61.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 کتاب صوتی نمایشی سایههای بلند جنگل
🔷 رضا» در حوالی شهر «تالش» ماهیگیری میکند. او در املاک «سردار مقتدر» کار میکند. زمانی هم در قشون «میرزا کوچکخان» بودهاست، اما بابت بیماری همسرش مجبور به ترک قشون میشود.
🔶 رضا میشنود که قشون میرزا شکست خورده و از میرزا کوچکخان خبری نیست. بُلشویکها و دولتیها همدستی کرده بودند. مهندسی در قشون میرزا به نام «یان کینوفسکی» در جنگل آواره بود که «منصور» آدمِ خان او را پیدا کرده و به خانهی خان در تالش میبرد.
منصور آدم بدی نیست، اما خردهشیشه هم دارد. در قهوهخانهی «حاج ابراهیم» خبر میآورند که پسر «حاجی نور» کشته شده و جنازهاش در سردخانهی دولتی در رشت است... .
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
چیـدنــد ز گـلــزار گُـــلِ یـاسـیِ مـارا
دیـدنــد همـه غیــرتِ عبّـاسـیِ مارا
از فرشبهعرشی که دلاراست رساندند
در مهلکـه عَـوّاضـه و کـربـاسـیِ مـارا
رضامرادی
لازم بذکر است پدر شهیده معصومه کرباسی سالها در شهرستان تالش ساکن بوده است.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
ارتش فدای ملت
🔹ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد سرگرد جهاندیده و استوار شاهرخیفر در حمله رژیم اسرائیل به شهادت رسیدند.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سال_شهادت
#شهیده_قدس_معصومه_کرباسی
زیباترین مرگی که در سال شهادت...
دیدم تویی از هر نظر سال شهادت...
دست تو در دست شریک زندگی بود
در آخرین روز سفر... سال شهادت...
یادم بماند مثل مرغان مهاجر
بودی همیشه دربه در سال شهادت
شاهِ چراغ اما دیار آخر توست
ای آمده بی بال و پر سال شهادت!
از زوج ایرانی و لبنانی بسازید
در کلّ این عالم خبر سال شهادت
یک قاب عکس و پنج فرزند شهیدش🥀
یک عشق با کلّی ثمر...سال شهادت
این پنج تن از یادگاران نبردند
از یادگارانِ ظفر سال شهادت
پیرخراسانی کشیده روی گلها
دست نوازش چون پدر سال شهادت
یک دسته از مردان حق رفتند تا قدس
حتی نمانده یک نفر سال شهادت
بگذار جانِ تک تک ما را بگیرد
از مرگ می ترسد مگر سال شهادت؟
ما چوب دستی های سنواریم در جنگ
تازه به ما داده جگر سال شهادت
فرقی میان شیرمرد و شیرزن نیست
در کارزار و در خطر سال شهادت
ای کاش من هم مثل "معصومه" بگیرم
اذن خودم را یک سحر سال شهادت
ای اولین بانوی راه قدس با خود
من را ببر من را ببر سال شهادت...
نجمه پورملکی
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
شعر شاعر گیلانی برای شهدای امنیت
تا زمانی که شهادت رسم و آیین شماست
آسمان هم محو آن لبخند شیرین شماست
هر کجای صفر مرزی را که می گردم فقط
گامهایی استوار از رد پوتین شماست
در پی آرامش ماید و ماندم سالهاست
در دل غربت چه کس در فکر تسکین شماست
در نبردِ نابرابر استوار و محکمید
انقدر که کوه هم در حال تحسین شماست
سالها سربند بستید و نفهمیدیم ما
خستگی ها روی پیشانی پرچین شماست
از همان روزی که با آغوش تابوت آمدید
شانه های ما به زیر دِینِ سنگین شماست
#فرزانه_قربانے
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نماهنگ «حزب الله نمی میره» بزودی منتشر خواهد شد
روابط عمومی گروه فرهنگی فصل ظهور لنگرود از انتشار سومین اثر خود به نام « حزب الله نمی میره » در آستانه ۱۳ آبان، روز استکبار ستیزی خبر داد.
