May 11
⭕️چند روش برای رسیدن به انتخاب درست در انتخابات
1️⃣ تفاوت شعار و برنامه را تشخیص دهید
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
2️⃣ آیا وعدههای کاندیدا در حیطه اختیارات رئیسجمهور است
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
3️⃣ به کلیدواژهها دقت کنید
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
4️⃣ فقط تیتر اخبار را نخوانید
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به شکلی دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
5️⃣برچسب است یا واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در تضاد با واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
🔰رابطه وعدهها و انتظارات
👈کارزار انتخابات به فاز تبلیغات رسیده است و نامزدهای ریاست جمهوری وعدهها و قولهایی برای پس از انتخاب شدنشان میدهند؛ وعدههایی که گاه فقط مصرف انتخاباتی دارد و برخی نامزدها در گرماگرم انتخابات و برای جذب آرای مردم آنها را ردیف کردهاند.
🌀نکات تحلیلی:
❇️ در خصوص وعدههای انتخاباتی چند نکته قابلتأمل است:
1⃣ یکی از شاخصههای نامزد اصلح برای انتخابات ، مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری، اطلاع از اختیارات و مسئولیت های ریاست جمهوری است. ازجمله مواردی که این شاخص را تبیین میکند، و به عبارتی نشان میدهد که کدام نامزد از منظر این شاخص اصلحتر است، توجه به شعارهای انتخاباتی است. شعاری که با امکانات و اقتضائات کشور همخوانی ندارد و البته راهکارهای دستیابی و تحقق آن شعار و وعده بهخوبی بیان نمیگردد، نشاندهنده عدم اطلاع نامزد از امکانات، مسئولیتها و مقدورات است.
2⃣ اتفاقی که بخصوص در دو دوره گذشته انتخابات ریاست جمهوری رخداده، آن است که برخی از نامزدها وعدههایی را دادند که باعث افزایش انتظارات مردم شد؛ اما در نقطه مقابل، این وعدهها با واقعیتهای میدان و صحنه عمل، همخوانی نداشت، لذا اتفاق این بود که مردم با این وعدهها و امید به تحقق آنها وارد فضای بعد از انتخابات شدند؛ اما عدم تحقق این وعدهها و شکاف میان انتظارات با واقعیت روز جامعه، باعث تولید سرخوردگی شد؛ واقعیتی که امروز آن را باید بهعنوان یکی از اصلیترین دلایل پایین آمدن مشارکت در انتخابات دانست.
3⃣ وعدههای کاذب، یک شاخص منفی به نام عدم اعتماد در جامعه تولید میکند که نتایج نظرسنجیهای معتبر، آن را بهعنوان یکی از دلایل عدم مشارکت بخشی از جامعه در انتخابات نشان میدهد. وعده حل مشکلات در 100 روز، ایجاد رونق اقتصادی که مردم به یارانه نیازی نداشته باشند و ...، وقتی بیان شد و نمودی پیدا نکرد، بخشی از مردم را نهتنها به صاحب وعده، بلکه به سایر نامزدها نیز بیاعتماد میکند و لذا افکار عمومی تصور میکنند که احتمالاً بقیه نامزدها نیز در بیان وعدهها دروغ میگویند.
👈بنابراین مطالبه بیان وعدههای واقعی و مبتنی بر مقدورات و ارائه منابع و راهکارهای تحقق آن میبایست مدنظر مردم و رسانهها باشد؛ امری که باعث میشود فضای انتخاباتی از احساسات به سمت منطق انتخاب درست حرکت کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چالش صندلی داغ‼️
✍️باید در انتخابات شرکت کنم/محمدرضا دلاور
📌واحد پیشگامان بسیج دبیرستان سید جمال الدین گلپایگانی
@nesfejahan_Es
🔴ترس دشمن از رنگها
♦️روزی از سبز سپاه
♦️روزی از خاکی بسیج
♦️روزی از سرخی خون شهید
♦️روزی از مشکی چادرها
♦️روزی از کیک زرد هستهای
♦️و امروز از جوهر آبی انگشت
#انتخابات
#ایران_مقتدر
#انتخاب_درست
#کار_درست
@nesfejahan_Es
⭕️برخی جمهوریت را تا وقتی قبول دارند که به نفعشان تمام بشود
🔷آیتاللهالعظمی #امام_خامنه_ای:
🔹همه ملتزم بشوند بین خود و خدا که نتیجهی انتخابات هرچه شد آن را بپذیرند. اینجور نباشد که اگر به نفعمان شد انتخابات، بگوییم قبول داریم. یعنی جمهوریت را تا وقتی قبول داریم که به نفع ما تمام بشود. اگر جمهوریت به نفع دیگری تمام شد ما قبول نداریم. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخابات
#انتخاب_درست
#کار_درست
@nesfejahan_Es
🔴مهمترین بازیگران (بخوانید مقصران)بازار ارز
👤رضا غلامی مدیر مسئول پایگاه خبری بازار نیوز: از مهم ترین بازیگران این بازار در سِمَت عرضه، "دولت" و "بانک مرکزی" هستند که نقش آنها در عرضه ارز هم به لحاظ منابع (درآمدهای ارزی نفتی و ذخایر بانک مرکزی) و هم از لحاظ توانایی اعمال سیاست حائز (سیاستگذاری) اهمیت است.
