eitaa logo
یاران فرهنگ وهنرنیشابور بزرگ
209 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
308 ویدیو
26 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 توصیه محمدرضا شفیعی‌کدکنی، شخصیت بلندآوزه ادب فارسی، به نیشابوریان و خراسانیان در ضرورت بزرگ‌داشت یک‌صدمین سال‌روز درگذشت ادیب اول به پاس‌داشت نقش سترگ علمی و ادبی او 🎥 به گزارش آفتاب صبح نیشابور، این سخنان در حضور غلامحسین مظفری، نماینده پیشین مجلس و فرماندار ادوار نیشابور، و تنی چند از اهالی نیشابور به مناسبت ششم خرداد طرح شده‌است. ششم خرداد ۱۴۰۴ مقارن با یک‌صدمین سال‌روز درگذشت ادیب اول است. عبدالجواد بجنگردی، معروف به ادیب نیشابوری (ادیب اول/ یکم)، ادیب، شاعر، محقق، مدرس و اندیشمند معروف دورهٔ مشروطه است. ادیب به دو زبان فارسی و عربی شعر می‌سرود. برخی بزرگان ادبیات معاصر ایران، شاگردان او بوده‌اند.
‍ 📚 رونمایی از کتاب اجازه برپا در شهرستان زبرخان 📒کتاب اجازه برپا(۱و۲) در مدرسه شهید محمدرضا بوژمهرانی روستای بوژمهران شهرستان زبرخان با حضور اهالی کتاب وکتابخوانی و مسئولین رو نمایی شد 📕 کتاب اجازه برپا(۱و۲) برای نخستین بار خاطرات وتجربیات ۱۷ نفر از معلمان مدرسه شهید محمدرضا بوژمهرانی روستای بوژمهران شهرستان زبرخان را در قطع وزیری در ۱۱۰ صفحه بصورت رنگی با طراحی جلدپدرام رستمی و صفحه آرایی معصومه معصومی توسط انتشارات فروغ سیمرغ نیشابور به زیور طبع آراسته است. 🔷 مدیر آموزشگاه شهید محمدرضا بوژمهرانی روستای بوژمهران شهرستان زبرخان اظهار کرد : در یک ابتکار جدید و برای نخستین بار خاطرات معلمان این آموزشگاه به صورت مکتوب در دو کتاب با عنوان اجازه برپا ۱ و اجازه برپای ۲ چاپ شد 🔶 سید علی حسینی گفت : مطالب این کتاب‌ها حاوی خاطرات شیرین و تجربیات جذاب معلمان این آموزشگاه درسنوات خدمت شان تاکنون است که به صورت دو کتاب جمع آوری و چاپ شده است خاطرات و مطالب چاپ شده این کتاب هر کدام دارای یک درس زندگی و تربیتی محسوب می‌شود که به صورت تجربه شیرین و به یاد ماندنی به خوانندگان این کتاب‌ها ارائه می‌شود 🔷 وی خاطر نشان کرد: نویسندگان کتاب‌های اجازه برپای ( ۱ و ۲ )سید علی حسینی، زهرا سادات حسینی،زهره سوقندی، حمیده جهانی، مهناز گنجوی، سید محمد مهدی حسینی، زهرا ضمیری، منصور عدالتیان طوسی، فهیمه بیدکی ،سعید حسینی ،سید مصطفی حسینی، زهره ضرورت، طلعت مبارکی، مریم صادقی، انسیه ادیبی نژاد، فاطمه برزنونی و محمدرضا عرب برزو می‌باشند. 🔶 حسینی عنوان کرد: وضعیت كتاب و كتابخوانی در ایران یكی از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری بوده است و ایشان همواره توجه جدی به كتاب داشته اند و در مناسبت های مختلف مردم را در زمینه فرهنگ کتاب و كتابخوانی تشویق نموده اند. 