاد ما باشند.
🌹👇🌹👇
Telegram.me/negotiationacademy
Www.negotiationacademy.persianblog.ir
Www.inegotiate.ir
✍ هفت اصل طلایی برای موفقیت در مذاکره:
1⃣ خود را جای طرف مقابل بگذارید.
2⃣ سوالهای درست بپرسید و خوب گوش بدهید تا اطلاعات دقیق تری بدست آورید.
3⃣ به منفعت های پنهان در پشت خواسته های مطرح شده توجه کنید.
@negotiationacademy
4⃣ بگذارید اولین پیشنهاد را طرف مقابل مطرح کند.
5⃣ تک بعدی برخورد نکنید و خود را برای ارائه پیشنهادهای جدید و جایگزین آماده سازید.
6⃣ به این نکته توجه کنید که اگر مذاکره به نتیجه مطلوب نرسد شما چه جایگزین هایی دارید.
7⃣ احساس برنده بودن را در طرف مقابل ایجاد کنید.
📚📚📖کانال رسمی آکادمی مذاکره ایران
به ما بپیوندید
Telegram.me/negotiationacademy
13 خطای بزرگ زبان بدن که موجب می شود شما در جلسات کاری بد به نظر برسید!
1. ژست اغراق آمیز؛ باعث می شود که شما در حال بسط دادن واقعیت (خالی بندی) دیده شوید. بهتر است دست های خود را آزاد کرده و کف دستتان را نشان دهید تا با این کار وانمود کنید که چیزی برای مخفی کردن ندارید.
2. دست به سینه؛ یک سد فیزیکی ایجاد می کند و نشان از آن است که شما در مواجهه با حرفی که طرف مقابل می زند باز و پذیرا نیستید. فرقی نمی کند که گفتگوی شما لذت بخش بوده و لبخند بزنید چرا که طرف مقابلتان این حس را پیدا می کند که می خواهید او را در محاوره مغلوب کنید. حتی اگر شما در حالت دست به سینه راحت تر هستید، برای ارتباط برقرار کردنِ بهتر، باید این ژست را عوض کنید.
@negotiationacademy
3. نا هماهنگی؛ میان حرف ها و وضعیت فیزیکی بدنتان موجب می شود که طرف مقابل حس کند که یک جای کار ایراد دارد و این سوء ظن در او ایجاد شود که شما در صدد فریب او می باشید، هر چند که شما ندانید چرا و چگونه. به عنوان مثال، لبخندی عصبی و رد کردن یک پیشنهاد در یک مذاکره به شما کمک نمی کند چیزی را که می خواهید بدست آورید بلکه طرف مقابل را بر آن میدارد که نتواند با شما کار کند؛ چرا که او فکر می کند چیز دیگری در نظر دارید.
4. فاصله گرفتن از دیگران؛ یا وارد نشدن در محاوره حاکی از آن است که شما به بحث پیش رو علاقه ای نداشته و راحت نیستید و احتمالا حتی به گوینده ی سخن اعتمادی ندارید. سعی کنید وارد گفتگو با کسی که سخن می گوید شده و به نشانِ گوش دادن به حرف های او سر خود را آرام تکان دهید. این نشان دهنده تمرکز و توجه کامل شما به وی می باشد.
@negotiationacademy
5. خمیده و افتاده بودن؛ نشان دهنده این است که شما خسته شده و هیچ علاقه ای به جایی که در آن هستید ندارید. شما هیچ وقت به رئیستان نمی گویید: "من نمی فهمم چرا باید به حرف های شما گوش بدم"، اما اگر خمیده باشید لزومی به گفتن آن نیست چرا که وضعیت بدنتان با صدای بلند و خیلی شفاف این حرف را می گوید!
