فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گودرز کریمی فر، مدیر کل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش:
از انعقاد قرار داد با بانک #ملت و بانک قرض الحسنه #مهر_ایران برای پرداخت تسهیلات به فرهنگیان #خبر داد.
@Akhbar_farhangian
🔺 شکایتی از آموزش مجازی دانشآموزان دریافت نکردهایم.
🔸 مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش:
گزارشهایی که اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات مردمی وزارت آموزش و پرورش پس از انجام آموزشهای مجازی دریافت کرده است، نشان میدهد که مدارس و والدین از این شیوه آموزش رضایت دارند.
🔹 براساس تماسهای تلفنی تصادفی که آموزش و پرورش با والدین گرفته است، مشخص شد که خانواده ها حتی از این که در حین آموزش همراه فرزندان خود بودند نیز راضی هستند و در واقع میتوان گفت که آموزش مجازی برای دانشآموزان به شکایت ختم نشده است.
🌐 irna.ir/amp/83832704/
@Akhbar_farhangian
✍آموزش مجازی خوشنویسی با خودکار( #خط_تحریری )
👈اگه خیلی وقته دنبال فرصتی جهت بهبود #دستخط خودتون هستین، الان وقتشه!🙂
🎥توضیح کامل و مفصل تمامی قواعد، نکات و درسها در فیلمهای آموزشی
✅همراه با رفع اشکال هنرجویان عزیز
✅مناسب برای تمامی گروههای سنی
✅تا خوش نویس شدن همراه شما هستیم
🔰این فرصت رو از دست ندید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/606994433C62b63e4222
#خط_زیبا_برازنده_ی_شماست ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 زیارت #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روز جمعه
🎥 با نوای استاد فرهمند
✅ برای دوستان ارسال کنید تا در ثواب این زیارت شریک باشید
@Akhbar_farhangian
🔺 مصوبه #تسهیلات فرزندان اعضای هیئت علمی در کنکور ۹۹ لغو #نمیشود.
🔸 خدایی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور:
تا زمانی که قوانین تغییر نکند تمامی سهمیهها اعمال میشود و تمام ضوابط و قوانین سهمیهها در کنکور همانگونه که قبلاً بوده، اجرایی خواهد شد.
🔹 مصوبه اعمال تسهیلات برای فرزندان هیئت علمی بر اساس رأی دیوان عدالت اداری در سال ۹۱ ابطال شده اما بعد از آن در تیر ۹۲ اعطای تسهیلات به فرزندان اعضای هیئت علمی به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد.
@Akhbar_farhangian
#اطلاعیه
🔺 قابل توجه همکاران #حقالتدریس آزاد
🔸 با عنایت به اینکه شیوهنامه اولیه جذب و استخدام نیروهای حقالتدریس آزاد که در ابتدا براساس بخشنامه شماره 160150 مورخ 98/9/2 وزارت متبوع ابلاغ گردید، اولاً نیروهای خرید خدمات آموزشی را براساس قانون تعیین تکلیف معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در نظر نگرفته بود، ثانیاً با قید استخدام نیروهای مشمول به شرط دریافت حقوق از اعتبارات دولتی عملاً شرایط را برای استخدام این نیروها متعذر و متعسر ساخته بود
🔹 لذا با طرح مجدد موضوع در مجلس شورای اسلامی در قالب استفساریه مشمولین تبصره 10 ماده 17 قانون تعیین تکلیف معلمان حق التدریس و آموزشیاران سوادآموزی مطرح و پس از تصویب استفساریه در مجلس و تأیید آن توسط شورای محترم نگهبان، نیروهای خرید خدمات به مشمولین قانون موصوف الحاق و موضوع شرط دریافت حقوق از اعتبارات دولتی به منابع دولتی و یا هر ساز و کاری که دریافت حقوق فرد از انجمن اولیاء، سرانه مدارس و یا مع الواسطه شرکت های طرف قرارداد آموزش و پرورش تغییر داده شد، بر این اساس مقرر گردید شیوهنامه جدیدی بر مبنای استفساریه مذکور از طریق وزارت متبوع تهیه و ابلاغ گردد.
