eitaa logo
شبکه ورامین پیشوا قرچک جنوبشرق تهران
2.3هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
5.4هزار ویدیو
137 فایل
👆👆شبکه خبر جنوبشرق‌ تهران ( #ورامین #پیشوا #قرچک #پاکدشت) را در ایتا همراهی کنید @newstan ✅✅ مطمئن ترین کانال رسانه‌ای و تبلیغاتی ورامین پیشوا قرچک‌، پاکدشت😍😍 برای اطلاع از جدیدترین خبرها به ما بپیوندید ارتباط با ادمین @nime_khordad @Nime_Khordad
مشاهده در ایتا
دانلود
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیه الکرسی عظیم ترین آیه در قرآن است🕊🍃💐 برای حفظ ایمان و مال و جان هرروز آیه الکرسی بخوانید🕊🍃 💐 💐 آية الکرسی بخوان زیرا: 🌷خواندن آن هنگام خروج از منزل، هفتاد هزار فرشته نگهبان شما ميشوند. 🌹 هنگام ورود به منزل، قحطی و فقر و بدبختی هرگز به منزلتان نمی آيد. 🌷 خواندن بعد از وضو، شخصيت شما را 70درجه بلند مرتبه تر ميسازد. 🌹 خواندن قبل از استراحت، فرشته ها تمام شب را محافظتان خواهند بود. 🌷 خواندن بعد از نماز واجب، فاصله شما تا بهشت فقط مرگ است. 🍃🌼 اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ 🌼🍃 التماس دعا 🤲 http://eitaa.com/joinchat/2225733689C823d32baef
⚜سبک زندگی قرآنی: 🍂توطئه های نفاق را بشناسید و فریب نخورید.🍂 🔶هُمُ الَّذِينَ يَقُولُونَ لَا تُنفِقُوا عَلَي مَنْ عِندَ رَسُولِ اللَّهِ حَتَّي يَنفَضُّوا وَلِلَّهِ خَزَائِنُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَلَكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يَفْقَهُونَ  (منافقون/٧) 💥منافقان در تلاشند تا مردم را از نظام اسلامی و ولایت دور کنند. بنابراین با ایجاد تحریمها و فشار اقتصادی، قصد دلسرد کردن مردم را دارند. ❌اما منافقان درک درستی ندارند و نمی دانند که گنجینه های روزی، بدست خداست. و آنان با این نقشه ها، کاری از پیش نمی برند.
مسیح مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: به این اسامی نگاه کنید:شورا و مرکز ملی رقابت؛ سازمان حمایت مصرف ‌کنندگان و تولید کنندگان؛ سازمان بازرسی و نظارت بر قیمت و توزیع کالا و خدمات؛ ستاد تنظیم بازار؛سازمان تعزیرات حکومتی و... آنچه از مشاهده این واقعیت تلخ فهمیده می‌شود اینست که دستگاه‌های نظارتی در کشور ما در عین حال که وجود دارند، ازکارافتاده‌اند و خاصیتی ندارند. شاید بکار بردن تعبیر «ازکارافتاده» و «بی‌خاصیت» برای این دستگاه‌ها درست نباشد، زیرا همانطور که از گزارش مربوط به ۱۲ بار گران کردن خودرو توسط شورای رقابت در ۸ ماه امسال فهمیده می‌شود این دستگاه‌ها بسیار فعال هستند ولی در جهت گران کردن کالاها و ایجاد فشار بر مردم. عجیب اینکه سال ۱۴۰۲ را رهبری سال رونق تولید و مهار تورم نامیده‌اند و لازمه این نامگذاری اینست که دستگاه‌های وابسته به دولت و حکومت تمام تلاش خود را مصروف جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و کمک به بالا رفتن تولید کالاها نمایند، اما عملکردها به روشنی نشان می‌دهند قیمت‌ها از همان روزهای اول سال ۱۴۰۲ افزایشی شدند. حتی اگر به ملاحظه رعایت نامگذاری امسال هم بود می‌بایست تمام همت دستگاه‌های نظارتی برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها بکار گرفته می‌شد. شاید مسئولان به دلیل برخورداری از حقوق‌های مکفی و تسهیلات و خدمات رایگان و آسان از رنجی که مردم از گرانی‌ها می‌برند خبر نداشته باشند. شاید ندانند معالجات و تهیه دارو چه هزینه‌ها و دشواری‌هائی دارد. شاید ندانند که بسیاری از مردم، گوشت و میوه را از سفره‌های خود حذف کرده‌اند. شاید اطلاع نداشته باشند که خریدن خانه برای اکثر مردم کشورمان تبدیل به یک آرزوی دست ‌نیافتنی شده است. شاید ندانند بسیاری از جوانان دختر و پسر به دلیل ناداری به سراغ ازدواج نمی‌روند و میلیون‌ها نفر از آنها بدون ازدواج در حال رسیدن به میان‌سالی هستند. شاید خبر نداشته باشند که عده‌ای از مردم به دلیل فقر، تن به کارهائی می‌دهند که قلم از نوشتن آنها شرم دارد. آیا وقت آن نرسیده است که این دستگاه‌های عریض و طویل را جمع کنید و کاری کنید که مردم مثل روزهای اول بعد از پیروزی انقلاب، مستقیماً به کالاها و خدمات دسترسی داشته باشند؟
