🔸درخشش ۲ دانش آموز چهارمحالی در رقابت های جهانی محاسبات ذهنی چرتکه
تیم شرکت کننده ایران در این مسابقه متشکل از ۱۱۷ نفر بود که دو نفر ازاعضای آن ازچهارمحال وبختیاری بود.
فاطمه میرزایی دانش آموز پایه پنجم شهرستان بروجن و هلیا صالح پور دانش آموز پایه سوم از شهرکرد توانستند مقام اول جهانی این مسابقات را کسب کنند./مهر
خبرنامه فرهنگیان
@newsfarhangi
#يادداشت
🔸نگاهی به تجربه کشورهای دنیا در حذف #مشق_شب ...
🔻فنلاند، آمریکا، ژاپن و ... به کودکان مشق شب میدهند؟علم، در مورد مشق شب چه مي گويد؟ سياست كشورها در قبال اين نتايج علمي چيست؟
دهها سال است که دانشمندان در کشورهای مختلف تحقیقات مختلفی در رابطه با نتایج مشق شب بر دانشآموزان انجام دادهاند.
صبح زود از خواب بیدار میشوید، به مدرسه میروید و حالا که به خانه برگشتید نوبت انجام تکلیف است، کاری که دیگر برای کودکان به یک مسئولیت روزانه تبدیل شده؛ مسئولیتی پر از اضطراب. / خبرآنلاين👇
goo.gl/9MhdDr
خبرنامه فرهنگیان
@newsfarhangi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸برنامه عصرانه شبکه افق
گزارشی از مدرسهای در غرب تهران که تکالیف مهارتمحور برای خانه دارد...
خبرنامه فرهنگیان
@newsfarhangi
#دنیای_کودک
✍️"فواید قصه گوئی و اهمیت آن در پرورش خلاقیت کودکان"
☑️هنر گوش دادن و گوش سپردن در آنان تقويت مي شود.
☑️با شخصيت ها و حوادث مستقل آنها همراه مي شوند.
☑️توانايي تجسم و خيالبافي كه مبناي تصور خلاق است را پيدا مي كنند.
☑️با حقايق و تجارب زندگي آشنا مي شوند.
☑️به بهره گيري از تخيلات تشويق مي شوند.
@newsfarhangi
#فن_بیان #سخنرانی
✍️یکی از اشتباهات سخنرانان این است که سخنرانی شان هیچ کانون و مرکزی ندارد.
برای داشتن یک سخنرانی گیرا و ارزشمند میبایست ابتدا مغز و چکیده سخنرانی را مشخص کنید.
کانون را در یک یا دو جمله بنویسید و سپس به آن پر و بال بدهید.
✔️کانون سخنرانی شما همان چیزی است که مخاطب در پایان سخنرانی از کل گفته های شما برداشت خواهد کرد.
مانند:
((مهارت فن بیان و سخنوری پایه و زیربنای رشد و پیروزی هر انسانی است.
پس آن را فرابگیرید.))
(( نرم افزاری که میتواند کارمندان شما را تا ۲۰ درصد کاهش و سرعت کار شما را تا ۵۰ درصد افزایش دهد.))
@newsfarhangi
🔸 روایت معلمان انگلیسی از وضعیت فقر در مدارس این کشور
🔹 نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد فقر در مدارس انگلیس در سال تحصیلی جدید نسبت به گذشته افزایش چشمگیری یافته است.
🔹 در این تحقیق که توسط اتحادیه ملی آموزش [NEU] انجام شده، بیش از نیمی از معلمان انگلیسی گفتهاند که شاهد سطح نگرانکنندهای از فقر در مدارس این کشور هستند.
🔹 به گفته آنها، دانشآموزان کمتری امسال در مقایسه با سال گذشته توانستهاند با کفش و لباس و نوشتافزار مناسب سر کلاس درس حاضر شوند.
🔹 یک معلم انگلیسی در این باره گفته امسال دانشآموزی را در کلاس درسش دیده است که شلوارش را برعکس پوشیده بوده تا کسی متوجه پارگی زانوی آن نشود.
🔹 یک معلم دیگر هم گفته دانشآموزانی در کلاس او حضور دارند که حتی در سردترین روزها هم بدون لباس گرم به مدرسه میآیند و کفشهای پاره خود را با چسب نواری چسباندهاند.