"مغز انسان قدرت جسم را با فضایی که وضعیت بدنی طرف مقابل وی در آن اشغال می کند، یکسان می کند! صاف ایستادن و به عقب کشیدن شانه ها یک حالت قدرتمندانه است. این وضعیت فضای بیشتری از مغز طرف مقابل را پر می کند و بر عکس آن وقتی شانه ها افتاده، فضای کمتر را اشغال کرده و منعکس کننده قدرت کمتر است. حفظ حالت خوب؛ فرمان به احترام بیشتر داده و تعهد دو طرف در محاوره را ارتقا می دهد."
@negotiationacademy
6. اجتناب از تماس چشمی؛ ایجاد کننده حالتی است که شما دارید چیزی را مخفی می کنید و این سوء ظن را بر می انگیزد. کمبود تماس چشمی همچنین حاکی از فقدان اعتماد به نفس و علاقمندی بوده که شما خواهان ارتباط در یک جلسه کاری نیستید. ارتباط چشمی پایدار، از سوی دیگر، به معنای فرافرستادن اعتماد به نفس، رهبری، قدرت، و هوش است.
7. تماس چشمی شدید و زل زدن در چشمان مخاطب؛ ممکن است این برداشت را ایجاد کند که شما فردی مهاجم بوده و در صدد چیرگی بر طرف مقابل خود می باشید.
امروز در حال برگزاری در شرکت ام وی ام mvm
@negotiationacademy
inegotiate.ir
امروز در حال برگزاری در شرکت mvm
@negotiationacademy
inegotiate.ir
مدرسه مذاکره ایران
http://negotiation-school.ir
زمان ترک مذاکره:
هنر ترک مذاکره به اندازه هنر مذاکره مهم هست
در بعضی از موارد اگر شما مذاکره کنید چیزهای زیادی را از دست میدهید چیزهایی که از نتیجه مذاکره مهم تر هست پس آن را ترک کنید
در هرجایی از مذاکره وقتی مطمئن شدید گزینه بهتری وجود دارد مذاکره را ترک کنید
گاهی زمان مذاکره زیاد میشود مذاکره را ترک کنید زیرا زمان مذاکره خود یک هزینه هست, خیلی وقتها طولانی شدن مذاکره به نفع شما نیست
https://telegram.me/negotiationacademy
یکی دیگر از مواردی که نباید مذاکره کنیم عبور از خط قرمزهاست....مذاکره کننده حرفه ای باید خط قرمز داشته باشد باید مرزهایی داشته باشد که تحت هر شرایطی از آن عبور نکند اگر این مرزها را نداشته باشیم قربانی "استراتژی کالباسی " میشویم
"استراتژی کالباسی" معروفترین استراتژی مذاکره هست و بدین معنی هست که:
کسی به شما میگوید آیا این کالباس را میخوری؟
و شما میگویید نه...
بعد کالباس را خرد میکند و قسمتی از آن را با تعارف به شما میدهد وسپس قسمتی را با اصرار و ...
به عبارتی خواسته ای را برمیدارند بسیار خرد میکنند و به تدریج به شما میقبولانند..
نکاتی مفید برای مذاکره کنندگان
1.استفاده از جملات مثبت.هنگام صحبت با طرف مقابل سعی شود که از جملات مثبت و یا جملاتی که تداعی کننده همکاری باشند استفاده کنید. کلماتی که حالت مثبت واطمینان بخش دارند تداعی کننده یک برخورد مثبت و احترام آمیز برای مشتری است.عباراتی مانند: «بله!بسیار خوشحال خواهم شد که این کار را انجام دهم»، « شما ممکن است علاقه مند باشید به... »، «همکاری ما در ... »و...
2. مشخص نمودن اهداف.سعی کنید که قبل از شروع مذاکره اهداف مورد نظر خود ویا سازمان را مشخص نموده و آن ها را اولویت بندی کنید .
3.پیش بینی موانع موفقیت آمیز بودن جلسه مذاکره.تعیین و مشخص کردن موانع و عواملی که باعث می شود مذاکره به صورت موفق به پایان نرسد مهم می باشد.با تعیین موانع پیشبرد موفقیت آمیز جلسه، امکان جلوگیری از ارائه راهها و پیشنهاداتی که باعث می شوند جلسه مذاکره به بن بست برسد کاهش خواهد یافت.