این نماهنگِ حماسی، با شعری از یوسف رحیمی و با اجرای دهه نودی های لنگرودی و رسانه تصویری منتظر تولید شده است.
«نماهنگ حزب الله نمی میره» که در راستای فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر کمک و حمایت از جبهه مقاومت با مشارکت ستاد کنگره ۸۰۰۰ شهید استان گیلان و همکاری فرماندهی و معاونت فرهنگی تیپ نیروی مخصوص میرزا کوچک خان و فرماندهی انتظامی شهرستان لنگرود تهیه شده است؛ در روز پنجشنبه ۱۰ آبان ماه در لنگرود رونمایی و منتشر خواهد شد.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نظر مخاطبین دومین شب برگزاری نمایش بزرگ میدانی #جلوه_های_عاشقی (از خاک تا افلاک) در رودبار
🔺مکان: رودبار،رستم آباد،جنب دانشکده فنی سیدالشهدا (ع)
🔺زمان: هشتم تا دوازدهم آبان ماه 1403
بازدید از نمایشگاه فرهنگی ساعت 17
آغاز اجرای نمایش ساعت 18
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
بازگشت “اسلم دیلمی” با قصهگویی برای کودکان
📍کتاب رنگآمیزی و روایت «اسلم، دوست بچهها» با تصویرگری سمیه کشاورز و نویسندگی مریم میرزایی روانه بازار نشر شد.
📚 این کتاب ۱۲ صفحهای و مناسب کودکان زیر ۱۰ سال، بههمت حوزه هنری گیلان و نشر آهیل، با قیمت ۵۰ هزار تومان منتشر شده است.
📍 اسلمبن عمرو دیلمی از شهدای ایرانی واقعۀ عاشورا است که پس از مدتها همراهی با امام حسین علیهالسلام و قصهگویی برای کودکان اهل بیت (ع)، در کربلا با لشکر یزید جنگید و به شهادت رسید.
📚 این کتاب از طریق وبسایت بازارمج به نشانی Bazarmaj.com قابل تهیه است. همچنین مسئولان هیئتهای مذهبی، کانونها و پایگاههای مساجد، مربیان پرورشی مدارس و… برای دریافت عمده این محصول میتوانند با شماره تماس ۰۹۹۱۵۶۳۶۸۷۵ یا شناسه @ketab_maj_admin در ایتا اقدام نمایند.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
🔺نقاشی چهره شهید علیرضا آقاجانی توسط نقاش جوان لشت نشایی، علیرضا نوروززاده
#هنر
#شهداء
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
#خبر | تمدید شد
📌 مهلت ارسال آثار به پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار تا 30 آبان ماه 1403 تمدید شد
🔻 نشانی درگاه ارسال آثار:
🔗 Fanoos.AmmarFilm.ir
🔻 مطالعه کامل فراخوان:
🔗 https://ammarfilm.ir/?p=34862
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
📣 اطلاعیه
🎨 کارگاه نقاشی «نقش طوفان»
🌹 در ستایش قهرمانان مقاومت و پایداری در برابر ظلم
📎 با حضور دانشآموزان هنرمند متوسطه اول و دوم
🗓 سهشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ساعت ۸ تا ۱۴
📍 رشت، تقاطع غیرهمسطح جانبازان، گلزار شهدا
🔸 ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر:
📲 ۰۹۹۱۲۰۵۴۹۱۲
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
چرا کتاب خاطرات آقاخان درامی، جعلی است؟ | 1
✍️ میثم عبدالهی
افشین پرتو، نویسنده و مترجم پُرکاری که تاریخنگاری را با افسانه آمیخت و در جعل آثار تاریخی در گیلان نظیر ندارد! اما پرتو در تمام ۵۲ عنوان آثارش، از جمله ۱۸ عنوان تالیف، ۹ عنوان ترجمه، ۲۵ عنوان گرداوری و تصحیح متون خطی و مقدمه، جعل کرده و هیچ تپه ای را سالم باقی نگذاشت.