🔻 وضعیت آینده بازار سهام؛ در بازار سهام، قیمتها به صورت نادرستی افزایش یافته و مشخص بود که این افزایش قیمتها حبابی است و باید کاهش مییافت. به نظرم هنوز هم جای کاهش دارد و باید شاخص بازار به زیر یک میلیون بیاید.
🔻ادامه مصاحبه در لینک زیر👇
🌐https://masaf.ir/masaf/post/62172
#بازیگران_بازار_ارز
#دولت_سوم_روحانی
@nesfejahan_Es
🔴بهانهای به نام FATF برای کار نکردن
👤 شفیعیان: هیچ کشوری بدون FATF با ما مبادله نمیکند.
👤 خضریان: این حرف، حرف دروغی است. همین الان ارمنستان و روسیه از ما کالا میخواهند.
⁉️ شما که ادعا میکنید مذاکره کردید و در لیست سیاه نیستیم و با این حال نمیتوانیم کار کنیم، پس چرا به مردم میگویید به FATF بپیوندیم که به لیست سیاه نرویم!؟
🔮کانال مرجع گفتمان
#FATF
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
@nesfejahan_Es
کووایران برکت در آستانه ورود به فاز واکسیناسیون عمومی🇮🇷
✅✅ واکسن «کووایران برکت» حاصل یک سال زحمت و تلاش شبانهروزی دانشمندان ایرانی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام،
به عنوان نخستین واکسن صد در صد ملی در آستانه دریافت مجوز برای مصرف عمومی قرار گرفت.
✅✅ایران توانست ... 💪💪
👤 علیرضا وهابزاده
#ایران_مقتدر
#واکسن_کووایران_برکت
@nesfejahan_Es
⁉️ می دونی چیه؟!
💯💯اگر رأی دادن ما تاثیری نداشت، اینهمه شبکه های معاند، سعی بر این نداشتن که ما رأی ندیم. پس رای ما تاثیر داره و میخوان ما رو گمراه کنن!
✍️مواظب باش گمراهت نککند.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
@nesfejahan_Es
کارآمدی نظام 🇮🇷
❣️رهبر معظم انقلاب:
✅بعضیها زمزمه میکنند" نظام ناکارآمد است" چرا؟ چون فلان وزارت خانه بد عمل کرده نه، اگر نظام ناکارآمد بود، تا حالا ده بار بلعیدهشده و ازبین رفته بود. بزرگترین دلیل کارآیی این نظام، خود وجود ایننظام و ماندن این نظام است.
۱۳۹۶/۰۳/۱۷
#کارآمدی_نظام
@nesfejahan_Es
🍃🌸نیایش صبحگاهی 🌸🍃
💫خداوند بهترین شنونده است
🌸نیازی به فریادکشیدن یا
🦋بلند گریه کردن نیست...
🌸او آرامترین نیایش دل های
🦋پاک را نیز میشنود!
🌸"خداے "مهربانم
🦋به ذکر نام زیبایت و
🌸نیایش لحظه هایت
🦋وجودمان راملکوتی گردان
🌸تاآنچه تومیخواهی باشیم
🦋وازآنچه هستیم
🌸رهاشویم که توبی نیاز
🦋وما غرق نیازیم
🌸الهی آمیـن
🍃🌼 #سلام_صبح_زیباتون_بخیر
🌷شروع صبحتون شـاد و پربرکت
🍃🌼امـروز از خــدا
🌷برای تک تک تون
🍃🌼اینگونه آرزو کردم
🌷روزتـون پر ازخـوبی
🍃🌼لحظه هاتون پرازآرامش
🌷نگاهتون پراز مـهربانی
🍃🌼دوستی هاتون پرازصفا
🌷رزق وروزی تون پرازبرکت
🍃🌷زنـدگیتون پـر از محبت
#یامهـــدے_ادرڪـــنے♥️
اے نگاهت دواے هـــر دردے
آرزو مے كنم كه بــــــرگردے
كاش من باخبر شـــوم روزی
لحظه اے بر دلم گـــذر كردی
منتــــظر مانده چشم گریانم
پس كجایے؟ دلم به قربــانت
یا صاحب الزمان قسم به ثانیه ها
تمام لحظه ها بی تو دلگیرند...
