هدایت شده از کاربرد علوم حوزوی
🔴 تمرین پانصد و سی و سوم
✳️ #منطق:
📚متن:
فأمر نبيه بأن يحاجهم بنوع من الحجاج عجيب في بابه فقال: {قل سموهم} أي صفوهم فإن صفات الأشياء هي التي تتعين بها شئونها وآثارها فلو كانت هذه الأصنام شركاء لله شفعاء عنده وجب أن يكون لها من الصفات ما يسوي لها الطريق لهذا الشأن كما يقال فيه تعالى إنه حي عليم قدير خالق مالك مدبر فهو رب كل شيء لكن الأصنام إذا ذكرت فقيل: هبل أو اللات أو العزى لم يوجد لها من الصفات ما يظهر به أنها شريكة لله شفيعة عنده.
👈 المیزان في تفسير القرآن، ج۱۱، ص:۳۶۴
🔰 بیان فوق از مرحوم علامه طباطبایی رحمهالله ذیل آیه شریفه ۳۳ سوره مبارکه رعد میباشد. در حجت مذکور، نوع صناعت و احکام آن را تطبیق نمایید.
📱کانال «کاربرد علوم حوزوی» در ایتا:
🔗 https://eitaa.com/karbordeelm
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رئیسی: برگزاری مراسم اربعین منوط به موافقت عراق است
🔹برگزاری مراسم اربعین منوط به موافقت دولت عراق و اعلام شرایط پذیرش زوار از جانب این کشور است. بدون تردید در صورت موافقت کسانی میتوانند به زیارت اربعین مشرف شوند که با تایید وزارت بهداشت هر دو دُز واکسن کرونا را زده باشند.
@Farsna
هدایت شده از یک نفر از هشتاد میلیون
🌱
👌بیشتر خواصّی که در امتحان #کرونا مردود شدند،
بیشترین فریادها را در فتنه ۸۸ بر سرِ #خواصّ_مردود کشیده بودند!!
✍کانال یک نفر از هشتاد میلیون
🔻 @yekaz80
هدایت شده از ندای پاک فطرت
🥀افسانهای که کس نتواند شنیدنش
🥀یا رب به اهل بیت چه آمد ز دیدنش
#لوح
#محرم
💠کانال ندای پاک فطرت
🆔 @nedayepakefetrat
هدایت شده از هیئت عاشقان ثار الله - دانشگاه ع.پ تبریز
🌱
📌 هیئت عاشقان ثارالله و کانون برگزیدگان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار میکنند:
👥 #جلسه_آزاداندیشی تخصصی بصیرتی
💉 واکسیناسیون عمومی (مقاومتها و حواشی)
✔️ سرفصل موضوعات:
🔸 واکسیناسیون عمومی مسئله مهم کشور
🔸 بیاعتمادسازی مردم نسبت به نظام سلامت، چرا و به چه هدفی؟
🔸 ایجاد دوقطبیهای کاذب بین نیروهای انقلاب پازلی از راهبرد #مرگ_با_هزار_زخم
🔺در حضور پنل کارشناسی:
👤 حجتالاسلام و المسلمین علی طالبی
معاون فرهنگی بنیاد فرهنگ و اندیشه اسلامی
👤دکتر حسن امینی
رزیدنت جراحی، مخترع و پژوهشگر برجسته کشوری
👤دکتر هادی حامدفر
رزیدنت طب فیزیکی
👤و با اجرای مهندس نویدی و مشارکت مخاطبان علاقهمند
📅 سه شنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۰
🕰 ساعت ۲۱:۳۰
▪️لینک جلسه:
👉 vc.tbzmed.ac.ir/nahad
@heyat_tbzmed
هدایت شده از برگی از دفتر معرفت
✳️بسماللهالرحمنالرحیم
◀️تفسیر سوره واقعه و شرح دعای "یا شدید القوی"
⏺ از ابتدای ماه صفر (چهارشنبه)
☑️ هر روز ساعت ۱۹ به مدت ۱۰ دقيقه
به صورت مجازی، ورود با آدرس
https://b2n.ir/seghlain11
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی چهرهها، حامی واکسن ایرانی میشوند
نکات جالب و شنیدنی در مورد #واکسن داخلی
💢 کم عارضه ترین #واکسن موجود
#با_افتخار_ایرانی
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
🇮🇷 eitaa.com/Neshat_MR
هدایت شده از مهدی جهانتیغی
✔️ چرا مردم دوست ندارند «آقا محمد» گاندو شهید بشود؟