آثار پرتو در زمان حیات مورد نقد و بررسی قرار نگرفت، در گیلان و سراسر کشور، جریان روشنفکری قدرتمندی و نفوذی ای پشتیبان او بود که در زمان حیاتش پرتو را از بی پولی و گمنامی به شهرت و اعتبار و سرمایه کلان رساندند. همان جریان، بعد از مرگش نیز کوچک ترین نقدی به وی روا ندانسته، با حمله و موج تخریب و هتاکی مواجه نمود تا هزینه نقد به این فرد را بالا ببرد. در حالی که نقد آثار افرادی مانند افشین پرتو در زمان حیات و بعد از مرگش از ضرورت های کار علمی است. این عده بلافاصله بعد از مرگش ویژه نامه ای در اولین شماره مجله دیلمان را برایش در آوردند و کوچک ترین نقد و تردیدی نسبت به آثار وی نکردند، گویا دارند از امام معصوم سخن می گویند!
افشین پرتو در برخی وجوه در داستان سرایی و جعل کتب تاریخی از ذبیح الله منصوری، سلطانِ جعل در ایران، نیز جلو زد! منصوری روی کتابهایش فقط عنوان ترجمه را درج نمود و طبق ادعای خودش، هیچ کتاب تالیفی ندارد.
ذبیح الله منصوری هم پرکار بوده و ادعا داشت که کار علمی تاریخی انجام داده و افشین پرتو نیز نسبتا پرکار بود و همان ادعا را داشت!
ذبیح الله منصوری، ۱۲۷۸- ۱۳۶۵، روزنامه نگار و مترجم پُرکاری که مهارتش در داستان سرایی تاریخی، مقاله چند صفحه ای را به کتابی چندصدصفحه ای تبدیل می کرد. او حدود ۱۲۰۰ عنوان داستان و مقاله و کتاب نوشته است و تمام آنها را ذیل عنوان جعلی «ترجمه»، قرار داده است و خودش هیچ کتابی را تالیف نکرده است. روی تمام آثار ذبیح الله منصوری که نام ترجمه روی همه شان درج شده، چند حالت دارند: ۱٫ برخی از آثار را منصوری حقیقتا ترجمه کرده و اضافاتی از ذهن خودش به آنها افزود. ۲٫ برخی از کتابها را از اساس، تألیف خودش است و نویسنده دیگری ندارند. ۳٫ تعدادی از کارهای منصوری هم نویسنده مشخص دارند و مقاله ای چند صفحه ای است و منصوری با داستان سرایی خود آن اثر کم حجم را به کتابی مفصل و یا چند جلدی تبدیل کرده، در گروه اقتباس قرار دارد. البته نوشته های منصوری در زمان حیاتش، مورد نقدهای جدی از سوی پژوهشگران تاریخ و روزنامه نگاران و… به قدری مورد نقد قرار گرفت که بدنامی وی شهره عام و خاص گردید و آثارش به عنوان منابع تاریخی مورد استفاده پژوهشگران و محققین قرار نگرفت و دیگر کسی فریب آن را نخورد، بلکه به عنوان داستان و رمان تاریخی مورد اقبال عموم قرار گرفت.
ذبیح الله منصوری دارای قلم توانا و گیرایی بود، در این عرصه نبوغ فراوانی داشته و با روزنامه ها و نشریات مشهور فراوانی همکاری داشت و کتابهایش را در قالب پاورقی در روزنامه ها منتشر نموده و سپس نسخه کامل آن را در قالب کتاب انتشار می داد. نوشته هایش باعث رونق فروش مطبوعات و ناشران زرد بسیاری شده بود. هنوز هم که چهل سال از مرگش گذشته آثارش به کَرّات و توسط ناشران متعددی در بازار کتابهای زرد در دسترس مردم است و هنوز هم خریدار دارد!