4. یک مذاکره کننده موفق بر آنچه گفته می شود و چگونگی گفته شدن آن به دقت توجه می کند.گوش دادن موثر گامی موثر در پیشبرد اهدافتان خواهد بود.در نتیجه این امر طرف مقابل را به بیان کاملتر مواضع خود ترغیب می کنید.بدین ترتیب با داشتن آگاهی بهتر از مواضع طرف مقابل شما می توانید با سهولت بیشتری در جهت کسب نتایج مطلوب خود مذاکره کنید.
5. آنچه از گفتار طرف مقابل درک کرده اید را با عیاراتی مثبت و از دیدگاه او تکرارکنید چراکه پیامی که در یافت می شود الزاما همان پیامی نیست که مقصود وهدف طرف مقابل است.
https://telegram.me/negotiationacademy
6. کلمات مناسبی انتخاب کنید .کلمات در پیامی که به دیگران منتقل می کنید تاثیر فراوانی دارد.در محیط کار،شما نماینده وسفیر کسب وکارتان هستید و باید کلماتی را انتخاب کنید که نشان دهنده شخصیت کمپانی تان باشد. پس پیش از لب به سخن گشودن کمی فکر کنید و کلمات قابل فهم بکار ببرید.
7. وقتی با مشتری صحبت می کنید که هیچگونه آشنایی با شرکت یا سازمان ندارد استفاده از کلمات مناسب کمک شایانی به برقراری ارتباط خواهد کرد
8. وقتی مردد هستید بین استفاده از دولغت مترادف همواره از لغات ساده تر استفاده کنید.
9. سعی کنید کلمات دقیق، روان و پرمحتوا انتخاب کنید و در بیان نیز واضح، درست و رسمی بیان کنید .
10. علاوه بر انتخاب کلمه مناسب به لحن ونحوه بیان نیز دقت کنید. درهنگام صحبت کردن با مشتری ناراضی ،از لحن جدی وکمک کننده استفاده کنید. در هنگام سوال کردن ازمشتری ازلحنی مشتاقانه استفاده کنید...لحنی که نشان دهد واقعا به شنیدن پاسخ سوالتان علاقه مند هستید...
کانال آکادمی مذاکره ایران:
@negotiationacademy
آکادمی مذاکره ایران
Www.inegotiate.ir
اینستاگرام
https://www.instagram.com/negotiation_academy
.
⛔️⛔️حرکات ممنوعه در مذاکره⛔️⛔️
1- نگاه کردن به هر جهت غیر از جهتی که مشتری حضور دارد.
2- مشت کردن انگشتان
3- دست به سینه نشستن
4- انداختن پا روی پا
5- خواراندن گردن و یقه و لمس کردن بیش از اندازه گوش وبینی و جاهای دیگر بدن
6- گرفتن انگشتان جلوی دهان
7- شل دست دادن
8- دست دادن طولانی
9- نگه داشتن دست مشتری به زور پس از دست دادن
10- لمس بدن مشتری در هنگام صحبت کردن
11- تکان دادن انگشت سبابه هنگام صحبت کردن
12- بازی با خودکار ،کامپوتر ،لپ تاپ یا یا هر وسیله دیگر
13- عدم تماس چشمی (با توجه به فرهنگ اسلامی در ایران در بکار بردن این نکته در برخورد با خانمها دقت کنید)
14- ورود به حریم شخصی مشتری (حداقل فاصله را با شخص مخاطب حفظ نکردن)
15- تکیه دادن به صندلی همانند پادشاهان
16- تکان دادن پشت سرهم پا
17- پوشیدن لباس نامناسب و نامرتب
18- همرا داشتن کیف پر از وسایل به اندازه غیر عادی
19- عدم بخاطر آوردن اسم طرف مقابل
20- عدم همراه داشتن کارت ویزیت
21- نشستن قبل ازاین که به شما صندلی شما را نشان بدهند و به شما برای نشستن تعارف کنند.