⭕️ مابهازاهای اجتماعی سریال گاندو
✍️ یکی از کلیپ های بسیار پربازدید و میلیونی چند روز گذشته ایران، سکانسی از یک فیلم غیر از سریال تلویزیونی گاندو بود که مردم فکر می کردند، درباره شهادت «آقا محمد» گاندو است. این کلیپ میلیون ها بار در روزهای قبل توسط مردم ایران دیده شده و با وجودی که رسما اعلام شده که این کلیپ مربوط به سریال گاندو نیست ولی باز هم مردم این کلیپ را می بینند و با آن ارتباط عاطفی برقرار می کنند. اما یک نکته پنهان در بازدیدهای میلیونی و بازخورد مخاطبین از سریال گاندو این است که اکثریت قریب به اتفاق مردم دوست ندارند «آقا محمد» شهید شود! چرایی و واکاوی این حس فراگیر می تواند یافته های قابل توجهی از روانشناسی اجتماعی فعلی مردم ایران را به تصویر بکشد:
1️⃣ «آقا محمد» برای مردم به یک واقعیت باورپذیر تبدیل شده است. این موضوع هم فقط به این مساله برنمی گردد که به لحاظ موفقیت فنی و قوت داستان و یا بازیگری موفق وحید رهبانی این باورپذیری این قدر فرآگیر است. در واقع این باور پذیری به دو ذهنیت اساسی در جامعه ایران برمیگردد؛ اول اینکه مردم ایران باور دارند «آقا محمد»های واقعی در کشور وجود دارند و گرچه ممکن است که بسیاری از مردم تجربه معاشرت نزدیک با عناصری همچون «آقا محمد» را در زندگی خود نداشته باشند ولی به صورت جدی این احساس حضور را باور دارند. دوم نیز اینکه مردم ایران به همان میزان وجود «آقا محمد» عناصر متضادی همانند «غلامرضا رحمانی»، «محمد علی موسی پور»، «شارلوت» و... را نیز باور دارند که در سالهای گذشته و به خصوص در دولت آقای روحانی وجود داشته و اتفاق افتاده است.
2️⃣ واقعیت دیگر این است که «آقا محمد» کاراکتری است که بخشی از هویت جمعی مردم ایران است. حس وطن پرستی، بیگانه ستیزی و غرور در برابر بیگانگان و به خصوص تلاش برای غلبه عزتمند در برابر کشورهایی همچون انگلیس که سابقه لگدمال کردن عزت ایرانیان را دارند، تبدیل به بخشی از هویت اجتماعی و تاریخی مردم شده و «آقا محمد» در واقع جزئی از همین واقعیت هویتی است و به همین دلیل مردم نمی توانند به صورت ذاتی به «آقا محمد» باور و علاقه نداشته باشند. معنای دیگر این جملات گفته شده این است که جامعه ایرانی اگر واقعیت صحنه را به خوبی درک کند و اسیر شبهه افکنی عملیات روانی دشمن و نفوذی های داخل جامعه نشود، در حمایت فراگیر از عناصری که در داخل در برابر دشمنی غربی ها میایستند، تردیدی به خود راه نخواهد داد.
3️⃣ واقعیت اجتماعی مهم دیگر این است که مردم دوست دارند مسیر عزتمندی و شکست و خوار کردن کشورهایی همچون انگلیس و آمریکا و دنباله روهای آنها در کشور ادامه داشته باشد و نمی خواهند عناصری همچون «آقا محمد» که این اتفاق مهم را رقم می زنند را از دست بدهند و این راه دچار خدشه شود.
4️⃣ جامعه ایرانی در میان قهرمانان خود بیش از همه نوع قهرمان، قهرمانان متدین و انقلابی را بیشتر می پسندد و با آن می تواند رابطه برقرار کند. همچنانکه این حس در ابعاد بسیار بزرگتر و وسیع تر درباره سردار شهید سلیمانی نیز وجود داشت و درباره هیچ قهرمان ملی دیگری این حجم از احساس و محبت و علاقه و مقبولیت اتفاق نیفتاده است.
5️⃣ علاقه فراگیر به عناصری با ویژگی های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی کاراکتری همانند «آقا محمد» گاندو علامت بسیاری مهمی از واقعیت و سلامت قابل توجه باطن اجتماع ایرانی و بالا بودن نمودار علاقه و احترام ذاتی جامعه ایرانی به انقلابی بودن، متدین بودن، عزت خواهی، اقتدار در برابر دشمن، باور به قدرت های درونی و البته در کنار آن، تنفر از فساد سیاسی و اقتصادی، انفعال در برابر دشمن، خیانت به وطن و .. است.
*مهدی جهان تیغی
ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3093233666C13840b79c5
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #تحلیل_و_تبیین | تبیین عدالت اجتماعی براساس آیه ۲۵ سوره حدید و آرای رهبر انقلاب
👈🏼 عدالت فردی، مبنای عدالت اجتماعی
📝 پایگاه KHAMENEI.IR ضمن یادداشتی به تشریح جایگاه عدالت اجتماعی در جامعه پرداخته است:
🔻رهبر انقلاب تزکیّهی انسان را هدف اعلی و والای بعثت انبیاء دانسته و تحقّق عدالت و تشکیل حکومت را مقدّمهی رسیدن به تعالی و رشد انسان میدانند. بنابراین، همه چیز مقدّمهی تزکیّه و طهارت آدمی است.
▫️اهمیّت خودسازی و تزکیّه و تهذیب درونی افراد در اسلام سبب گشته است تا در اندیشهی متفکّران اسلامی، عدالت فردی مقدّمهی هر تحوّلی از جمله عدالت اجتماعی باشد.
▫️یکی از اهداف تربیتی انبیاء این است که مردم به رشد و تعالی برسند و آنگاه خود مجری عدالت شوند. ازاینرو، آیتالله خامنهای عدالت را از جمله ویژگیهای جامعهی اسلامی میداند و بر این باور است که اگر در جامعه عدالت وجود ندارد، جامعهی اسلامی باید آن را تأمین کند.
▫️در فلسفهی سیاسی آیتالله خامنهای، تشکیل حکومت هدف نیست؛ بلکه تشکیل حکومت وسیلهای است برای رسیدن به هدف متعالی که همانا حاکمیّت دین است و از اهداف مهم دین تحقّق عدالت اجتماعی است.
🔍 ادامه این یادداشت را در آدرس khl.ink/Other001 بخوانید
هدایت شده از کانال رسمی میثم مطیعی
DoaTavassol1399.mp3
22.61M
🤲 قرائت #دعای_توسل
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
📆 فروردین سال ۱۳۹۹
🔺 هیأت آیین حسینی
👈 گنجینه دعای توسل :
Meysammotiee.ir/media/249
☑️ @MeysamMotiee
هدایت شده از یک نفر از هشتاد میلیون
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
کوتاه نوشت از افغانستان
روایت خبرنگاران تسنیم از هرات:
🔸تا اینجا با افراد مختلفی از اهالی هرات صحبت کردیم که از قضا اکثراً اهل سنت هم بودند
🔸چند نکته را میتوان از حرفهایشان فهمید (با تاکید مجدد بر اینکه این صرفاً یک برداشت از تعامل محدود است):
🔹۱- بسیاری از تحلیلهای این روزها در ایران از جامعه و ماجراهای افغانستان با عینک و هرمنوتیک ایرانی است؛ جامعه افغانستان واقعاً تفاوتهای بعضاً بنیادی دارد
🔹۲- برخلاف بسیاری تصورات، مذهب در افغانستان محل نزاع نیست؛ یعنی دعوای شیعه و سنی مطرح نیست؛ بسیاری از دلنگرانها از طالبان، اهل سنت هستند؛ اینطور نیست که شیعه علیه طالب باشد و سنی مدافعش؛ نزاعها و دسته بندیها قومیتی است.
🔹۳- نفرت از پاکستان در گوشت و پوست بسیاری از افغانستانیهاست؛ اخباری که میگوید طالبان با حمایت پاکستان به پنجشیر حمله کرده هم آنها را از طالبان شاکی کرده و هم نفرت بیش از پیش از پاکستان.
🔹۴- طالبان اقوام دیگر را بعید است در حکومت شریک کند؛ و اگر شریک نکند، بعید است کار راحتی داشته باشد.
#افغانستان_از_نمای_نزدیک
@TasnimNews