غرض از نگارش مقاله، آن است که اولا شخصیت، زندگی و کارنامه افشین پرتو و خیانتکار بودنش در ساختار جمهوری اسلامی شناخته گردد. ثانیا تک تک آثار جعلی که افشین پرتو نگاشته یا در نگارش آنها نقش داشته، معرفی گردند تا در تحقیقات تاریخی، به عنوان منبع، مورد استفاده پژوهشگران و محققان قرار نگیرد. ثالثا افراد حلقه روشنفکری گیلان، دوستان، نزدیکان و شاگردان پرتو که در تولید تا مرحله انتشار و توزیع آثارش نقش داشتند رسوا شوند. رابعا مسئولان ادارات دولتی که با پول پاشی از جیب بیت المال به این فرد هتاک، او را در کارهایش تشویق کردند، خیانت شان آشکار شود.
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ شمسی
قم مقدس
📎 متن کامل این مطلب را از سایت رنگ ایمان مطالعه کنید:
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
چرا کتاب خاطرات آقاخان درامی، جعلی است؟ | 1 ✍️ میثم عبدالهی افشین پرتو، نویسنده و مترجم پُرکار
.
چرا کتاب خاطرات آقاخان درامی، جعلی است؟ | 2
✍️ میثم عبدالهی
کتابهای جعل شده افشین پرتو به ترجمه هایش منحصر نیست بلکه در میان تالیفها تصحیحهای وی نیز می توان آثار جعلی را یافت، از جمله کتاب خاطرات آقاخان درامی نیز از جعلهای وی می باشد.
این کتاب یک شماره از هفت عنوان کتابهای «مجموعه آثار همایش بازشناسی نهضت جنگل» می باشد که توسط اولین دوره شورای شهر رشت در سال ۱۳۸۱ منتشرگردیدند. آقاخان درامی و پدرش عسگر خان درامی، از رجال نهضت جنگل و اهل منطقه زنجان بودند. افشین پرتو در مقدمه این کتاب، ادعا کرده که نسخه خطی خاطرات آقاخان درامی را که بخشی از آن مربوط به وقایع نهضت جنگل است، در این کتابچه منتشر نموده. مقدمه این کتاب به تاریخ بهمن ۱۳۸۰ در رشت نوشته شده است.
این کتاب، نخستین اثر مرتبط با نهضت جنگل بود که از پرتو منتشر گشت. از سروش اکبرزاده و حمید امیدی، دو عضو اولین دوره شورای شهر رشت در تولید این کتاب و حمایت مالی از آن نقش عمده داشتند، بلکه پرتو را دبیر علمی این همایش نیز نموده و در صدر نشاندند! پرتو می نویسد: «حمید امیدی، عضو شورای شهر رشت، گام پرثمری در راه چاپ آن برداشت که خدایش نگهدارد»! (مقدمه، ص۵) با ضرب و زور همین حمایتهای مشترک جریان روشنفکری انگلیسی رشت و چنین عناصر فاسد و نفوذی ای در نهادهای دولتی و حاکمیتی، افشین پرتو توهم پرداز بی سواد و گمنام و بی کارنامه، به آلاف و الوف رسید!
پرتو درباره نحوه رسیدن نسخه خطی این خاطرات در مقدمه چنین میگوید: «متن دستنویس خاطرات را نوهی آقاخان، آقای فرشید سلطانی، با مهربانی در اختیارم نهاد، و باید به خاطر این لطفش سپاسش گویم …» (مقدمه، ص۵)
وی در گفتگو با سایت تاریخ ایرانی در روز ۱۸ خرداد ۱۳۹۱، درباره این کتاب چنین گفته: «زمانی که داشتیم همایش جنگل را در سال ۱۳۸۱ در رشت برگزار میکردیم، روزی جوانی به نزد من آمد با دفتری رنگ و رو رفته و گفت خاطرات پدربزرگش آقاخان درامی است. کار ارزشمندی بود و همان زمان تصحیح کردم و چاپ شد».