آکادمی مذاکره ایران. کلینیک اصول فنون و مهارت های مذاکره.
Www.inegotiate.ir
برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی در حوزه فن بیان. اصول و فنون مذاکره. زبان بدن. مهارت های ارتباطی. تکنیک های برقراری ارتباط موثر.
Www.negotiation.blog.ir
@negotiationacademy
.
فن مذاکره در برخورد با بدهکاران
1- تا آنجا که می توانید از ارائه اطلاعات اضافی و غیر ضروری خودداری کنید .
2- با روحیه ای شاد و مثبت و ظاهری آراسته در جلسات مذاکره شرکت کنید .
3- از کلمات و عبارات به جا و مناسب استفاده کنید .
4- درمذاکره آرامش و خونسردی خود را حفظ کرده و عجله نکنید .
5- نکات متفرقه را به درستی و با دقت به هم پیوند دهید تا رشته مذاکره از هم نپاشد .
@negotiationacademy
6- به آداب و سنن و ارزشهای مذاکره کنندگان احترام بگذارید .
7- خوب گوش کنید ، درست بیندیشید و سپس اقدام کنید .
8- با دیگر اعضاء گروه خود ( در صورت مذاکره گروهی) قبلاً هماهنگی به عمل آورید.
9- تادر موضع قدرت هستید با شیوه ای مناسب مذاکره زا قطع نمایید.
10-در صورت نیاز به اطلاعات اضافی تنفس اعلام کنید .
11-زمان و مکان مناسبی برای مذاکره در نظر بگیرید .
@negotiationacademy
12-مذاکره را به عنوان وسیله ای ارتباطی برای روابط پایدار و سالم آینده بدانید.
13-توقعات و انتظارات خود را محدود کنید و سعی در داد و ستد امتیازات داشته باشید.
14-در مذاکرات انعطاف پذیر باشید و از تاکید و پافشاری زیاد روی موضوعات خودداری کنید
https://telegram.me/negotiationacademy
آکادمی مذاکره ایران. کلینیک اصول فنون و مهارت های مذاکره.
inegotiate.ir
برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی در حوزه فن بیان. اصول و فنون مذاکره.زبان بدن.مهارت های ارتباطی. تکنیک های برقراری ارتباط
آکادمی مذاکره ایران. کلینیک اصول فنون و مهارت های مذاکره.
inegotiate.ir
برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی در حوزه فن بیان. اصول و فنون مذاکره.زبان بدن.مهارت های ارتباطی. تکنیک های برقراری ارتباط
آکادمی مذاکره ایران. کلینیک اصول فنون و مهارت های مذاکره.
inegotiate.ir
برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی در حوزه فن بیان. اصول و فنون مذاکره.زبان بدن.مهارت های ارتباطی. تکنیک های برقراری ارتباط
آکادمی مذاکره ایران. کلینیک اصول فنون و مهارت های مذاکره.
inegotiate.ir
برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی در حوزه فن بیان. اصول و فنون مذاکره.زبان بدن.مهارت های ارتباطی. تکنیک های برقراری ارتباط
✅✅✅ آکادمی مذاکره ایران
https://telegram.me/negotiationacademy
مذاکره یک هنر است،
مطلب زیر دربرگیرنده نکاتی است که استفاد از آنها، شما را قادر می سازد تا در مذاکرات به بهترین شکل از حقوق حقه خود بهره مند شوید.
1 . هر چیزی قابل مذاکره است، قیمت، زمان، شرایط و ... .
مهمترین نکته برای مذاکره، خواستن است. هر آنچه را که می خواهید، باید آنرا مطرح کنید. نباید از شنیدن پاسخ منفی یا طرد شدن بترسید. مذاکره شبیه به بازی شطرنج است، هر حرکتی را انجام می دهید تا به نتیجه برسید، ممکن بعضی حرکتها بی نتیجه باشند.