🔷 مدیر آموزشگاه شهید محمدرضا بوژمهرانی روستای بوژمهران شهرستان زبرخان تصریح کرد :آیین رونمایی از کتاب فرهنگیان آموزشگاه شهید محمدرضابوژمهرانی روستای بوژمهران با حضور مدیر و مسئولین آموزش و پرورش شهرستان زبرخان،مسئول فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور و زبرخان و مسئول باشگاه های کتابخوانی شهرستان های نیشابوروزبرخان اساتید حوزه کتاب و انجمن اولیا و مربیان آموزشگاه برگزار شد. کانال اطلاع رسانی فعالیت‌های فرهنگی هنری نیشابور بزرگ https://eitaa.com/neshabour
سلام صبح بخیر
شناسایی هنرمندان شهرستان زبرخان https://survey.porsline.ir/s/ZsHs1POB
تابستونتو بساز 🤗
📣 معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: ابطال مجوز مؤسسه‌های فرهنگی هنری متخلف 🔰یکی از مباحثی که با آغاز فصل تابستان و نام‌نویسی دانش‌آموزان در کلاس‌های مختلف مهارت‌آموزی برای پر کردن اوقات فراغت مطرح می‌شود، کارکردهای گوناگون مجموعه‌های برگزارکننده کلاس‌های آموزشی با توجه به مجوزی است که دریافت کرده‌اند.
🔺سوگواره ملی شعر عزیز جمهور با موضوع: هشت شهید خدمت 🥀و هر آنچه در این حادثه قلب شمارا به درد آورده است 🗓️ آخرین مهلت ارسال آثار ۲۲خردادماه۱۴۰۳ 📝محدودیتی در قالب و تعداد اشعار نیست 📭ارسال از طریق پیام‌رسان های تلگرام یا ایتا به شماره ۰۹۱۵۵۶۷۰۵۷۰ 🟡با اهدای لوح تقدیر و 1️⃣کمک هزینه ی سفر به کربلای معلی به مبلغ ۱۰۰میلیون ریال برای سه نفر 2️⃣کمک هزینه زیارت مشهد مقدس به مبلغ ۶۰میلیون ریال برای پنج نفر 📖اشعار منتخب در کتابی نفیس چاپ خواهد شد دفتر شعر و ادبیات رضوی بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام‌رضا علیه السلام
پوستین تلخ به کلیدر رسید! کتاب تازه ، داستان‌نویس نیشابوری به کلبه کتاب کلیدر رسید. این کتاب شامل چهار داستان از این نویسنده پرکار است که در 206 صفحه، قطع رقعی با قیمت 220 هزارتومان منتشر کرده است. «پوستین تلخ»، «یابوی سنگ‌تراش»، «عمارت مرگ» و «آقای روشن، آقای تاریک» اسامی داستان‌های این کتاب هستند. بخشی از داستان نخست را با هم می‌خوانیم: «...من یک گرگم! یک ماده گرگ تنها! خیلی وقت پیش، مثل مادرم، فکر می‌کردم نباید گرگ به دنیا می آمدم. از گرگ بودن خوشم نمی‌آمد. از این که برای بقا باید بدریم و پوست و گوشت پاره کنیم. البته گاهگاهی هم عاشق می‌شویم و اگر جفت خوبی پیدا کنیم و رقیب‌های گله اجازه بدهند، ازدواج می‌کنیم. اما آدم‌ها، با ما فرق می‌کنند. آنها بر خلاف ما از جنس دریدن و پاره پاره کردن نیستند. مادر مرحومم همیشه می‌گفت؛ آن‌ها اهل عشق و صفا و پاکی‌اند. اما پدرم چنین اعتقادی نداشت. او معتقد بود؛ دریدن و پاره پاره کردن نه گرگ می‌شناسد و نه انسان! و تأکید می‌کرد؛ هیچ وقت، مثل مادرم نه عاشق آدم‌ها شوم و نه هوس کنم به سِوآباد و اهالی آنجا نزدیک شوم.»