پرتو تا پیش از انتشار این کتابچه، هیچ کتابی درباره نهضت جنگل ننوشته بود و تنها یک کتاب تاریخ گیلان را نوشته بود و ارتباطی با نهضت جنگل نداشت، پرتو در زمینه تاریخنگاری نهضت جنگل شهرتی نداشت و فرد گمنامی بود. امکان نداشت که نوه آقاخان درامی از زنجان، وی را بشناسد و با مهربانی چنین سندی در اختیارش قرار دهد!
پرتو ادعا کرده نوه آقاخان درامی این کتاب را به او داده، در حالی که هیچ دلیلی وجود ندارد تا اصالت این کتاب را تایید کند:
1. هیچ عکس یا سند منتشر نشدهای از آقاخان درامی و برادران و خاندانش در این کتاب منتشر نشده است!
2. هیچ تصویری از دستخط آقاخان درامی در این کتاب درج نشده است.
۳- هیچ سند منتشر نشدهای از خط و امضای میرزا کوچک جنگلی که به آقاخان درامی یا پدرش نوشته باشد، وجود ندارد.
4. هیچ شرح حال مستندی از آقاخان درامی و برادران و اقوامش درج نشده است. هر گونه اطلاعاتی درباره این شخصیت و خاندانش ارائه کند و حتی تاریخ فوت و محل دفن نویسنده و بسیاری از مطالب دیگر آنها که قابلیت صحت سنجی داشته باشد، در آن درج نشده است.
5. هیچ مقدمه یا تاییدی از فرشید سلطانی، دال بر دادن اجازه انتشار این کتاب به افشین پرتو، وجود ندارد و تا وقتی که مجوزی درج نداده باند، کسی نمی تواند کتاب را منتشر کند.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
61.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 نمایش صوتی سایههای بلند جنگل
➕«رضا» در حوالی شهر «تالش» ماهیگیری میکند. او در املاک «سردار مقتدر» کار میکند. زمانی هم در قشون «میرزا کوچکخان» بودهاست، اما بابت بیماری همسرش مجبور به ترک قشون میشود.
➕رضا میشنود که قشون میرزا شکست خورده و از میرزا کوچکخان خبری نیست. بُلشویکها و دولتیها همدستی کرده بودند. مهندسی در قشون میرزا به نام «یان کینوفسکی» در جنگل آواره بود که «منصور» آدمِ خان او را پیدا کرده و به خانهی خان در تالش میبرد.
➕منصور آدم بدی نیست، اما خردهشیشه هم دارد. در قهوهخانهی «حاج ابراهیم» خبر میآورند که پسر «حاجی نور» کشته شده و جنازهاش در سردخانهی دولتی در رشت است... .
⏳ 127:35
➕ مناسب برای گوش دادن در ماشین و در سفر
#نمایش_صوتی
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
چرا کتاب خاطرات آقاخان درامی، جعلی است؟ | 1 ✍️ میثم عبدالهی افشین پرتو، نویسنده و مترجم پُرکار
.
اینکه در گیلان نویسندهای داشتهایم که برای مقاصدی مجهول، تاریخ جعل میکرد شاید عجیب نباشد؛ چه اینکه در گذشته نیز چنین کردهاند؛ عجیبتر این است که این نویسنده، با پول بیتالمال و در دوره جمهوری اسلامی، تاریخ را به نفع اغیار به نحوی جعل کرده است که راهی جز خمیر کردن جعلیات او به نفع واقعیت نیست!
✍ سید مهدی مقدم
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 انیمیشن کوتاه «عَلَم» با دستاندرکاران گیلانی منتشر شد
➕ همزمان با فرارسیدن چهلمین روز شهادت #شهید_سید_حسن_نصرالله، انیمیشن کوتاه «عَلَم»، محصول مدرسه سلام حوزه هنری گیلان منتشر شد.
➕ این محصول به کارگردانی سید محمدحسین حسینی و تهیهکنندگی حسین رضائی فرد و انیماتوری حیدر صفرپور که سه اهل گیلان هستند و با حمایت مرکز فیلم جوان سوره تولید شده است.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
. چرا کتاب خاطرات آقاخان درامی، جعلی است؟ | 2 ✍️ میثم عبدالهی کتابهای جعل شده افشین پرتو به ترج
.