خبرنامه فرهنگیان
@newsfarhangi
چگونه مدرسهای بسازیم که درآن حال افراد خوب باشد و همه شاگردی کنند و یاد بگیرند؟
با استفاده از تجربیات #مدرسۀ_فرهاد و مرحوم میرهادی اهمیت توجه به ساختارها و #مدلهای_ذهنی را با هم مرور میکنیم.
توران میرهادی، قسمت اول: دی ان ای هر انسانی با انسان دیگر فرق دارد. یعنی هر انسانی موجودی واحد است. شباهتهایی ممکن است وجود داشته باشد، ولی یکی نیست؛ حتی دوقلوها. یعنی شما خودتی، تمام بچهها خودشانند و این اصلا فوق العادهاس که شما شش میلیارد و خردهای آدم دارید روی زمین و هیچ یک با دیگری یکی نیستند و هر کدام برای خودشان موجودی مستقلاند.
بعد وقتی #رقابت میگذاری، داری چی را با چی رقابت میدهی؟ این یکی دیگر است، آن یکی دیگر. درست است؟ قرار نیست اینها از هم جلو بزنند. اینها قرار است با هم کار کنند، همکاری کنند، همفکری کنند، سطح تواناییهای همدیگر را بالا ببرند. تازه وقتی جلو زد چه میشود؟ یک مدال بهشان میدهند.
خوب؟ خوب که چی؟ ببینید وقتی ما با معلم های مدرسه فرهاد با هم صحبت میکردیم، گفتیم: “شاگرد اول، بی شاگرد اول!” شروع کردیم و با همدیگر گفتیم: “چرا که نه؟” برای این کار از یک کلاس سی نفره یک نفر اول میشود و بیست و نه نفر دیگر شکست میخوردند. و همین احساس شکست، زندگی آنها را خراب میکند! بی خوابشان میکند! احساس میکنند یک چیزی کم دارند. حالا آیا واقعا کم دارند؟ نه! آیا آن کسی که شاگرد اول شده چیزی اضافه دارد؟ نه! خوب این چه کاریست؟ پس شاگرد اول بی شاگرد اول! یعنی اصلا رقابت را برداشتیم.
قسمت دوم: وقتی ما دورۀ موسسه آموزش و پرورش را در اروپا تمام کردیم، بیست و هشت دختر بودیم از جاهای مختلف دنیا، از ما امتحان نگرفتند. من پرسیدم: “شما هیچ جلسۀ امتحانی برگزار نمیکنید؟” گفتند: “ما شما را امتحان کردیم.” گفتم: “لطفا بگویید چه جوری؟” گفتند: ” ما در واقع توانایی شما را سنجیدیم.” گفتم: “آخر چه جوری؟” گفتند: “ما نظرات معلمان شما را در دورۀ کارآموزی داشتیم.
بعد از سفر شما به بلژیک و هلند، ما سنجشهای لازم را انجام دادیم. با کارهای عملی که به شما دادیم، توانایی شما را سنجیدیم. دیگر چه میخواستیم بسنجیم؟ چند جواب از شما بگیریم؟ خسته نباشید!” برای اینکه به ما بیست و هشت دختر گفته بودند، “پول سفرتان را دربیاورید، پول اقامتتان با ما!” قرار بود برویم به بلژیک و هلند و موسسات تعلیم و تربیت نوینشان را ببینیم.
ما نشستیم به فکر: “از کجا پول دربیاوریم؟” یکی گفت: “نمایش عروسکی بسازیم، بلیت بفروشیم!” نمایش عروسکی ساختیم و بلیت فروختیم. “لباس بچه بدوزیم، بفروشیم!” این کار را کردیم. “اسباب بازی بسازیم، بفروشیم!” همۀ این کارها را انجام دادیم. بعد خزانه دارمان رفت به رئیس موسسه گفت: “پول بلیتمان حاضر است.” او گفت: “پس بروید بلیت بخرید!” رفتیم، بلیت دانشجویی خریدیدم. گفتیم: ” هیچکس با ما نمیآید؟” گفتند: ” نه، خودتان باید بروید.” خودمان رفتیم. بعد فهمیدیم این امتحانمان بود: اینکه پول خودمان را دربیاوریم و اینجاها را خودمان ببینیم.
منبع: کتاب « در جستجوی انسان وارسته امروز»، مصاحبهای با توران میرهادی به کوشش سوزان حبیب، نشر قطره
خبرنامه فرهنگیان
@newsfarhangi