2 . هدف مذاکره رسیدن به توافق برد-برد است، توافقی که هر دو طرف از آن راضی و خشنود باشند. هر نوع توافقی غیر از این، منافع بلند مدت طرفین را در بر نخواهد داشت.
@negotiationacademy
3 . قدرت، ابزار اصلی در مذاکره است. هر یک از طرفین برای مذاکره از ابزارهای قدرت خود استفاده می کنند. مثلا، ابزار قدرت فروشنده کالا این است که "کالای ارزانتر و بهتر از بقیه به شما می فروشد". ابزار قدرت خریدار "پول نقد است که با آن می تواند از محل دیگری خرید کند." به طور دقیق تر، درک شخص مقابل از قدرت شما، تعیین کننده است.
مثال واقعی آن، در جنگ جهانی دوم اتفاق افتاد، در رویارویی ارتش ژاپن با انگلیس در سنگاپور، فرمانده ارتش 2000 نفری ژاپن، در مذاکرات قبل از جنگ، وانمود کرد که 100 هزار نیرو در اختیار دارد و فرمانده ارتش 50 هزار نفری انگلیس نیز این موضوع را باور کرد و تسلیم ارتش ژاپن شد. در واقع سربازان ارتش ژاپن 2 هزار نفر بودند. درک اشتباه فرمانده انگلیسی از تعداد سربازان ژاپنی، او را مجبور به تسلیم کرد.
✅✅✅ @negotiationacademy
به جمع ما بپیوندید✅✅✅
.
مراحل طراحی يک مذاکره
تعيين اهداف طرف مقابل: آنها چه مي خواهند؟ چه چيزي پيشنهاد مي کنند؟ انتخاب های احتمالی آنها و راه حل هايشان چيست؟
جمع آوري اطلاعات: همه منابع اطلاعاتي را بررسي کنيد. اشخاص را بشناسيد. خصوصيات و معروفيت طرف مقابل را بدانيد. انگيزه هايشان را به درستی شناسايي کنيد. نظرات تخصصي مرتبط با موضوع را جمع آوری کنيد.
برنامه اجرايي: با اعضاي تيم و سازمان خود برنامه را بنويسيد.
اولويت فعاليت ها را مشخص کنيد. استراتژي را طراحی و تاکتيک ها را تعيين نماييد. براي دادن امتيازات آمادگی لازم را داشته باشيد.
https://telegram.me/negotiationacademy
.
در مذاکره از سناریوی” اگر- بنابراین” ( if – then ) استفاده کنید و یک برنامه جایگزین داشته باشید.
هنگام ورود به یک مذاکره در نظر داشتن سناریوهای متفاوت و گزینه های جایگزین بسیار مهم است. در دانشگاه ها این کار را با ماتریس ” اگر- بنابراین” ( if – then ) آموزش می دهند.
جدولی با سطرهایی شامل” اگرها” ( مواردی که ما می خواهیم ولی طرف مقابل ممکن است به ما جواب رد دهد ) که به دنبال آن ستون های “بنابراین” ( گزینه هایی که در صورت “اگر” از سوی مشتری غیرقابل بحث خواهند بود ) می آید.
https://telegram.me/negotiationacademy
آکادمی مذاکره
@negotiationacademy
۷ راز قدرتمند زبان بدن برای رسیدن به موفقیت:
در این نوشتار در خصوص ۷ راز قدرتمند زبان بدن برای رسیدن به موفقیت بحث می شود. می دانید اکثر ارتباطات ما غیرکلامی است، پس اطمینان حاصل کنید که بدنتان دقیقا آن چیزی را میگوید که قصد گفتنش را داشتهاید، یعنی استفاده از زبان بدن.