چرا کتاب خاطرات آقاخان درامی، جعلی است؟ | 3
✍️ میثم عبدالهی
درباره کتابهای تاریخی نهضت جنگل و خاطرات هایی که بعد از مرگ مولفین و به دست دیگران انتشار یافت، مثلا کتاب تاریخ انقلاب جنگل، تالیف محمدعلی گیلک، به تاریخ ۲۳ آبان ۱۳۴۵ فوت کرده،) ۲۶ سال بعد از مرگ مولف، به دست نشر گیلکان و محمدتقی پوراحمد جکتاجی منتشر شد، همین وضعیت را دارد و تمام موارد فوق الذکر درج شده است.[۳]
همچنین کتاب قیام جنگل حاوی خاطرات میرزااسماعیل جنگلی که به دست اسماعیل رائین انتشار یافت همین وضعیت را داشت.[۴] کتاب خاطرات سعدالله خان درویش به دست موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران چاپ شد، بررسی کنیم مقدمه جهانگیر دروریش فرزند سعدالله خان، تصویر چند صفحه از دستخط مولف به عنوان مهمترین دلیل اصالت یادداشت ها، زندگینامه مستند از مولف، تصاویر منتشر نشده از مولف، اسنادی که برای اولین بار منتشر شده و ادله مختلفی در این باره وجود دارد، ولی هیچ کدام از آن موارد در خاطرات آقاخان درامی وجود ندارد!
کتاب خاطرات آقاخان درامی را با چاپ اول کتاب خاطرات صبوری دیلمی مقایسه کنیم که کدام یک را موفق تر عمل کرده اند.
محمدحسن صبوری دیلمی از رزمندگان نهضت جنگل در تاریخ ۲۰ تیر ۱۳۵۰ش درگذشت و از رزمندگان نهضت جنگل بود. وی به فرزندانش چنین توصیه کرد: «به فرزندانم توصیه می کنم پس از انقراض سلسله پهلوی که خودشان خواهند دید، آنچه را که نوشته ام در صورت وسعت مالی، برای اطلاع هموطنان به چاپ رسانیده و به عاشقان راه وطن تقدیم نمایند.» (ص۱۴ و ۱۶۰) آنها هم بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، فرزندانش خصوصا سهراب این کتاب را بدون دخل و تصرفی در مطالب آن، در سال ۱۳۵۸ در تهران با این مشخصات چاپ نمودند: نگاهی از درون به انقلاب مسلحانه جنگل، محمدحسن صبوری دیلمی همسنگری از رزمندگان جنگل، به کوشش: فرزندان صبوری دیلمی، تهران، مولف، اول، ۱۳۵۸، ۱۶۰ص، رقعی، نرم. مقدمه ای به تاریخ ۲۰ تیرماه ۱۳۵۸ به امضای فرزندان محمدحسن صبوری در تهران یعنی هشتمین سالگرد درگذشت وی، درج شده است.
فرزندان صبوری تجربه کار تاریخنگاری را نداشتند و این کتاب اولین و آخرین کار تاریخی آنها بود، تعدادی اغلاط املایی و ویرایشی در کتاب وجود دارد. با امکانات سال ۱۳۵۸ در تهران این کار را انجام دادند. ویژگی هایی کتاب خاطرات صبوری:
یک عکس منتشر نشده از محمدحسن صبوری در این کتاب منتشر شده است!
چهار صفحه از تصویر دستخط محمدحسن صبوری در ابتدای این کتاب درج شده.
سند منتشر نشدهای از خط و امضای میرزا کوچک جنگلی وجود ندارد.
در کتاب صبوری، فرزندانش، یک مقدمه و موخره در کتاب درج کردند که حاوی شرح حال مولف است و اطلاعات خوب و مفید و لازمی درج شده. مثلا اطلاعاتی در باره این شخصیت و خاندانش ارائه و حتی تاریخ فوت و محل دفن نویسنده و بسیاری از مطالب دیگر که قابلیت صحت سنجی داشته باشد، در آن درج شده است.