🔸 تاکنون این شیوهنامه ابلاغ نگردیده و اقدام تنها استان #خراسان_شمالی در ارسال بخشنامه و طراحی فرم به منظور امتیاز بندی نیروهای حقالتدریس، مبنای قانونی نداشته و با تذکر وزارت نیز بخشنامه ارسالی را تا اعلام دستورالعمل و شیوهنامه جدید وزارت منتفی و کان لم یکن اعلام نمود.
🔹 با عنایت به اینکه مقرر است در نحوه جذب و استخدام نیروهای حقالتدریس، همه استانها به صورت هماهنگ و یکنواخت اقدام نمایند، به محض وصول بخشنامه و شیوهنامه جدید که قطعا به همه ادارات تابعه استان ابلاغ خواهد شد، اقدامات لازمه به منظور انجام امور جذب و استخدام نیروهای حقالتدریس مشمول قانون تعیین تکلیف معلمان حقالتدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی صورت خواهد پذیرفت.
@Akhbar_farhangian
🔺 برنامه شبکه #آموزش در روز #جمعه ۶ تیر ماه
#ابتدایی: (از بازی تا مهارت)
ساعت ١١ تا ١١:٣٠ ایستگاه مهارت
ساعت ١١:٣٠ تا ١٢ قصه و داستان
ساعت ١٢ تا ١٢:٣٠ بازی و تفکر
#متوسطه_اول:
(آموزش تکمیلی)
ساعت ٣٠: ١۴ تا ١۵:٠٠ ریاضی به توان زیبایی بخش ٢
ساعت ١۵:٠٠ تا ١۵:٣٠ برنامهریزی و موفقیت تحصیلی
#متوسطه_دوم:
ساعت ١۵:٣٠ تا ١۶:٠٠ درس ریاضیات گسسته پایه ١٢ رشته ریاضی فیزیک
ساعت ١۶:٠٠ تا ١۶:٣٠ درس ریاضی ٣ پایه ١٢ رشته علوم تجربی
@Akhbar_farhangian
🔺 لطفاً نگاهی به فیش حقوقی فروردین ماه ۹۸ و فروردین ماه ۹۹ و خرداد ماه ۹۹بیندازید و به فکر راه چاره ای باشیم، دلمان خوشه حقوق اضافه شده!
ببین! فیش من؛
بیمه خدمات درمانی
فروردین 98 ؛ 55 هزار ت
فروردین 99 ؛ 90 هزار ت
خرداد 99 ؛ 156 هزار ت
مالیات مستمر
فروردین 98 ؛ 97930
فروردین 99 ؛ 105000
خرداد 99؛ 271000
صندوق ذخیره فرهنگیان ؛
فروردین 98؛ 108 هزار ت
فروردین 99 ؛ 226 هزار ت
خرداد 99 ؛ 304 هزار ت
صندوق بازنشستگی؛
فروردین 98 ؛ 250 هزار ت
فروردین 99 ؛ 408 هزار ت
خرداد 99؛ 625 هزار ت
علنا یک سوم حقوقی که در حکم کارگزینی ثبت میشه در فیش حقوقی بعنوان کسورات گرفته میشه!
@Akhbar_farhangian
🔺 بخشنامه تعارض منافع، بخشنامه ای بیخاصیت است که مطمئناً مشکلی را حل نخواهد کرد!
🔸 گفتگوی حیدر زندیه، معاون پیشین آموزش و پرورش شهر تهران با امتداد:
مدیریت تعارض منافع، مبتنی بر سیاستهای پیشگیرانه بوده که متاسفانه در کشور ما، چندان مورد توجه و اهتمام قرار نگرفته است.
🔹 در طی ۳۰ سال گذشته به میزانی به این مسئله کمتوجهی و بیاعتنایی صورت گرفته که به روالی عادی و طبیعی بدل شده است. بر این اساس نیز، متاسفانه هیچ مدیر یا مسئولی از اینکه به طور همزمان در دو حوزه دولتی و بخش خصوصی فعالیت کند، ابائی نداشته است.
🔸 بر اساس لایحه مدیریت تعارض منافع، وزیر آموزش و پرورش، مهلت دوماههای برای مدیران و مسئولان این وزارتخانه برای انتخاب یکی از گزینههای، توقف فعالیتهای آموزشی در بخش خصوصی یا استعفا از سمتهای اجرایی و مدیریتی و همچنین انصراف از عضویت در شورای نظارت بر مدارس دولتی تعیین کرده که به زعم من، این رویکرد مطمئناً مشکلی را حل نخواهد کرد.