راز قدرتمند زبان بدن
بعضی اوقات، بدنمان میداند باید چهکار کند. چیزی دربارهی غریزهی طبیعی وجود دارد که باید گفته شود، دربارهی این که بهطور ذاتی میدانید چگونه در مواقع استرس شدید و اجبار واکنش نشان دهید. در بعضی مواقعی که نمیتوانیم با سرعت کافی به پردازش افکار بپردازیم، میلیونها بافت و الیاف عضله که سلولهای زندهی عضلهمان را تشکیل میدهند گوی سبقت را میربایند و بهجای ما سخن میگویند.
به همین دلیل است که زبان بدن از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ بدنمان چیزهایی میگوید که دهانمان نمیگوید. چنانچه میخواهید هیبتتان را بدون هیچ کلامی القاء کنید، این هفت راز قدرتمند زبان بدن افراد بسیار موفق را بررسی کنید.
۱. راست بایستید
درست ایستادن نهتنها برای کمرتان مفید است – وزن را به طور مساوی توزیع میکند و فشار دردناک روی پایینتنهتان را بر میدارد – بلکه به دیگران نیز نشان میدهد که به خودتان مطمئن هستید.
بدون اینکه خجالت بکشید فضای بیشتری اشغال کنید و شانههایتان را بگسترانید، راست نگه داشتن ستون فقرات قدرت را به معرض حضور میگذارد. پس نترسید و بهجهان نشان دهید که فکر میکنید حائز اهمیت هستید.
@negotiationacademy
۲. دستهایتان را از هم بگشایید
این یک باور عامیانه است که دست به سینه ایستادن باعث میشود اینگونه به نظر بیاید که تمایلی به ملاقات افراد جدید ندارید و آنرا ناخوشایند میدانید. دلیل این واقعه این است که ایجاد مانعی فیزیکی بین شما و آدمی دیگر این احساس را به فردِ مقابل میدهد که او را کنار میگذارید – و هیچفردی دوست ندارد احساس تنها بودن داشتهباشد.
۳. بیقراری را کنار بگذارید
بازیکردن مداوم با یک شی – چه موهایتان باشد، چه لباستان، یا تلفنتان – نگرانیتان را نشان میدهد، حتی زمانیکه در واقعیت بسیار راحت هستید. اگر واقعا در موقعیتی عصبی هستید، مهم است تظاهر به آرامش کنید تا زمانیکه به آرامش برسید. در موقعیتی ناخوشایند، وانمود کنید راحت هستید و، دیر یا زود، راحتی به سراغتان خواهد آمد.
۴. زُل نزنید
هرچند برقراریِ ارتباط چشمی برای مطمئن شدن از اینکه آدمها میدانند با آنها ارتباط برقرار میکنید، از اهمیت زیادی برخوردار است، ولی برقراری ارتباط چشمی که بسیار شدید باشد، باعث میشود احساس بسیار ناخوشایندی داشته باشند. مراقب باشید که بهصورت تصادفی در هنگام صحبت کردن با طرف مقابلتان به او زُل نزنید. برقراری تماس چشمی زیاد میتواند به عنوان تلاشی برای چیرگی یا عداوت تفسیر شود، لذا نسبت به پیامهایی که به ارسالشان امیدوار هستید هوشیار باشید.
۵. از سر تکان دادنهای بیش از حد هیجانی اجتناب کنید
بسیار هیجانزده و مشتاق ظاهر شدن هیچوقت نشانهی خوبی نیست –حتی نه با سرپرستتان. بسیار بسیار مشتاقانه سر تکان دادن میتواند ساختگی و فریبدهنده بهنظر بیاید، همچون تلاشی برای جلب توجهِ طرف مقابل بواسطهی موافقت کردن با چیزی که میگوید. معقولانهتر خواهد بود که همهچیز را آسان بگیرید و بهجای بالا و پایینبردن سرتان، با حرکت چانه – یا حتی یک ’بله‘ی کلامی – موافقت خود را اعلام کنید.
@negotiationacademy
۶. نگاه کردن به ساعت ر