💚ألـلَّـهُـمَ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج💚
✨﷽✨
🔴دوربین خدا روشنه!
✍دیدین گاهی میریم عروسی یا جشن تولد، دوربین داره فیلمبرداری میکنه و تا نوبت به ما میرسه؛ خودمون رو جمع و جور میکنیم
چرا؟ چون دوربین روی ما زوم میکنه؛
نکنه زشت و بد قیافه بیفتیم!
اگه فقط به این فکر کنیم که دوربین خدا همیشه روشنه و روی ما هم زوم شده، شاید یه جور دیگه زندگی می کردیم!
شاید اخلاقمون یه جور دیگه بود!
شاید لحن صحبتمون یه جور دیگه میشد!
مطمئن باشیم که دوربین خدا همیشه روشنه و روی تک تک ما زوم شده؛ چون خودش فرمود:
«ألَم یَعلَم بأنَّ اللهَ یَری» (علق/14)
آیا نمی دانند خدا می بیند...
💕🧡💕
⚠️ #تلنگرانه
هے نگو من گناهکارم
منو قبول نمیکنه...
روم نمیشه باخدا حرف بزنـم...
به قولِ اسـتاد دولابے
مالِ بد بیخِ ریشِ صاحب شه...!
تـو مخلوقِ خدایی..
#خدایاببخش
💕💛💕
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
✨﷽✨
✅هرچه کنی به خود کنی
✍زمانی که نجار پیری بازنشستگی خود را اعلام کرد صاحب کارش ناراحت شد وسعی کرد او را منصرف کند! اما نجار تصمیمش را گرفته بود…
سرانجام صاحبکار درحالی که با تأسف بااین درخواست موافقت میکرد، ازاو خواست تا بعنوان آخرین کار ساخت خانه ای را به عهده بگیرد.. نجار نیز چون دلش چندان به این کارراضی نبود به سرعت مواد اولیه نامرغوبی تهیه کرد وبا بی دقتی به ساختن خانه مشغول شد وکار را تمام کرد. زمان تحویل کلید،صاحب کار آن را به نجار بازگرداند و گفت: این خانه هدیه ایست از طرف من به تو به خاطر سالهای همکاری! نجار یکه خورد و بسیار شرمنده شد، درواقع اگر او میدانست که خودش قرار است دراین خانه ساکن شود لوازم ومصالح بهتری برای ساخت آن بکار میبرد وتمام دقت خود رامیکرد
"این داستان زندگی ماست"
گاهی ما کمترین توجهی به آنچه که هرروز میسازیم نداریم، پس در اثر یک اتفاق میفهمیم که مجبوریم درهمین ساخته ها زندگی کنیم، اما فرصتها ازدست میروند وگاهی شاید،بازسازی آنچه ساخته ایم ممکن نباشد..
شما نجار زندگی خود هستید و روزها،چکشی هستند که بریک میخ از زندگی شما کوبیده میشوند!
💕💜💕
✍بعضی آدم ها هستندکه دایما شاکرند. ذکر لبشان "خدایا شکرت" هست. اصلا انگار غم و غصه ندارند.
وقتی به زندگیشان نگاه می کنی خیلی مشکلات هست اما آرامش محض اند. هیچوقت از مشکلاتشان حرف نمی زنند. فقط لبخند و امید. آدم کنارشان قوت قلب می گیرد. بعضی هام نه درست برعکس...همیشه شکایت دارند دائم از وضعشان ناراضی اند. هر جا می نشینند از گرفتاریهایشان حرف می زننداز بدشانسی هایشان.آدم پیش آنها یاد غمهایش میفتد. خداوند شاکراست و بنده های شاکر رنگ خدا هستند.رنگ آرامش،زشتیها را میپوشانند.بدی ها را نادیده می گیرند. سختی ها را رد می کنند.
💥و باور دارند که آخرش آسانی است. چون خداوند فرموده:"حتما آخرش آسانی است".آدمای شاکر خدا را واقعا باور دارند. بیاییدما هم به رنگ خدا باشیم
💕💙💕