May 11
#حدیث_روز 🌺🌺🌺
🌸 امیرالمومنین علیهالسلام:🌸
🍀 قلِيلُ العِلمِ مَعَ العَمَلِ، خَيرٌ مِن كَثيرِهِ بِلا عَمَلٍ.
🍀 دانش اندك با عمل، بهتر از دانش فراوان بى عمل است.
📚 غررالحكم، ح 6772.
maaref_595.pdf
4.66M
پی دی اف #رایگان کتاب معارف انقلاب
💯 مروری بر دیدگاه های رهبر معظّم انقلاب اسلامی پیرامون انقلاب اسلامی💯
🔹 حضرت آیت اللّه خامنهای که خود در تمام مراحل تکوین، رشد و پیروزی انقلاب اسلامی حضور فعّال، مستمر و مؤثّر داشته اند به دلیل اهمیّت آشنایی نسلهای مختلف، خصوصاً نسل جوان با علل، عوامل، مراحل، ویژگیها و آثار انقلاب اسلامی همواره در فرصتهای گوناگون به تبیین انقلاب اسلامی پرداخته اند.
🔺 آنچه در این کتاب گردآوری شده، گزیده ای از دیدگاههای معظّمٌ له در موضوع انقلاب اسلامی است که در طول بیش از 20 سال گذشته در دیدارها، سخنرانی ها و خطبه های نماز جمعه بیان شده است.
✍️امام صادق عليه السلام:
🔅خمسٌ مَن لَم تَكُن فيهِ لَم يَكُن فيهِ كَثيرُ مَستَمتَعٍ: الدّينُ، وَالعَقلُ، وَالأَدَبُ، وَالحُرِّيَّةُ، وحُسنُ الخُلُقِ
🔹پنج چيز است كه در هر كس نباشد، بهره چندانى در او نيست:
1.دين،
2.عقل،
3. ادب،
4. آزادگى
5.خوش اخلاقی
📚المحاسن جلد1 صفحه305
🗞 #حدیث_روز
📚 کتاب تربیت دینی کودک (گفتارهای آیت الله حائری شیرازی)
📖 کتاب حاضر بازنویسی گفتارهای #آیت_الله_حائری_شیرازی در بیش از 70 جلسه « درس تربیت » با حضور دانشجویان علوم تربیتی است که می توان آن را «مقدمه ای بر تربیت», به خصوص تربیت کودکان دانست و حاوی دیدگاه هایی عملی و برخاسته از اسلام است که جای آن در میان دیدگاه های رنگارنگ علوم غربی خالی است.
🔸 این کتاب در 5 بخش تنظیم شده است👇
1️⃣ بخش اول جهان بینی تربیتی
2️⃣ بخش دوم دین و تعلیم و تربیت
3️⃣ بخش سوم تربیت بر مبنای فطرت
4️⃣ بخش چهارم عوامل تربیت
5️⃣ بخش پنجم روش های سوء تربیتی
📄 ۲۲۰ صفحه| ۳۵۰۰۰ تومان
❓قضا و قدر چیست و رابطه ی آن با جبر و اختیار را بیان کنید؟
🔰 مفهوم اصطلاحی قضا و قدر الهي آن است که همه موجودات - از جمله انسان - هم تحقق یافتن و هستی
خود را از مشیت و اراده الهی دارند(قضا) و هم ویژگی ها و اندازه های خود را(قدر)، پس آفرینش انسان و اندازه هایش از جمله اراده و اختیار او بر اساس خواست و اراده الهی است و همین مفهوم قضا و قدر است.
🔹حال اگر انسان فاقد اختیار و مجبور فرض شود، خلاف اراده حق و خلاف قضا و قدر است؛ به عبارت دیگر، اراده و اختیار انسان نه تنها با اراده الهی و قضا و قدر منافات ندارد بلکه مجبور بودنش با قضا و قدر منافات دارد؛ چون اختیار انسان مظهری از مظاهر قضا و قدر و مصداقی از مصادیق آن است.
🔸با این توضیح هم هستی انسان و هم تمام افعال او به قضا و قدر الهی است. به این ترتیب، تمام افعال اختیاری انسان با اختیار و اراده خود انجام می شوند؛ چون از اختیارش نشئت می گیرند و در عین حال خارج از مجاری قضا و قدر الهی نیز نیستند. (با دقت بخوانید)
📚 درس هایی از عقاید اسلامی ج5 ص72
پایگاه بسیج طریق القدس شهر گرگاب.pdf
3.96M
طرح سجیل پایگاه طریق القدس گرگاب