🌿 بِسمِ اللّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحیمِ
⭕️ چهارشنبه
☀ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ هجری شمسی
🌙 ۲۳ محرمالحرام ۱۴۴۰ هجری قمری
🎄 ۳ اکتبر ۲۰۱۸ میلادی
🆔 @tarbiyat_talim 👈
🔰 ابراهیمی عضو کمیسیون پژوهش های مجلس عنوان کرد:
🔖 مازاد #دارمد_های دولت از بابت تبدیل نرخ ارز بین کارمندان دولت #باز_توزیع خواهد شد.
#کانال_جامع_معلمان_ایران
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴دریافت فوری اخبارآموزش و پرورش کشور👇
eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
ـــــــــــــــ
👈 بررسی آراء جالب مربیان بزرگ مسلمان مثل:ابن سینا و خواجه نصیر الدين و سعدی درباره تنبیه بدنی شاگردان ( 2 ) 👉
در مطلب قبل به ذکر نظرات برخی از صاحبنظران درباره تنبیه بدنی شاگردان پرداختیم. اکنون به ذکر نظرات صاحبنظران دیگر در مورد این موضوع، می پردازیم.
مسکویه در کتاب " تهذیب الاخلاق و تطهیر الاعراق" می گوید: اگر سرزنش در نهان در شاگرد اثر نگذاشت و شاگرد به کار خود ادامه داد، معلم می تواند او را تنبیه بدنی کند😒 (1).
ابن سينا در کتاب "تدابیر المنازل" می گوید: بعد از اینکه توبیخ و بی توجهی موثر نیافتد باید ابتدا تهدید نمود و حتی بعد از آن کسی را واسطه قرار داد تا شفاعت کند اگر باز فایده نداشت، اولین تنبیه باید اندکی دردناک باشد تا کودک از بیم تکرار تنبیه، به اطاعت تن دهد😉! (2).
غزالی در کتاب "جواهر القرآن" تصریح می کند که برای علاقه مند کردن کودک به مکتب و مدرسه می توان او را به سلب آنچه دارد و یا تنبیه بدنی تهدید کرد!(3).
خواجه نصیر الدين طوسی در کتاب " اخلاق ناصری" مانند ابن سینا معتقد است بعد از گذراندن مراحل مذکور می شود بر شاگرد سخت گرفت و در نهایت به تنبیه بدنی وی روی آورد.البته هشدار می دهد که نباید چنان کرد که فرد به تنبیه، خو بگیرد و جسور و بی پروا شود😡(4).
سعدی نیز در بوستان و گلستان از تنبیه و گاه تشویق سخن گفته است.از مجموع سخنان او برمی آید که طرفدار اعمال تنبیه بدنی است. در باب هفتم گلستان، حکایات سوم و چهارم نمونه های روشنی از این مدعاست. وی می افزاید: کودکی که جور آموزگار نکشد تربیت نمی شود و ناگزیر از روزگار، ستم خواهد دید!😮(5).
البته در میان صاحبنظران، ابن خلدون جزء معدود کسانی بوده است که با تنبیه بدنی به شدت مخالف است و با شرح برخی از پیامدهای منفی تنبیه بدنی یادآور می شود که این پیامدها در شخصیت فرد باقی می ماند(6).
ادامه دارد...
منابع :
1 - رفیعی، بهروز. مربیان بزرگ مسلمان. تهران : سمت، ص 96.
2- همان، ص 113.
3- همان، ص 142.
4- همان، ص181.
5- همان، ص212-213.
6- همان، ص227.
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍
🌀 مدیران مدارس موظفند در هفته یک ساعت آموزش ببینند.
💢 بطحایی از الزام مدیران آموزش وپرورش به گذراندن ۱ ساعت آموزش در هر هفته خبر داد و گفت: «ما از مهر امسال این بستر را از طریق تلویزیون تعاملی فراهم کرده و الزام کردهایم که هر کس تا زمانی که مدیر است باید هر هفته یک ساعت آموزش را ببیند، حال این آموزش ممکن است یک فیلم، تصویر، تحلیل یا یک نتیجه پژوهشی باشد، این مدیر در پایان گواهینامه دریافت میکند و در پروندهاش ثبت میشود.
#کانال_جامع_معلمان_ایران
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴دریافت فوری اخبارآموزش و پرورش کشور👇
eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
ـــــــــــــــ
❌ یک دقیقه بخونید ارزششو داره🌹👇
7️⃣0️⃣3️⃣0️⃣
✅ سامانه «هفتاد سی» کاربران را در ۷۰ درصد سود بازار بزرگ محصولات اعتباری از جمله شارژ و بسته های اینترنت و قبض و... شریک می کند.
✅ شما روی خرید تمام کسانی که از طریق شما با سایت و اپ ۷۰۳۰ آشنا شده اند، سود مشخص خواهید داشت.
✅ از طریق اپلیکیشن زیر در چند ثانیه عضو شوید و شروع به درآمدزائی کنید.
❌ نصب آپ 7030 از کافه بازار 👇
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.app7030.android&ref=share
💌 شناسهی معرف هنگام ثبت نام : 70301373
😍به همین راحتی فقط با دعوت دوست و آشنات درآمد میلیونی کسب کن😍
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📌دریافت فوری اخبارآموزش وپرورش کشور👇
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
ــــــــــــــــ
🔰 بطحایی وزیر آموزشوپرورش:
💢 ساختار #جدید آموزشوپرورش تا هفته آینده تعیین تکلیف شده و برای #تأیید به سازمان امور اداری و استخدامی ارائه خواهد شد.