🔹 در این صورت است که شاهد اضافه شدن بخشنامهای بیخاصیت به سایر بخشنامهها خواهیم بود. چرا که اکثریت مخاطبین این بخشنامه، تلاش خواهند کرد تا با توسل به سندسازی به صورت توامان از پست و منافع خود حفاظت کنند. به عقیده من، اگر آقای وزیر عزم جدی برای اجرای این بخشنامه دارد، باید از مدیران اطراف خود در وزارت آموزش و پرورش شروع کرده و آن دسته از کسانی که در شورای معاونین، معاونت مشارکتهای مردمی و شورای نظارت بر مدارس غیردولتی، مصداق بخشنامه مدیریت تعارض منافع هستند را از کار برکنار کند.
🔸 به عنوان نمونه در حوزه مدارس و موسسات آموزشی و فرهنگی غیردولتی یا غیرانتفاعی، شاهد مسائل جدی هستیم که میتوانم به اختصار به آن اشاره کنم.در این حوزه شاهد هستیم که گاهی، مجوز و ملک یا یکی از این دو به نام مدیر ارشد آموزش و پرورش بوده یا آن مدیر، مجوز خود را به فرد دیگری اجاره داده است. در همین رابطه، گاهی نیز شاهد هستیم که ملک و مجوز، هر دو به نام شخصیت حقیقی یا حقوقی دیگری بوده و مدیر ارشد آموزش و پرورش به صورت همزمان با تصدی پست مدیریت ارشد، مدیر، عضو هیئتامنا یا هیئت مدیره آن است. گاهی نیز، مجوز یا ملک به نام همسر یا بستگان فرد مدیر ارشد بوده است.
🔹 در این حوزه، همچنین، گاهی شاهد این هستیم که مدیر ارشد آموزش و پرورش، بدون اخذ هیچ مجوزی، خود متصدی آموزشگاه آزاد کنکور، آموزشگاه زبانهای خارجی، موسسه علمی آزاد، موسسه مشاوره تحصیلی و کنکور، بهداشت روانی، تستهای هوش و امثال آن است. همچنین، مدیران ارشدی نیز در حوزه خود، اقدام به طراحی دورههای ضمن خدمت در راستای ارتقا سطح علمی معلمان کرده و شخصاً نیز به عنوان استاد در این دورهها و کارگاههای آموزشی و کلاسهای دوره میکنند.
🔸 در تعارض منافع در این حوزه، شاهد این هستیم که قراردادهای مربوط به پروژههای تحقیقاتی، میان مدیران ارشد وزارتخانه با یکدیگر مبادله شده و از آن جا که یک مدیر، مجاز به انعقاد چنین قراردادهایی با شخص خود نبوده، با نان قرض دادنی، آن را به سایر مدیران میرساند. همچنین، در مواردی شاهد سفارش و انعقاد قرارداد تهیه و تدوین کتاب با رانت حوزه مدیریت و سفارش دستوری از طریق بخشنامه برای خرید آن توسط معلمان در دورههای ضمن خدمت و دانشجویان به عنوان کتب درسی هستیم.
🔹 در مواردی نیز شاهد تعارض منافع به این منوال هستیم که برخی مدیران ارشد، اقدام به تهیه ملزومات و تجهیزات آموزش و پرورش از طریق شرکتهای متعلق به خود یا بستگانشان میکنند. به عنوان نمونه در بحث تعیین رشته تحصیلی کنکور دانشآموزان توسط مدیر ارشد آموزش و پرورش و با دریافت هزینه از دانشآموز، آن هم با استفاده از امکانات دولتی یا حتی اخذ حق ماموریت شاهد تعارض در منافع در نظام تعلیم و تربیت هستیم.
🔸 تعارض منافع در واگذاریها از دیگر مصادیق لایحه تعارض منافع در آموزش و پرورش است که گاهی شاهد این هستیم که مثلاً یک مدرسه دولتی به بهانه نبودِ دانشآموز و با استفاده از اهرم طرح فروش مدارس با توافق رئیس اداره، مدیر مدرسه را زودتر از موعد بازنشسته کرده و همان مدرسه با موقعیتی مناسب به وی اجاره داده میشود!
@Akhbar_farhangian