همان طور که مشاهده می کنید، اینها از بدیهیات و اولیات کارهای اسنادی است که حتی کسانی که در طول عمرشان هیچ کار تاریخی انجام نداده اند جز همین یک کار، مانند فرزندان صبوری دیلمی این امور را به خوبی و درستی مراعات کرده اند و در کارشان موفق بودند، ولی پرتو با ادعای استاد بودن و پرفسور بودن در تاریخ و نگارش و تصحیح دهها عنوان کتاب، این نکات را رعایت نکرده است!
در ابتدای کتاب، عکس فرزندان عسگر درامی را با توضیح، غلط درج کرده و چنین نوشت: «عسگر درامی و فرزندانش»! این عکس در کتاب، سردار جنگل، ص۲۴۰، با توضیحاتش درج شده است. اولا خود عسگر در عکس حضور ندارد، بلکه فخرایی توضیح «فرزندان عسگر درامی» را درج کرده است. ثانیا علاوه بر فرزندان عسگر، برخی دیگر از سربازان نهضت همچون ابراهیم فخرایی و میرزا شعبان جنگلی و سیدهاشم سیدنوری نیز در این عکس حضور دارند! وی نتوانسته یک توضیح ساده را درست درج کند!
در انتهای کتاب خاطرات آقاخان درامی، ۴ تصویر منتشر شده در کتاب سردار جنگل را عینا با همان توضیحات شان درج کرده است.
نتیجه آنکه دلیلی که انتساب این متن به آقاخان درامی را تایید کند، وجود ندارد و این کتاب نیز این هیچ ارتباطی با آقاخان درامی ندارد و ساخته ذهن خیال پرداز افشین پرتو، است.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
01. Tasnif Sanama.mp3
741.5K
🟩⬜️🟥 #خنیا #جهاندار
🟩
🟥
بامن صنما
مولانا
آلبوم صورتگر نقاش
خواننده : علی جهاندار
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
. چرا کتاب خاطرات آقاخان درامی، جعلی است؟ | 3 ✍️ میثم عبدالهی درباره کتابهای تاریخی نهضت جنگل و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️ کتاب «یادداشتهای اوفسینکو» جعلی و فیک است...!
👤 دکتر مسعود جوزی، دکتر علی امیری و مهندس روبرت واهانیان توضیح می دهند...
➕کتاب «یادداشتهای اوسینکو، کنسول روسیه در رشت دربارهی رویدادهای گیلان از ۱۹۰۹تا ۱۹۱۷میلادی» با ترجمه افشین پرتو در سال ۱۳۹۵ است که توسط حوزه هنری گیلان در این سال منتشر شد و بعدها مشخص شد این کتاب به طور کامل جعل و ساخته و پرداخته ذهن آقای مترجم است!
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
📌 کتاب «گیل مانا» روایتگرِ خاطرات سردار «محمدعلی حقبین» فرماندهی گردان کمیل در دوران دفاع مقدس است. این کتاب در ده فصل، خاطراتی از آغاز جنگ، فضای ناامن کردستان و مأموریتهای درونمرزی تا پایان جنگ تحمیلی را روایت میکند.
سردار «محمدعلی حقبین» در سال ۱۳۶۱، در ۱۶سالگی، بهعنوان امدادگر به عضویت تیپ ۲۵ کربلا درآمد و بهتدریج نیروی رزمی شد.
📍در سال ۱۳۶۲ در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نامنویسی کرد و با سمتِ فرماندهیِ «تیپ قدس گیلان» در عملیاتهای متعدد پاکسازی کردستان و چند مأموریت برونمرزی حضور داشت.
📌از اواخرِ سال ۱۳۶۴ تا ابتدای سال ۱۳۶۷ جانشین فرماندهان گردان کمیل، شهیدان «حسن رضوانخواه» و «محمد اصغریخواه» بود و پس از شهادت اصغریخواه، با حکم فرماندهی لشکر قدس، فرماندهی گردان کمیل شد.