🆔 @tarbiyat_talim 👈
🌀 به پسرم گفتم: نیازی #نیست جزء ۳ شاگرد برتر کلاس باشد؛ شاگرد متوسط بودن #خوب است! زیرا فقط شاگردان متوسط وقت #خالی دارند تا مهارت های دیگر هم #بیاموزند.
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍
🔰 رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مطرح کرد؛
💠 انتخاب سه استان برای اجرای آزمایشی مدارس سبز / سازگاری با محیط زیست از مهمترین اهداف این مدارس
⭕️ شرح 👈
goo.gl/Q6JBVi
🆔 @tarbiyat_talim 👈
#رفتار_حرفه_ای_معلم (مقبولیت و محبوبیت) قسمت چهارم
🎓✍️ وثاقتی که مقبولیت می آورد...
یکی از دلایل گسترش دعوت پیامبر گرامی اسلام (ص)، وثاقت او بود. روایت شده است که ضمام بن ثعلبه معروف به تمیمی - بر پیامبر وارد شد و عرض کرد: کدام یک از شما پسر عبدالمطلب است؟ رسول الله (ص) فرمود: منم پسر عبدالمطلب. تمیمی عرض کرد: محمد هستی؟ پیامبر فرمود: آری. تمیمی عرض کرد: ای پسر عبدالمطلب از تو می پرسم و در پرسیدن سخت می گیرم ناراحت نشو. پیامبر فرمود: ناراحت نمی شوم بپرس تمیمی. عرض کرد: تو را به الله خدای تو و آنان که قبل از تو بوده اند و خدای آنان که بعد از تو خواهند آمد، قسم می دهم که آیا الله تو را فرمان داده است که تنها او را بپرستیم و برای او شریکی قائل نشویم و از این بت ها که پدرانمان آن ها را همراه با خدا می پرستیدند دست برداریم؟ پیامبر فرمود: آری و تمیمی اسلام آورد.
این سیره نشان می دهد که وثاقت پیامبر (ص) و اطمینان و اعتماد به او باعث شد تمیمی به پیامبر (ص) ایمان بیاورد، بدون این که دلیلی منطقی و فلسفی از پیامبر بخواهد. افزون بر این سیره به روشنی نشان می دهد وثاقت معلم بیش از استدلال های عقلانی و منطقی مؤثر است و هرگاه بین این دو تعارضی به وجود آید، اولی مقدم خواهد بود. بنابراین، اطمینان به وثاقت معلم می تواند تردیدهای روانی را از بین ببرد و افزون بر آن، در مواردی می تواند همان کاری را انجام دهد که استدلال عقلی و علمی انجام می دهد.
برگرفته از مقاله عوامل محبوبیت و مقبولیت معلم در متون اسلامی
#علمی_مهارتی
✍️🎓✍️🎓✍️🎓
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍
✅ فعلا برنامهای برای جذب آموزشیاران نهضت نداریم.
🔰 معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در خصوص تجمع گروهی از آموزشیاران نهضت سوادآموزی در مقابل آموزش وپرورش خراسان شمالی گفت: این افراد آموزش دهندهها هستند که در حال حاضر برای جذب آنان در آموزش و پرورش برنامهای وجود ندارد اما مجلس شورای اسلامی طرحی را تصویب کرده که هنوز به آموزش وپرورش ابلاغ نشده است بعد از ابلاغ این طرح به دنبال جذب این گروهها نیز خواهیم بود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 دریافت فوری اخبار آموزش و پرورش 👇
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
•┈┈••✾•🌿🍂🌸🍂🌿•✾••┈┈•
⭕️ جعفری رئیس اورژانس اجتماعی کشور:
🔹سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در اورژانس اجتماعی پذیرش شدهاند که ۳۰ درصد آنها مربوط به خشونت خانگی اعم از کودکآزاری، معلولآزاری، سالمندآزاری و والدآزاری بوده است.
🔸 ۴۰ درصد از موارد خشونت خانگی مربوط به کودکآزاری است که ۵۰ درصد آن مربوط به غفلت و بیتوجهی، ۳۰ درصد آزار جسمی، ۱۶ درصد روانی و عاطفی و ۴ درصد جنسی بوده است.
🔹۵۷ درصد کودکآزاری توسط پدران، ۲۶ درصد از سوی مادر، ۱.۳ درصد از سوی خواهر و برادر و ۸ تا ۹ درصد توسط نامادری و ناپدری و ۱.۵ درصد از سوی افراد غریبه انجام شده است.
🔸 ۵۲ درصد کودکآزاریها در دختران و ۴۸ درصد در پسران رخ داده و دلایل متعددی عامل آن است که ۵۱.۵ درصد عامل اعتیاد و الکل در رتبه اول وجود داشته، ۷ درصد اختلالات روانی سرپرست، ۵.۱ درصد بیکاری و ۱۶ درصد پرخاشگری والدین باعث آن بوده است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 دریافت فوری اخبار آموزش و پرورش 👇
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
•┈┈••✾•🌿🍂🌸🍂🌿•✾••┈┈•