خانواده آسمانی 72.mp3
12.61M
۷۲ ▫️انسان، ذاتاً آزاد آفریده شده و آزادی را دوست دارد ! - گاهی ازدواج می‌کند، تا آزاد شود! - گاهی به طلاق روی می‌آورد، تا آزاد شود! - گاهی انواع بی‌قیدی‌ها را تجربه می‌کند، تا آزاد شود! - گاهی تمام اعتقاداتش را زیرپا می‌گذارد، تا آزاد شود! حال، یک سؤال؛ ❓انسان بعد از تمام این تجربه‌ها، طعم آزادگی، سَبُکی یا پرواز را چشیده است؟ ❓آیا از سطح افسردگی‌ها و ناآرامی‌های انسان، کاسته شده است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماشاالله واقعا عالی تبیین میکنه
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ روند اصطناعت اسلام در سیر جدالی انبیاء (ع) مبتنی بر تطور شریعت های متوالی را از زبان یک نوجوان مسلمان بشنویم، که بر اساس آیات قرآن این روند را تبیین کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 برگزاری نشست شورای کشاورزی ، حفاظت از منابع آب و خاک به ریاست ابراهیم تاجیک نوری فرماندار شهرستان پیشوا با حضور مدیران کل استانی و مسئولان شهرستانی مرتبط ، با هدف افزایش تولید و رفع مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی و دامپروری شهرستان پیشوا در حال برگزاری می باشد. –┅─═इई 🇮🇷 ईइ═─┅─ 🆔شبکه جنوبشرق در اینستاگرام👇 @pishvagram2 🆔شبکه جنوبشرق در تلگرام 👇 https://t.me/pishvast ─┅─═इई 🌸🌺🌸ईइ═─┅─ 🆔شبکه جنوبشرق در ایتا👇 https://eitaa.com/newstan 🆔شبکه جنوبشرق در سروش👇 https://splus.ir/iribnews_pishva
📸شهردارپیشوا؛ دستیابی به توسعه شهری مستلزم همدلی و همزبانی است 🔸به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهر پیشوا: سیدجمال محمدی شهردار پیشوا با اعلام این مطلب بیان داشت: شهر پیشوا با جایگاه واقعی مد نظر شهروندان فاصله دارد و باید با تلاش،پشتکار، وحدت و همدلی و همراهی و مشارکت همگانی و با بهره مندی از نظرات متخصصان و نخبگان مسائل شهری ، همت و تلاش روز افزون شود تا با شتاب بخشی به توسعه و آبادانی شهری شاهد جلب رضایتمندی عمومی شهروندان باشیم. 🔸محمدی وظیفه شناسی و احساس تکلیف نسبت به شهروندان و انجام شایسته خدمات و وظایف و همچنین توزیع عادلانه خدمات شهری را یکی از مهمترین برنامه های شهرداری  برشمرد و افزود : همه ی محله ها و نقاط شهر به یک چشم دیده خواهد شد و توسعه متوزان را در همه ی نقاط شهر شاهد خواهیم بود. 🔸محمدی با اشاره به اینکه تنوع فعالیت ها نقش موثری در پیشرفت شهر و تامین نیازهای عمومی دارد و بر خلافش نگاه تک بعدی مانع پیشرفت و توسعه و آبادانی می شود گفت:  وجود ارتباط تنگاتنگ و متقابل ميان شهرداري و شهروندان بخش بزرگي از موفقيت هاي شهري را رقم خواهد زد كه در صورت مشاركت بيشتر مردم در تصميم گيريهاي شهري، رسيدن به توسعه امكان پذير خواهد بود . @pishvast
▫️سی اُمین کارگاه آموزش حفاظت محیط زیست شهرستان پیشوا ✅ دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۲ مدرسه شیخ جنید(ره) شهرستان پیشوا 📝بحث و تبادل نظر دانش آموزان پایه ششم الف در خصوص "انرژی های تجدید پذیر و توسعه پایدار" "با تشکر از مدیر گرامی مدرسه جناب آقای کچویی"
تعطیلی مدارس با توجه به توضیحات اخیر وزیر آموزش و پرورش چگونه ابلاغ میشود ▫️رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که تا این لحظه خبری از تعطیلی و غیر حضوری شدن مدارس تهران به دلیل آلودگی هوا نیست اما طی همین هفته بخشنامه‌ای در خصوص «فعالیت غیرحضوری مدارس» در شرایطی که کمیته اضطرار آلودگی هوا تصمیم به تعطیلی «حضوری» مدارس بگیرد، ابلاغ می‌شود. 🆔شبکه جنوبشرق در اینستاگرام👇 @pishvagram2 🆔شبکه جنوبشرق در تلگرام 👇 https://t.me/pishvast ─┅─═इई 🌸🌺🌸ईइ═─┅─ 🆔شبکه جنوبشرق در ایتا👇 https://eitaa.com/newstan 🆔شبکه جنوبشرق در سروش👇 https://splus.ir/iribnews_pishva