📍وی سپس مسئولیتهای متعددی داشت. بعد از شروع فعالیتهای گروههای تروریستی تکفیری در سوریه، لشکر قدس گیلان مأموریت یافت تا به مصاف نیروهای تروریست برود. عملیات برجستهی این لشکر در تاریخ ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ با نام «نصر۲» بود که رزمندگان لشکر، منطقهی شیعهنشین «نبلالزهرا» را پس از چهار سال محاصره آزاد کردند.
📌در سال ۱۳۹۸ سردار حقبین مفتخر به دریافت نشان «فتح۳» شد. او هماکنون مسئول ادارهی رزمی-تخصصی معاونت آموزش کل سپاه است.
📍کتاب «گیل مانا» روایت نبردهای این رزمندهی دفاع مقدس و جبههی مقاومت است.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
D1737902T15694848.lite.mp3
8.32M
📣 فصل یک کتاب صوتی نمایشی «گیل مانا»
➕ کتاب «گیل مانا» روایتگرِ خاطرات سردار «محمدعلی حقبین» فرماندهی گردان کمیل در دوران دفاع مقدس است. این کتاب در ده فصل، خاطراتی از آغاز جنگ، فضای ناامن کردستان و مأموریتهای درونمرزی تا پایان جنگ تحمیلی را روایت میکند.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
🎁 تقدیر از نویسنده گیلانی در سومین جایزه کتاب روایت پیشرفت
🔶 اختتامیه سومین جایزه کتاب روایت پیشرفت، در روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در کوشک باغ هنر تهران برگزار شد و کتاب ایذا اثر مصطفی رضایی از شهرستان رودبار #گیلان از نشر کتابستان معرفت به عنوان اثر شایسته تقدیر در بخش«ادبیات داستانی» معرفی شد.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
بازگشت “اسلم دیلمی” با قصهگویی برای کودکان 📍کتاب رنگآمیزی و روایت «اسلم، دوست بچهها» با تصویرگری
.
نویسنده کتاب اسلم دیلمی در گفتگو با نهضت شهر مطرح کرد؛
🔴 اسلم دیلمی اسطورهای برای همه نسلها
➕ مریم میرزایی در گفتگو با خبرنگار «نهضت شهر» در خصوص ویژگیهای اسلم دیلمی اظهارداشت: اسلم یکی از یاران با وفای امام حسین (ع) بود که تا آخریننفس پای اعتقادات خود ماند و حضرت را تنها نگذاشت.
➕ وی افزود: کمتر شنیدهایم که از این یار با وفای امام حسین (ع) در کربلا، مردی که از دیار گیل و دیلم بود، حرفی زده شود.
➕ نویسنده کتاب در ادامه تصریح کرد: اسلم دیلمی شیرمرد و گیل مردی بود که مردم گیلان و حتی مردم ایران هم کمتر او را میشناسند.
➕ میرزایی در خصوص نشر کتاب در خصوص این شخصیت بزرگ گفت: اسلم دیلمی در واقع قهرمان جهان اسلام است که میتواند اسطورهٔ از مقاومت برای همه سنین باشد.
➕ وی افزود: ازآنجاییکه رشته مطالعاتی و علاقهمندی بنده به کار کودک است، برای پر کردن این خلاء بزرگ بهتر بود که کودکان این خطه چه کودکان ایرانی و چه کودکان سراسر دنیای اسلام این شخصیت بزرگ و محبوب را بشناسند.
➕ نویسنده کتاب با اشاره به اینکه ممکن است همه ما گرفتار روزمرگیها شویم، گفت: بهتر است که از فرصتهای پیشرو غفلت نکنیم و پرداختن به شخصیت و شناخت اسلم دیلمی ازاینجهت نماد و نشانه مهمی است.
➕ میرزایی با بیان اینکه قرار شد روی موضوعهای بومی گیلان برای رده سنی کودک نوجوان کار شود، گفت: اسلم دیلمی یکی از آن سوژهها بود.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr